Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+35
Witcher
Окир
Lord M.
Chandrian
Lady Acer
Srle
StefkeKum
Blacko
Sparkling Comet
JohnieRW
Nim
азор ахаи
Lothesse
HuddleBre
Jon Snow
Dimeks
LunarFang
Igrit
Зимоврел
bockybp
Princ Regar
Kian The Nephilim
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
CRNIJASTREB
Zandrin
Petyr Baelish
Вештица
Vazarius
Hokins
Assassin
Areal
Zevs86
Prince of Ravens
VojaLu
39 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Spam Tema....
@Lunar Nemoj mene uzeti kao glasnogovornika "svih" . Ja sam samo jedan. You have to know that, WE ARE LEGION
Mora neka vrsta konsenzusa da se napravi za ovo sto si nas pitao. Nije realno da samo jedan zastupa sve....
Mora neka vrsta konsenzusa da se napravi za ovo sto si nas pitao. Nije realno da samo jedan zastupa sve....
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
iz svake kuće po jedan da bude intervjuisan i posmatran
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Zato sam to i izneo javno. Ne zelim da npravim problem, jer, iako vecinu vas nisa upoznao licno, smatram vas iskrenim prijateljima. Poslednje sto zelim je da vam se zamerim. Moj prijatelj ima nasu e-knjigu kojom je odusevljen, i hteo bi da iskoristi podatke odatle, ali ga jo zanimaju i neke tehnikalije, pa zato pitam ovako
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Sve što je rekao Zevs je tačno, ovo nije klasičan forum, možda je po tom pitanju i sociološki zanimljiviji... Takođe, ne vidim problem da neko piše o forumu, ali mora da sagleda sve aspekte, a rok do utorka sledeća nedelje ja malo za to
Ja mislim da se donekle ovaj forum može svrstati u uređenje kontrolisane anarhije, ako tako nešto postoji, gde svako može da kaže šta želi, a da opet ima svest o tome dokle može da ide. Osećaj pripadnosti i povezanosti ovde je jako zanimljiv sociološki fenomen, mislim da bi to mogla biti i mnogo bolja tema od samih tehnikalija kao što je npr. napredovanje (koje postoji u pravilima, mislim da svako može da vidi to)...
Ja mislim da se donekle ovaj forum može svrstati u uređenje kontrolisane anarhije, ako tako nešto postoji, gde svako može da kaže šta želi, a da opet ima svest o tome dokle može da ide. Osećaj pripadnosti i povezanosti ovde je jako zanimljiv sociološki fenomen, mislim da bi to mogla biti i mnogo bolja tema od samih tehnikalija kao što je npr. napredovanje (koje postoji u pravilima, mislim da svako može da vidi to)...
- Spojler:
- Edi je Pavle Vujović
Hvala Vojo
Lepo receno!
Lepo receno!
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Bogme sam iskusio tu paralizu i nije prijatna budan si a nemožeš ni da mrdneš prstom a glas zastane u grlu. Kao da te nešto pritiska i drži prikovanog za krevet. Skupljaš snagu da se razmrdaš i otreseš se ali neide, shvataš da je potreban nadljudski napor, ali nesmeš da staneš moraš da se trudiš iz petnih žila kako bi to stanje prebrodio.
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
Kako ti se to desilo Areale!? :O
Je l' to otrov od neke frakcije sa Westerosa ovde?
Je l' to otrov od neke frakcije sa Westerosa ovde?
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Desilo se još dok sam bio na studijama u Nišu. Moja setra, ja i moj drug Nenad smo stanovali zajedno. On i ja smo spavali u istoj sobi, jedne noći probudim se kad nešto me steže davi nemogu ni da viknem ni da se mrdnem, zovem njega ali glas ne izlazi iz usta, a sitsak sve jači. Ne sećam se ni dan danas da li sam uspeo da se razmrdam ili da njega dozovem, možda i oba u isto vreme. Svakako to nikome nebih poželeo.
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
Kao mali to mi je bila česta pojava. I tom polu snu bih viđao ljude od senke/mastila/crnog ulja koji hoće da pričaju s mnom. Verovatno sam zato postao ovako poremećen danas. Prošle godine sam dva puta doživeo tu paralizu ali ništa strašno. Jednom sam bio ukočen i celo telo mi je bilo prekriveno nekom plavičastom maglom dok sam drugi put video istu tu maglu u uglu sobe.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Kripiii, citao sam o tome i sada mi se ne spava, a ustajem rano. :/
Ako se nesto desi, vi ste krivi!!!
Ako se nesto desi, vi ste krivi!!!
Evo u pozne sate malo odgovarajuce atmosefere. Grupa, solo projekat Burzum ( prevedeno sa Tolkinovog jezika znaci tama).
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
@Gavra @Areal I meni se to desi bar jedanput do dvaput godisnje... Veoma, veoma, veoooma gadan osecaj...
Dobro jutro dobri ljudi.
Dobro jutro dobri ljudi.
E, само немојте да се успаничите од тог "притиска", тело спава и дисање је друкчије, то јест доста спорије, па помислиш да се гушиш иако сасвим добијаш довољно кисеоника. Међутим твој свесни део је ненавикнут на тај ритам, па отуд то осећање. Црне сенке које изјављују своје насилне намере према спавачу су исто честа појава, то служи да те додатно сасере. Гадна је подсвест човече.
Најлакше је изаћи из тог стања тако што се потпуно сконцентришеш на померање једног дела тела, на пример палца, то ће бити много лакше него да покушаваш да устајеш и зовеш упомоћ. А тело ће се пробудити чим добије сигнал да си нешто померио, макар то био и прст.
Најлакше је изаћи из тог стања тако што се потпуно сконцентришеш на померање једног дела тела, на пример палца, то ће бити много лакше него да покушаваш да устајеш и зовеш упомоћ. А тело ће се пробудити чим добије сигнал да си нешто померио, макар то био и прст.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Azor deli pozitivne savete.
Assassin ::Azor deli pozitivne savete.
Баш сам ја то дошла да кажем Асасино, како ме је изненадило и одушевило, поготову што ми је стварно био потребан такав савет после неколико неуспелих покушаја бега из сновне парализе :(One week in a row man :(Gimme a break!
Сада сам наишла на ову дивну исповест <3
Слично ми се дешавало у основној школи кад год би ме позивали на рођендан Нисмо никада имали довољно пара ни за храну а камоли за нешто друго у време санкција Стално ми је мама давала да поклањам другој деци свеску и оловку, или футролу... Некада и моје коришћене играчке Моја најбоља другарица ми никада то није замерила и прошлог лета ми је отворила преградицу у ормару у њеној спаваћој соби да ми покаже да и даље чува моју Паја Патак футролу коју сам јој поклонила са нажврљаном посветом <3 Каже како је увек подсети на мене из тог доба <3 Такво право дугогодишње пријатељство је толико чврсто и искрено да се не може и не мора куповати новцем.
- Spojler:
- Kao dete, moja porodica i ja smo živeli jako teško. Ipak mama i tata su se trudili da mi pruže sve, i da se ne razlikujem od vršnjaka. Nažalost razlikovao sam se po mnogo čemu. Sećam se 18. juli i moj najbolji drugar iz ulice je slavio rođendan, mama mi je kupila vrlo jeftin, običan autić da mu ponesem, meni se taj autić i više nego dopao i mislio sam da će se i njemu svideti. Njegovi su bili jako imućni, otac mu je radio u opštini, majka profesorica. I dođem ja na rođendan kao i ostalih 15-ak dece. Svi su mu kupili neke veće i "BOLJE" poklone od mene. Kada je drugar otvorio moj poklon sva ostala deca su se gledala preko oka, a on, on me je čvrsto zagrlio i zahvalio se na tako lepom poklonu. On je jedno dete koje je izraslo u jako pametnu i kulturnu osobu. Sada živim sa dvoje dece i suprugom, nedavno mi je poslao sliku iz Kanade gde živi sa porodicom, i u rukama njegovog petogodišnjeg sina vidim autić koji je dobio od mene za 6 rođendan. Šta ti je život.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ne znam da li je ista vrsta ukocenosti ali meni se to desi cesto (cesto u smislu par puta godisnje) i to iskljucivo kada sanjam da hodam po ivici prozora i slicno. U snu imam bas veliki strah od visine i kad se probudim budem sva ukocena, dok se razmrdam..
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
@Azor Morao sam da ti dam plus. Zapanjio sam se u potpunosti! Za ovakve prilike definitivno moram da nabavim panj, da bi mogao da se zapanjim u poptunosti ispred kompa Hvala u svakom slucaju, ali ja to radim svaki put kada imam te "frizove" . Uvek se skoncetrisem na samo jedan prst, i onda nakon tog prsta povucem i sve ostalo i iskocim iz kreveta. Nakon sto iskocim iz kreveta, setam jedno pola sata po sobi da iskuliram bes i frustraciju...
@Zim Sta reci jos za Azora Sto se tice ispovesti, da Znam tacno kako si se osecala Ja na dosta rodjendana kao klinac nisam ni isao zbog toga... Da ne pricam o tome sto sam slavio samo 2 ili 3 rodjendana u osnovnoj i posle toga 18ti samo... Tako da nikada nisam stvorio rodjenansku naviku ocekivanja nekog posebnog tretmana i brda poklona. U mojoj glavi je to dan isti kao i bilo koji drugi...
Inace se slazem da na prava drugarstva i prijateljstva novac nema nikakav uticaj. Ona ce ostati "the real deal" u svakom varijanti sto se tice bogatstva.
@Elend Heej, preduhitri me sa porukom Evo me, sad cu da vodim cerku u vrtic Cekam je da se obuce i da krenemo
@NIm Pa to je to valjda...
Dobro jutro dobri ljudi.
@Zim Sta reci jos za Azora Sto se tice ispovesti, da Znam tacno kako si se osecala Ja na dosta rodjendana kao klinac nisam ni isao zbog toga... Da ne pricam o tome sto sam slavio samo 2 ili 3 rodjendana u osnovnoj i posle toga 18ti samo... Tako da nikada nisam stvorio rodjenansku naviku ocekivanja nekog posebnog tretmana i brda poklona. U mojoj glavi je to dan isti kao i bilo koji drugi...
Inace se slazem da na prava drugarstva i prijateljstva novac nema nikakav uticaj. Ona ce ostati "the real deal" u svakom varijanti sto se tice bogatstva.
@Elend Heej, preduhitri me sa porukom Evo me, sad cu da vodim cerku u vrtic Cekam je da se obuce i da krenemo
@NIm Pa to je to valjda...
Dobro jutro dobri ljudi.
Poslednji izmenio Zevs86 dana Sre 09 Apr 2014, 09:28, izmenjeno ukupno 1 puta
Moram da se nadovezem na pricu o inflaciji... Na moju srecu ja to uopste nisam osetila iz razloga sto zivim gde zivim. Naime, ovde kod nas se tad mozda i najbolje zivelo jer se sve radilo (svercovalo), placalo u markama i nismo mogli da osetimo tu katastrofu sa dinarom.
Inflaciju smo preziveli na selu,poljoprivreda,stoka i domaca hrana...Sve je bilo domace,cokolada,majonez....sve....Mogu samo da zamislim kako je bilo ljudima koji su u tom periodu ziveli u gradu,njima je bas bilo tesko....Secam se kad sam imao sedam godina,dosla majka sa posla i brze bolje do podruma pica da kupi neke sokove i alkohol za novu godinu.Jedan dan je bio dovoljan da pare postanu skroz bezvredne i da ne mozes nista sa njima da kupis...Secam se da sam tada sanjao salamu,imao sam kuci sunku,pecenicu,slaninu,kobaju,kulen ali zelja za salamom je rasla posto nismo mogli da je priustimo .Nim ::Moram da se nadovezem na pricu o inflaciji... Na moju srecu ja to uopste nisam osetila iz razloga sto zivim gde zivim. Naime, ovde kod nas se tad mozda i najbolje zivelo jer se sve radilo (svercovalo), placalo u markama i nismo mogli da osetimo tu katastrofu sa dinarom.
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Kako zelja za necim sto nemas(ma koliko manje vredno bilo od onoga sto imas) je tek posebna prica... Secam se kako je sestra kad je bila mala patila za salamama jer mama nije to nikad kupovala pa onda kad ode kod nekog ne moze da se zaustavi
Ja sam imao veliki fejl kad smo otisli da cekamo novu godinu kod majkine sestre,nahvalio tetkin sir i jos kevu napao kako ona ne zna da napravi tako dobar a ono u stvari bio kevin sirNim ::Kako zelja za necim sto nemas(ma koliko manje vredno bilo od onoga sto imas) je tek posebna prica... Secam se kako je sestra kad je bila mala patila za salamama jer mama nije to nikad kupovala pa onda kad ode kod nekog ne moze da se zaustavi
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Dobro jutro ljudi.
Nim, Hoks slazem se to za inflaciju, ni ja je nisam osetio, dok sam bio dete nisam ni znao sta je to, niti da se toliko tesko zivelo, valjda nisam gledao dalje od svoje kuce, a i opet, bio sam mladji od vas.
Ostali: WTF!?! Hajd sada svi pocnite da pisete kako imate te paralize ili ste ih imali.
Nim, Hoks slazem se to za inflaciju, ni ja je nisam osetio, dok sam bio dete nisam ni znao sta je to, niti da se toliko tesko zivelo, valjda nisam gledao dalje od svoje kuce, a i opet, bio sam mladji od vas.
Ostali: WTF!?! Hajd sada svi pocnite da pisete kako imate te paralize ili ste ih imali.
Auu,pa ja tek sad vidim koliko vas je ...Oduvek sam mislio da su neki spelovi u pitanju ,al sad vidim da nisu ipak bili (:
Gost- Gost
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu