Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Serije koje volite / trenutno pratite
+27
LunarFang
Nocnoi_Dozor
Зимоврел
CRNIJASTREB
_Yara_
orome
Srle
Zmajoubica
Kingslayer
HuddleBre
srbul
Chandrian
White Rabbit
StefkeKum
Dimeks
Lord M.
Prince of Ravens
Nim
Vazarius
Hokins
bockybp
Assassin
Sparkling Comet
Oberin Martel
Brat Crni
Zevs86
KrleTuđin
31 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Serije koje volite / trenutno pratite
Sparkling Comet ::Kako misliš nelogična?Chandrian ::E skinuo sam tog Preacher-a deluje interesantno, cenim da ce mi se dopasti
@Kometo ja sam odustao na pola Nocnog menadzera, postala mi je radnja skroz nelogicna. Al zavrsicu nekad verovatno. :/
Pa ne ide mi nikako da se kriminalni master mind kakav je Hugh Laurie lik onako ponasa Da krene toliko da veruje liku a da gubi poverenje u sebi bliske ljude. Jeste mu kao spasao klinca al opet.. Bilo je tu jos nekih sitnica koje su mi smetale al se ne secam vise ima par meseci kako sam stao.
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
A to, krenuo je da mu vjeruje jer ga je podsjetio na njega u mlađim danima, namjeravao je da od njega napravi nasljednika , mislim da je to sasvim normalno, da i najboljima popusti koncentracija.Chandrian ::Sparkling Comet ::Kako misliš nelogična?Chandrian ::E skinuo sam tog Preacher-a deluje interesantno, cenim da ce mi se dopasti
@Kometo ja sam odustao na pola Nocnog menadzera, postala mi je radnja skroz nelogicna. Al zavrsicu nekad verovatno. :/
Pa ne ide mi nikako da se kriminalni master mind kakav je Hugh Laurie lik onako ponasa Da krene toliko da veruje liku a da gubi poverenje u sebi bliske ljude. Jeste mu kao spasao klinca al opet.. Bilo je tu jos nekih sitnica koje su mi smetale al se ne secam vise ima par meseci kako sam stao.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Sparkling Comet ::A to, krenuo je da mu vjeruje jer ga je podsjetio na njega u mlađim danima, namjeravao je da od njega napravi nasljednika , mislim da je to sasvim normalno, da i najboljima popusti koncentracija.Chandrian ::Sparkling Comet ::Kako misliš nelogična?Chandrian ::E skinuo sam tog Preacher-a deluje interesantno, cenim da ce mi se dopasti
Hmm, aj da se slozimo da se ne slazemo Ne znam ali nikako mi to ne ide, pogotovo nakon cele one price koliko je oprezan i lukav i kako mu ne mogu nista vec godinama itd..
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Vjerovatno ne čitaš mnogo tih trilera i špijunskih krimića, ali to je čest motiv u tom žanru, a Džon le Ker, pisac po čijoj istoimenoj knjizi je snimljena serija je poznat upravo po tome, što se radnja više vrti oko psihologije glavnih junaka, a akcija i radnja su samo elementi veće slike.Chandrian ::Sparkling Comet ::A to, krenuo je da mu vjeruje jer ga je podsjetio na njega u mlađim danima, namjeravao je da od njega napravi nasljednika , mislim da je to sasvim normalno, da i najboljima popusti koncentracija.Chandrian ::Sparkling Comet ::Kako misliš nelogična?Chandrian ::E skinuo sam tog Preacher-a deluje interesantno, cenim da ce mi se dopasti
Hmm, aj da se slozimo da se ne slazemo Ne znam ali nikako mi to ne ide, pogotovo nakon cele one price koliko je oprezan i lukav i kako mu ne mogu nista vec godinama itd..
Uh ubacili rusku odbeglu aristokratiju...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
O čemu se radi u ovoj seriji?
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Mafijasi,kocka,alkohol,Birmingen,London,IRA,Cercil,Britanska obavestajna sluzba....Mnogo dobre muzike i puno agresivnih frizura Meni je bas legla serija,toplo preporucujem....KrleTuđin ::O čemu se radi u ovoj seriji?
Poslednji izmenio Hokins dana Sre 25 Maj 2016, 00:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Oberin Martel ::I meni ponestaje materijala za gledanje, od aktuelnih noviteta pratim samo Vinonu Erp i evo sad Propovednika. Trenutno gledam i Rogue, to je pandurska drama koja ne primenjuje case of the week formulu. Može se porediti sa The Wire ili True Detective, samo nit ima dubok socijalni komentar prve niti superiornu režiju i glumu druge. Ali dobro funkcioniše kao triler. Plus kablovska je serija, ne cenzurišu krv, psovke i gola dupeta (uključujući i Galavantovo, možda to Trešnju kupi), pa time dobija na uverljivosti i atmosferi.
Gost- Gost
Wow, какав крај сезоне у The Flash!
- Spojler:
- Халкон рекох ти ја да ће испод маске бити Беријев отац, само што је изгледа то неки човек са Земље 3, значи била сам у праву али сам нанизала погрешне чињенице xD Свашта, не знам да ли су jump the shark са овим Беријевим брисањем timeline-a. Подсети ме на крај треће сезоне Fringe, кад је нешто слично урађено, и 4. сезона је била ужас...
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Da, sad će vjerovatno sve biti zbrčkano, prijatelji ga neće znati, a Iris će biti udana za nekog lika.Зимоврел ::Wow, какав крај сезоне у The Flash!
- Spojler:
Халкон рекох ти ја да ће испод маске бити Беријев отац, само што је изгледа то неки човек са Земље 3, значи била сам у праву али сам нанизала погрешне чињенице xD Свашта, не знам да ли су jump the shark са овим Беријевим брисањем timeline-a. Подсети ме на крај треће сезоне Fringe, кад је нешто слично урађено, и 4. сезона је била ужас...
Ја не волим кад то раде, таман се емотивно вежеш за ситуације и ликове кад оно пуј-пике не важи
Ni ja, biće bezveze, Barry će svega da se sjeća, ali oni će da žive potpuno druge živote, ne razumijem ni kako će da uklopi mamu u to sve.Зимоврел ::Ја не волим кад то раде, таман се емотивно вежеш за ситуације и ликове кад оно пуј-пике не важи
Onda ćemo opet da imamo prvu sezonu, upoznavanje i sklapanje ekipe, samo na drugačiji način, ne sviđa mi se to, osim ako ne budu imali neke kreativne ideje.
Ne pratim Fleša, ostavio sam ga za leto. Ali nisam mogao da odem na internet a da mi negde ne iskoči neki spojler. Tako da znam o čemu se radi. Pa ovako:
Zim, nije to samo neki čovek - to je pravi Džej Gerik, prvi Fleš sa tada jedine planete Zemlje u stripu, a koja je danas poznata pod Earth 3 u DC Univerzumu.
Dakle vratio se u prošlost i spasio mamu? Odlično. Rade Flashpoint priču iz stripa. Što i ne čudi, obzirom da je pisac te priče Džef Džons odgovoran i za The Flash seriju.
Ako ste mislili da je Flash dosad bio emotivan, čekajte da vidite tek kada bude morao da bira između mame i povratka na staro.
Sledeća sezona će najverovatnije biti i najbolja do sada.
I naravno, preporuka da barem odgledate animirani film JL Flashpoint Paradox, ako već niste radi da čitate strip i vidite šta vas očekuje sledeće sezone.
Flashpoint Paradox KickAss link
Zim, nije to samo neki čovek - to je pravi Džej Gerik, prvi Fleš sa tada jedine planete Zemlje u stripu, a koja je danas poznata pod Earth 3 u DC Univerzumu.
Dakle vratio se u prošlost i spasio mamu? Odlično. Rade Flashpoint priču iz stripa. Što i ne čudi, obzirom da je pisac te priče Džef Džons odgovoran i za The Flash seriju.
Ako ste mislili da je Flash dosad bio emotivan, čekajte da vidite tek kada bude morao da bira između mame i povratka na staro.
Sledeća sezona će najverovatnije biti i najbolja do sada.
I naravno, preporuka da barem odgledate animirani film JL Flashpoint Paradox, ako već niste radi da čitate strip i vidite šta vas očekuje sledeće sezone.
Flashpoint Paradox KickAss link
Мораћу да скинем стрип прво да прочитам па ћу онда филмску адаптацију.
Онда ок, можда они и неће то тако упрскати како се нама чини.
Онда ок, можда они и неће то тако упрскати како се нама чини.
Hvala za link Krle, volim ove filmove, gledala sam par Batmen i Superman, u nedostatku filmova dobro dođu.
Nadam se da će tako biti, kako je danas završilo, bila sam blago zbunjena šta bi moglo dalje, to mi je jedna od najdražih serija, kao što Zim kaže da ne dožive sudbinu Fringe, iako mi je ona i poslije toga ostala dobra, ne mogu da se dugo durim na drage stvari.
Nadam se da će tako biti, kako je danas završilo, bila sam blago zbunjena šta bi moglo dalje, to mi je jedna od najdražih serija, kao što Zim kaže da ne dožive sudbinu Fringe, iako mi je ona i poslije toga ostala dobra, ne mogu da se dugo durim na drage stvari.
Odlično, da se ne mučite i tražite linkove ako budete voljni da čitate i strip:
https://kat.cr/flashpoint-dc-story-arc-complete-chaoscon-t8040372.html
Nadam se da imate CDisplay reader ili sličan program za čitanje stripova?
Trebaće vam malo više vremena za stripove, ali vredi.
Uživajte šta god da odaberete, pa javite utiske kad završite.
https://kat.cr/flashpoint-dc-story-arc-complete-chaoscon-t8040372.html
Nadam se da imate CDisplay reader ili sličan program za čitanje stripova?
Trebaće vam malo više vremena za stripove, ali vredi.
Uživajte šta god da odaberete, pa javite utiske kad završite.
Ostale mi jos dve epizode Banshee. Slszem se da je poslednja sezona mlaka kao da se producentima zurilo da zavrse seriju.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Trenutno GoT i Grimm. Počeli smo neku novu 'Propovednik', nije loša prva epizoda.
_Yara_- Broj poruka : 53
Raspoloženje : ok
Reputacija : 2
Datum upisa : 27.05.2016
Zavrsih Banshee. Zadovoljan sam zavrsetkom. I ja bih je tako zavrsio. Sugarove reci na kraju mi jos odzvanjaju u usima. Mlaka sezona ali je kraj odlican.
Odgledao Flešovu drugu sezonu. Odlična. Sve na svom mestu. I definitivno sledeće sezone rade Flešpoint.
Sviđa mi se što je na kraju ipak ispao Džej Gerik čovek pod gvozdenom maskom. Mada, nije kao da sam očekivao Lea Dikaprija, but who knows... Leo's lobby is strong...
A najviše mi se sviđa Black Flash easter egg na kraju
Mada sam se nadao da će to mesto omogućiti Ediju da se vrati... Ali, ovako je tačnije po stripu, tako da se nikako ne žalim.
Odlična sezona. Cenim sledeća će biti još bolja.
And now we wait...
Sviđa mi se što je na kraju ipak ispao Džej Gerik čovek pod gvozdenom maskom. Mada, nije kao da sam očekivao Lea Dikaprija, but who knows... Leo's lobby is strong...
A najviše mi se sviđa Black Flash easter egg na kraju
Mada sam se nadao da će to mesto omogućiti Ediju da se vrati... Ali, ovako je tačnije po stripu, tako da se nikako ne žalim.
Odlična sezona. Cenim sledeća će biti još bolja.
And now we wait...
Preacher druga ep izlazi tek tamo juna, wtf!
Izasla Submission 3. ep, stvari se zahuktavaju, da ne kazem nesto trece
Cekam Penny Dreadful i polako pratim Nocnog menadzera, glumci su odlicni i izvlace celu seriju, okej mi je.
Strain drugu sezonu nikako da pocnem i naravno, nikako da nastavim Breaking Bad.
Secam se da mi je Zim preporucila nesto, ali nigde ne mogu da nadjem post. The Last Man on the Earth me nije privukao uopste...
edit: ah da, Vinona Erp! Kakva je, jel ce da mi se svidi kao Jessica Jones?
Izasla Submission 3. ep, stvari se zahuktavaju, da ne kazem nesto trece
Cekam Penny Dreadful i polako pratim Nocnog menadzera, glumci su odlicni i izvlace celu seriju, okej mi je.
Strain drugu sezonu nikako da pocnem i naravno, nikako da nastavim Breaking Bad.
Secam se da mi je Zim preporucila nesto, ali nigde ne mogu da nadjem post. The Last Man on the Earth me nije privukao uopste...
edit: ah da, Vinona Erp! Kakva je, jel ce da mi se svidi kao Jessica Jones?
Gost- Gost
Tek u junu? A što? o.O
Strain je nama super serija, ako hoćeš da gledaš i da se smeješ, ali ok je
Strain je nama super serija, ako hoćeš da gledaš i da se smeješ, ali ok je
_Yara_- Broj poruka : 53
Raspoloženje : ok
Reputacija : 2
Datum upisa : 27.05.2016
Trešnja ::i polako pratim Nocnog menadzera, glumci su odlicni i izvlace celu seriju, okej mi je.
Чери ја сам ти препоручила Banshee/Wayward Pines; мада сада је изашла и нека серија Outcast коју планирам да погледам, морам да видим како ће испасти...
П.С. Супер аватар
П.С. Супер аватар
Razmisljam da picnem da gledam Intothe Badlands. Kakva je serija?
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics