Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 19 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+22
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
Dimeks
orome
Old Nan
Assassin
_Yara_
Uno Nomesta
Zandrin
bockybp
Lord M.
StefkeKum
Chandrian
Blacko
азор ахаи
Witcher
LunarFang
Oberin Martel
Brat Crni
White Rabbit
Hokins
Zevs86
26 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Black Mass - smor, jedino mi se svidela Dzonijeva transformacija. Kada ce vise prestati da prave ovakve filmove o nebitnim osobama na foru Vuk sa Vol Strita
Carol - isto smor.
Carol - isto smor.
Gost- Gost
Гледала Собу. Плакала на миру у кући
Ни ја нећу гледати Шуму самоубица у биоскопу Немам шта да гледам овај викенд онда!
Можда Бруклин, ваља ли чему?
Ни ја нећу гледати Шуму самоубица у биоскопу Немам шта да гледам овај викенд онда!
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Baš mi je drago što ti se dopala Soba.Зимоврел ::Гледала Собу. Плакала на миру у кући
Gledaj Bruklin, film je divan.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Зимоврел ::
Симпатична coming of age драмица.
Previse njanjava za tebe ali pokusajЗимоврел ::
Gost- Gost
Trešnja ::Previse njanjava za tebe ali pokusajЗимоврел ::
Превише њањава за Зимоврел?
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Da. Konkretno me plasi onaj Italijan, mnogo mi je nekako rapey i dobar.
Gost- Gost
To, toазор ахаи ::Trešnja ::Previse njanjava za tebe ali pokusajЗимоврел ::
Превише њањава за Зимоврел?
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Krampus - previse smesno malo sam razocarana
In the Heart of the Sea - znaci.... ......... Film kao da je snimljen samo zbog ovoga
Nije da se zalim ali ono, skoro sam se uspavala tokom filma, i bilo mi je uzasno neprijatno tokom scena ubijanja kitova.
In the Heart of the Sea - znaci.... ......... Film kao da je snimljen samo zbog ovoga
Nije da se zalim ali ono, skoro sam se uspavala tokom filma, i bilo mi je uzasno neprijatno tokom scena ubijanja kitova.
Gost- Gost
Е сад морам да погледам Бруклин да видим какав ће утисак да остави на мене
Чери Крампус и јесте нека врста хорор-комедије, мени је баш био освежавајући, а нарочито ми је creepy она мелодија на крају филма
Значи У срцу мора досадан? Прескачем
Чери Крампус и јесте нека врста хорор-комедије, мени је баш био освежавајући, а нарочито ми је creepy она мелодија на крају филма
Значи У срцу мора досадан? Прескачем
Najzad film koji mi se svideo - The Dressmaker Ocekivala sam neku njanjva romanticnu pricu u stilu Bruklina, kad ono.... film je dosta mracniji cak skoro pa tragedija. Moram priznati da mi se kraj svideo i cak mi je imao neku notu pozitivnog, cudno. Inace Molly je definitivno najjaci lik
Zim, moram priznati da mi je kraj u Krampusu bio itekako creepy mada iskreno ni sama ne znam sta sam ocekivala Nije da mi se nije svideo film, ali sam nekako zelela da ih sve pobije sto brze
Zim, moram priznati da mi je kraj u Krampusu bio itekako creepy mada iskreno ni sama ne znam sta sam ocekivala Nije da mi se nije svideo film, ali sam nekako zelela da ih sve pobije sto brze
Gost- Gost
Deadpool 7/10
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
50 nijansi sive je uzbudljiva i tužna priča o ljubavi i perverzijama.
mladi kristijan grej(sivi) je nesrećni tužni bogataš kojeg su zlostavljale mamine drugarice kad je bio mali. od tada za njega je seks, ništa drugo do sredstvo kontrole, dominacije, i čisto fizičkog zadovoljstva. ovaj siroti emotivni bogalj nije u stanju da dobije erekcije dok ne išiba po guzi neku potčinjenu osobu.
i tako on živi svoj otužni život bez emocija i ljubavi. vozi helikopter, obrušava se u jedrilicama sa neba, sam u svom svijetu sado izolacije.
onda jednog dana u njegovu kancelariju ušeta mlada seljančica, obučena kao da je upravo pošla prodati sir na srpsku pijaci 50-ih godina prošlog vijeka.
kristijan je fasciniran mladom studenticom i naravno želi da je kresne nakon što je propisno izbičuje.
začuđujuće, Anasteža ili ti Anastasija vrlo brzo prihvata vezu bez emocija, vjerovatno se nadajući da će se ljubav javiti. ono što stvarni još više fascinira u ovom remek djelu je to da je naša junakinja nevina. kakva hrabrost. nevina, a odmah pređe u sado-mazo mod. reditelj ali i pisac knjige su se vjerovatno vodili onom narodnom iz Mire đavoli vire, ili bar u ovom slučaju bič.
kristijan odmah riješava problem nevinosti i kreće uzbudljiva neemotivna ili poluemotivna veza sa mnogo obaveza preciziranih opširnim ugovorom.
nažalost na kraju shvatamo da priča nije završena i da nam vjerovatno slijedi nastavak. šta desilo? Ana je ipak shvatila da bič previše dobro prijanja na golu guzu(mada treba biti pošten i reći da je dobila šta je bukvalno tražila, dobro kris nije morao biti kreten da je toliko jako udara).
sad svi jedva čekamo nastavak. hoće li kristijan potražiti anu? hoće li ana shvatiti da nije vratila lap-top koji je dobila na poklon?
jedva čekam nastavak sage. jedina zamjerka ili više dođe ko želja, je što uz bičevanje nije išla neka obrada "Bičuj me Stojane "
mladi kristijan grej(sivi) je nesrećni tužni bogataš kojeg su zlostavljale mamine drugarice kad je bio mali. od tada za njega je seks, ništa drugo do sredstvo kontrole, dominacije, i čisto fizičkog zadovoljstva. ovaj siroti emotivni bogalj nije u stanju da dobije erekcije dok ne išiba po guzi neku potčinjenu osobu.
i tako on živi svoj otužni život bez emocija i ljubavi. vozi helikopter, obrušava se u jedrilicama sa neba, sam u svom svijetu sado izolacije.
onda jednog dana u njegovu kancelariju ušeta mlada seljančica, obučena kao da je upravo pošla prodati sir na srpsku pijaci 50-ih godina prošlog vijeka.
kristijan je fasciniran mladom studenticom i naravno želi da je kresne nakon što je propisno izbičuje.
začuđujuće, Anasteža ili ti Anastasija vrlo brzo prihvata vezu bez emocija, vjerovatno se nadajući da će se ljubav javiti. ono što stvarni još više fascinira u ovom remek djelu je to da je naša junakinja nevina. kakva hrabrost. nevina, a odmah pređe u sado-mazo mod. reditelj ali i pisac knjige su se vjerovatno vodili onom narodnom iz Mire đavoli vire, ili bar u ovom slučaju bič.
kristijan odmah riješava problem nevinosti i kreće uzbudljiva neemotivna ili poluemotivna veza sa mnogo obaveza preciziranih opširnim ugovorom.
nažalost na kraju shvatamo da priča nije završena i da nam vjerovatno slijedi nastavak. šta desilo? Ana je ipak shvatila da bič previše dobro prijanja na golu guzu(mada treba biti pošten i reći da je dobila šta je bukvalno tražila, dobro kris nije morao biti kreten da je toliko jako udara).
sad svi jedva čekamo nastavak. hoće li kristijan potražiti anu? hoće li ana shvatiti da nije vratila lap-top koji je dobila na poklon?
jedva čekam nastavak sage. jedina zamjerka ili više dođe ko želja, je što uz bičevanje nije išla neka obrada "Bičuj me Stojane "
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
http://www.imdb.com/title/tt1788391/?ref_=nv_sr_1 Meh. Očekivao sam više.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Prvi put vidim da pises recenziju ovako dugacku za neki film, i to radis za 50 nijansi sranjeCRNIJASTREB ::50 nijansi sive je uzbudljiva i tužna priča o ljubavi i perverzijama.
Da li je moguce da ti se dopao film?
najbitnije mi je da je Spotlight dobio Oskara. mada me nervira što ga kod nas prevode kao Pod lupom
@zevse pa ovo je sve ironija i zayebancija. ništa gluplje gledao nisam
@zevse pa ovo je sve ironija i zayebancija. ništa gluplje gledao nisam
Нема неких изненађења што се тиче Оскара, осим Рајленса. Смео сам руку да ставим на пањ да ће Сталоне узети, награда за животно дело итд.
@Jastreb Pretpostavio sam da je to u pitanju, ali ono. Nemos bit siguran
Sto se tice Oskara, to je to. Mad Max pokupio sve "male" Oskare
Sto se tice Oskara, to je to. Mad Max pokupio sve "male" Oskare
Što se Oskara tiče, priča ispričana u Spotlight-u treba i mora da se priča naširoko, kako bi ljudi koji pripadaju tom nakaradnom obliku od Hrišćanske vere promenili svest i zaštitili svoju decu, a ne da ih ućutkuju kada ih sveštenici napastvuju.
Čovek ne zna ko je veći monstrum u toj priči: sveštenik-pedofil ili roditelj silovanog deteta koji dete ućutkuje i pretvara se da se tako nešto nije dogodilo. Muka mi je.
No, film jeste dobar, i zaslužio je Oskara za najbolji scenario, ali nije i najbolji film u toj kategoriji.
To bi bio Povratnik.
Meni se Povratnik ne dopada, ali on sve ostale kandidate nadmašuje po pitanju najboljeg filma.
Što se Lea tiče, nek' ga je uz'o već jednom, mada mislim da je imao i bolje uloge za koje je više zaslužio Oskara, ali u ovako slaboj konkurenciji njegova gluma u tom filmu takođe nadmašuje ostale glumce u njihovim.
Krivo mi je za Hardija, mislim da je i njegova uloga bila najbolja u konkurenciji ostalih, ali mi i nije krivo što je taj Rajlens dobio Oskara.
Pobesneli Maks je izvisio za jedinu koja im je važila i bila realno na dohvat ruku: vizuelni efekti. To je uzela Eks Makina. Meni neshvatljivo u ovoj konkurenciji.
Generalno, politizacija i isticanje svakojakih prava, od prava na rasnu pripadnost, preko slanja poruka o seksualnom uznemiravanju žena, pedofilije, isticanja prava na transrodnu opredeljenost, do DiKaprijevog govora (u stilu govora Marlona Branda od strane one Indijanke kada je ovaj Oskara i odbio) "spasimo uboge Indijance koje smo pre 200 godina satrli a i dan-danas ih držimo u rezervatima" - jer ni dan-danas prosečan Amerikanac ne može da se odupre svom genetski ustaljenom porivu da ugnjetava i zanemaruje osnovno pravo na život svojih raznobojnih manjina, pa oni nisu nigde van svojih getoa i rezervata bezbedni - "a, kad smo već tu, znate, i Zemlja nam je u ku*cu, spasimo i nju", nikad nije bilo očiglednije i iskren da budem, ceremonija mi je bila smešno cinična, užasno bezobrazna i u krajnju ruku nepodnošljivo odvratna.
Jedino dobro što sam video jeste prilog Krisa Roka iz Komptona kada je pitao crnce koji od nominovanih filmova u kojima su dominantni beli glumci su gledali i ispostavi se da nisu gledali niti jedan osim Straight Outta Compton, a bune se što nema nominovanih crnaca. Mada, ipak je to Kompton.
Čovek ne zna ko je veći monstrum u toj priči: sveštenik-pedofil ili roditelj silovanog deteta koji dete ućutkuje i pretvara se da se tako nešto nije dogodilo. Muka mi je.
No, film jeste dobar, i zaslužio je Oskara za najbolji scenario, ali nije i najbolji film u toj kategoriji.
To bi bio Povratnik.
Meni se Povratnik ne dopada, ali on sve ostale kandidate nadmašuje po pitanju najboljeg filma.
Što se Lea tiče, nek' ga je uz'o već jednom, mada mislim da je imao i bolje uloge za koje je više zaslužio Oskara, ali u ovako slaboj konkurenciji njegova gluma u tom filmu takođe nadmašuje ostale glumce u njihovim.
Krivo mi je za Hardija, mislim da je i njegova uloga bila najbolja u konkurenciji ostalih, ali mi i nije krivo što je taj Rajlens dobio Oskara.
Pobesneli Maks je izvisio za jedinu koja im je važila i bila realno na dohvat ruku: vizuelni efekti. To je uzela Eks Makina. Meni neshvatljivo u ovoj konkurenciji.
Generalno, politizacija i isticanje svakojakih prava, od prava na rasnu pripadnost, preko slanja poruka o seksualnom uznemiravanju žena, pedofilije, isticanja prava na transrodnu opredeljenost, do DiKaprijevog govora (u stilu govora Marlona Branda od strane one Indijanke kada je ovaj Oskara i odbio) "spasimo uboge Indijance koje smo pre 200 godina satrli a i dan-danas ih držimo u rezervatima" - jer ni dan-danas prosečan Amerikanac ne može da se odupre svom genetski ustaljenom porivu da ugnjetava i zanemaruje osnovno pravo na život svojih raznobojnih manjina, pa oni nisu nigde van svojih getoa i rezervata bezbedni - "a, kad smo već tu, znate, i Zemlja nam je u ku*cu, spasimo i nju", nikad nije bilo očiglednije i iskren da budem, ceremonija mi je bila smešno cinična, užasno bezobrazna i u krajnju ruku nepodnošljivo odvratna.
Jedino dobro što sam video jeste prilog Krisa Roka iz Komptona kada je pitao crnce koji od nominovanih filmova u kojima su dominantni beli glumci su gledali i ispostavi se da nisu gledali niti jedan osim Straight Outta Compton, a bune se što nema nominovanih crnaca. Mada, ipak je to Kompton.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@krle highlight večeri je ona slika što sam postavio na spam temi i srednjak lea
Bio sam na Festu za vikend sa drugaricom (oprostite sto se nisam javljao, ali prosto nije bilo sanse da se uklopi), pa samo stigli da odgledamo dva filma, a za dva da se ispaliimo. Nismo stigli na dokumentarac o Dzenis Dzoplin jer nam se pokvarila trola, pa smo stoga otisli na film Palme u snegu kao potpuno nasumicni film. Vuce na 3 metra (ili koliko vec) iznad neba, kako drugarica kaze, kad je prica u pitanju, ali vizuelno film je i vise nego sjajan. Kadrovi su sjajni, a priroda Gvineje prelepa. Odmah posle toga gledali smo Pored mene, domaci film o srednjoskolcima zakljucanim u skoli, i gde se zbog toga svasta nesto otkriva u vezi s njima i njihovim medjusobnim odnosima. Dobro je to sto se problemi ne resavaju na budjavi olivudski nacin, vec se ostavljaju otvorenim, sto im samo daje na snazi. Hteli smo da gledamo i Spotlight i Vlaznost, ali rasprodale se karte, pa smo tu ostali kratkih rukava
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Слажем се са Крлетом што се тиче избора најбољег филма, занимљиво да је победу однео Spotlight, вероватно је то социјално обојена одлука.
И да, Сталоне је требало да освоји за споредног глумца
Лео
Иначе погледала сам Бруклин, 5/10 му дајем Што рече Дими, симпатична coming of age драмица.
Оно што ми се највише допало је како нас костими и сценографија временски преносе у Америку и Ирску педесетих, као да се налазимо тамо.
А најмање ми се допала сама радња. Превише је једноставна за мој укус, схватам да је жеља била да се прикаже живот обичних људи али ипак ми је више пута било досадно током филма.
Сад морам да гледам Кунг Фу Панда 3! У трејлеру је било толико слатких малих панди да напросто не могу да одолим
https://kat.cr/kung-fu-panda-3-2016-hc-1080p-hdrip-1-5gb-shaanig-t12145207.html
http://subscene.com/subtitles/kung-fu-panda-3/english/1285259
И да, Сталоне је требало да освоји за споредног глумца
Лео
Иначе погледала сам Бруклин, 5/10 му дајем Што рече Дими, симпатична coming of age драмица.
Оно што ми се највише допало је како нас костими и сценографија временски преносе у Америку и Ирску педесетих, као да се налазимо тамо.
А најмање ми се допала сама радња. Превише је једноставна за мој укус, схватам да је жеља била да се прикаже живот обичних људи али ипак ми је више пута било досадно током филма.
- Spojler:
- I mean, she goes from Ireland to USA; she finds a boy; she goes back home for a while; she goes back to her USA boy. That's about it. What's there to ponder about? Мада су ми биле тужне сцене са њом и њеном сестром и мамом, али опет ми некако смета што нема радње, само се нижу лепе сцене и слике као са старих фотографија. Мени је било као да ми је неко пустио slideshow/PowerPoint презентацију из педесетих. Све је некако било превише једноставно и обично, животно, не-филмски, чак није било ни главног зликовца, само она злобна бакалинка. Мени баш и не леже те реалистичне мелодраме а нарочито кад су тако предвидиве и једноставне. Мада морам да признам да је продукција одлична а сви глумци су се одлично снашли у тим обичним улогама.
Сад морам да гледам Кунг Фу Панда 3! У трејлеру је било толико слатких малих панди да напросто не могу да одолим
https://kat.cr/kung-fu-panda-3-2016-hc-1080p-hdrip-1-5gb-shaanig-t12145207.html
http://subscene.com/subtitles/kung-fu-panda-3/english/1285259
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
» Filmovi koje ste nedavno gledali