Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+18
Aurora
Stark Kid
Sorceress Nanija
Glumac92
Matuška
hellboy
Fat Rat
Struki
Sever
sajberkurajber
bookman
pinki
Althinne
Džon Snežni
Lorkind
Vierna
Lothesse
Edard Stark
22 posters
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Spam Tema....
Struki ::E, koji ste najveci level bili u Diablu? Ja mogu da se pohvalim najvise sa Sorserkom 64 level i to sam gulio bas dugo. Skupio sam i Ice komplet koji ti daje +1 na sve Ice magije. Znaci heroj je bio bruka. Mislim da imam i dalje na kompu taj save
Heh Struki reče ti ovaj Snežni. Imadoh davno druida 98lvl u 1.09 verziji. I puče hard, ja nisam imao backup i tralalala. Trenutno imam na kompu 8 patrijarha i matrijarha od kojih je najvišeg nivoa Necromanser - 88. Ostali su od 81-86. Inače ja Diablo II igram sa dužim i kraćim prekidima još otkad se pojavio Hehe što je slatko ovo prase.
hellboy- Broj poruka : 27
Reputacija : 0
Datum upisa : 16.02.2009
Fat, to što govoriš je samo razlika u dinamici. OK, svi ti sprotovi su "brži" tj dinamičniji od fudbala (jer je napad ograničen), ali se sve svodi na isto. I u košarci i u drugim sportovima se igrači dodaju i čekaju priliku da napadnu. A i ti si uzeo loš primer- domaći fudbal Si gledao engleze nekad? Špance? (žabare ne volim ) Bolje fizički pripremljeni, konkurencija veća, jaki protivnici... Da li si znao da prosečno fudbaler na utakmici provede u kontaktu sa loptom svega 3 minuta? 87 min on trči, otkriva se, blokira i šta sve ne još. + zato fudbal traje najduže. I zato ne može biti jak tempo ili dinamična utakmica svih 90 minuta...
I dalje stojim da ne možeš da kažeš za sport (pogotovo fudbal) da je glup. Drugačiji da (mada po tome, svi sporotvi su jedinstveni i razlikuju se).
p.s. Nemoj da se ljutiš, ali ona simulacija kao da je pisana iz ugla devojke
I dalje stojim da ne možeš da kažeš za sport (pogotovo fudbal) da je glup. Drugačiji da (mada po tome, svi sporotvi su jedinstveni i razlikuju se).
p.s. Nemoj da se ljutiš, ali ona simulacija kao da je pisana iz ugla devojke
diablo 3 ce takvo da bude peljesenje
za 1 klasu 1 dvd treba da kupis
za 1 klasu 1 dvd treba da kupis
Lorkind- Broj poruka : 964
Godina : 34
Raspoloženje : bleh
Reputacija : 9
Datum upisa : 26.02.2009
Fat Rat ::Zavisi iz kog perioda Pre pedesetih je bio kul. Sada je... pa covece, ili gledamo tucu goru nego na tribinama ili gledamo takticku borbu dvojce sahista, a ni jedno ni drugo en ocekujes u boksu
zavisi koga gledas i koliko je mec namesten -.-
ali ja ipak volim box
Lothesse- Broj poruka : 5764
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
volis kutiju!?
Džon Snežni ::. A i ti si uzeo loš primer- domaći fudbal Si gledao engleze nekad? Špance? (žabare ne volim )
Kao sto je rekao Snezni. Gde si bre nasao da analiziras nas fudbal?
Covece ovo sto Delije i Grobari prikazuju je sve, samo ne fudbal. Nasa liga je blaga propast. Covece pa vecina mog drustva koji i ode na derbi vise gleda navijanje nego samu utakmicu. Cisto da ti docaram, dva moja ortaka se svadjaju vec tri godine ko je bolje navijao, a ne koji je bolji rezultat.
Ja ti pre predlazem da pogledas nemce. On mi nekako imaju najbolji fudbal.
Struki- Broj poruka : 1808
Raspoloženje : Cetri solitera, dve trafike, moja Olivera nosi Reebok patike
Reputacija : 122
Datum upisa : 14.02.2009
Fat Rat, nema ljutiš, ali radije ne bih da igram ništa Igrice bi mi oduzele mnoooogo vremena... Možda će sestra biti zainteresovana, pokušaj nju da zaraziš igricama, ja sam na to oguglala
bookmane, niste toliko u bedaku da zovete mene na zid, veruj mi
bookmane, niste toliko u bedaku da zovete mene na zid, veruj mi
Althinne- Član Malog Veća
- Broj poruka : 2240
Godina : 32
Raspoloženje : mestimično- delimično XD
Reputacija : 53
Datum upisa : 08.02.2009
Lorkind ::Ma devojke nas nikad nece razumeti, za njih je samo sims i nista drugo
-.- Ne mlati.
Nen, weruj mi, mnogo propushtash bar neki point&click? Mislim da bi tebe odushewila Syberia...
Gost- Gost
Pa za primer GLUPOG sporta sam naveo DOMACI fudbal, ne fudbal u globalu, ljudi
Althinne, veruj mi, igrice nisu tu da ti jedu vreme, nego kad hoces malo da se opustis a ne cita ti se knjiga a opet bi da ti mozak bude ipak malo uposleniji nego uz karte, imam par stvari za preporuciti Spomenula si sestru? Ko ti je sestra?
Althinne, veruj mi, igrice nisu tu da ti jedu vreme, nego kad hoces malo da se opustis a ne cita ti se knjiga a opet bi da ti mozak bude ipak malo uposleniji nego uz karte, imam par stvari za preporuciti Spomenula si sestru? Ko ti je sestra?
point i click, velika razlika od ciste ekonomije
retke su devojke koje ce da obrnu Guilty Gear ili Mortal Kombat sa nekim (uvek sam se pitao zasto je Kombat, a ne Combat?)
ako hocete lep RPG sa slatkim likovima i simpaticnim crtezima, a ima dobru pricu igrajte Breath of Fire 4, necete se razocarati
retke su devojke koje ce da obrnu Guilty Gear ili Mortal Kombat sa nekim (uvek sam se pitao zasto je Kombat, a ne Combat?)
ako hocete lep RPG sa slatkim likovima i simpaticnim crtezima, a ima dobru pricu igrajte Breath of Fire 4, necete se razocarati
Broken Sword jedna od najboljih point and click avantura koje sam ja igrao.... presao ih sve po par puta....
Edard Stark- Kraljeva Desnica
- Broj poruka : 1160
Godina : 35
Raspoloženje : uuuuu Don't Ask
Reputacija : 86
Datum upisa : 07.02.2009
Lorkind - shta fali point&click?
Samo tju retji - Dracula: Origin
A od RPG narawno, neprewazidjeni KotOR
Mada ja trenutno po tretji put obrtjem Fable... a zhelim DMC 3
oduzhi se owo...
Just for the record, dewojke UMEJU da igraju zahtewnije igre... a ne samo shugawi sims -.-
Samo tju retji - Dracula: Origin
A od RPG narawno, neprewazidjeni KotOR
Mada ja trenutno po tretji put obrtjem Fable... a zhelim DMC 3
oduzhi se owo...
Just for the record, dewojke UMEJU da igraju zahtewnije igre... a ne samo shugawi sims -.-
Gost- Gost
nisam rekao da ne umeju, samo je to retko
ne fali nista, mada point & click je uglavnom samo neke zagonetke, moja omiljena point& click avantura je Blazing Dragons za sony
Fable nije zahtevna igra,sta vise prelaka je =.=
odvalio sam Jack Of Bladesa za trenutak u oba oblika, i sta vise jaci je kao covek nego kao zmaj
nadji negde Divine Divinity ili Beyond Divinity
ili probaj Morrowind
DMC...dobra i zabavna samo sto smara sto se stalno poljavljuju kd prelazis iz prostorije u prostoriju, podseca me na Castlvaniu
ne fali nista, mada point & click je uglavnom samo neke zagonetke, moja omiljena point& click avantura je Blazing Dragons za sony
Fable nije zahtevna igra,sta vise prelaka je =.=
odvalio sam Jack Of Bladesa za trenutak u oba oblika, i sta vise jaci je kao covek nego kao zmaj
nadji negde Divine Divinity ili Beyond Divinity
ili probaj Morrowind
DMC...dobra i zabavna samo sto smara sto se stalno poljavljuju kd prelazis iz prostorije u prostoriju, podseca me na Castlvaniu
Fat Rat :: Spomenula si sestru? Ko ti je sestra?
Pa Matuška I to rođena sestra
Nego, što se ostalih tiče, niko ne sme da kaže da žene ne mogu da razumeju igrice ili da nisu sposobne da igraju neke zahtevnije. Bez uvrede, ali vi niste ni po čemu pametniji od nas JEdnostavno je stvar izbora- žene češće nalaze nešto drugo sa čim će da ubijaju vreme
Shto se tiche Fable, jeste laka, ali je wepa
Trenutno skidam Vampire the Masquerade - Bloodlines, pa tjemo da widimo kakwa je...
Najlepshe igrice su, narawno, matore RPG tipa - Phantasy Star 4, Shining Force 2, Star Ocean, Chrono Trigger...
Ja imam slabu grafichku, pa mi ne podrzhawa chak ni KotOR, mada bih rado mlatila Sithe...
Trenutno skidam Vampire the Masquerade - Bloodlines, pa tjemo da widimo kakwa je...
Najlepshe igrice su, narawno, matore RPG tipa - Phantasy Star 4, Shining Force 2, Star Ocean, Chrono Trigger...
Ja imam slabu grafichku, pa mi ne podrzhawa chak ni KotOR, mada bih rado mlatila Sithe...
Gost- Gost
Vampire je odlicna igra,
<----- Gangrel for life!
probaj Breath of Fire, isto je star i nije zahtevan
uzima 540 mb na hardu i igra se bez CD-a
<----- Gangrel for life!
probaj Breath of Fire, isto je star i nije zahtevan
uzima 540 mb na hardu i igra se bez CD-a
Ma, smarate više sa tim igricama Kažem ja, one vam oduzimaju vreme, samo o nima pričate, opsednuti ste njima, oduzimaju vam dušu, mwahahahaaaa, one su satansko oružje!
bookman ::Halo Nen!
Dođi nam malo na Zid. Ovde vlada izuzetan nedostatak poetskih duša, a i kuhinja je katastrofalna.
Busted. Kasno, ali sam provalila foru. C,c,c, al nam je Noćna Straža kvarna, ju-ju-ju-ju, boooožeeeee...
Althinne: clasic SIMS lover
Lorkind ::volis kutiju!?
znala sam da ces to reci XDXD :PP
Althinne ::Ma, smarate više sa tim igricama Kažem ja, one vam oduzimaju vreme, samo o nima pričate, opsednuti ste njima, oduzimaju vam dušu, mwahahahaaaa, one su satansko oružje!
agree -.-
pa kad si me naterala na to :p
Dobro, i ti time hoces da kazes sta...? Da je to lose...? Da je satana los...? Ko je satana uopste?
Matruska ti seka? Weee, nice
Sto se igara tice, ista je stvar kao i za filmove, knjige, sport, sve u ostalom - stvari kojima popunjavamo slobodno vreme da malo zaboravimo na probleme danasnjice i zabavimo se Eh gde bi meni bio kraj da ja imam vremena da se ponovo igram za racunarom kada sam bio vasih godinica Sada faks, posao, treninzi, forumi, uf bre, ne stizem ni Dawn of War posteno da odigram (komparacije radi, to je kao da vas ceka dobra knjiga na stolu a nikako da sednete da je citate jer nikako da bude bas ono pravo vreme)
Matruska ti seka? Weee, nice
Sto se igara tice, ista je stvar kao i za filmove, knjige, sport, sve u ostalom - stvari kojima popunjavamo slobodno vreme da malo zaboravimo na probleme danasnjice i zabavimo se Eh gde bi meni bio kraj da ja imam vremena da se ponovo igram za racunarom kada sam bio vasih godinica Sada faks, posao, treninzi, forumi, uf bre, ne stizem ni Dawn of War posteno da odigram (komparacije radi, to je kao da vas ceka dobra knjiga na stolu a nikako da sednete da je citate jer nikako da bude bas ono pravo vreme)
Blood for the Blood God!
Ako su igrice satansko orudje onda sam ja satanin sluga i to otvoreno kazem.... ako su bozje onda sam boziji sluga.....
Ko god da ih je smislio svaka mu cast....
Nikad nisam bio neki poznati kosarkas, ni blizu... ali zato je *satana* ili ko vec smislio 2k9 nba... I PROKLETO JE DOBAR I SKACE MI ADRENALIN KAD IGRAM!!!!!
Ispunjavanje nekih sitnih snova.... to su igrice
Ko god da ih je smislio svaka mu cast....
Nikad nisam bio neki poznati kosarkas, ni blizu... ali zato je *satana* ili ko vec smislio 2k9 nba... I PROKLETO JE DOBAR I SKACE MI ADRENALIN KAD IGRAM!!!!!
Ispunjavanje nekih sitnih snova.... to su igrice
Edard Stark- Kraljeva Desnica
- Broj poruka : 1160
Godina : 35
Raspoloženje : uuuuu Don't Ask
Reputacija : 86
Datum upisa : 07.02.2009
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Strana 5 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu