Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+33
svetlanar
азор ахаи
Chandrian
Prince of Ravens
Edard Stark
gdjapo
StefkeKum
Hokins
CRNIJASTREB
Eris
bockybp
Lord M.
Vazarius
Lady Acer
HuddleBre
VojaLu
Srle
Nim
Lothesse
Вештица
Uno Nomesta
Dimeks
LunarFang
Zevs86
Assassin
Sparkling Comet
Igrit
Зимоврел
Kian The Nephilim
Princ Regar
Witcher
Nocnoi_Dozor
Blacko
37 posters
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Re: Spam Tema....
Ako sam dobro razumeo, SNS sada moze sama sa sobom da pravi vladu. Ne treba im niko da udje sa njima u koaliciju?
Jon Snow- Broj poruka : 132
Raspoloženje : ...
Reputacija : 16
Datum upisa : 28.02.2014
Tačno, ima 157 od 250 poslanika.
Ocekivao sam slican rezultat. Mozda ne bas 157/250 ali makar 120. Ja samo ne kapiram zasto su se stranke protivnice SNS-a zalagale za izbore kada je bilo toliko ocigledno da ce ih SNS razbiti?
Mislim, Vucicu su izbori lepo legli. Sada ce da pokupi sve i bice premijer. Ovi izbori su ga samo ucvrstili.
Nisam glasao juce, nisam ni na proslim izborima, necu verovatno nikada ni glasati. Ne podnosim ni jednu stranku. Muka mi je od onih predizbornih poruka, osecam se glupo dok gledam. Ali u toku sam sa situacijom u drzavi. I samo mi nije jasno zasto su se ostale stranke zalagale za izbore kad nisu imale sanse...
Mislim, Vucicu su izbori lepo legli. Sada ce da pokupi sve i bice premijer. Ovi izbori su ga samo ucvrstili.
Nisam glasao juce, nisam ni na proslim izborima, necu verovatno nikada ni glasati. Ne podnosim ni jednu stranku. Muka mi je od onih predizbornih poruka, osecam se glupo dok gledam. Ali u toku sam sa situacijom u drzavi. I samo mi nije jasno zasto su se ostale stranke zalagale za izbore kad nisu imale sanse...
Jon Snow ::Ako sam dobro razumeo, SNS sada moze sama sa sobom da pravi vladu. Ne treba im niko da udje sa njima u koaliciju?
Za dvotrecinsku vecinu im treba jos 9 mesta ako bi hteli da menjaju Ustav a prica se da hoce da ga promene a i ne verujem da ce imati m* da sami snose odgovornost za krupne promene koje su najavili.
Elem, cinjenica da je ta ista stranka 2012. godine osvojila 20 i nesto odsto glasova a sad samo posle 2 nepune godine duplo vise, samo govori koliko je biracko telo u Srbiji nezrelo i nezainteresovano da gleda celu sliku i zakljucuje sve na nivou nekog subjektivne procene ( u prevodu kompleksi) i licne koristi. Da je nama u poslednje 2 godine toliko porastao standard pa da razumem ovakve rezultate, ali ovako.... narod ima onakve vodje kakve zasluzuje.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Znas li ti od kada oni traze izbore? Od onoga sranja sa kosovom, kada je vucko udario granice, potpisao onaj sporazum itd.Jon Snow ::Ocekivao sam slican rezultat. Mozda ne bas 157/250 ali makar 120. Ja samo ne kapiram zasto su se stranke protivnice SNS-a zalagale za izbore kada je bilo toliko ocigledno da ce ih SNS razbiti?
Ali vucko ipak nije toliko glup pa raspisao izbore posle datuma za EU, kvazi hapsenja miskovica(koji je pusten), one komedije u feketicu i ostalih cirkusa.
Nije sve to sto je glasalo interes (kao uno ) ima nekih sto stvarno veruju u njegovu propagandu.
Na tom polju Vucku zavidi Jozef Gebel licno.
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
od dva zla biraj ono manje a vučko je trenutno manje... videćemo za ubuduće
Jasno je ka dan da Vucic posle ovoh izbora menja ustav,mislim da ce ici u koaliciju sa Tadicem i da ce sve uraditi da izbaci SPS iz vlasti,ako ih ostavi napravice istu gresku kao Tadic kada ih je vratio u zivot.Ako sps ne ude na vlasti ocekujem drastican pad te stranke...Princ Regar ::Jon Snow ::Ako sam dobro razumeo, SNS sada moze sama sa sobom da pravi vladu. Ne treba im niko da udje sa njima u koaliciju?
Za dvotrecinsku vecinu im treba jos 9 mesta ako bi hteli da menjaju Ustav a prica se da hoce da ga promene a i ne verujem da ce imati m* da sami snose odgovornost za krupne promene koje su najavili.
Elem, cinjenica da je ta ista stranka 2012. godine osvojila 20 i nesto odsto glasova a sad samo posle 2 nepune godine duplo vise, samo govori koliko je biracko telo u Srbiji nezrelo i nezainteresovano da gleda celu sliku i zakljucuje sve na nivou nekog subjektivne procene ( u prevodu kompleksi) i licne koristi. Da je nama u poslednje 2 godine toliko porastao standard pa da razumem ovakve rezultate, ali ovako.... narod ima onakve vodje kakve zasluzuje.
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
@Hokins, bas sam juce tako razmisljao, Vucku se sad ne isplati uopste da udje u koaliciju sa strankom koja je osvojila cak 44 ili koliko vec mesta kad njemu za promenu Ustava fali samo 9, bolje da uzme neku manju stranku koju moze lakse da kontrolise, da im jedno mesto ministra i to bez portfelja i kraj price
Inace, to za Ustav sam cuo jos u januaru, rekao mi je drug sto je u DS-u, i kaze da hoce da se odreknu Kosova u Ustavu, ali ja u to ne verujem. To bi bio politicki minus i to veliki, pa eno kako je Ceda prolazio a prvi je rekao da je Kosovo izgubljeno. Elem, posle toga je i u Blicu i na B92 receno da hoce da promene Ustav.
Inace, to za Ustav sam cuo jos u januaru, rekao mi je drug sto je u DS-u, i kaze da hoce da se odreknu Kosova u Ustavu, ali ja u to ne verujem. To bi bio politicki minus i to veliki, pa eno kako je Ceda prolazio a prvi je rekao da je Kosovo izgubljeno. Elem, posle toga je i u Blicu i na B92 receno da hoce da promene Ustav.
Ima sansu da ubije dve muve jednim udarcem,ubaci Tadica u vlast i tim momentalno ubija ds i sps...mislim da Vucic taj penal nece propustiti...Kosovo je izgubljeno sa Kumanovskim sporazumom,sve posle toga je povuci potegni...Princ Regar ::@Hokins, bas sam juce tako razmisljao, Vucku se sad ne isplati uopste da udje u koaliciju sa strankom koja je osvojila cak 44 ili koliko vec mesta kad njemu za promenu Ustava fali samo 9, bolje da uzme neku manju stranku koju moze lakse da kontrolise, da im jedno mesto ministra i to bez portfelja i kraj price
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Pa onda je to i pravi razlog sto su zakazani vanredni izbori, promena Ustava. Sad je pravo pitanje sta hoce da menjaju.
Inace, jel zna neko da je juce pored referenduma na Krimu, izbora kod nas, takodje i poceo referendum u italijinskoj pokrajini Veneto ( Venecija, Verona i jos neki gradovi) za otcepljenje od Italije? Nesto mnogo mi sumnjivo da se toliko toga odlucuje za samo jedan dan, a jos kad na to dodam referendum u Skotskoj ove godine, pa i moguci referendum u Kataloniji takodje ove godine... teorija zavere
Inace, jel zna neko da je juce pored referenduma na Krimu, izbora kod nas, takodje i poceo referendum u italijinskoj pokrajini Veneto ( Venecija, Verona i jos neki gradovi) za otcepljenje od Italije? Nesto mnogo mi sumnjivo da se toliko toga odlucuje za samo jedan dan, a jos kad na to dodam referendum u Skotskoj ove godine, pa i moguci referendum u Kataloniji takodje ove godine... teorija zavere
Uno Nomesta ::od dva zla biraj ono manje a vučko je trenutno manje... videćemo za ubuduće
Pa to. Nemas neki izbor uopste. Biras izmedju crnog i crnjeg.
A sto se tice skupljanja dvotrecinske vecine, ako mu fali 9 poslanika zar nije pametnije da pokupi Madjare, ove iz Sandzaka i tako te neke manjine? Sa njima bi mozda i nakrpio jos 9 mesta. Manjinske stranke nisu imale cenzus.
Ovo u principu dosta dobro opisuje moje viđenje politike...
Nedeljnik Vreme, Intervju sa Džonom Lidonom (aka Džonijem Rotenom). 23. maj 2013.
Ne verujem ni u jednu političku partiju. Verujem da svako na ovom svetu ima nešto dobro da ponudi. Moja politika je lična i individualistička. Ako podržavam bilo koji politički pokret, to je onaj koji se bori da svako ima pravo na svoj glas i na to da taj glas čuju i drugi. Što je sve potpuno suprotno od savremenog načina na koji se o politici razmišlja.
I zato uvek kažem: nijedno dete, žena ili muškarac nisu moji protivnici, ali zato svaka vlada i institucija sasvim sigurno jesu. Oni bi uvek da ograniče moju slobodu i moj način razmišljanja. Ne verujem da se bilo koja reč sme zabraniti, verujem da je sloboda javne reči veliko bogatstvo za sve ljude. Želim znanje i želim odgovore, želim da pričam o tome i ne pristajem na konfuziju koju neki namerno seju – nijedna politička partija mi nije ponudila nikad ništa više od konfuzije.
Moju vernost morate da zaslužite. Jednom, kad je dobijete, veran sam zauvek. Ali to morate da zaradite, kao što i ja, svakako, moram da zaradim vašu vernost. A to možete samo ako činite dobro i imate zdrav stav prema bližnjem svom.
Govorite protiv svake političke elite i njene vlasti...
Da, da – oni su svi tako uskogrudi da je to odvratno. Ne postoji elita koja je sebi zadala zadatak da formuliše politiku koja bi brinula o svima nama kao ljudskim bićima – svi oni govore samo u ime ove ili one pojedinačne interesne grupe. A ja ne želim da ikad budem rob bilo kom političkom sistemu.
...što je autentično anarhističko gledanje na stvari, zar ne?
Ja mislim da na isti način, u stvari, razmišlja većina ljudi, kad ima vremena da malo pogleda u sebe i razmisli. Svet bi svakako bio bolje mesto kad bismo malo više vodili računa jedni o drugima, to je svakom jasno. Kad osnova politike ne bi bila pohlepa, nego istinska briga za ljude, imali bismo manje problema – onda bi svako vodio računa o svom ponašanju, jer bi znao da neko negde brine o njemu, i ne bismo morali da imamo policiju, niti vladu, a posebno ne političare koji nas sistematski i namerno stalno lažu (zvuk pljuvanja – prim. aut.).
Svet nije savršen, na njemu postoje neki užasni ljudi. Ako bismo uspeli da ih nekako izolujemo, bilo bi nam svima bolje. Mislim na političare. S obzirom kako se politika danas vodi, teško je razlikovati jednog lažova od drugog – svi su oni deo istog, kako volim da kažem – "sranjestema" (the shitstem – igra reči, pojam sastavljen od the shit i system – prim. aut).
Ipak jedini način nas kao pojedinaca da promenimo nešto je da izađemo na izbore. Ja sam na ovim izborima glasao protiv vlasti, to sam prvi put uradio 2000., evo sad opet. Mislim da ću uvek tako i raditi, jer u Srbiji, na žalost tako se ispostavilo, jedino može da se glasa protiv.
Svest ovog naroda o politici je jako zakržljala, vode se ličnim preferancijama tipa ovaj je lep, ovaj je lopov, ovaj je narkoman, ovaj pametno govori... Šta je sa delima? Kad dođemo do toga svi su bagra, svima seva pohlepa iz očiju, pohlepa za moći, novcem, vlašću... Briga o čoveku im je na poslednjem mestu... U samoj svojoj suštini stranke su poligoni za gušenje individualnosti, a uz to u Srbiji je tu dodatak interesa, pa tako one postaju interesni klanovi. Sami sebi dovoljni...
Jbt zabrinuo sam se za svoje zdravlje... postajem bloger
Nedeljnik Vreme, Intervju sa Džonom Lidonom (aka Džonijem Rotenom). 23. maj 2013.
Ne verujem ni u jednu političku partiju. Verujem da svako na ovom svetu ima nešto dobro da ponudi. Moja politika je lična i individualistička. Ako podržavam bilo koji politički pokret, to je onaj koji se bori da svako ima pravo na svoj glas i na to da taj glas čuju i drugi. Što je sve potpuno suprotno od savremenog načina na koji se o politici razmišlja.
I zato uvek kažem: nijedno dete, žena ili muškarac nisu moji protivnici, ali zato svaka vlada i institucija sasvim sigurno jesu. Oni bi uvek da ograniče moju slobodu i moj način razmišljanja. Ne verujem da se bilo koja reč sme zabraniti, verujem da je sloboda javne reči veliko bogatstvo za sve ljude. Želim znanje i želim odgovore, želim da pričam o tome i ne pristajem na konfuziju koju neki namerno seju – nijedna politička partija mi nije ponudila nikad ništa više od konfuzije.
Moju vernost morate da zaslužite. Jednom, kad je dobijete, veran sam zauvek. Ali to morate da zaradite, kao što i ja, svakako, moram da zaradim vašu vernost. A to možete samo ako činite dobro i imate zdrav stav prema bližnjem svom.
Govorite protiv svake političke elite i njene vlasti...
Da, da – oni su svi tako uskogrudi da je to odvratno. Ne postoji elita koja je sebi zadala zadatak da formuliše politiku koja bi brinula o svima nama kao ljudskim bićima – svi oni govore samo u ime ove ili one pojedinačne interesne grupe. A ja ne želim da ikad budem rob bilo kom političkom sistemu.
...što je autentično anarhističko gledanje na stvari, zar ne?
Ja mislim da na isti način, u stvari, razmišlja većina ljudi, kad ima vremena da malo pogleda u sebe i razmisli. Svet bi svakako bio bolje mesto kad bismo malo više vodili računa jedni o drugima, to je svakom jasno. Kad osnova politike ne bi bila pohlepa, nego istinska briga za ljude, imali bismo manje problema – onda bi svako vodio računa o svom ponašanju, jer bi znao da neko negde brine o njemu, i ne bismo morali da imamo policiju, niti vladu, a posebno ne političare koji nas sistematski i namerno stalno lažu (zvuk pljuvanja – prim. aut.).
Svet nije savršen, na njemu postoje neki užasni ljudi. Ako bismo uspeli da ih nekako izolujemo, bilo bi nam svima bolje. Mislim na političare. S obzirom kako se politika danas vodi, teško je razlikovati jednog lažova od drugog – svi su oni deo istog, kako volim da kažem – "sranjestema" (the shitstem – igra reči, pojam sastavljen od the shit i system – prim. aut).
Ipak jedini način nas kao pojedinaca da promenimo nešto je da izađemo na izbore. Ja sam na ovim izborima glasao protiv vlasti, to sam prvi put uradio 2000., evo sad opet. Mislim da ću uvek tako i raditi, jer u Srbiji, na žalost tako se ispostavilo, jedino može da se glasa protiv.
Svest ovog naroda o politici je jako zakržljala, vode se ličnim preferancijama tipa ovaj je lep, ovaj je lopov, ovaj je narkoman, ovaj pametno govori... Šta je sa delima? Kad dođemo do toga svi su bagra, svima seva pohlepa iz očiju, pohlepa za moći, novcem, vlašću... Briga o čoveku im je na poslednjem mestu... U samoj svojoj suštini stranke su poligoni za gušenje individualnosti, a uz to u Srbiji je tu dodatak interesa, pa tako one postaju interesni klanovi. Sami sebi dovoljni...
Jbt zabrinuo sam se za svoje zdravlje... postajem bloger
Nije teorija zavere, nego logicki sled dogadjaja posle otimanja kosova srbiji. Ako je to proslo a ucinjeno je van svakog zakona, logike i pravde, zasto ne bi rusi na krimu dobili svoje? italijani koji zele svoju Mletacku Republiku nazad? Skoti i ostala ekipa itd.Princ Regar ::Pa onda je to i pravi razlog sto su zakazani vanredni izbori, promena Ustava. Sad je pravo pitanje sta hoce da menjaju.
Ili svako dobije sta pozeli ili niko. Ne mozes dati albancima (koji su pritom poklali, popalili i proterali na stotine hiljada ljudi i objekata) a zabraniti ostatku sveta isto to.
Vauuuuuuuuuuuuuuu ala ste se kulturno raspricali o izborima i politickoj situaciji kod nas i u svetu! Dao bih vam svima pluseve da mogu, ovako sam dao samo Voji jer je njegova izjava najbliza onoj koju sam ja zamisljao
A na to Vojino cu dodati moj rezime ove poslednje politicke igranke.
Prvo bih zeleo da izjavim kako mi je 99% politicara odvratno i da sam upoznat kako je sve to funkcionisalo kod nas do sada( tenderi, zaposljavanje, korupcija, reforme na papiru, i svo ostalo ludilo za mnoge stvari sam saznao licno, za mnoge od najblizih ljudi, a traceve od onih koji mi nisu toliko bliski i medijska prepucavanja sam uzimao sa velikom rezervom) .
Juce je veliki broj gradjana Srbije izabralo za ( najverovatnije novog premijera) coveka koji je( sto je cinjenica koja moze da se proveri) 90ih vodio ratnohuskacku politiku i imao takve izjave( npr 95 godine je izjavio kako za svakog ubijenog Srbina u Bosni treba ubiti 100 muslimana) , coveka koji je nakon 5 oktobra zajedno sa Seseljom i Nikolicem vodio prljavi rat dezinformisanja i obmanjivanja ljudi poluistinama o EU i o "Zapadu" . Coveka koji je odmah nakon fakulteta usao u politicke vode i nema ni jedan dan radnog staza ni u jednoj oblasti ekonomskog, pravosudnog ili bilo kog sistema u zemlji osim skupstinskog i politickog. Coveka cija su najveca zivotna dostignuca: Zavrsen Pravni fakultet u Beogradu, i ceo zivot politicarenja u kojem je uspeo sebe predstavi kao osobu koja je uhapsila jednog milijardera( neki bi rekli tajkuna, a on ga nije niti uhapsio niti izdao nalog za to jer to nije njegov posao), uspeo je da bude ministar informisanja u jednom od ( slobodno moze da se kaze) najsramotnijih perioda u istoriji naseg naroda, i za vreme njegovog postavljenja svi znamo kako se baratalo neistomisljenicima koji su se nalazili u grupama ili sami( pogledati u prilozenom video zapisu)
I naravno svi smo culi za Slavka Curuviju, a tu su i pokusaj atentata na Vuka Draskovica i itd. Bas se pitam da li ce otvoriti i obelodaniti sve dosije tajnih sluzbi za vreme 90ih? oO?
Bio je ministar odbrane i za to vreme nije nista znacajno uradio, barem po onome sto sam ja saznao. Takodje je uspeo da pozira tokom spasavanja ljudi u Feketicu. I da, naravno uspeo je da se popne na najvise mesto u Srpskoj politici svim dozvoljenim metodama( npr formiranje armije glasackih botova aktivista od celokupnih porodica obecavajuci zaposlenje onima bez posla, otvoreni govor mrznje, klasicne politicke lazurije i itd ) , a neki od nas znaju i za razne nedozvoljene( kao sto su akcije skidanja tudjih zalepljenih plakata, prepadanja aktivista drugih stranaka tokom lepljenja i prosipanje lepka za lepljenje i cepanje plakata ) . No dosta. Ne bi trebali vise tako da govorimo o onom cije ime ne bi smeli da spominjemo u negativnom kontekstu
Sto se mene tice, ja zaista zelim da me Vucic ubedi kako se najiskrenije promenio i da je u potpunosti sposoban da vodi tu stranku i celu drzavu na pravi nacin i da nas sve izvede na pravi put. I moram da kazem da mi je po malo i drago sto je ovakva situacija, jer sada vise niko od njih nece imati priliku da kaze da je neko drugi kriv. Da su drugi pogresili. Da su drugi bili nestrucni. Da su drugi krali. Da su drugi otimali. Da su lagali.
Ne. Ovaj put imaju odresene ruke, i svu vlast u njima. Ostali su dokazali svoju nestrucnost i neznanje u vise navrata do sada. Necu reci da je i na SNS i Vucica red da urade isto. Ne. Pozelecu im svu srecu, i nadati se da me osecaj vara i da su oni nesto zaista posebno i drugacije. Ako treba, zazmuricu na jedno oko kada su u pitanju neke stvari.
Hteo sam jos svasta da kazem, ali sam se potrudio da ostanem fin i da ne izbljujem svasta nesto
A na to Vojino cu dodati moj rezime ove poslednje politicke igranke.
Prvo bih zeleo da izjavim kako mi je 99% politicara odvratno i da sam upoznat kako je sve to funkcionisalo kod nas do sada( tenderi, zaposljavanje, korupcija, reforme na papiru, i svo ostalo ludilo za mnoge stvari sam saznao licno, za mnoge od najblizih ljudi, a traceve od onih koji mi nisu toliko bliski i medijska prepucavanja sam uzimao sa velikom rezervom) .
Juce je veliki broj gradjana Srbije izabralo za ( najverovatnije novog premijera) coveka koji je( sto je cinjenica koja moze da se proveri) 90ih vodio ratnohuskacku politiku i imao takve izjave( npr 95 godine je izjavio kako za svakog ubijenog Srbina u Bosni treba ubiti 100 muslimana) , coveka koji je nakon 5 oktobra zajedno sa Seseljom i Nikolicem vodio prljavi rat dezinformisanja i obmanjivanja ljudi poluistinama o EU i o "Zapadu" . Coveka koji je odmah nakon fakulteta usao u politicke vode i nema ni jedan dan radnog staza ni u jednoj oblasti ekonomskog, pravosudnog ili bilo kog sistema u zemlji osim skupstinskog i politickog. Coveka cija su najveca zivotna dostignuca: Zavrsen Pravni fakultet u Beogradu, i ceo zivot politicarenja u kojem je uspeo sebe predstavi kao osobu koja je uhapsila jednog milijardera( neki bi rekli tajkuna, a on ga nije niti uhapsio niti izdao nalog za to jer to nije njegov posao), uspeo je da bude ministar informisanja u jednom od ( slobodno moze da se kaze) najsramotnijih perioda u istoriji naseg naroda, i za vreme njegovog postavljenja svi znamo kako se baratalo neistomisljenicima koji su se nalazili u grupama ili sami( pogledati u prilozenom video zapisu)
I naravno svi smo culi za Slavka Curuviju, a tu su i pokusaj atentata na Vuka Draskovica i itd. Bas se pitam da li ce otvoriti i obelodaniti sve dosije tajnih sluzbi za vreme 90ih? oO?
Bio je ministar odbrane i za to vreme nije nista znacajno uradio, barem po onome sto sam ja saznao. Takodje je uspeo da pozira tokom spasavanja ljudi u Feketicu. I da, naravno uspeo je da se popne na najvise mesto u Srpskoj politici svim dozvoljenim metodama( npr formiranje armije glasackih botova aktivista od celokupnih porodica obecavajuci zaposlenje onima bez posla, otvoreni govor mrznje, klasicne politicke lazurije i itd ) , a neki od nas znaju i za razne nedozvoljene( kao sto su akcije skidanja tudjih zalepljenih plakata, prepadanja aktivista drugih stranaka tokom lepljenja i prosipanje lepka za lepljenje i cepanje plakata ) . No dosta. Ne bi trebali vise tako da govorimo o onom cije ime ne bi smeli da spominjemo u negativnom kontekstu
Sto se mene tice, ja zaista zelim da me Vucic ubedi kako se najiskrenije promenio i da je u potpunosti sposoban da vodi tu stranku i celu drzavu na pravi nacin i da nas sve izvede na pravi put. I moram da kazem da mi je po malo i drago sto je ovakva situacija, jer sada vise niko od njih nece imati priliku da kaze da je neko drugi kriv. Da su drugi pogresili. Da su drugi bili nestrucni. Da su drugi krali. Da su drugi otimali. Da su lagali.
Ne. Ovaj put imaju odresene ruke, i svu vlast u njima. Ostali su dokazali svoju nestrucnost i neznanje u vise navrata do sada. Necu reci da je i na SNS i Vucica red da urade isto. Ne. Pozelecu im svu srecu, i nadati se da me osecaj vara i da su oni nesto zaista posebno i drugacije. Ako treba, zazmuricu na jedno oko kada su u pitanju neke stvari.
Hteo sam jos svasta da kazem, ali sam se potrudio da ostanem fin i da ne izbljujem svasta nesto
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
E zevse, da vidi vucko sta si napisao rekao bi da te placa miskovic
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
@Petyr Ma bre daleko od toga da branim Miskovica, sto se mene tice treba pregledati sve transakcije, i sve sumnjive stvari i poduhvate, kako njega tako i Palme, Peconija, Kostica i ostalih. Svih bre, samo sto se znalo zbog cega je na taj nacin uhapsen Miskovic i zasto je to tako predstavljeno. Ista prica kao sa Feketicem. Ko ce ga znati kako su svi oni zaradili svoje prve milione. To ide njima na cast, i onima koji su im dozvolili da se izvuku sa tim.
Ako sam nesto pogresio ili netacno rekao, neka me neko ispravi ili dopuni.
@Boki LOOOLz za onu fotku sa Dacicem i Vucicem! :DBas sam tako nesto i pomislio kad sam video na Blicu vest da je Dacic otisao da cestita Vucicu, i video njihovu sliku u zagrljaju i Dacicev kiseli osmeh tokom istog
Ako sam nesto pogresio ili netacno rekao, neka me neko ispravi ili dopuni.
@Boki LOOOLz za onu fotku sa Dacicem i Vucicem! :DBas sam tako nesto i pomislio kad sam video na Blicu vest da je Dacic otisao da cestita Vucicu, i video njihovu sliku u zagrljaju i Dacicev kiseli osmeh tokom istog
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Petyr Baelish ::Nije teorija zavere, nego logicki sled dogadjaja posle otimanja kosova srbiji. Ako je to proslo a ucinjeno je van svakog zakona, logike i pravde, zasto ne bi rusi na krimu dobili svoje? italijani koji zele svoju Mletacku Republiku nazad? Skoti i ostala ekipa itd.Princ Regar ::Pa onda je to i pravi razlog sto su zakazani vanredni izbori, promena Ustava. Sad je pravo pitanje sta hoce da menjaju.
Ili svako dobije sta pozeli ili niko. Ne mozes dati albancima (koji su pritom poklali, popalili i proterali na stotine hiljada ljudi i objekata) a zabraniti ostatku sveta isto to.
Sve to isto smo mi njima radili pre bombardovanja. Ali ne verujem da je logican sled dogadjaja. jer ipak izmedju deklaracije o Kosovu i Krima ima razlice cak 6 godina
A ja da kazem zevsu:
Nemam ja nikakv plan sto se dijete tice. Izbacio sam vecere, sad umesto obraka jedem voce, pijem mnogo tecnosti, malo sam smanjio hlrb, izbacio grickalice i vise se krece, a i probe ce uroditi plodom skorije. Nije bog zna koliko rigorozno, ali upalilo je prvi put
Nemam ja nikakv plan sto se dijete tice. Izbacio sam vecere, sad umesto obraka jedem voce, pijem mnogo tecnosti, malo sam smanjio hlrb, izbacio grickalice i vise se krece, a i probe ce uroditi plodom skorije. Nije bog zna koliko rigorozno, ali upalilo je prvi put
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
@Lunar Verovatno si tada najkriticniji, tj tada ubacis najvise kalorija. I zato ti to smanjivanje daje rezultate Samo napred, podrzavam!
Dobar dan dobri ljudi! Divan dan, zar ne? Malo da iskuliram i idem sa cerkom u setnju!
Dobar dan dobri ljudi! Divan dan, zar ne? Malo da iskuliram i idem sa cerkom u setnju!
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Strana 36 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu