Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+18
Aurora
Stark Kid
Sorceress Nanija
Glumac92
Matuška
hellboy
Fat Rat
Struki
Sever
sajberkurajber
bookman
pinki
Althinne
Džon Snežni
Lorkind
Vierna
Lothesse
Edard Stark
22 posters
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Spam Tema....
Ajd dodji na kafu kod mene?
Sorceress Nanija- Broj poruka : 464
Godina : 35
Raspoloženje : ko jos ovo cita:)
Reputacija : 5
Datum upisa : 26.02.2009
rekla si im da ce se probuditi?
Lorkind- Broj poruka : 964
Godina : 34
Raspoloženje : bleh
Reputacija : 9
Lothesse- Broj poruka : 5764
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Nanija - mozhe, samo reci kad da iznajmim tjilim xD
Lorkind - ha-ha...
Primer: Gledala drugarici u sholju, prwi put u zhiwotu (tad najbolje pogodim). Widela broj 3, crnog dechka koji je bik u horoskopu i ima inicijale S.D. i poljubac.
Za tri meseca, nju je poljubio Stefan D. koji je bik u horoskopu, ima crnu kosu i crne ochi. Kad sam joj gledala u sholju nije ni komunicirala sa njim.
Drugoj sam widela odwajanje chlana porodice i neku figuru koja je kazhnjawa. Sutradan, njen brat je otishao iz kutje a otac joj zabranio da izlazi.
Widela sam drugarici mushku osobu sa pishtoljem prislonjenim na glawu. Nedelju dana kasnije dechko joj se ubio.
Lorkind - ha-ha...
Primer: Gledala drugarici u sholju, prwi put u zhiwotu (tad najbolje pogodim). Widela broj 3, crnog dechka koji je bik u horoskopu i ima inicijale S.D. i poljubac.
Za tri meseca, nju je poljubio Stefan D. koji je bik u horoskopu, ima crnu kosu i crne ochi. Kad sam joj gledala u sholju nije ni komunicirala sa njim.
Drugoj sam widela odwajanje chlana porodice i neku figuru koja je kazhnjawa. Sutradan, njen brat je otishao iz kutje a otac joj zabranio da izlazi.
Widela sam drugarici mushku osobu sa pishtoljem prislonjenim na glawu. Nedelju dana kasnije dechko joj se ubio.
Gost- Gost
Kad bolje razmislim, ne želim da mi gledaš u šolju, više volim da se iznenadim kad mi se neko iz bliže okoline kokne
Matuška, nemoj da ti je nešto palo na pamet
Matuška, nemoj da ti je nešto palo na pamet
Althinne- Član Malog Veća
- Broj poruka : 2240
Godina : 32
Raspoloženje : mestimično- delimično XD
Reputacija : 53
Datum upisa : 08.02.2009
Busted...a ja htela da te obradujem...
Matuška- Broj poruka : 357
Datum upisa : 24.02.2009
ehhm.....eh....koje kletve XD
moja mama je pre sama citala horoskop i kaze uspesno, ali takodje kaze da je sve to glupost. sta da kazem, ipak ona ima vise godina staza od tebe
moja mama je pre sama citala horoskop i kaze uspesno, ali takodje kaze da je sve to glupost. sta da kazem, ipak ona ima vise godina staza od tebe
Chek, radila horoskope? I kazhe da je glupost? Hahahah. Jedino ako je radila za neke dnewne nowine...
Raziel bi mogao par rechi na to da kazhe xD
Raziel bi mogao par rechi na to da kazhe xD
Gost- Gost
Matuška ::Busted...a ja htela da te obradujem...
Hehehe, nemoj ja tebe da obradujem, da bude Happy New Year, mwahahaha, nemojmo se šaliti sa ovim stvarima, please
Althinne- Član Malog Veća
- Broj poruka : 2240
Godina : 32
Raspoloženje : mestimično- delimično XD
Reputacija : 53
Datum upisa : 08.02.2009
Jel to ko u onom vicu:
- Mama znaš da ne volim sestru.
- Ćuti i jedi šta ti se stavi.
- Mama znaš da ne volim sestru.
- Ćuti i jedi šta ti se stavi.
bookman- Arhimeštar
- Broj poruka : 1375
Raspoloženje : da mi se naspavati
Reputacija : 49
Stella_Lucia ::Nanija - mozhe, samo reci kad da iznajmim tjilim xD
Lorkind - ha-ha...
sva sreca pa ne pijem kafu xD
stani stani stani
TI ZAISTA VERUJES u to ako su se dva kamicka u svemiru kucnula doci ce do poplave @_@
TI ZAISTA VERUJES u to ako su se dva kamicka u svemiru kucnula doci ce do poplave @_@
Pa ja verujem da ako se dva kamicka udare da ce doci do poplave. Samo, taj spelt okolnosti mora da bude jednostavno savrsen da bi se bas to dogodilo Sta cu, ljubitelj sam Rude Goldberg masina
Lorkind ::stani stani stani
Wtf? Ti ochigledno ne znash o chemu prichash...
Ja sam skeptik shto se toga tiche, i ne werujem dok mi se ne dokazhe. Raziel mi je dokazao da sistem zaista funkcionishe.
Gost- Gost
whotf is Raziel???
horoskop je sistem po kome se odredjuje sudbina coveka prema polozaju svemrskih objekata(planeta, zvezda i slicno)
Egipcani su u to verovali jer su oni verovali da su to i bogovi, ali posto je nauka otkrila da nisu *pusta zvuk wc solje* to vam je horoskop
kako ne shvatite da sami odredjujete svoju sudbinu, ne postoji sudbina vec slobodna volja, uzrok i posledica, ali ne vi necete ni da razmislite o tome dublje nego ce te samo da me otpsete kao "ne zna ovaj nista"
Egipcani su u to verovali jer su oni verovali da su to i bogovi, ali posto je nauka otkrila da nisu *pusta zvuk wc solje* to vam je horoskop
kako ne shvatite da sami odredjujete svoju sudbinu, ne postoji sudbina vec slobodna volja, uzrok i posledica, ali ne vi necete ni da razmislite o tome dublje nego ce te samo da me otpsete kao "ne zna ovaj nista"
Astrologija je postojala i pre Egiptjana. Reci, shta je to nauka otkrila i dokazala? Gde je taj "dokaz" da astrologija ne funkcionishe?
Gost- Gost
a gde je dokaz da funkcionise?
preuzeto iz wikipedie :
Astrology (from Greek ἄστρον, astron, "constellation, star"; and -λογία, -logia, "the study of") is a group of systems, traditions, and beliefs which hold that the relative positions of celestial bodies and related details can provide useful information about personality, human affairs, and other terrestrial matters. A practitioner of astrology is called an astrologer or an astrologist. Numerous traditions and applications employing astrological concepts have arisen since its earliest recorded beginnings in the 3rd millennium BC.[1][2] It has played a role in the shaping of culture, early astronomy, and other disciplines throughout history.
Astrology and astronomy were often indistinguishable before the modern era, with the desire for predictive and divinatory knowledge one of the primary motivating factors for astronomical observation. Astronomy began to diverge from astrology after a period of gradual separation from the Renaissance up until the 18th century. Eventually, astronomy distinguished itself as the scientific study of astronomical objects and phenomena without regard to the astrological understandings of these phenomena.
Astrologers believe that the movements and positions of celestial bodies either directly influence life on Earth or correspond somehow to events experienced on a human scale.[3] Modern astrologers define astrology as a symbolic language,[4][5][6] an art form, or a form of divination.[7][8]. Despite differences in definitions, a common assumption of astrology is that celestial placements can aid in the interpretation of past and present events and in the prediction of the future. Scientists have labeled astrology a pseudoscience or superstition.[9][10]
kao sto rekoh, 2 kamicka uticu na sudbinu sveta
i dokaz da astrologija ne radi
ja i moj drug smo bikovi, a ko nebo i zemlja smo, uopste nismo slicni.Ako nas mesec rodjenja definise ko smo i sta smo, sta rade sva iskustva koja smo preziveli onda? nista? ne bih rekao
preuzeto iz wikipedie :
Astrology (from Greek ἄστρον, astron, "constellation, star"; and -λογία, -logia, "the study of") is a group of systems, traditions, and beliefs which hold that the relative positions of celestial bodies and related details can provide useful information about personality, human affairs, and other terrestrial matters. A practitioner of astrology is called an astrologer or an astrologist. Numerous traditions and applications employing astrological concepts have arisen since its earliest recorded beginnings in the 3rd millennium BC.[1][2] It has played a role in the shaping of culture, early astronomy, and other disciplines throughout history.
Astrology and astronomy were often indistinguishable before the modern era, with the desire for predictive and divinatory knowledge one of the primary motivating factors for astronomical observation. Astronomy began to diverge from astrology after a period of gradual separation from the Renaissance up until the 18th century. Eventually, astronomy distinguished itself as the scientific study of astronomical objects and phenomena without regard to the astrological understandings of these phenomena.
Astrologers believe that the movements and positions of celestial bodies either directly influence life on Earth or correspond somehow to events experienced on a human scale.[3] Modern astrologers define astrology as a symbolic language,[4][5][6] an art form, or a form of divination.[7][8]. Despite differences in definitions, a common assumption of astrology is that celestial placements can aid in the interpretation of past and present events and in the prediction of the future. Scientists have labeled astrology a pseudoscience or superstition.[9][10]
kao sto rekoh, 2 kamicka uticu na sudbinu sveta
i dokaz da astrologija ne radi
ja i moj drug smo bikovi, a ko nebo i zemlja smo, uopste nismo slicni.Ako nas mesec rodjenja definise ko smo i sta smo, sta rade sva iskustva koja smo preziveli onda? nista? ne bih rekao
Iskreno. Horoskop, numerologija, prorocansta i sve ostale stvari koje predvidjaju buducnost su tu da mi nekim ljudima ulili stabilnost.
Moje misljenje je da su nju napravili ljudi kako bi sebi olaksali pitanje svoje i tudje sudbine. To je ustvari strah od nepoznatog koje nam predstoji. On ( Horskop) ne mora nuzno da bude istinit, no kada je covek ubedjen da jeste, on ce i biti. Tj. on ce tumaciti svoje postupke i desavanja kroz njega. I ono sto nije tako, za njega ce biti tacno.
Ja iskreno pokusavam da upravljam sam svojom sudbinom i ne verujem u horoskop. Tako da sam na Lorkindovoj strani
Moje misljenje je da su nju napravili ljudi kako bi sebi olaksali pitanje svoje i tudje sudbine. To je ustvari strah od nepoznatog koje nam predstoji. On ( Horskop) ne mora nuzno da bude istinit, no kada je covek ubedjen da jeste, on ce i biti. Tj. on ce tumaciti svoje postupke i desavanja kroz njega. I ono sto nije tako, za njega ce biti tacno.
Ja iskreno pokusavam da upravljam sam svojom sudbinom i ne verujem u horoskop. Tako da sam na Lorkindovoj strani
Struki- Broj poruka : 1808
Raspoloženje : Cetri solitera, dve trafike, moja Olivera nosi Reebok patike
Reputacija : 122
Datum upisa : 14.02.2009
Scientists have labeled astrology a pseudoscience or superstition. - zato shto oni, tako pametni, ne umeju da objsne KAKO sistem radi.
ja i moj drug smo bikovi, a ko nebo i zemlja smo, uopste nismo slicni. - pa shta ako ste isti znak? tu je i mesto rodjenja, datum rodjenja, wreme rodjenja... 5 minuta mogu puno da znache.
Ko smo i shta smo definishe nasha dusha. Na iskustwa utichu wisha bitja, ona nas postawe tu gde jesmo. U planetama je swe zapisano...
... samo tju retji da, dok mi je chitao natalnu kartu, dechko mi je rekao stwari koje ja NIKAD NIKOME U ZHIWOTU nisam rekla... ali nikad... on je to znao iz mog horoskopa.
ja i moj drug smo bikovi, a ko nebo i zemlja smo, uopste nismo slicni. - pa shta ako ste isti znak? tu je i mesto rodjenja, datum rodjenja, wreme rodjenja... 5 minuta mogu puno da znache.
Ko smo i shta smo definishe nasha dusha. Na iskustwa utichu wisha bitja, ona nas postawe tu gde jesmo. U planetama je swe zapisano...
... samo tju retji da, dok mi je chitao natalnu kartu, dechko mi je rekao stwari koje ja NIKAD NIKOME U ZHIWOTU nisam rekla... ali nikad... on je to znao iz mog horoskopa.
Gost- Gost
Dokaz da astrologija ne funkcionise: Ne postoji dokazan uticaj planeta i planetarnih tela na coveka. Ne postoji dokaz da procena karaktera na osnovu njegovog meseca rodjenja, kao i tacnog polozaja planeta je tacan. Da je moguce to dokazati, znali bi unapred tacno ko su dobre a ko lose osobe, ko ce postati ubica a ko ne i sl stvari. Proricanje sudbine ne radi. Da bi radilo i bilo tacno barem 95% recenih stvari mora da se obistini tacno onako kako je proreceno. Kako se to, i posle vise pokusaja nije ostvarilo, cela prica o astrologiji ostaje puko nagadjanje. Kao "dokaz" da radi, vecina astrologa koristi stvari koje su se obistinile, ali tih stvari ima znatno manje nego onih koje nisu, i sve stvari koje su se ostvarile su previse genericne da bi bile uzete za ozbiljno.
Da malo pojasnim:
Dokazivanje bilo cega se radi eksperimentom. Eksperiment, da bi bio validan, mora da moze da se REPRODUKUJE u najsitniji detalj i da rezultat bude ponovo isti. Astroloska procena samim time ne podleze eksperimentalnom proveravanju (iz prostog razloga jer jedan astrolog onda na osnovu iskljucivo pravila astrologije, ne sopstvenog nagadjanja mora da recimo nadje tri osobe koje ce se sigurno udariti tacno u levi deo cela u naredna tri meseca, npr) i ne moze se svrstati kao nauka jer ne moze da se dokaze da radi. Prica "ako ne mozes da dokazes da ne radi znaci da radi" ne vazi za pitanja nauke, sorry ppl
I za kraj:
Ako cemo, for the sake of argument, da predpostavimo da postoji neki nebeski uticaj od planetarnih tela koji moze uticati na nas, jedino sto moze da utice na nas je gravitaciaj (sve ostale sile su poprilicno direkcione i bivaju filtrirane atmosferom, polozajem nase planete, lokacijom nas na planeti etc.). A ako je gravitacija na neki cudan nacin uticala na formiranje naseg genotipa i tako napisala nesto nase sudbine, pa... kako da vam kazme, ali Avala ima veci gravitacioni uticaj na nas nego mesec I to je matematicki dokazano
Da malo pojasnim:
Dokazivanje bilo cega se radi eksperimentom. Eksperiment, da bi bio validan, mora da moze da se REPRODUKUJE u najsitniji detalj i da rezultat bude ponovo isti. Astroloska procena samim time ne podleze eksperimentalnom proveravanju (iz prostog razloga jer jedan astrolog onda na osnovu iskljucivo pravila astrologije, ne sopstvenog nagadjanja mora da recimo nadje tri osobe koje ce se sigurno udariti tacno u levi deo cela u naredna tri meseca, npr) i ne moze se svrstati kao nauka jer ne moze da se dokaze da radi. Prica "ako ne mozes da dokazes da ne radi znaci da radi" ne vazi za pitanja nauke, sorry ppl
I za kraj:
Ako cemo, for the sake of argument, da predpostavimo da postoji neki nebeski uticaj od planetarnih tela koji moze uticati na nas, jedino sto moze da utice na nas je gravitaciaj (sve ostale sile su poprilicno direkcione i bivaju filtrirane atmosferom, polozajem nase planete, lokacijom nas na planeti etc.). A ako je gravitacija na neki cudan nacin uticala na formiranje naseg genotipa i tako napisala nesto nase sudbine, pa... kako da vam kazme, ali Avala ima veci gravitacioni uticaj na nas nego mesec I to je matematicki dokazano
Ja samo znam da mene uzasno nervira to sto mi drugarice iz odeljnja otimaju svu stampu koju citam-da bi videle horoskop Najveci biser je bio kada su trazile u politikinom zabavniku
Matuška- Broj poruka : 357
Daj im onaj iz kurirra
Jos uvek se secam sledecih detalja:
Ribe - danas ce da vas zgaze kola, ne pretrcavajte ulicu.
Devica - ne izlazite napolje danas. Ozbiljno.
Bik - trazite vecu platu, jer povisica koju ce dobiti vas kolega je bila za vas.
Jarac - zena vas vara sa sestrom.
I sl sitnice
Jos uvek se secam sledecih detalja:
Ribe - danas ce da vas zgaze kola, ne pretrcavajte ulicu.
Devica - ne izlazite napolje danas. Ozbiljno.
Bik - trazite vecu platu, jer povisica koju ce dobiti vas kolega je bila za vas.
Jarac - zena vas vara sa sestrom.
I sl sitnice
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Strana 9 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu