Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 78 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 78 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Нова серија: Мр. Робот
+2
Chandrian
HuddleBre
6 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 1 od 1
Нова серија: Мр. Робот
Због тога што делује као да се на тржишту појављује више серија него филмова, а поред оних врхунских има и оних који не завређују пажњу, недавно сам некако решио да серије гледам само по препоруци.
Наравно, нисам издржао, па сам то "правило" прекршио бар двапут овог месеца и, колико сам се код једне разочарао (да је не спомињем, просто је дечја), толико ме је једна друга - прилично одувала. Можда понајвише дијалозима.
Мр. Робот уопште нема неки сензационални трејлер (иако је продуцент исти као и за "True detective"), али има ретко добар ток мисли, да ме је управо објављена прва епизода оставила у оном старом, скоро заборављеном ишчекивању наредне. Уосталом, ток мисли и јесте једна од уводних секвенци уводне епизоде.
Ако неко воли промишљања о сајбер-реалности у којој смо, ако му нису страни компјутери, ова наизглед "хакер-прича" прилично ће га заинтригирати. Када кажем "наизглед", то је зато што серија прати Елиота, момка који у врхунској компјутерско-безбедносној фирми ради на чувању највећих светских компанија, које - Елиот не подноси. Штавише, своје слободно време користи да хакује неке наизглед неприметне људе и уклања њихову штетност по оно што је остало од Нормалног на овој планети. Али, само наизглед се тиме бави ова прича.. (сад пронађох да је и Форбс, после пилот-епизоде, на свом сајту навео да серија има потенцијал да буде највећи хит лета - Детаљније)
Како изгледа живот на граници сајбер-реалности и онога што је од реалности остало, које дилеме постоје када у вама покуља жеља да измените свет, ма.. макар његов мали део - а нечији велики проблем... И, шта се деси када се на такав корак одлучите, па крене лавина о којој нисте ни сањали, али о којој сте, ипак, мало и маштали...
Додате у један такав свет, који се врти око усамљеног, пре свега интровертног момка, и људе који владају планетом, и хакерисање у оном врхунском облику, и међуљудске односе, од пријатељских до оних интимних и добијете - Мр. Робот.
Наравно, прилично добра уводна епизода не гарантује, сама по себи, фантастичну серију.
Али, како одавно нисам видео толико добро одрађену уводну епизоду, морао сам то и са вама да поделим.
Наравно, нисам издржао, па сам то "правило" прекршио бар двапут овог месеца и, колико сам се код једне разочарао (да је не спомињем, просто је дечја), толико ме је једна друга - прилично одувала. Можда понајвише дијалозима.
Мр. Робот уопште нема неки сензационални трејлер (иако је продуцент исти као и за "True detective"), али има ретко добар ток мисли, да ме је управо објављена прва епизода оставила у оном старом, скоро заборављеном ишчекивању наредне. Уосталом, ток мисли и јесте једна од уводних секвенци уводне епизоде.
Ако неко воли промишљања о сајбер-реалности у којој смо, ако му нису страни компјутери, ова наизглед "хакер-прича" прилично ће га заинтригирати. Када кажем "наизглед", то је зато што серија прати Елиота, момка који у врхунској компјутерско-безбедносној фирми ради на чувању највећих светских компанија, које - Елиот не подноси. Штавише, своје слободно време користи да хакује неке наизглед неприметне људе и уклања њихову штетност по оно што је остало од Нормалног на овој планети. Али, само наизглед се тиме бави ова прича.. (сад пронађох да је и Форбс, после пилот-епизоде, на свом сајту навео да серија има потенцијал да буде највећи хит лета - Детаљније)
Како изгледа живот на граници сајбер-реалности и онога што је од реалности остало, које дилеме постоје када у вама покуља жеља да измените свет, ма.. макар његов мали део - а нечији велики проблем... И, шта се деси када се на такав корак одлучите, па крене лавина о којој нисте ни сањали, али о којој сте, ипак, мало и маштали...
Додате у један такав свет, који се врти око усамљеног, пре свега интровертног момка, и људе који владају планетом, и хакерисање у оном врхунском облику, и међуљудске односе, од пријатељских до оних интимних и добијете - Мр. Робот.
Наравно, прилично добра уводна епизода не гарантује, сама по себи, фантастичну серију.
Али, како одавно нисам видео толико добро одрађену уводну епизоду, морао сам то и са вама да поделим.
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Re: Нова серија: Мр. Робот
Hvala na preporuci Huddle + interesantna je serija (za sad)
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Почећу да скидам јер немам ништа више да гледам уторком ни четвртком Надам се да је добра као што Хадл каже
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ovo deluje zanimljivo.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
+ Obi
Kad sam već tu, da kažem. Nešto mi ne leži ova druga sezona za sada...
Kako se vama čini ova sezona?
Kad sam već tu, da kažem. Nešto mi ne leži ova druga sezona za sada...
Kako se vama čini ova sezona?
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Meni je onako. Pustiću da odmakne pa ću sumirati utiske.
Jel misli neko da je ova serija u stvari SyFy? Gledajući ovu poslednju epizodu, izgleda kao da idu u tom pravcu...
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Boki sutra ću pogledati epizodu pa ti javljam. Po meni je pravi mindfuck.
Definitivno je ova sezona bolja od prve. Nikad ne znaš štas da očekuješ pošto Eliot nije sasvim svoj. Jedva čekam sledeću epizodu pa onda čekanje od godinu dana.
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu