Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Serije koje volite / trenutno pratite
+42
KrleTuđin
Harald Hridni
White Rabbit
Oberin Martel
Lannister
Narcisa Black
Chandrian
Kian The Nephilim
Jon Snow
CRNIJASTREB
Prince of Ravens
Wanderer
Witcher
srbul
JohnnyLee
Kingslayer
Uno Nomesta
bockybp
Vazarius
Princ Regar
Assassin
Lord M.
NearBG
LunarFang
Blacko
Hokins
Зимоврел
HuddleBre
Sky
orome
Nocnoi_Dozor
Zevs86
Garfi
Lady Acer
child.in.time
Nim
StefkeKum
Dimeks
khaleesi92
Sparkling Comet
Lothesse
Amra
46 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Serije koje volite / trenutno pratite
Мислим да ће ти се свидети Зеус!
А данашња епизода Wayward Pines је била генијална, објаснили су све као што се дешавало у књигама!!!
Исто важи и за премијеру Ханибала
А данашња епизода Wayward Pines је била генијална, објаснили су све као што се дешавало у књигама!!!
Исто важи и за премијеру Ханибала
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Počeo Dark Matter, reklo bi se da je Firefly klon. Još jedna SyFy serija napravljena za male pare u Kanadi, koja izgleda kao nešto od pre 15 godina. Ali volim da gledam sve SF & fantasy serije, pa i ovakve treši.
da li iko zna kako bih mogao doci do legendarne serije Avanture Serloka Holmsa sa Dzeremijem Bretom? ima li to iko igde, ima li prevoda. Na netu postoje neki torrenti ali prevod je izgleda tesko naci.
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
orome ::da li iko zna kako bih mogao doci do legendarne serije Avanture Serloka Holmsa sa Dzeremijem Bretom? ima li to iko igde, ima li prevoda. Na netu postoje neki torrenti ali prevod je izgleda tesko naci.
Najbolje predstavljen lik Serloka ikada. Bret je cisti ekscentricni genije . Potrazicu
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Nasao. Evo linka za prvu sezonu, mislm da je 1984 godina u pitanju. Uzivaj
https://thepiratebay.la/torrent/5599153/The_Adventures_of_Sherlock_Holmes_Jeremy_Brett_Season_1-BOZX
https://thepiratebay.la/torrent/5599153/The_Adventures_of_Sherlock_Holmes_Jeremy_Brett_Season_1-BOZX
Skinuo sam te linkove u potpunosti, svih 7 sezona. ima engleski titl tako da je lakse pratiti, nas ne verujem da se moze naci...
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
E kul,al ne znam za titlove ...
SyFy je napravio dobar SF blok petkom - Defiance, Killjoys i Dark Matter. Nijedna serija nije revolucionarna, nema ovde nove BSG ili Firefly. Ali svaka je zanimljiva na svoj način, i lepo je pratiti SF serije ovako stihijski. I to nije sve, iz Englesku stiže serija Humans, još jedna varijacija na temu Asimovovih robota, takođe solidno urađena. On that note, uskoro kreće i nova sezona Extant, tako da će ovo biti berićetno leto za fanove žanra. Ima još jedna nešto-kao-SF serija, The Stitchers, ali to me baš i nije privuklo, mora nešto i da se preskoči.
Volim seriju pobijeda koju je ostvarila srpska omladina na Sv. prv.
Jel gleda neko The Whispers? Meni se za sad dopada, kao neka sci-fi misterija...
Gost- Gost
Peaky Blinders!
Heroj Prvog svetskog rata i vodja bande u posleratnom Birmingemu se sa svojom familijom bori za prevlast i penje na drustvenoj lestvici. Ucene, svercovanje, IRA, Cigani cergari i sta sve ne! Mene je serija odusevila. Tople preporuke!
Heroj Prvog svetskog rata i vodja bande u posleratnom Birmingemu se sa svojom familijom bori za prevlast i penje na drustvenoj lestvici. Ucene, svercovanje, IRA, Cigani cergari i sta sve ne! Mene je serija odusevila. Tople preporuke!
Harald Hridni- Broj poruka : 54
Raspoloženje : Arr!
Reputacija : 25
Datum upisa : 10.06.2013
Pratim seriju Jonathan Strange and Mr. Norrell. Obično ne pratim serije/filmove/knjige sa primesama magije/zombizma/horora. Izgleda da se vremenom ukusi menjaju; prvo mi se dopao iZombie, a sad ovo.
Radnja serije je vezana za magiju. Nje nema u Engleskoj preko 300 godina još od srednjeg veka i doba tzv Rejven Kinga. Vreme je ratovanja sa Napoleonom i odjednom se javljaju dva mađioničara. Jedan od njih priziva mračnu magiju i sa njom na scenu stupa prilično interesantno napisan negativac.
Kao što rekoh, obično se ne bih upuštao u ovaj žanr, ali serija mi za sada sasvim ugodno leži, pa izvolte:
Oh, i ukinuše Hanibala... those bastards!!!!
Radnja serije je vezana za magiju. Nje nema u Engleskoj preko 300 godina još od srednjeg veka i doba tzv Rejven Kinga. Vreme je ratovanja sa Napoleonom i odjednom se javljaju dva mađioničara. Jedan od njih priziva mračnu magiju i sa njom na scenu stupa prilično interesantno napisan negativac.
Kao što rekoh, obično se ne bih upuštao u ovaj žanr, ali serija mi za sada sasvim ugodno leži, pa izvolte:
Oh, i ukinuše Hanibala... those bastards!!!!
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
^ Cula sam, ali sada kada sam videla trailer, bas mi se gleda
A sto se tice Peaky Blinders, svidja mi se samo prva sezona, posle postaje bezveze.
A sto se tice Peaky Blinders, svidja mi se samo prva sezona, posle postaje bezveze.
Gost- Gost
http://www.imdb.com/title/tt1870479/
Gleda li iko Newsroom? oO? Meni deluje odlicno, skidam pa kad odgledam malo javljam utiske
Gleda li iko Newsroom? oO? Meni deluje odlicno, skidam pa kad odgledam malo javljam utiske
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Da li neko prati Killjoys?
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Ja, simpatična serija.LunarFang ::Da li neko prati Killjoys?
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
I meni se dopada Sutra cu da pogledam drugu epizodu. Za sada mi je interesantna. A bas me iznenadilo kad sam video Nika slotera kao negativca
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Poceo da gledam Sense8, zanimljiv koncept, zanima me kuda ce sa ovom pricom, ovih par epizoda koje sam pogledao su me bas onako zainteresovale! Prati li je jos neko odavde, sta mislite?
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Godina : 34
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
http://www.winterfell-srbija.com/t1707p735-serije-koje-volite-trenutno-pratite#216727Kian The Nephilim ::Poceo da gledam Sense8, zanimljiv koncept, zanima me kuda ce sa ovom pricom, ovih par epizoda koje sam pogledao su me bas onako zainteresovale! Prati li je jos neko odavde, sta mislite?
Odgledao prve 4 epizode Newsroom- a, i moram da kazem da mi se baaas dopada! Nisam gledao bolju TV seriju( da se radnja vrti oko likova koji rade na ili oko TV stanice), pa mozda ikada Nastavljam da gledam pomno, pa cu posle da predjem na True Detective, taman da se nakupi dovoljno epizoda
Gledao sam na You Tube-u par scena iz Newsroom-a (Why America isn't the best country in the world i onu scenu sa gay pomoćnikom nekog sekretara) i deluje mi vredno gledanja, ali.... umesto da utrošim vreme na to, ja trošim vreme na smeće poput True Detective-a.Zevs86 ::Odgledao prve 4 epizode Newsroom- a, i moram da kazem da mi se baaas dopada! Nisam gledao bolju TV seriju( da se radnja vrti oko likova koji rade na ili oko TV stanice), pa mozda ikada Nastavljam da gledam pomno, pa cu posle da predjem na True Detective, taman da se nakupi dovoljno epizoda
Jeste - smeće.
S*re mi se više od stereotipisanja amerikanaca od strane režisera: "Oh, I'm a drunk; I have issues; Oh, I'm devastated...; I care about no one and no one cares about me, and I like it that way; I'm a bad parent and my kids have issues and my wife has issues and my whole family is fucked up and....; I do cocaine; I'm useless and devastated... again...; I hate the mankind but I want to do the right thing, and... that's completely senseless I know, but... nah, who cares... pass that cocaine."
Kapiram ja da nije sve tako crno i belo, ali ne moraš glavnog lika valjati po blatu non stop. "Oh, evo vam junaka! Valjaj ga po blatu; Evo junaka još jednom! Valjaj ga po blatu!; Junak se iskupio taman kad smo digli ruke od njega! Umoči ga!!!"
Taman kad sam pomislio u drugoj sezoni možda bude neko osveženje... Jok: "I'm so devastated!; I'm a drunk!; I have daddy issues!; I'm devastated again! Oh, and pass that cocaine, please."
'bem ti seriju kad posle svake epizode moram da odgledam "Stigla Vam je pošta" kako bih se oraspoložio...
Ali to je moje mišljenje, naravno.
@krle24 Da, ta scena sa "Why America... " je uvodna scena prve epizode, prve sezone. Vrhunski kvalitet, i veoma ozbiljno odradjena serija, koja baca svetlo na razne stvari koje se desavaju iza kamera, u studiju, u kancelarijama, i sta sve zapravo utice na pravljenje samih emisija i itd. Bas mi se dopada, i definitivno cu nastaviti da je gledam!
Sto se tice True Detective serijala, ja obozavam dark & gritty price sa antiherojima, tako da ono Mi lajkz it, end aj houp det aj vil lajk sizon tu olso!
Sto se tice True Detective serijala, ja obozavam dark & gritty price sa antiherojima, tako da ono Mi lajkz it, end aj houp det aj vil lajk sizon tu olso!
@Zevs86 Volim i ja dak & gritty priče sa antiherojima koji se do kraja filma (Darth Vader), knjige (Džejmi Lanister) ili serije (Toni Soprano) iskupe, ali malo mi je pun kufer promašaja režisera da to danas i prikažu...
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije