Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Serije koje volite / trenutno pratite
+27
LunarFang
Nocnoi_Dozor
Зимоврел
CRNIJASTREB
_Yara_
orome
Srle
Zmajoubica
Kingslayer
HuddleBre
srbul
Chandrian
White Rabbit
StefkeKum
Dimeks
Lord M.
Prince of Ravens
Nim
Vazarius
Hokins
bockybp
Assassin
Sparkling Comet
Oberin Martel
Brat Crni
Zevs86
KrleTuđin
31 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Serije koje volite / trenutno pratite
@Trešnja Trešnjice hvala na preporuci za When Calls The Heart, serija je mnogo simpatična, prava Halmarkova, luckasta, a slatko pršti na sve strane.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
^ super, kao sto rekoh, skroz je opustajuca jos me nista nije iznerviralo tako da...
Krenula sam da pratim The Night Of, zao mi ovog lika, sav je nekako... jadan Pitam se da li ce da najebe do kraja. Isto tako sam uzela The Girlfriend Experience, i nastavila Stranger Things, The Living and the Dead, The Strain 2 i Summer of Dead.
Preacher, Outcast i Blindspot su mu on hold i ne znam da li cu da im se vracam.
Dopada mi se i Animal Kingdom, barem mogu da parim oci koliko hocu
Krenula sam da pratim The Night Of, zao mi ovog lika, sav je nekako... jadan Pitam se da li ce da najebe do kraja. Isto tako sam uzela The Girlfriend Experience, i nastavila Stranger Things, The Living and the Dead, The Strain 2 i Summer of Dead.
Gost- Gost
Baš, haha, to je pravo iznenađenje kad si ti u pitanju.Trešnja ::^ super, kao sto rekoh, skroz je opustajuca jos me nista nije iznerviralo tako da...
Čula sam da je to jako dobra serija, baciću pogled.
Baš mi je siromašno ovo ljeto što se tiče serija ..., ali vidjeću da krenem sa Marcom Polom, Stranger Things, hvale ih , a Zim kaže i da nije loša ta što gledaš The Living and the Dead.
Ja sam odustala od Preachera I Blindspot, prvoj se sigurno neću vraćati, a drugoj možda, a Outcast nisam ni gledala.
Haha, Animal nije moj fazon, tako da ću preskočiti.
Našla sam seriju iz 2012. sa Kevin Kostnerom Hatfields and McCoys, ta bi već mogla biti po mom ukusu, u svakom slučaju javiću utsike.
Ako naletiš na još nešto zanimljivo, slobodno javi.
To su sve kao novije serije pa sam poskidala pilot epizode da ih overim
A na listi imam brdo drugih serije koje nikako da nastavim jer nikad nisam u raspolozenju - tipa hvaljene Breaking Bad, The Newsroom, Fringe, The Following, i ko zna sta sve jos ne.
A zeljno iscekujem Taboo sa Tom Hardijem Nazalost tek tamo na jesen
A na listi imam brdo drugih serije koje nikako da nastavim jer nikad nisam u raspolozenju - tipa hvaljene Breaking Bad, The Newsroom, Fringe, The Following, i ko zna sta sve jos ne.
Gost- Gost
Ili su serije lošije ili sam ja postala zahtjevnija, tj. nemam strpljenja za gluposti , ali rijetko koja nova serija da mi prođe taj test prve epizode.Trešnja ::To su sve kao novije serije pa sam poskidala pilot epizode da ih overim
Od tih sam gledala samo Fringe i The Following, možda prvu sezonu, znam da je počela dobro i onda katastrofalna lavina u loše.
O da, Tom :Love:i još The Young Pope, Victoria i The Crown, valjda će nešto od toga biti dobro.
Pa da, mene retko koja serija odusevi da nastavim posle prve sezone Valjda ce nesto da valja, ali posto volim Penny Dreadful, polazem ogromne nade u Taboo i Westworld.
Gost- Gost
CRNIJASTREB ::greškom sam ti zevse umjesto plus dao minus, molim nek to neko ispravi
Kao što Čandrijan reče:
"Kada vidiš nepravedni minus, ti daj plus."
Got you covered bro.
Odgledao prvu sezonu Breaking Bada. Serija je odlična! Baš mi se dopala. Odgledao sam sezonu za dva dana,
mada i nije velika, samo sedam epizoda. Odličan prikaz realnosti života. Svakodnevne situacije kada svima nama
kap prelije čašu i kada se držimo za poslednju slamku da ne poludimo, a onda kada ta slamka pukne. Faca glumca
kada je u toj sceni kada mu jednostavno pukne nešto u glavi i postaje hladnokrvan je neprocenjiva. Transformacija
od smotanog hemičara, čiji su pokušaji da bude opasan baja puni humora, pa do tog dela kada se polako transformiše
u tog hladnokrvnog opasnog baju je odlično prikazana. Jedna od retkih serija koja tako dobro prikazuje neku realnu
sitaciju prosečnog današnjeg čoveka u toj situaciji. Jedva čekam drugu sezonu.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
BB je nešto posebno ubico.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Počeo juče da gledam Mr Robot. Evo ostala mi poslednja epizoda prve sezone. Odlična serija.
Sledeće na meniju, Hanibal
Sledeće na meniju, Hanibal
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Цомет обавезно гледај Stranger Things and The Living and The Dead
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Outcast mi se sve više sviđa. Skinuo sam i Strange things tako da ću i to gledati. Usput sam počeo da gledam i Samuraja Džeka.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Stranger Things!
Изненађење године. Мало "Гуниси", мало хорор, мало трилер светске класе. Мало И-ти, мало Спилберг - Стивен Кинг мешавина. Потпуно, шокантно изненађење. Освежило ми лето, бар што се серија тиче
(уз поменути "The night of")
Изненађење године. Мало "Гуниси", мало хорор, мало трилер светске класе. Мало И-ти, мало Спилберг - Стивен Кинг мешавина. Потпуно, шокантно изненађење. Освежило ми лето, бар што се серија тиче
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
@Jastra Opusteno breAssassin ::CRNIJASTREB ::greškom sam ti zevse umjesto plus dao minus, molim nek to neko ispravi
Kao što Čandrijan reče:
"Kada vidiš nepravedni minus, ti daj plus."
Got you covered bro.
Odgledao prvu sezonu Breaking Bada. Serija je odlična! Baš mi se dopala. Odgledao sam sezonu za dva dana,
mada i nije velika, samo sedam epizoda. Odličan prikaz realnosti života. Svakodnevne situacije kada svima nama
kap prelije čašu i kada se držimo za poslednju slamku da ne poludimo, a onda kada ta slamka pukne. Faca glumca
kada je u toj sceni kada mu jednostavno pukne nešto u glavi i postaje hladnokrvan je neprocenjiva. Transformacija
od smotanog hemičara, čiji su pokušaji da bude opasan baja puni humora, pa do tog dela kada se polako transformiše
u tog hladnokrvnog opasnog baju je odlično prikazana. Jedna od retkih serija koja tako dobro prikazuje neku realnu
sitaciju prosečnog današnjeg čoveka u toj situaciji. Jedva čekam drugu sezonu.
@Ubica Uf, bas ti zavidim Sve ces sada prvi put da odgledas! Ja planiram neko vreme vec da odgledam sve ispocetka, nikako da se iskombinujem a sad smo poceli i Hannibala Ima vremena
d
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
@Krle Uf, Hopkins je tata. Obozavam ga, zaista je legenda. Ne mogu da se setim ni jedne zamerke od svih njegovih uloga. A pogotovo kao Hanibala
Mada je Mads perfekta, a i sto se tice klope ista prica Bukvalno balavim
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Zevs86 ::@Krle Uf, Hopkins je tata. Obozavam ga, zaista je legenda. Ne mogu da se setim ni jedne zamerke od svih njegovih uloga. A pogotovo kao Hanibala
joj ćuti, ogladnim i onda se pitam jbt bi li stvarno pojeo ljudetinu...
Jel ima samo jedna sezona? I sta je sa ostatkom?HuddleBre ::Stranger Things!
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Ним, нисам се распитивао. Али, судећи по последњој епизоди "Чуднијих ствари", има потенцијала за наставак. Стварно вреди одгледати серију, осам епизода од по 45, 55 минута. Попутно неочекивани квалитет (а и за нас старије, сентиментално враћање у 80-е прошлог века. Иако је ова "футуристичка" прича све само не "прича о 80-им"). Мислим да ће се многима, баш многима свидети јер је објединила неколико важних делова - разних жанрова.
Што се тиче "The night of", тек су емитоване две епизоде. Осећај код гледаоца - као да је пред њим нека нова "True detective" прича. Скоро да је такав осећај, а опет другачији, изузетно квалитетан. Имајући у виду сценаристе и ХБО продукцију, и не чуди.
Што се тиче "The night of", тек су емитоване две епизоде. Осећај код гледаоца - као да је пред њим нека нова "True detective" прича. Скоро да је такав осећај, а опет другачији, изузетно квалитетан. Имајући у виду сценаристе и ХБО продукцију, и не чуди.
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Ja sam poceo Outcast, nego se zeznuh procitao sam strip odmah posle prve epizode pa mi se sad ne gleda, vraticu joj se kad tad. Stranger Things planiram da pogledam, ali trenutno sam opsednu Critical Role serijalom na Geek&Sundry YouTube kanalau. Ne znam koliko se to moze smatrati serijom, ali mnooogo mi je zanimljivo (grupa glasovnih glumaca igra DnD)
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
HuddleBre ::
Ух, мени су се баш одужиле ове прве две епизоде. Надам се да ће мало убрзати темпо у следећим.
Zavrsila sam i ja Stranger Things, dobra je serija, bas kvalitetna i to kazem i ako nisam neki fan paralelnih univerzuma i slicno
Animal Kingdom mi je za sada super, drzi paznju. The Night Of moram da sacekam da se nakupi, sporo ide radnja, ne moze da te zasiti samo jedna ep.
Jel gledao neko drugu sezonu The Strain?
Animal Kingdom mi je za sada super, drzi paznju. The Night Of moram da sacekam da se nakupi, sporo ide radnja, ne moze da te zasiti samo jedna ep.
Jel gledao neko drugu sezonu The Strain?
Gost- Gost
Konačno sam završio šestu zadnju sezonu Justified.... faliće mi ovi likovi prije svih Rejlan i Bojd, ali i ostala klapa...
Stranger Things vauuuuu. koja serija. nadam se nastavku. kakvo remek djelo sf horora. maestralno. e sad kome hoper ostavlja hranu? šta je sa vilom? gdje je El?
CRNIJASTREB ::Stranger Things vauuuuu. koja serija. nadam se nastavku. kakvo remek djelo sf horora. maestralno. e sad kome hoper ostavlja hranu? šta je sa vilom? gdje je El?
- Spojler:
- Je l se sećaš scene kada El krade u marketu? Je l se sećaš koju hranu krade? Jesi li obratio pažnju? E, a jesi li obratio pažnju koju hranu Hoper ostavlja?
Što se Vila tiče... nemam pojma... malo je cela ta stvar nejasna, zašto jedni služe kao hrana, a drugi se "plode"... biće sigurno nastavak, pa ćemo saznati.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
KrleTuđin ::CRNIJASTREB ::Stranger Things vauuuuu. koja serija. nadam se nastavku. kakvo remek djelo sf horora. maestralno. e sad kome hoper ostavlja hranu? šta je sa vilom? gdje je El?
- Spojler:
Je l se sećaš scene kada El krade u marketu? Je l se sećaš koju hranu krade? Jesi li obratio pažnju? E, a jesi li obratio pažnju koju hranu Hoper ostavlja?
Što se Vila tiče... nemam pojma... malo je cela ta stvar nejasna, zašto jedni služe kao hrana, a drugi se "plode"... biće sigurno nastavak, pa ćemo saznati.
to sam odmah pomislio, ali rek'o kako to on zna nešto što drugi ne znaju i je li njegov odlazak sa onim tipovima kad je izašao iz bolnice imao neke veze?
nego je li ovo rađeno po nečijoj knjizi tipa king, simons? ima taj njihov šmek
Verovatno ima veze sa onim tipovima na kraju... mislim, ja sam povezao sa tim bakinim kolačima zato što je to Elina omiljena hrana, videli smo kako krade 10 kutija i na kraju on ostavlja nekome baš bakine kolače.
Nije rađena ni po čijoj knjizi, ali je uticaj baš tih kultnih serija i filmova iz osamdesetih, a koje su rađene po knjigama Kinga, Simonsa itd.
Nije rađena ni po čijoj knjizi, ali je uticaj baš tih kultnih serija i filmova iz osamdesetih, a koje su rađene po knjigama Kinga, Simonsa itd.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije