Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 14 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 14 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+22
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
Dimeks
orome
Old Nan
Assassin
_Yara_
Uno Nomesta
Zandrin
bockybp
Lord M.
StefkeKum
Chandrian
Blacko
азор ахаи
Witcher
LunarFang
Oberin Martel
Brat Crni
White Rabbit
Hokins
Zevs86
26 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Nadam se da ce Mustang da pobedi u svojoj kategoriji, film je odlican. Nazalost surova stvarnost devojcica, kako u Turskoj tako i u ostalim vukojebinama.
Gost- Gost
Bridge of spies. Skroz dobar film, mnogo zanimljiviji nego sto sam ocekivao, iskreno
http://www.imdb.com/title/tt3682448
8 / 10
http://www.imdb.com/title/tt3682448
8 / 10
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Danas idem u bioskop da gledam Frankenštajna sa Redklifom pa javljam utiske.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Revenant - Odličan film. Ako Dikaprio sada ne dobije oskara neće nikad.
Hatefull eight - Tarantino u svom fazonu. Nije mu najbolji film, ali nije ni najgori.
Frankenštajn - Meh. Moglo je to monogo bolje.
Hatefull eight - Tarantino u svom fazonu. Nije mu najbolji film, ali nije ni najgori.
Frankenštajn - Meh. Moglo je to monogo bolje.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
http://www.imdb.com/title/tt3076658/?ref_=tt_rec_tt
За класу и по изнад сваког филма у Роки франшизи (не рачунајући наравно четврти део који спада у ванвременске класике кинематографије). 8/10
За класу и по изнад сваког филма у Роки франшизи (не рачунајући наравно четврти део који спада у ванвременске класике кинематографије). 8/10
Odgledao sa ćerkom Home alone 2 zimsko uživanje se nastavlja Počeli i Draga smanjio sam decu. Nastavljamo danas
što se tiče edija redmejna prošle godine nije zaslužio oskara i dobio ga je samo zbog stivena...
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Ono kada shvatim da nisam odgledao neki film barem mesec dana, a imam ih 4o-6o u računaru koje sam skinuo jos pre godinu dana i nikako da odgledam. :/ Tuga.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
@Jastreb Daaaaj bre, gde nije zasluzio... Ko je bio bolji? Redmejn je pokidao kako je odglumio, i govor tela i facijalna ekspresija. Razbio!
koji govor tijela? sjediti u kolicma? mi uopšte nismo vidjeli tu njegovu borbu sa bolešću i sve što ide uz to. kamberbač je bio bolji, a o kitonu da ne govorimo. što je najgore, najbolja uloga je bila Nightcrawler od Gilenhala. a on nije bio ni u konkurenciji. kakva nepravda.
The Hateful Eight... Dobar film, ali gledali smo i bolje. Ispunio je neke Tarantinove standarde, kao npr krvavi obračun na kraju, brutalnost kojoj se diviš. Mada meni se čini da je manje brutalan nego obično. Što se tiče glume, pa bili su dobri, profesionalni, ništa specijalno da kažeš, e pamtiću ovo dok sam živ.
moglo je ovo i bolje. najbolji detalj kada Samuel isprovocira generala da puca, onom pričom o njegovom sinu, snijegu, deki, i crnačkoj kari
moglo je ovo i bolje. najbolji detalj kada Samuel isprovocira generala da puca, onom pričom o njegovom sinu, snijegu, deki, i crnačkoj kari
CRNIJASTREB ::The Hateful Eight... Dobar film, ali gledali smo i bolje. Ispunio je neke Tarantinove standarde, kao npr krvavi obračun na kraju, brutalnost kojoj se diviš. Mada meni se čini da je manje brutalan nego obično. Što se tiče glume, pa bili su dobri, profesionalni, ništa specijalno da kažeš, e pamtiću ovo dok sam živ.
Мени се баш због овога и није толико свидео. Прича је била тако интересантна и неоубичајена за Тарантина, да би се на крају све свело на ''тарантиноизме''. Баш се примећује да више нема ко да га спусти на земљу приликом писања сценарија.
Dimeks ::CRNIJASTREB ::The Hateful Eight... Dobar film, ali gledali smo i bolje. Ispunio je neke Tarantinove standarde, kao npr krvavi obračun na kraju, brutalnost kojoj se diviš. Mada meni se čini da je manje brutalan nego obično. Što se tiče glume, pa bili su dobri, profesionalni, ništa specijalno da kažeš, e pamtiću ovo dok sam živ.
Мени се баш због овога и није толико свидео. Прича је била тако интересантна и неоубичајена за Тарантина, да би се на крају све свело на ''тарантиноизме''. Баш се примећује да више нема ко да га спусти на земљу приликом писања сценарија.
Ja volim Tarantinove filmove, ali činjenica je da je ovaj jedan od njegovih lošijih. Šta je motiv, odnosno glavna priča filma? Pravda? Dužnost? Moral? Jok, more.
Svi njegovi drugi filmovi su imali neku priču, glavni likovi motiv koji ih je vodio. Đango je tražio ženu. Skotovi su imali misiju. Kill Bill je bio film o osveti itd. Sa odličnim scenarijima.
O čemu je film The Hateful Eight? Niko ne zna. Mislim da nije znao ni Tarantino dok ga je pravio.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Potpisujem.KrleTuđin ::Dimeks ::CRNIJASTREB ::The Hateful Eight... Dobar film, ali gledali smo i bolje. Ispunio je neke Tarantinove standarde, kao npr krvavi obračun na kraju, brutalnost kojoj se diviš. Mada meni se čini da je manje brutalan nego obično. Što se tiče glume, pa bili su dobri, profesionalni, ništa specijalno da kažeš, e pamtiću ovo dok sam živ.
Ja volim Tarantinove filmove, ali činjenica je da je ovaj jedan od njegovih lošijih. Šta je motiv, odnosno glavna priča filma? Pravda? Dužnost? Moral? Jok, more.
Svi njegovi drugi filmovi su imali neku priču, glavni likovi motiv koji ih je vodio. Đango je tražio ženu. Skotovi su imali misiju. Kill Bill je bio film o osveti itd. Sa odličnim scenarijima.
O čemu je film The Hateful Eight? Niko ne zna. Mislim da nije znao ni Tarantino dok ga je pravio.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
@Jastreb Ne sporim da su pomenuti bili dobri. Redmejn je jednostavno bio bolji
Što se tiče Podlih Osam, paaaa.... Meni je motiv filma u potpunosti: shit happens. I to jedan maestralni krvavi nasilni haotični shit happens Ne mora film da bude kliše, ne mora da bude hepiend ne mora ni da bude prisutan samo jedan motiv, iskreno ovde je provuceno više motiva kroz film. I ljudi su prikazani sivi da sivlji ne mogu biti. Aj lajk det
Što se tiče Podlih Osam, paaaa.... Meni je motiv filma u potpunosti: shit happens. I to jedan maestralni krvavi nasilni haotični shit happens Ne mora film da bude kliše, ne mora da bude hepiend ne mora ni da bude prisutan samo jedan motiv, iskreno ovde je provuceno više motiva kroz film. I ljudi su prikazani sivi da sivlji ne mogu biti. Aj lajk det
@krle upravo. ovo nije film koji ću pamtiti.
Значи типичан Тарантинов филм. Ок, да знам да не очекујем превише.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
http://www.imdb.com/title/tt1663202/
10/10
Живи доказ да се један класичан и прерађен мотив може освежити уз помоћ бриљантне режије.
10/10
Живи доказ да се један класичан и прерађен мотив може освежити уз помоћ бриљантне режије.
Meni se Povratnik i nije nešto dopao, posle trećeg gledanja. Film je odličan i zaslužuje svaku nominaciju i nagradu koju je dosad i koju će siguran sam ubuduće dobiti.
Ali iskreno, malo mi je... "previše"... pa, svega. Ali Injaritu je biser. Oskar njemu za režiju, ali ipak pre Redmejnu nego DiKapriju za glavnu mušku ulogu.
http://www.imdb.com/title/tt3322364/ Potres (mozga). 9/10
Vil Smit je a nije Vil Smit. Ako me razumete. Konačno je izvan svoje kože, u onom najboljem izdanju. Nemaš utisak da gledaš Vila Smita. I priča je zapanjujuća.
Šteta što ni Vil a ni film ne dobijaju priznanja koja zaslužuju za ovaj film. Moja preporuka.
Ali iskreno, malo mi je... "previše"... pa, svega. Ali Injaritu je biser. Oskar njemu za režiju, ali ipak pre Redmejnu nego DiKapriju za glavnu mušku ulogu.
http://www.imdb.com/title/tt3322364/ Potres (mozga). 9/10
Vil Smit je a nije Vil Smit. Ako me razumete. Konačno je izvan svoje kože, u onom najboljem izdanju. Nemaš utisak da gledaš Vila Smita. I priča je zapanjujuća.
Šteta što ni Vil a ni film ne dobijaju priznanja koja zaslužuju za ovaj film. Moja preporuka.
Da!Dimeks ::http://www.imdb.com/title/tt1663202/
10/10
@Krle To sto si rekao za povratnika, je kao da kazes: Svidja mi se jelo x mnogo, fenomenalno je! ( prekjuce prvi put probao)
Bas je jelo x dobro! ( juce jeo ponovo) ; Jelo x je ok ( jeo treci dan za redom isto jelo) .
Tejk it izi men, tejk it izi
Zevs86 ::Da!Dimeks ::http://www.imdb.com/title/tt1663202/
10/10
@Krle To sto si rekao za povratnika, je kao da kazes: Svidja mi se jelo x mnogo, fenomenalno je! ( prekjuce prvi put probao)
Bas je jelo x dobro! ( juce jeo ponovo) ; Jelo x je ok ( jeo treci dan za redom isto jelo) .
Tejk it izi men, tejk it izi
Hahaha, pa tako nekako...
Šta da radim kad nije kao suljpa' - najbolji trećeg dana.
Odgledao sa cerkom The Spiderwick Chronichles, skroz simpatican filmic
The Revenant mi se dopao. ok nije sad da kažeš vau bau ali je dobar film. sviđa mi se pokolj na početku, borba sa međedom, ali najviše mi se sviđa vizuelno. kao neki dugi dokumentarac o prirodi, zimi i istoriji.
leo je sjajan. kasnije čuh da je film rađen po istini, ali da kraj nije. nema veze, kraj mi se svidio. hardi me nervira svojim izgovorom. nekako mi prosto ne leži.
leo je sjajan. kasnije čuh da je film rađen po istini, ali da kraj nije. nema veze, kraj mi se svidio. hardi me nervira svojim izgovorom. nekako mi prosto ne leži.
Идем да гледам за викенд "Повратника", да видим како ће ми се свидети I normally don't like movies where humans are exposed to hardships and suffering but if there is a great moral behind all that, I'll endure
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali