Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 50 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 50 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igrice (Generalno)
+23
ElendV
Rusalka
Chandrian
Nocnoi_Dozor
KrleTuđin
Oberin Martel
Hokins
orome
Assassin
Harald Hridni
Vazarius
Lord M.
bockybp
азор ахаи
Lannister
Zevs86
Witcher
Зимоврел
srbul
Brat Crni
Prince of Ravens
Blacko
LunarFang
27 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 6 od 10
Strana 6 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Re: Igrice (Generalno)
Vestac ostavi podatke da te dodam...Assassin ::@Witcher
Hvala Ubica na lepim zeljama za tur de jurop
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Np.
Nego jesi li znao da smo osvojili prvo mesto na e Sports gejmsu ili šta već u Koreji.
Svetski šampionat, igrale se tri igre, Hearthstone, StarCraft 2 i LoL pa se ukupni poeni sve tri igre računali, mi pobedili, doneli kući zlato. U Hearthstonu bili prvi valjda, u LoLu teći, a u StarCraftu 2 peti, ali konaćan zbir igara i pobeda nam doneo prvo mesto. Naravno mislim da je to bio turnir za poluprofesionalne igrače.
http://esportsvesti.blogspot.rs/2015/12/srbija-je-iesf-esports-prvak-sveta.html
Uzgred ja igram HoS, to ti je ono Hereos of the Storm, imaš na battle netu u odabriru igara, mislim da je na listi ispod Hearthstona kada ulaziš.
Nego jesi li znao da smo osvojili prvo mesto na e Sports gejmsu ili šta već u Koreji.
Svetski šampionat, igrale se tri igre, Hearthstone, StarCraft 2 i LoL pa se ukupni poeni sve tri igre računali, mi pobedili, doneli kući zlato. U Hearthstonu bili prvi valjda, u LoLu teći, a u StarCraftu 2 peti, ali konaćan zbir igara i pobeda nam doneo prvo mesto. Naravno mislim da je to bio turnir za poluprofesionalne igrače.
http://esportsvesti.blogspot.rs/2015/12/srbija-je-iesf-esports-prvak-sveta.html
Uzgred ja igram HoS, to ti je ono Hereos of the Storm, imaš na battle netu u odabriru igara, mislim da je na listi ispod Hearthstona kada ulaziš.
#Vestac 2664 mi je ime na battle.netu.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
#CrniTebra 2539
Sramota me koliko sam se zarazio sa Star Wars Galaxy of Heroes... Valjda zbog hajpa oko premijere... Bude li mi neko spojlovao ovde....
Sramota me koliko sam se zarazio sa Star Wars Galaxy of Heroes... Valjda zbog hajpa oko premijere... Bude li mi neko spojlovao ovde....
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Ljudi, jel neko uspeo da potera SW:KOTOR na win7 ?64 bita u mom slucaju.
Ja teram KotOR2 i Jade Empire, što je sve isti endžin, samo se ne sećam šta je trebalo uraditi. Standardni saveti su instalacija igre van Program Files, instalacija DirectX 9, Win XP SP3 compatability mode, run as administrator i hakovanje exe fajla da tera na samo jednom jezgru. Preporučujem i da koristiš GOG verziju, pošto je to novije reizdanje, pa bi problemi trebalo da su minimalni.
Прошла ме је тренутно RPG ера
Definitely finished Fallout 4 and Quantum Break. Сад једва чекам да следеће недеље процури Dark Souls 3, излази 12-ог.
ММО-Level-maxed in Blade and Soul.
Now playing Black Desert, got Traveller’s pack.
Review:
Black Desert online= Skyrim: real life MMO where there is so much to do.
It's just... Endless and overwhelming. In chat, people who were playing for like 2 months and hit the 50 level soft cap, saying that they keep discovering new stuff. It feels so immersive.
Pros:
-AMAZING graphics.
-Character customization is superb
-Bunch of stuff to do!. You can do alchemy, buy various houses, decorate them, grow crops, do gardening afk, have a pet and feed it, tame and breed horses and sell them (I have spend days doing this), explore endless caves, fish, hunt, employ goblin workers to dig for resources, process those resources, sail, build a ship, lay siege on a castle... There is ranking on who is the wealthiest, who's caught a bigger fish, bred the finest horse...
-24 hour time and weather feel.
-Realistic feel-You can lvl out your Stamina, Health and Strength by carrying stuff around, running.
-You don't lvl up by questing, merely by killing enemies and discovering new stuff, just like in Elder Scrolls games.
-No tab targeting, finally.
-Gear is not level bound. Lvl 1 character can equip a lvl 50 armor.
Downsides:
-it can get quite grindy or repetitive in PVE. A lot of staying in same area, killing 10/20/50 enemies. You grind for lvling up, for getting better equipment.
-Classes are sex-limited. Wanna be a warrior? It’s guy for you. Wanna be a ranger? You have to be a girl.
-Character looks the same, on lvl 1 or on lvl 50, you need to buy costumes. Shop also sell all kinds of benefits if you are willing to pay up.
-Everything still feels like “work in process”, need to see and try out more classes; this will definitely be more polished in a year or two, or perhaps even go ftp.
-No in-group trade or character-character trade unless you are guild mates.
It's basically like living real, parallel life in Black Desert, this sandbox more single player than anything else.
I’ll just say it one more time. Elder Scrolls VI Black Desert. Still have a mix in my head of positive and negative stuff but it’s definitely innovative.
Definitely finished Fallout 4 and Quantum Break. Сад једва чекам да следеће недеље процури Dark Souls 3, излази 12-ог.
ММО-Level-maxed in Blade and Soul.
Now playing Black Desert, got Traveller’s pack.
Review:
Black Desert online= Skyrim: real life MMO where there is so much to do.
It's just... Endless and overwhelming. In chat, people who were playing for like 2 months and hit the 50 level soft cap, saying that they keep discovering new stuff. It feels so immersive.
Pros:
-AMAZING graphics.
-Character customization is superb
-Bunch of stuff to do!. You can do alchemy, buy various houses, decorate them, grow crops, do gardening afk, have a pet and feed it, tame and breed horses and sell them (I have spend days doing this), explore endless caves, fish, hunt, employ goblin workers to dig for resources, process those resources, sail, build a ship, lay siege on a castle... There is ranking on who is the wealthiest, who's caught a bigger fish, bred the finest horse...
-24 hour time and weather feel.
-Realistic feel-You can lvl out your Stamina, Health and Strength by carrying stuff around, running.
-You don't lvl up by questing, merely by killing enemies and discovering new stuff, just like in Elder Scrolls games.
-No tab targeting, finally.
-Gear is not level bound. Lvl 1 character can equip a lvl 50 armor.
Downsides:
-it can get quite grindy or repetitive in PVE. A lot of staying in same area, killing 10/20/50 enemies. You grind for lvling up, for getting better equipment.
-Classes are sex-limited. Wanna be a warrior? It’s guy for you. Wanna be a ranger? You have to be a girl.
-Character looks the same, on lvl 1 or on lvl 50, you need to buy costumes. Shop also sell all kinds of benefits if you are willing to pay up.
-Everything still feels like “work in process”, need to see and try out more classes; this will definitely be more polished in a year or two, or perhaps even go ftp.
-No in-group trade or character-character trade unless you are guild mates.
It's basically like living real, parallel life in Black Desert, this sandbox more single player than anything else.
I’ll just say it one more time. Elder Scrolls VI Black Desert. Still have a mix in my head of positive and negative stuff but it’s definitely innovative.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Kad će taj maj više...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Željno se iščekuje ova ekspanzija
I da. Rome II Total War i Total War: Attila su razočaranje...
I da. Rome II Total War i Total War: Attila su razočaranje...
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Instalirao Starcraft 2, posle 100 godina cekanja i odlaganja! Sada na miru igram kampanju i uzivam bas
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Ja se primio na ovo.
Prvo pokušao da budem demokratija sa individualnim slobodama naroda i vanzemaljaca. I heftali su me u dupe ko ništa. Onda sam počeo da igram kao xenophobe religiozni fanatik i nikada više nisam uživao u xenocidu dok porobljavam male zelene po galaksiji. Možeš da se inflirtiraš u primitivne civilizacije i da namestiš svoje agente kao vođe njihovih država i da ih pripojiš svojoj galaktičkoj imperiji ... just, just ... awesome.
Prvo pokušao da budem demokratija sa individualnim slobodama naroda i vanzemaljaca. I heftali su me u dupe ko ništa. Onda sam počeo da igram kao xenophobe religiozni fanatik i nikada više nisam uživao u xenocidu dok porobljavam male zelene po galaksiji. Možeš da se inflirtiraš u primitivne civilizacije i da namestiš svoje agente kao vođe njihovih država i da ih pripojiš svojoj galaktičkoj imperiji ... just, just ... awesome.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Moze preporuka za neku horor igru? Naravno da bude stravicna. :-D
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Zevs86 ::Instalirao Starcraft 2, posle 100 godina cekanja i odlaganja! Sada na miru igram kampanju i uzivam bas
@Zevs86
Opa, opa, pitam se kako ovo nisam ranije zapazio. Veliki sam fan StarCrafta kao i svih Blizzardovih igara.
Jesi li to kupio original ili si našao neku piratizovanu verziju?
Pre par meseci bilo neko ekstra sniženje kod nas, za par hiljada si mogao da uzmeš i StarCraft 2 i prvu ekspanziju,
ali bili i Diablo III i ekspanzija isto na sniženju, pa buraz i ja ipak uzešmo Diabla i ekspanziju.
A StarCraft 2 i ja čekam baš dugo, odavno sam prešao prvi deo i ekspanziju za njega. Ne daje mi se nekoliko
hiljada sada za dvoju, sačekaću opet sniženje pa da naručim, nadam se da će biti. A čujem da nije isto kada igraš
piratsko izdanje. I kakva je igra? Kako ti se čini, jesi li je već prešao? Igrao sam prvu misiju kada su bile kvalifikacije
za WCG pre nekoliko godina kod nas (WCG - World Cyber Games svetski turnir), pa bila beta verzija, Blizzard se reklamirao
Nocnoi_Dozor ::Moze preporuka za neku horor igru? Naravno da bude stravicna. :-D
Nadam se da ti ne smetaju stariji naslovi, oni su nekako bili brutalniji što se horora tiče nego ovi danas.
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth ,
Dead Space ,
Dead Space je serijal igara koje želim da igram već dug niz godina,
ali nisam mogao jer mi je bio slabiji računar, a ne igram igre ako
ne mogu da igram na ful detaljima. Doduše jesam probao igru.
Sada sam sredio računar, pa
ću početi taj serijal u nekom trenutku. Inače imaš i dva animirana
filma koja su dobra, a služe kao neki uvod u igre.
The Suffering ,
Bilo koji Silent Hill.
Eto, to su neke igre koje sam igrao, a da su dobre i strašne.
Mogu još dvadesetak da ti preporučim, uglavnom klasika kao F.E.A.R,
ali dosta je za sada, probaj neku ako nisi.
Ubico, vec dugo razmisljam da probam The suffering, jel bese u nekom zatvoru? Naravno da mi ne smetaju stari naslovi. :-)
Nocnoi_Dozor ::Ubico, vec dugo razmisljam da probam The suffering, jel bese u nekom zatvoru? Naravno da mi ne smetaju stari naslovi. :-)
Jeste, okačio sam ti linkove u imenima igara. Prvi deo prati priču lika u zatvoru,
nastavak The Suffering: Ties That Bind prati priču tog lika napolju u gradu.
Ja sam igrao samo nastavak, davno sam ga prešao, ali po ocenama prvi deo je
bolji, a ako je drugi deo bio odličan, onda možeš misliti kakav je prvi deo.
Preći ću jednom oba dela.
Trenutno igram: WoW, GTA V, Withcher 3, Diablo 3, Rise of the Tomb Raider i Ori and the Blind Forest
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Da li je ko igrao Outlast?
Night Till Dawn играла сам ја, није нешто страшна. Ако хоћеш хорор играј Amnesia: the Dark Descent
Боки и ја играм Ori and the Blind Forest И Black Desert уместo WoW, Witcher 3 и експанзије сам прешла. А Diablo франшизу никад нисам волела.
Боки и ја играм Ori and the Blind Forest И Black Desert уместo WoW, Witcher 3 и експанзије сам прешла. А Diablo франшизу никад нисам волела.
Kako postizete da igrate toliko igrica istovremeno? :S
Зар је две игрице много, Black Bro? Мада оно, Чан игра шест, тако да је он Master Juggler.
Poslednji put izmenio Зимоврел dana Pon 23 Maj 2016, 22:54, izmenio ukupno 2 puta
Evo i Chan igra 6
Ne znam, ja sam tip koji igra jednu igru dok je ne predjem, mada nisam igrao igrice od decembra cini mi se. Jednostavno nemam vremena, a kontam da cu nadoknaditi sve kada budem starac
Ne znam, ja sam tip koji igra jednu igru dok je ne predjem, mada nisam igrao igrice od decembra cini mi se. Jednostavno nemam vremena, a kontam da cu nadoknaditi sve kada budem starac
И ја обично тако, једну по једну, мада некада могу и две. Једну PC single player RPG adventure, а другу ММО; до скоро сам играла Dark Souls 3 и Black Desert, а сад Oри и Слепа шума и Black Desert.
Кад пређем Орија онда ћу Lego Marvel's Avengers
Мада заправо чекам Batman: Return to Arkham, Overwatch и Final Fantasy XV.
Кад пређем Орија онда ћу Lego Marvel's Avengers
Мада заправо чекам Batman: Return to Arkham, Overwatch и Final Fantasy XV.
Odigrao sam Avengere. Klasicna lego igra, jednostavna i puna humora. Preporucujem Lego Batman
Strana 6 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 6 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu