WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 8 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 8 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Vote_lcapNovi filmovi i filmske novosti - Page 35 Voting_barNovi filmovi i filmske novosti - Page 35 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Vote_lcapNovi filmovi i filmske novosti - Page 35 Voting_barNovi filmovi i filmske novosti - Page 35 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Novi filmovi i filmske novosti

+31
LunarFang
Oberin Martel
Sparkling Comet
Blacko
Brat Crni
Witcher
srbul
Areal
Garfi
Hokins
mgorod
Danhur
Jon Snow
Syrio Forel
Lady Acer
Uno Nomesta
Kian The Nephilim
bockybp
Prince of Ravens
Зимоврел
Вештица
White Rabbit
Assassin
StefkeKum
Princ Regar
CRNIJASTREB
Chandrian
Zevs86
Nocnoi_Dozor
Dimeks
Lothesse
35 posters

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Empty Re: Novi filmovi i filmske novosti

Počalji od азор ахаи Pon 16 Nov 2015, 01:12

прочитах "обрађуј" и нисам много промашио смисао
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Empty Re: Novi filmovi i filmske novosti

Počalji od Gost Pon 16 Nov 2015, 10:43

Pazi ko mi kaze Very Happy
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Pon 16 Nov 2015, 17:58

Trešnja ::Pazi ko mi kaze Very Happy

Iju, Trešnja, jel ti to?

Laughing Laughing

Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 C6nyXr

Try me..... Laughing
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 16 Nov 2015, 18:18

Ti si vec gresan Laughing Laughing

i wtf sa tom pesmom, unistili su original  Shocked
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Pon 16 Nov 2015, 18:36

Ja? Ni najmanje.  Smile

Ne mogu ovde da ti objašnjavam, moramo u Spam, Ubica nam je već za petama zbog ovolilpg oftopika...
Trešnja! Ne raspravljaj se već me barem jednom poslušaj! Moramo u Spam. Brzo sad...

Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Tumblr_namxwfiQG41s0c3w4o1_500
Laughing
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 16 Nov 2015, 18:39

Ja ne vidim kako je ovo spam. I bas me briga za Ubicu Very Happy Very Happy
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 17 Nov 2015, 20:50

Ne deluje bogznašta..... viđećemo...

KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 17 Nov 2015, 20:54

^ joj al je shitty Sad
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 17 Nov 2015, 21:07

Od naracije, preko mumlanja u bradu Batlera, do loše glume Džejmija Lanistera, znam...
I još ta romantika ovo dvoje veštačkih lepotana napravljenih po kalupu u banci sperme, da ne pričam tek to što će upropastiti film... Flop u najavi...  Mad
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 17 Nov 2015, 21:12

Meni i dalje nije jasno kakva muka ih naterala na ovo zesce sranje Sad  Jos mi unistili omiljeni period...
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 17 Nov 2015, 21:19

Nema veze, ispraće nam gorak ukus Anđelina Džoli kad bude režirala film o čistokrvnoj egipćanki Kleopatri... Koja je inače bila grkinja, al ajt sad...  Rolling Eyes 
Ne, što bi snimali o Nefertiti? Hatšepsut? Usrani Holivud...
I tebi je to omiljeni period? Very Happy
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 17 Nov 2015, 21:36

Da ^___^

e da, u seriji su izgledali malo normalnije, ali je opet bilo previse holivudski.

Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Vcover19f-13-web
Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Maxresdefault

Opet previse belaca Evil or Very Mad
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 17 Nov 2015, 22:03

Odustao sam posle prve epizode. Loša gluma, mnogo romantike, a i smučila mi se konstantna ekranizacija incestoidnog degenerika Tutankamuna koji ionako za vreme svoje kratke vladavine ništa nije uradio... 
Jedini značajan uspeh jeste to što se neko na kraju smilovao i na glavu mu bacio tocilo. Da mu prekrati vaskolike muke incestoidne... 
Nisam rekao da to treba da bude i njegov uspeh. 
Da prave filmove o Ramzesu II, Tutmozu III, pa ajd... Ali Amerikanci/Britanci izgleda znaju samo za Degenerika i Bičarku...  Rolling Eyes
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Sre 18 Nov 2015, 01:00

Kada bi ispeglali malo, malo više efekte u filmu, mislim da bi mi se možda čak i dopao (trejler). Svakako nameravam da ga skinem sa torenta i odgledam. Very Happy
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 18 Nov 2015, 10:22

KrleTuđin ::Odustao sam posle prve epizode. Loša gluma, mnogo romantike, a i smučila mi se konstantna ekranizacija incestoidnog degenerika Tutankamuna koji ionako za vreme svoje kratke vladavine ništa nije uradio... 
Jedini značajan uspeh jeste to što se neko na kraju smilovao i na glavu mu bacio tocilo. Da mu prekrati vaskolike muke incestoidne... 
Da prave filmove o Ramzesu II, Tutmozu III, pa ajd... Ali Amerikanci/Britanci izgleda znaju samo za Degenerika i Bičarku...  Rolling Eyes
Nemoj tako nije on birao kako ce da bude rodjen Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 3250678809  Tad su mislili da je incest cool. Mislim da sto se ide dublje u njihovu istoriju i civilizaciju da bi trebalo tamniji da budu, negde sam procitala da egipcani poticu od ljudi iz Namibije, a mozda se i pogresno secam Smile
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Sre 18 Nov 2015, 16:19

Управо је изашао и Sinister 2, мада не знам да ли да га гледам јер ми ни први није био нешто Sad
Од хорор жанра сигурно ћу погледати "Крампус" у децембру Smile Smile Smile
Зимоврел
Зимоврел
Gospa od Zimovrela
Gospa od Zimovrela

Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Sre 18 Nov 2015, 17:59

Assassin
Assassin

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Sre 18 Nov 2015, 18:39

Trešnja ::
KrleTuđin ::Odustao sam posle prve epizode. Loša gluma, mnogo romantike, a i smučila mi se konstantna ekranizacija incestoidnog degenerika Tutankamuna koji ionako za vreme svoje kratke vladavine ništa nije uradio... 
Nemoj tako nije on birao kako ce da bude rodjen Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 3250678809  Tad su mislili da je incest cool. Mislim da sto se ide dublje u njihovu istoriju i civilizaciju da bi trebalo tamniji da budu, negde sam procitala da egipcani poticu od ljudi iz Namibije, a mozda se i pogresno secam Smile

Pa kako ne moram da ga krivim? Ćale i keva su mu bili brat i sestra Laughing  , sektaši Akhenaten i Nefertiti, ali ajt' i to, al' što od svih cura u Egiptu - 'ti opet napao baš sestru da ženiš, jadnu Anaksunamun, a vidiš da i sam si zakržljali gubavac.... 
Nije ni čudo što mu je sestra posle rađala deformisane vodozemce koji bi uginuli sa prvim udahom čim bi izašli na suvo... Fuj.  No

Vidi, na onom suncu ne mož' da budeš beo, sve i da se mažeš krečom. To sve bilo skoro pa crno.. Tamo kasnije, od Ptolomejeve dinastije svi su beli, ali to su ionako sve parmezani Grci. Uključujući i Kleopatru. Nemaju oni ni slovo M od starog Egipta u sebi.  study

Misliš na nubijsku oblast (Sudan) i nubijsku 25. Dinastiju. Kada je Kraljevstvo Kuš pokorilo Egipat i njihov Kralj Kašta se proglasio Faraonom pod imenom Maatre. Ni on nije bio izuzetak, pa je i on revnosno plodio svoju sestru. Iz tog kojtusa ispao je Pije, osnivač 25. dinastije. E to su sve zift crni Faraoni.  Very Happy
Namibija je u jugozapadnoj Africi, između Angole, Bocvane i JAR-a i izlazi na atlantski okean. (u svim pomenutim zemljama sam živeo Very Happy )

Ubico, ni prvog Zulendera se ne sećam, čoveče... Ali samo zbog scene sa Biberom moram da gledam. + Rutsi kao saundtrek.  cheers
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Sre 18 Nov 2015, 18:58

Nije mi jasno. Jel ovo prikvel onog Snežana i Lovac filma? U svakom slučaju, Šarliz Teron, Emili Blant, riđokosa Džesika  cheers bounce
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 18 Nov 2015, 23:37

KrleTuđin ::

Pa kako ne moram da ga krivim? Ćale i keva su mu bili brat i sestra Laughing  , sektaši Akhenaten i Nefertiti, ali ajt' i to, al' što od svih cura u Egiptu - 'ti opet napao baš sestru da ženiš, jadnu Anaksunamun, a vidiš da i sam si zakržljali gubavac.... 
Nije ni čudo što mu je sestra posle rađala deformisane vodozemce koji bi uginuli sa prvim udahom čim bi izašli na suvo... Fuj.  No

Vidi, na onom suncu ne mož' da budeš beo, sve i da se mažeš krečom. To sve bilo skoro pa crno.. Tamo kasnije, od Ptolomejeve dinastije svi su beli, ali to su ionako sve parmezani Grci. Uključujući i Kleopatru. Nemaju oni ni slovo M od starog Egipta u sebi.  study

Misliš na nubijsku oblast (Sudan) i nubijsku 25. Dinastiju. Kada je Kraljevstvo Kuš pokorilo Egipat i njihov Kralj Kašta se proglasio Faraonom pod imenom Maatre. Ni on nije bio izuzetak, pa je i on revnosno plodio svoju sestru. Iz tog kojtusa ispao je Pije, osnivač 25. dinastije. E to su sve zift crni Faraoni.  Very Happy
Namibija je u jugozapadnoj Africi, između Angole, Bocvane i JAR-a i izlazi na atlantski okean. (u svim pomenutim zemljama sam živeo Very Happy )

Kakvi bre vodozemci, au No  Ti stvarno imas problema Laughing
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Sre 18 Nov 2015, 23:55

Kakvi bre vodozemci, au No  Ti stvarno imas problema Laughing

Pa deformisani, eto kakvi. Very Happy Nemam ja, imao je Tuta, a pogotovo njegova žena/sestra.

Novi filmovi i filmske novosti - Page 35 Dnews-files-2014-10-king-tut-reconstruction-141020-jpg

Pogledaj samo tu sliku i priliku sposobnog i vrlog vlada. Inspiracija za pesnike, nema šta... I još beo ko kreč, aham Rolling Eyes Kažem ja, tocilo je bilo milost.
Šta ti je propaganda...
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 18 Nov 2015, 23:56

Pravim se da nije tako izgledao vec kao u onom dokumentarcu Truth Uncovered Very Happy
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Čet 19 Nov 2015, 00:07

I ja se pravim da mu žena nije bila sestra a majka strina... Very Happy 
Ako mene pitaš, a ne pitaš me, međutim svejedno ću svoje mišljenje podeliti sa tobom, što bih ga zadržao za sebe, jelte, upravo ta Nefertiti je možda i najintrigantnija ličnost čitave Egipatske istorije. Prva žena faraon, sposoban vladar kome je pošlo za rukom da u jednom Egiptu bukvalno poništi sva božanstva i da joj, da joj nije bilo manje sposobnog muža/brata, to i prođe...
Ali ne, Kleopatra je bela, pa nam je ona najzanimljivija...  Rolling Eyes
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 19 Nov 2015, 00:09

Ne znam, Kleopatra mi nikad nije bila zanimljiva, nije mi uopste zanimljiv period kada je Egipat poceo da "popusta" i da se mesa da tako kazem...
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Čet 19 Nov 2015, 00:24

Kleopatra. Radodajka koja je zavisila od milosti jednog, a potom drugog stranca.  Rolling Eyes
Pa to je to, 18. dinastija je najviše dostigla i posle nje je bilo očekivano da mogu samo dole da idu. Počevši sa Tutankamunom...
Tih, uvuče me ti sad sa ovime, celu noć ću visiti nad dokumentarcima... Very Happy
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu