Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+28
Witcher
Vierna
StefkeKum
Assassin
Uno Nomesta
KrleTuđin
Vazarius
DjokaBA
srbul
Chandrian
luka123
LunarFang
Brat Crni
HuddleBre
Nocnoi_Dozor
Dimeks
bockybp
Oberin Martel
CRNIJASTREB
Zevs86
Sparkling Comet
азор ахаи
Princ Regar
Зимоврел
Blacko
Lannister
Kian The Nephilim
White Rabbit
32 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
The Da Vinci Code - meni se dopao, ne kapiram hejt osim ako ne dolazi od strane butthurt fanatika.
Gost- Gost
Još je bolji Angels and Demons.Trešnja ::The Da Vinci Code - meni se dopao, ne kapiram hejt osim ako ne dolazi od strane butthurt fanatika.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Odgledao drugi deo Serloka sa Daunijem i Louom. Sherloc Holmes A Game of Shadows, tako nesto se zove
6/ 10
Ovaj deo vec godinama odlazem i odlazem i konacno sam ga odgledao. Prvi deo mi je bio zanimljiviji, valjda zbog toga sto mi se svidele fore i taj koncept Serloka huligana. U drugom delu ima par prezvakanih fora, sa poboljsanom glumackom ekipom, ali je radnja manje zanimljiva. Barem meni.
6/ 10
Ovaj deo vec godinama odlazem i odlazem i konacno sam ga odgledao. Prvi deo mi je bio zanimljiviji, valjda zbog toga sto mi se svidele fore i taj koncept Serloka huligana. U drugom delu ima par prezvakanih fora, sa poboljsanom glumackom ekipom, ali je radnja manje zanimljiva. Barem meni.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Sparkling Comet ::Još je bolji Angels and Demons.Trešnja ::The Da Vinci Code - meni se dopao, ne kapiram hejt osim ako ne dolazi od strane butthurt fanatika.
Heh, Da Vinčijev kod... Kad ti tu knjigu preporuči profesor veronauke...
Ja se najviše radujem Izgubljenom Simbolu. Kad treba da izađe taj film?
Što se tiče Da Vinčijevog koda bolja je knjiga od Anđela i Demona, ali lošiji film, da.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Роберт Даунов Синдром јуниор. Спрдају се са дебилом и у Брдмену... који је филм о пропалој каријери између осталог, и то врло добар, но... ако су га, јебо га ћаћа.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
jao pa imao sam jednom knjigu od tog senzacionaliste den brauna i jedva dočekao da je prosledim nekome... ko će to više ceniti od mene
Dunno, ali znam da Inferno izlazi oktobra sledece godine.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Još je bolji Angels and Demons.Trešnja ::The Da Vinci Code - meni se dopao, ne kapiram hejt osim ako ne dolazi od strane butthurt fanatika.
Heh, Da Vinčijev kod... Kad ti tu knjigu preporuči profesor veronauke...
Ja se najviše radujem Izgubljenom Simbolu. Kad treba da izađe taj film?
Što se tiče Da Vinčijevog koda bolja je knjiga od Anđela i Demona, ali lošiji film, da.
Gost- Gost
^ Aaaa daaa, ja sam skroz zaboravio na Inferno... Nije ni čudo... Pomešao sam ta dva izgleda... Kukuljina mu jajca pod kamenčugu metnem...
I am going to watch these soon
Јел' неко можда бацио поглед?
Утисци?
Значи тај домаћи филм толико лош? А исхвалили га на фестивалу у Пули...
Мада мени се ни "Шишање" није свидео, можда је требало да претпоставим that this one won't be my cup of tea either.
Јел' неко можда бацио поглед?
Утисци?
Значи тај домаћи филм толико лош? А исхвалили га на фестивалу у Пули...
Мада мени се ни "Шишање" није свидео, можда је требало да претпоставим that this one won't be my cup of tea either.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Regresiju i ja cekam Zim, a ovaj Agent 47 cu sa burazreom gledati, jer mene licno i ne vuce nesto.
A sinoc sam s bratom gledao Svet iz doba Jure. Uzivao sam u filmu, koliko god sam ocekivao sve sto se desilo, ali stvarno, divno sve izgleda, indominus reks izgleda badass, iako ne preterano balansiran, plus je kul fajt bio izmedju nje i T-reksa i raptorke Blu (Godzilla, anyone?). Sve u svemu, zabavno je.
A sinoc sam s bratom gledao Svet iz doba Jure. Uzivao sam u filmu, koliko god sam ocekivao sve sto se desilo, ali stvarno, divno sve izgleda, indominus reks izgleda badass, iako ne preterano balansiran, plus je kul fajt bio izmedju nje i T-reksa i raptorke Blu (Godzilla, anyone?). Sve u svemu, zabavno je.
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Vidite ovo:
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Pošto sam se oduševio Kurosavinim samurajima, skinuo sam još 6, 7 njegovih filmova.
Odgledao sam Rashomon. I opet sam bio prijatno iznenađen. Tako jednostavan film a u isto vreme veoma kompleksan. 9/10
Ikiru je sledeći na listi.
Odgledao sam Rashomon. I opet sam bio prijatno iznenađen. Tako jednostavan film a u isto vreme veoma kompleksan. 9/10
Ikiru je sledeći na listi.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
јес, јес, увек добра Рашомонијада...
јапанци и њихов ентартете кунст, никад не знаш чему да се надаш. Углавном ми нису драги.
јапанци и њихов ентартете кунст, никад не знаш чему да се надаш. Углавном ми нису драги.
Previse tragicno? https://yts.to/movie/my-own-private-idaho-1991
Gost- Gost
Odgledao Page Eight. Radi se o spijunskom filmu, koji me je sasvim prijatno iznenadio kvalitetom Iako se radi o TV filmu. Glume Bil Nighy, Rachel Weisz i jos par solidnih glumaca.
6.5/ 10 mu dajem komotno. Mozda i celu 7icu Film ne opterecuje previse, nema poziranja i gluposti. Ne traje dugo, bas mi je legao
6.5/ 10 mu dajem komotno. Mozda i celu 7icu Film ne opterecuje previse, nema poziranja i gluposti. Ne traje dugo, bas mi je legao
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Upravo odgledao nove Avendžerse, at long last.
Nisam ništa ni očekivao od filma, pa nije mogao ni da me nešto posebno razočara. Što bi Kometa rekla ima akcije i eksplozije, film za jedno poslepodnevno opušteno uživanje, dobro, večernje u mom slučaju. Dobro, jesam rekao da ako bude više od 15 minuta scena romanse, uzajamnih strasti i loše glume između Brusa Banera aka Hulka i Nataš(ch)e aka Udovice okarakterisaću film kao smarački, ali eto, neću. Dao bih mu ocenu sedam zarez nešto (od o,1 do o,4) (brojevima) 7,1-4 i preporučio ga svima koji ništa ne očekuju posebno od njega inače će se razočarati, mada šta bilo ko napisao svi će ga gledati jer ipak su to novi "Osvetnici". Film pravljen da zaradi pare ne da bude dobar...
EDIT: I like Skarlet Vič, tj. glumicu. ^_^
Nisam ništa ni očekivao od filma, pa nije mogao ni da me nešto posebno razočara. Što bi Kometa rekla ima akcije i eksplozije, film za jedno poslepodnevno opušteno uživanje, dobro, večernje u mom slučaju. Dobro, jesam rekao da ako bude više od 15 minuta scena romanse, uzajamnih strasti i loše glume između Brusa Banera aka Hulka i Nataš(ch)e aka Udovice okarakterisaću film kao smarački, ali eto, neću. Dao bih mu ocenu sedam zarez nešto (od o,1 do o,4) (brojevima) 7,1-4 i preporučio ga svima koji ništa ne očekuju posebno od njega inače će se razočarati, mada šta bilo ko napisao svi će ga gledati jer ipak su to novi "Osvetnici". Film pravljen da zaradi pare ne da bude dobar...
EDIT: I like Skarlet Vič, tj. glumicu. ^_^
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Inside Out http://www.imdb.com/title/tt2096673/ 9/10.
Marsovac http://www.imdb.com/title/tt3659388/ 10/10. Još uvek pod utiskom, ali ne verujem da će da padne ocena.
Uz Mad Max-a, ove godine najbolji film koji sam gledao.
Preporuka svima da gledate 3D projekciju.
Uz Mad Max-a, ove godine najbolji film koji sam gledao.
Preporuka svima da gledate 3D projekciju.
^ mene je trejler smorio, izgleda kao mix Interstellera i Gravitacije.
Gost- Gost
Marsovac je odličan. Čitao sam knjigu i mogu da ti kažem da ne liči ni na jedno od ta dva filma. Više je Robinzon Kruso na Marsu ... samo što Mark Watney ima bolji smisao za humor. Nadam se da nisu previše odstupali od knjige.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
I ja, nadam se da je daleko od Intersellera koji mi je bio pomalo dosadan, Gravitaciju nisam gledala, sam trejler me smorio.Prince of Ravens ::Marsovac je odličan. Čitao sam knjigu i mogu da ti kažem da ne liči ni na jedno od ta dva filma. Više je Robinzon Kruso na Marsu ... samo što Mark Watney ima bolji smisao za humor. Nadam se da nisu previše odstupali od knjige.
Prince of Ravens ::Marsovac je odličan. Čitao sam knjigu i mogu da ti kažem da ne liči ni na jedno od ta dva filma. Više je Robinzon Kruso na Marsu ... samo što Mark Watney ima bolji smisao za humor. Nadam se da nisu previše odstupali od knjige.
Другар који је читао књигу и гледао филм каже су највеће промене карактерног типа.
http://www.imdb.com/title/tt1058017/
5/10
@Trešnja
Trejleri su možda i najbolje odradili posao. Dobro, tebe su smorili, ali poenta je da ništa nisu otkrili. Prikazali su u njima možda 5% filma. I to uglavnom početak. Preporučujem ti, nećeš se pokajati.
@Prince of Ravens
Više je kao miks Castaway-a i Apollo-a 13. Met Dejmon je odlično odradio posao i vidi se da je skapirao Vatnija. Nemam apsolutno nikakve zamerke. Ko god da je pisao scenario odabrao je najbolje delove knjige i tu je odrađen fantastičan posao, tako da što se tiče odstupanja od knjige, njih skoro i nema, osim jednog za koje ćeš kada budeš video šta su uradili reći "Aha, da, kapiram.". I to je to. I na kraju Ridli Skot koji je odlično režirao i vodio ekipu. Uz Harija Potera ovaj film je možda najverniji prikaz neke knjige.
@Kometa
Osim vizuelnog doživljaja Interstellar i Marsovac nemaju ništa zajedničko. I osim toga što je radnja u svemiru. Ali, to je tu, u komšiluku.
@Dimeks
Ja sam pre nedelju dana pričitao knjigu i sinoć gledao film i ne slažem se da su promenjeni karakteri likova. Postoji samo jedna delimična izmena lika (rasne izmene likova ne računam) koja je totalno zanemarljiva. Iskreno, meni su verno knjizi likovi pretočeni u film. Vatni - za*ebant koji ne odustaje; Luis - komandant sa opsesijom za disko muzikom; Martinez - još jedan za*ebant; Tedi - korporacijsko go*no; itd. Ono što hoću da kažem jeste da je srž svakog lika urađena skoro perfektno i veoma verno knjizi. Naravno, za 2h 20m flma koliko je to bilo moguće. Ne znam što je stekao takav utisak.
Sve u svemu veoma dobra knjiga veoma dobro pretočena u veoma dobar film.
Dan kasnije, ocena 10/10. Prvi put ove godine nekom filmu ostaje desetka i kad se slegnu utisci. Mad Max-u je dan kasnije pala ocena na 9.5 što Marsovca, za sad, čini filmom godine.
Trejleri su možda i najbolje odradili posao. Dobro, tebe su smorili, ali poenta je da ništa nisu otkrili. Prikazali su u njima možda 5% filma. I to uglavnom početak. Preporučujem ti, nećeš se pokajati.
@Prince of Ravens
Više je kao miks Castaway-a i Apollo-a 13. Met Dejmon je odlično odradio posao i vidi se da je skapirao Vatnija. Nemam apsolutno nikakve zamerke. Ko god da je pisao scenario odabrao je najbolje delove knjige i tu je odrađen fantastičan posao, tako da što se tiče odstupanja od knjige, njih skoro i nema, osim jednog za koje ćeš kada budeš video šta su uradili reći "Aha, da, kapiram.". I to je to. I na kraju Ridli Skot koji je odlično režirao i vodio ekipu. Uz Harija Potera ovaj film je možda najverniji prikaz neke knjige.
@Kometa
Osim vizuelnog doživljaja Interstellar i Marsovac nemaju ništa zajedničko. I osim toga što je radnja u svemiru. Ali, to je tu, u komšiluku.
@Dimeks
Ja sam pre nedelju dana pričitao knjigu i sinoć gledao film i ne slažem se da su promenjeni karakteri likova. Postoji samo jedna delimična izmena lika (rasne izmene likova ne računam) koja je totalno zanemarljiva. Iskreno, meni su verno knjizi likovi pretočeni u film. Vatni - za*ebant koji ne odustaje; Luis - komandant sa opsesijom za disko muzikom; Martinez - još jedan za*ebant; Tedi - korporacijsko go*no; itd. Ono što hoću da kažem jeste da je srž svakog lika urađena skoro perfektno i veoma verno knjizi. Naravno, za 2h 20m flma koliko je to bilo moguće. Ne znam što je stekao takav utisak.
Sve u svemu veoma dobra knjiga veoma dobro pretočena u veoma dobar film.
Dan kasnije, ocena 10/10. Prvi put ove godine nekom filmu ostaje desetka i kad se slegnu utisci. Mad Max-u je dan kasnije pala ocena na 9.5 što Marsovca, za sad, čini filmom godine.
Mene je Gravitacija odusevila, ali mi je Interstellar smor nevidjeni. Teraju me da idem u bioskop a meni se ne gleda
Gost- Gost
KrleTuđin ::
@Dimeks
Нем' појма. Књигу нисам читао, а филм идем да гледам у уторак
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 20 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu