Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+34
Oberin Martel
Dr Nedeljkovic
Fulgrim
Igrit
Окир
Dimeks
victor von doom
Sparkling Comet
Nim
JohnieRW
VojaLu
Hokins
Lord M.
Witcher
азор ахаи
Chandrian
Vazarius
Вештица
Nocnoi_Dozor
Ket sa kanala
LunarFang
Areal
CRNIJASTREB
Princ Regar
Prince of Ravens
Uno Nomesta
Zevs86
Kian The Nephilim
Srle
Zandrin
bockybp
Assassin
Lothesse
Зимоврел
38 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Spam Tema....
Srećna slava svima koji slave
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Op,op.
Evo da i ja cestitam slavu svima ,a posebno Voji!
Srecna slava domacine!!
Evo da i ja cestitam slavu svima ,a posebno Voji!
Srecna slava domacine!!
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
pridruzujem se cestitkama, srecno krsno ime svima koji slave
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Srecna slava svima!
Nego jel moze neko da mi preporuci dobro mesto za skidanje ebooksa? oO? Posto ne mogu da nadjem Pitera Breta nigde...
Nego jel moze neko da mi preporuci dobro mesto za skidanje ebooksa? oO? Posto ne mogu da nadjem Pitera Breta nigde...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Придружујем се честиткама за данашњу славу свим верницима
Зеус ја све књиге скидам из пиратског залива или преко kickass torrent-a, ако тражиш Демонски циклус ево овде на енглеском:
http://kickass.to/peter-v-brett-demon-cycle-series-1-3-epub-mobi-t7651559.html
Зеус ја све књиге скидам из пиратског залива или преко kickass torrent-a, ако тражиш Демонски циклус ево овде на енглеском:
http://kickass.to/peter-v-brett-demon-cycle-series-1-3-epub-mobi-t7651559.html
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Zevse, vidi na ovom forumu, ja sam dosta skidao odavde, sad ne znam dal imaju konkretno te, ali nije na odmet da se izvidi! www. balkandownload.org
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
i ja preporučujem balkandownload ima mnogo dobrih stvari
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Zevs86 ::Srecna slava svima!
U elektronskom obliku imaš samo na engleskom i to prva tri dijela, od planiranih pet. Četvrti je planiran za 2015., a za peti se još ne zna.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
То што каже Цомет Зеус Ето имаш тај торент линк од мене па скини на енглеском
Maло ме ухватило новогодишње расположење јер иако је још од малена не прослављам посебно Дан као и сваки други ; волим уличне декорације и расвету за време празника
А и пакетиће Мислим да ћу купити себи један новогодишњи пакетић сличан овоме
Maло ме ухватило новогодишње расположење јер иако је још од малена не прослављам посебно Дан као и сваки други ; волим уличне декорације и расвету за време празника
А и пакетиће Мислим да ћу купити себи један новогодишњи пакетић сличан овоме
Hvala ljudi, na piratskom zalivu nije bilo Breta, pa sam probao da guglam ali bezuspesno Skinuo sam ga, i sada imam dilemu da li da zapocnem Breta, ili da nastavim sa Eriksonom. Iskreno, vise naginjem ka Bretu u ovom trenutku. Sta vi kazete?
Ако си скинуо са мог линка знај да је екстензија .epub, ваљда ћеш моћи да читаш а можеш и да конвертујеш online у .pdf...
Брет је мало једноставнији од Ериксона и није толико "згуснут", не треба ти толика концентрација за њега... Идеја о демонима који излазе ноћу и хране се људима је генијална... Добро је осмислио и врсте и подврсте демона и систем са симболима/заштитним/нападачким чинима. Има пуно акције и дијалога и неколико главних ликова који носе читаву радњу, није као код Ериксона мноштво подједнако битних ликова...
У суштини лакше је за читање, одмара... Можеш да направиш паузу од Ериксона да видиш како ти се чини The Painted Man, па онда види даље шта ћеш
May it be an evening star
Shines down upon you
Брет је мало једноставнији од Ериксона и није толико "згуснут", не треба ти толика концентрација за њега... Идеја о демонима који излазе ноћу и хране се људима је генијална... Добро је осмислио и врсте и подврсте демона и систем са симболима/заштитним/нападачким чинима. Има пуно акције и дијалога и неколико главних ликова који носе читаву радњу, није као код Ериксона мноштво подједнако битних ликова...
У суштини лакше је за читање, одмара... Можеш да направиш паузу од Ериксона да видиш како ти се чини The Painted Man, па онда види даље шта ћеш
May it be an evening star
Shines down upon you
ja cekam da izadje ebook na srpskom da citam Breta, makar samo prva knjiga.
zevs, pored balkandownload imas i crowarez. ako na ta dva mjesta nema knjiga koju trazis na srpskom onda nemas nidgdje.
srecom pa tamo ima dosta ljubitelja fantastike.
zevs, pored balkandownload imas i crowarez. ako na ta dva mjesta nema knjiga koju trazis na srpskom onda nemas nidgdje.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Чери и Лорд М имају нова аватарска руха Лордово је свечаније а Черино више застрашујуће
@Zim + Za Skubi Dua Mislim da cu poceti sa Bretom, pa cu videti da li da nastavim sa Eriksonom ili da zavrsim Aberkrombija. Posle svega toga bih mogao konacno da isprobam Witchera
Zevs86 ::@Zim + Za Skubi Dua ;)Mislim da cu poceti sa Bretom, pa cu videti da li da nastavim sa Eriksonom ili da zavrsim Aberkrombija. Posle svega toga bih mogao konacno da isprobam Witchera
Zevse kad smo kod Aberkrombija da pitam, vrijedi li to čitati, uskoro završavam Nikadođiju, pa razmišljam šta novo da uzmem.
Мислим да ће ти се свидети Брет Зеусе, баш због тог разрађеног магијског система Јави после утиске обавезно И да ускоро читамо твоје 1. поглавље Немој да посустајеш са писањем!
Кад сам гуглала појам "Ноћ демона ПДФ" да покушам да пронађем књигу за Зеуса искочило ми ово
How the... Why is that even related...
My reactions
Кад сам гуглала појам "Ноћ демона ПДФ" да покушам да пронађем књигу за Зеуса искочило ми ово
How the... Why is that even related...
My reactions
Lord M. ::ja cekam da izadje ebook na srpskom da citam Breta, makar samo prva knjiga.
I dosta entuzijasta, koji sami prevode dela i novele! I veliko im hvala na tome! <3
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
@Kometa Sto se tice Aberkrombija, za njega mogu da kazem da je prihvatljiv. Ima zanimljjive delove, ali nije nista spektakularno. Lici na sve sto postoji iz EF, sa desetak glavnih likova od kojih postoje dva koja zablistaju sa vremena na vreme. Rotfus i Martin su mi mnogo bolji. Erikson je isto bolji, pa i Glen Cook mi je bolji.
@Zim Ne odustajem nikako, nego jos uvek razmatram i sklapam... Nema dana kada ne razmisljam o tome, ali jos uvek nisam zadovoljan. Ne zelim da napisem brdo stranica oko kojih nisam siguran, jer ne znam kuda ce ici prica jos uvek, niti koliko to sve veliko treba da bude. Inace mi nije tesko, i imam osecaj da bih izbacio bar jos desetak stranica u roku od dan dva, ali nisam siguran da bi to bilo ono sto zelim. Jer jos uvek vagam i razmisljam o milion stvari Zato i hocu da procitam i Breta, jer zelim imam uvid u jos jedan svet EF i postavke magije i pravila koja je ogranicavaju.
@Zim Ne odustajem nikako, nego jos uvek razmatram i sklapam... Nema dana kada ne razmisljam o tome, ali jos uvek nisam zadovoljan. Ne zelim da napisem brdo stranica oko kojih nisam siguran, jer ne znam kuda ce ici prica jos uvek, niti koliko to sve veliko treba da bude. Inace mi nije tesko, i imam osecaj da bih izbacio bar jos desetak stranica u roku od dan dva, ali nisam siguran da bi to bilo ono sto zelim. Jer jos uvek vagam i razmisljam o milion stvari Zato i hocu da procitam i Breta, jer zelim imam uvid u jos jedan svet EF i postavke magije i pravila koja je ogranicavaju.
Слажем се за Аберкромбија све што је рекао Зеус.
Онда да, дефинитивно пређи са Ериксона на Брета јер ако је неко овладао магијским системима онда је то он. Мислим да може сигурно да ти да нове идеје да до краја уобличиш своју причу пре него што је ставиш на папир.
Онда да, дефинитивно пређи са Ериксона на Брета јер ако је неко овладао магијским системима онда је то он. Мислим да може сигурно да ти да нове идеје да до краја уобличиш своју причу пре него што је ставиш на папир.
@ZIm LOLz za BB, tj BG Tako sam i mislio, ne zelim da brzam i zelim da sada uradim sve po planu i kako treba. Jer nigde ne zurim, i niko me ceka ili juri da brzo zavrsim. Hvala na savetu u svakom slucaju
Осим Брета, Ериксона, Аберкромбија, имаш пуно магијских елемената у Точку времена (али док то прочиташ оседећеш као прави Громовник ), у Белгаријади (мада је то лако, више тинејџерско штиво), код Урсуле Ле Гвин, у "Хроникама Томаса Ковенанта", у Хобовим "Видовњацима", "Змајевима јахачима Перна"... Мада се мени највише свидела Бретова поставка.
Мислим да је писање понекад као решавање тешког задатка из математике Твој мозак подсвесно ради на идејама и уобличује их чак и кад не размишљаш интензивно о њима. Само се једног дана пробудиш са мозаиком у глави у коме су све коцкице дошле на своје место Тако да се немој силити, црпи инспирацију од других и све ће се пресложити како треба
Мислим да је писање понекад као решавање тешког задатка из математике Твој мозак подсвесно ради на идејама и уобличује их чак и кад не размишљаш интензивно о њима. Само се једног дана пробудиш са мозаиком у глави у коме су све коцкице дошле на своје место Тако да се немој силити, црпи инспирацију од других и све ће се пресложити како треба
Zevs86 ::@Kometa Sto se tice Aberkrombija, za njega mogu da kazem da je prihvatljiv. Ima zanimljjive delove, ali nije nista spektakularno. Lici na sve sto postoji iz EF, sa desetak glavnih likova od kojih postoje dva koja zablistaju sa vremena na vreme. Rotfus i Martin su mi mnogo bolji. Erikson je isto bolji, pa i Glen Cook mi je bolji.
@Zim Ne odustajem nikako, nego jos uvek razmatram i sklapam... Nema dana kada ne razmisljam o tome, ali jos uvek nisam zadovoljan. Ne zelim da napisem brdo stranica oko kojih nisam siguran, jer ne znam kuda ce ici prica jos uvek, niti koliko to sve veliko treba da bude. Inace mi nije tesko, i imam osecaj da bih izbacio bar jos desetak stranica u roku od dan dva, ali nisam siguran da bi to bilo ono sto zelim. Jer jos uvek vagam i razmisljam o milion stvari ;)Zato i hocu da procitam i Breta, jer zelim imam uvid u jos jedan svet EF i postavke magije i pravila koja je ogranicavaju.
Ako ništa baciću pogled, Martin je odličan, čak i meni koja na početku baš i nisam bila oduševljena kad mi je ubio omiljene junake, sad mu priznajem da je napisao sjajan serijal. Roftus mi se nije dopao, kao što znaš , a Eriksona sam pročitala prvih 50 strana i pogubila sam se, smorio me skačući sa lika na lika i sa radnje na radnju , a Glena nisam čitala.
@Kometa Sto se tice Kuka, mislim da bi ti se dopao. On je lagano i zabavno stivo, stil mu je jako pitak. Sto se tice Aberkrombija moguce je da ce ti biti ok, ali jednostavno nije nista extra. Probaj pa prosudi sama
Zevs86 ::@Kometa Sto se tice Kuka, mislim da bi ti se dopao. On je lagano i zabavno stivo, stil mu je jako pitak. Sto se tice Aberkrombija moguce je da ce ti biti ok, ali jednostavno nije nista extra. Probaj pa prosudi sama
Važi.
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Strana 28 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu