Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 8 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 8 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Novi filmovi i filmske novosti
+31
LunarFang
Oberin Martel
Sparkling Comet
Blacko
Brat Crni
Witcher
srbul
Areal
Garfi
Hokins
mgorod
Danhur
Jon Snow
Syrio Forel
Lady Acer
Uno Nomesta
Kian The Nephilim
bockybp
Prince of Ravens
Зимоврел
Вештица
White Rabbit
Assassin
StefkeKum
Princ Regar
CRNIJASTREB
Chandrian
Zevs86
Nocnoi_Dozor
Dimeks
Lothesse
35 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Novi filmovi i filmske novosti
прочитах "обрађуј" и нисам много промашио смисао
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Trešnja ::Pazi ko mi kaze
Iju, Trešnja, jel ti to?
Try me.....
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Ti si vec gresan
i wtf sa tom pesmom, unistili su original
i wtf sa tom pesmom, unistili su original
Gost- Gost
Ja? Ni najmanje.
Ne mogu ovde da ti objašnjavam, moramo u Spam, Ubica nam je već za petama zbog ovolilpg oftopika...
Trešnja! Ne raspravljaj se već me barem jednom poslušaj! Moramo u Spam. Brzo sad...
Ne mogu ovde da ti objašnjavam, moramo u Spam, Ubica nam je već za petama zbog ovolilpg oftopika...
Trešnja! Ne raspravljaj se već me barem jednom poslušaj! Moramo u Spam. Brzo sad...
Ne deluje bogznašta..... viđećemo...
Od naracije, preko mumlanja u bradu Batlera, do loše glume Džejmija Lanistera, znam...
I još ta romantika ovo dvoje veštačkih lepotana napravljenih po kalupu u banci sperme, da ne pričam tek to što će upropastiti film... Flop u najavi...
I još ta romantika ovo dvoje veštačkih lepotana napravljenih po kalupu u banci sperme, da ne pričam tek to što će upropastiti film... Flop u najavi...
Meni i dalje nije jasno kakva muka ih naterala na ovo zesce sranje Jos mi unistili omiljeni period...
Gost- Gost
Nema veze, ispraće nam gorak ukus Anđelina Džoli kad bude režirala film o čistokrvnoj egipćanki Kleopatri... Koja je inače bila grkinja, al ajt sad...
Ne, što bi snimali o Nefertiti? Hatšepsut? Usrani Holivud...
I tebi je to omiljeni period?
Ne, što bi snimali o Nefertiti? Hatšepsut? Usrani Holivud...
I tebi je to omiljeni period?
Da ^___^
e da, u seriji su izgledali malo normalnije, ali je opet bilo previse holivudski.
Opet previse belaca
e da, u seriji su izgledali malo normalnije, ali je opet bilo previse holivudski.
Opet previse belaca
Gost- Gost
Odustao sam posle prve epizode. Loša gluma, mnogo romantike, a i smučila mi se konstantna ekranizacija incestoidnog degenerika Tutankamuna koji ionako za vreme svoje kratke vladavine ništa nije uradio...
Jedini značajan uspeh jeste to što se neko na kraju smilovao i na glavu mu bacio tocilo. Da mu prekrati vaskolike muke incestoidne...
Nisam rekao da to treba da bude i njegov uspeh.
Da prave filmove o Ramzesu II, Tutmozu III, pa ajd... Ali Amerikanci/Britanci izgleda znaju samo za Degenerika i Bičarku...
Jedini značajan uspeh jeste to što se neko na kraju smilovao i na glavu mu bacio tocilo. Da mu prekrati vaskolike muke incestoidne...
Da prave filmove o Ramzesu II, Tutmozu III, pa ajd... Ali Amerikanci/Britanci izgleda znaju samo za Degenerika i Bičarku...
Kada bi ispeglali malo, malo više efekte u filmu, mislim da bi mi se možda čak i dopao (trejler). Svakako nameravam da ga skinem sa torenta i odgledam.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Nemoj tako nije on birao kako ce da bude rodjen Tad su mislili da je incest cool. Mislim da sto se ide dublje u njihovu istoriju i civilizaciju da bi trebalo tamniji da budu, negde sam procitala da egipcani poticu od ljudi iz Namibije, a mozda se i pogresno secamKrleTuđin ::Odustao sam posle prve epizode. Loša gluma, mnogo romantike, a i smučila mi se konstantna ekranizacija incestoidnog degenerika Tutankamuna koji ionako za vreme svoje kratke vladavine ništa nije uradio...
Gost- Gost
Управо је изашао и Sinister 2, мада не знам да ли да га гледам јер ми ни први није био нешто
Од хорор жанра сигурно ћу погледати "Крампус" у децембру
Од хорор жанра сигурно ћу погледати "Крампус" у децембру
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Trešnja ::Nemoj tako nije on birao kako ce da bude rodjen Tad su mislili da je incest cool. Mislim da sto se ide dublje u njihovu istoriju i civilizaciju da bi trebalo tamniji da budu, negde sam procitala da egipcani poticu od ljudi iz Namibije, a mozda se i pogresno secamKrleTuđin ::Odustao sam posle prve epizode. Loša gluma, mnogo romantike, a i smučila mi se konstantna ekranizacija incestoidnog degenerika Tutankamuna koji ionako za vreme svoje kratke vladavine ništa nije uradio...
Pa kako ne moram da ga krivim? Ćale i keva su mu bili brat i sestra , sektaši Akhenaten i Nefertiti, ali ajt' i to, al' što od svih cura u Egiptu - 'ti opet napao baš sestru da ženiš, jadnu Anaksunamun, a vidiš da i sam si zakržljali gubavac....
Nije ni čudo što mu je sestra posle rađala deformisane vodozemce koji bi uginuli sa prvim udahom čim bi izašli na suvo... Fuj.
Vidi, na onom suncu ne mož' da budeš beo, sve i da se mažeš krečom. To sve bilo skoro pa crno.. Tamo kasnije, od Ptolomejeve dinastije svi su beli, ali to su ionako sve parmezani Grci. Uključujući i Kleopatru. Nemaju oni ni slovo M od starog Egipta u sebi.
Misliš na nubijsku oblast (Sudan) i nubijsku 25. Dinastiju. Kada je Kraljevstvo Kuš pokorilo Egipat i njihov Kralj Kašta se proglasio Faraonom pod imenom Maatre. Ni on nije bio izuzetak, pa je i on revnosno plodio svoju sestru. Iz tog kojtusa ispao je Pije, osnivač 25. dinastije. E to su sve zift crni Faraoni.
Namibija je u jugozapadnoj Africi, između Angole, Bocvane i JAR-a i izlazi na atlantski okean. (u svim pomenutim zemljama sam živeo )
Ubico, ni prvog Zulendera se ne sećam, čoveče... Ali samo zbog scene sa Biberom moram da gledam. + Rutsi kao saundtrek.
Nije mi jasno. Jel ovo prikvel onog Snežana i Lovac filma? U svakom slučaju, Šarliz Teron, Emili Blant, riđokosa Džesika
KrleTuđin ::Trešnja ::Nemoj tako nije on birao kako ce da bude rodjen Tad su mislili da je incest cool. Mislim da sto se ide dublje u njihovu istoriju i civilizaciju da bi trebalo tamniji da budu, negde sam procitala da egipcani poticu od ljudi iz Namibije, a mozda se i pogresno secamKrleTuđin ::Odustao sam posle prve epizode. Loša gluma, mnogo romantike, a i smučila mi se konstantna ekranizacija incestoidnog degenerika Tutankamuna koji ionako za vreme svoje kratke vladavine ništa nije uradio...
Pa kako ne moram da ga krivim? Ćale i keva su mu bili brat i sestra , sektaši Akhenaten i Nefertiti, ali ajt' i to, al' što od svih cura u Egiptu - 'ti opet napao baš sestru da ženiš, jadnu Anaksunamun, a vidiš da i sam si zakržljali gubavac....
Nije ni čudo što mu je sestra posle rađala deformisane vodozemce koji bi uginuli sa prvim udahom čim bi izašli na suvo... Fuj.
Vidi, na onom suncu ne mož' da budeš beo, sve i da se mažeš krečom. To sve bilo skoro pa crno.. Tamo kasnije, od Ptolomejeve dinastije svi su beli, ali to su ionako sve parmezani Grci. Uključujući i Kleopatru. Nemaju oni ni slovo M od starog Egipta u sebi.
Misliš na nubijsku oblast (Sudan) i nubijsku 25. Dinastiju. Kada je Kraljevstvo Kuš pokorilo Egipat i njihov Kralj Kašta se proglasio Faraonom pod imenom Maatre. Ni on nije bio izuzetak, pa je i on revnosno plodio svoju sestru. Iz tog kojtusa ispao je Pije, osnivač 25. dinastije. E to su sve zift crni Faraoni.
Namibija je u jugozapadnoj Africi, između Angole, Bocvane i JAR-a i izlazi na atlantski okean. (u svim pomenutim zemljama sam živeo )
Kakvi bre vodozemci, au Ti stvarno imas problema
Gost- Gost
Trešnja ::
Kakvi bre vodozemci, au Ti stvarno imas problema
Pa deformisani, eto kakvi. Nemam ja, imao je Tuta, a pogotovo njegova žena/sestra.
Pogledaj samo tu sliku i priliku sposobnog i vrlog vlada. Inspiracija za pesnike, nema šta... I još beo ko kreč, aham Kažem ja, tocilo je bilo milost.
Šta ti je propaganda...
Pravim se da nije tako izgledao vec kao u onom dokumentarcu Truth Uncovered
Gost- Gost
I ja se pravim da mu žena nije bila sestra a majka strina...
Ako mene pitaš, a ne pitaš me, međutim svejedno ću svoje mišljenje podeliti sa tobom, što bih ga zadržao za sebe, jelte, upravo ta Nefertiti je možda i najintrigantnija ličnost čitave Egipatske istorije. Prva žena faraon, sposoban vladar kome je pošlo za rukom da u jednom Egiptu bukvalno poništi sva božanstva i da joj, da joj nije bilo manje sposobnog muža/brata, to i prođe...
Ali ne, Kleopatra je bela, pa nam je ona najzanimljivija...
Ako mene pitaš, a ne pitaš me, međutim svejedno ću svoje mišljenje podeliti sa tobom, što bih ga zadržao za sebe, jelte, upravo ta Nefertiti je možda i najintrigantnija ličnost čitave Egipatske istorije. Prva žena faraon, sposoban vladar kome je pošlo za rukom da u jednom Egiptu bukvalno poništi sva božanstva i da joj, da joj nije bilo manje sposobnog muža/brata, to i prođe...
Ali ne, Kleopatra je bela, pa nam je ona najzanimljivija...
Ne znam, Kleopatra mi nikad nije bila zanimljiva, nije mi uopste zanimljiv period kada je Egipat poceo da "popusta" i da se mesa da tako kazem...
Gost- Gost
Kleopatra. Radodajka koja je zavisila od milosti jednog, a potom drugog stranca.
Pa to je to, 18. dinastija je najviše dostigla i posle nje je bilo očekivano da mogu samo dole da idu. Počevši sa Tutankamunom...
Tih, uvuče me ti sad sa ovime, celu noć ću visiti nad dokumentarcima...
Pa to je to, 18. dinastija je najviše dostigla i posle nje je bilo očekivano da mogu samo dole da idu. Počevši sa Tutankamunom...
Tih, uvuče me ti sad sa ovime, celu noć ću visiti nad dokumentarcima...
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu