Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 15 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 15 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+33
Зимоврел
HuddleBre
Witcher
азор ахаи
Hokins
Nim
Prince of Ravens
Kingslayer
Chandrian
Dimeks
Lya
Vazarius
Вештица
Althinne
AbsintVila
LunarFang
Sparkling Comet
Lord M.
Ket sa kanala
Nocnoi_Dozor
Mesečeva Devojčica
bockybp
Zevs86
JohnieRW
Areal
Uno Nomesta
Princ Regar
Struki
Kian The Nephilim
VojaLu
Zandrin
Lothesse
Assassin
37 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Spam Tema....
Zdravo ljudi
U poslednje dve nedelje sam slabo posećivao forum, ali sada sam stigao kući i biću aktivniji.
U poslednje dve nedelje sam slabo posećivao forum, ali sada sam stigao kući i biću aktivniji.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Не сећам се, Кет...
Али читајући, јесте ружно то што је урадила, стварно, зашто се она мешала у ваш однос и то на тако негативан начин са циљем да вас раздвоји...
И ја се углавном дружим са момцима, не знам, као да ми делују директније, искреније, једноставније, простодушније, нисам сигурна како да опишем, бољи су другови...
Поздрав Боки Одличан аватар и потпис.
Сад ће лавина слика да се сручи на нас, ти си у тој теми увек активан
Али читајући, јесте ружно то што је урадила, стварно, зашто се она мешала у ваш однос и то на тако негативан начин са циљем да вас раздвоји...
И ја се углавном дружим са момцима, не знам, као да ми делују директније, искреније, једноставније, простодушније, нисам сигурна како да опишем, бољи су другови...
Поздрав Боки Одличан аватар и потпис.
Сад ће лавина слика да се сручи на нас, ти си у тој теми увек активан
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Dobro vece ljudi, sta se radi?
Ja sastancio od pola 8 do 9. Malopre dosao kuci, i sada malo gledam ove nase kako tamane makedonce
Ja sastancio od pola 8 do 9. Malopre dosao kuci, i sada malo gledam ove nase kako tamane makedonce
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Где је Зеус био на састанку?
И како да направим кох да ми се не залепи за дно плеха и да не сагори
И како да направим кох да ми се не залепи за дно плеха и да не сагори
Kad već pitaš zašto, a to je davna prošlost i meni ne smeta to da čitaju stranci koji me najvjerovatnije nikada neće upoznati uživo...Зимоврел ::Али читајући, јесте ружно то што је урадила, стварно, зашто се она мешала у ваш однос и то на тако негативан начин са циљем да вас раздвоји...
- Spojler:
Pa poznajući nju i njen mentalni sklop, a poznajem je bolje nego što ona sama sebe poznaje, nije ona to uradila iz zle namjere samo je mnogo čudna. Taj lik je valjda bio zaljubljen u tu jednu curu kada su bili tamo 6. razred osnovne, a on je bio zaljubljen nekih 7 godina u nju. LOL I valjda ju je prebolio i onda se smuvao sa mnom, i ta cura se ponovo počela valjda njemu nabacivati što je uvijek radila kada on nađe curu i on bi obično ostavljao curu zbog nje, a ova se na kraju napravi luda i nikada ne bude sa njim. I on je ispričao toj Jeleni, tadašnjoj mojoj najboljoj drugarici, da mu se ova ponovo nabacuje, ali ovaj put nije klasično dizanje nada nego da mu je priznala da ga voli. A ova koza njemu rekla da treba da raskine sa mnom. On je meni to sve kasnije ispričao i kako on ne zna šta da radi. EEEJ ne zna šta da radi? Tako da sam mu uštedila vrijeme i odmah u ljutnji raskinula i sa njim, a i sa njom. Nije mu trebalo baš dugo da me preboli, odmah dvije sedmice poslije se smuvao sa tom curom koja je takođe bila jedna od mojih boljih drugarica. I ja još Jeleni kažem "Kako si mogla to da uradiš? Jbt zar nismo najbolje drugarice?" Kad će ona "Zar ti nisi srećna zbog njega? Vidiš, on je bio zaljubljen u nju 7 godina, i meni je baš drago što su sad napokon zajedno." A ja nju gledam i ne vjerujem... Tako da sam se ja prestala družiti sa njom zato što mi šteti njeno prijateljstvo više nego nečije neprijateljstvo, a ne zato što je ona u suštini zlobna. Ona je ubjeđena i dan danas da je dobro i pravedno postupila.
Pozzz Boki, dobrodošao nazad!
Evo Zevse, spamam sa Zim i Zan po raznoraznim temama. Pričamo o školi, drugaricama i momcima hahahaha
Dakle, ja sam stereotip jedne od onih šiparica.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Е! Сад знам. Да, причала си ми о томе.
Ево спамања о момцима
Ево спамања о момцима
- Spojler:
- Искрено, боље је што више ниси у вези са њим.
Он је видиш заиста волео ту девојку већ неколико година а имао везе са другима па и са тобом чисто јер мисли да не може да буде са њом.
Тј. ти и било која друга му ту дођете као резерва или друга виолина. Чим је видео да може да буде са њом одмах је хтео да те напусти.
Мислим да ти такав однос није ни требао, зашто би била са неким ко не воли тебе и само тебе већ се потајно нада да ће бити са неким другим.
Потребан ти је неко ко ће бити одушевљен тобом баш таквом каква јеси и ти њиме у исто време, све остало је губљење времена и просипање емоција у празно...
Али... Није било на њој да покреће то ваше раздвајање. Пре или касније бисте се раздвојили, то сигурно, али још не могу да верујем да је твоја најбоља другарица то све иницирала и још те убеђивала да је тако боље Ја бих теби исто рекла да је боље у виду савета, али не бих том момку казала да те остави, то би било као да издајем пријатељицу...Али све то сад више није ни важно јер се с њом не дружиш а и он је давни бивши :)Oh well. Another life experience.
Poslednji izmenio Зимоврел dana Uto 15 Okt 2013, 22:19, izmenjeno ukupno 1 puta
ma Ket ti si sve samo nisi stereotip
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Кет је будућа позната списатељица и басисткиња
sad kad raspalim otvoreni spojler
- ona ti je ucinila uslugu:
Zandrin- Zakleta sestra
o boga mu vise i to svih mu sedam bogova ocu li ja jednom uspeti da napravim spojler
Zandrin- Zakleta sestra
Nisi mi ništa novo rekla.Зимоврел ::Е! Сад знам. Да, причала си ми о томе.
Ево спамања о момцима
- Spojler:
Искрено, боље је што више ниси у вези са њим.
Он је видиш заиста волео ту девојку већ неколико година а имао везе са другима па и са тобом чисто јер мисли да не може да буде са њом.
Тј. ти и било која друга му ту дођете као резерва или друга виолина. Чим је видео да може да буде са њом одмах је хтео да те напусти.
Мислим да ти такав однос није ни требао, зашто би била са неким ко не воли тебе и само тебе већ се потајно нада да ће бити са неким другим.
Потребан ти је неко ко ће бити одушевљен тобом баш таквом каква јеси и ти њиме у исто време, све остало је губљење времена и просипање емоција у празно...
Али... Није било на њој да покреће то ваше раздвајање. Пре или касније бисте се раздвојили, то сигурно, али још не могу да верујем да је твоја најбоља другарица то све иницирала и још те убеђивала да је тако боље Ја бих теби исто рекла да је боље у виду савета, али не бих том момку казала да те остави, то би било као да издајем пријатељицу...Али све то сад више није ни важно јер се с њом не дружиш а и он је давни бивши :)Oh well. Another life experience.
- Spojler:
- Aman, ja sam njega iskorištavala, a ne on mene. xD Iskreno, ja nisam htjela da budem sa njim, jer mi je bio najbolji drug i rekla sam Jeleni da mu to kaže, da prestane da me muva, jer meni je bilo malo nezgodno da mu to direktno kažem. Međutim, mi smo tako jednom gledali zvijezde u parku i slušali muziku, on me zagrlio, a sa nama su bila još dva druga koja su otišla do marketa da kupe pivo. I tada je naišla pjesma "Letter to Dana", a on me je zvao Dejna (pošto ono VlaDANA) i tad iskoristio priliku i poljubio me. Ja sam donekle znala da će se to desiti, jer nije kao da me je naglo poljubio, ali opet u dubini duše nisam baš vjerovala da će se to desiti. I onda sam pomislila ajd' kad me je već poljubio, bićemo zajedno. Ja sam sutradan krizirala, htjela odmah da raskinem, jer nisam bila zaljubljena ali Jelena mi nije dala. A nastavila sam biti sa njim jer su sve moje drugarice bile ljubomorne na mene pošto je fizički bio baš frajer, al' nekako ja sam ga i dalje gledala kao druga. To mi je bila ujedno i prva veza, to je bilo prije više od 2 godine i trajalo možda 2 sedmice. A ja za tu prošlost između njega i te drugarice uopšte nisam znala inače ne bih ni bila sa njim. Tako da baš nije bilo fer kada se to desilo jer sam ja cijelu sedmicu razmišljala kako da ga ostavim, a da ostanemo prijatelji. To je baš povrijedilo moj ponos iako sam tehnički ja raskinula, tako da sam bila ljuta na njega, a ne povrijeđena. A ta Jelena je trebala barem da mi kaže za tu priču sa tom curom, a ne da krije i da ga još nagovara da raskine sa mnom. Trebala je meni prvo reći pa bih ja raskinula sa njim, tako bi sve bolje bilo i ne bi bilo tenzija nikakvih u društvu poslije (jer smo mi svi bili jedno veliko društvo koje se stalno družilo).
To je zato što si to napisala u naslovu spojlera, a ne u njegovom sadržaju. Kad hoćeš nešto da ubaciš u spojler, obilježiš to pa tek onda klikneš na spojler dugme.Zandrin ::o boga mu vise i to svih mu sedam bogova ocu li ja jednom uspeti da napravim spojler
- Kod:
[spoiler="ovo si ti uradila, napisala u nazivu spojlera tekst"][/spoiler]
[spoiler]ovako treba, samo obilježiš to što hoćeš i onda klikneš na spojler. u naslov ništa ne unosiš[/spoiler]
vidiš li sad razliku u kodu?
- Spojler:
- ahaaa znaci ovako
Zandrin- Zakleta sestra
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
+ Реги
Жирафа је рекла да се не ради домаћи
Жирафа је рекла да се не ради домаћи
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Лотић!
Ово ја радим
Ово ја радим
@Zim Ma bre sa ovim mojima iz udruzenja gradjana Aktivisti ovo ono
@Ket Vidim da si otvorila dusu, neka neka. Ovde uvek ima ljudi koji ce te saslusati!
@Reg Plus za Lenona!!!
I laku noc! :O
@Ket Vidim da si otvorila dusu, neka neka. Ovde uvek ima ljudi koji ce te saslusati!
@Reg Plus za Lenona!!!
I laku noc! :O
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Laku noc i od mene
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Ja često uhvatim sebe da razmišljam da li bih bila sposobna da nešto ukradem, a da prodavci ne skontaju. Mislim, ne bih to nikada uradila, ali ovako, zanimljivo je za razmišljati...
Zevse, ja sam rođena sa otvorenom dušom. Ja nikada neću naučiti šta treba prećutati, a šta ne. Kod mene ima veoma malo stvari o kojima ne mogu da govorim sa potpunim strancem. Meni svejedno, ničega se ne stidim, a Zim već pitala, tako da sam im ispričala sve to, ali samo kao dokaz da su rijetki dobri ženski prijatelji. Uostalom stavila sam u spojler da se ponovo ne žale Regar i Uno, pa kome je dosadno nek čita, ko ima preča posla... pa, onda ne bi ni trebao biti na ovom forumu.
Zevse, ja sam rođena sa otvorenom dušom. Ja nikada neću naučiti šta treba prećutati, a šta ne. Kod mene ima veoma malo stvari o kojima ne mogu da govorim sa potpunim strancem. Meni svejedno, ničega se ne stidim, a Zim već pitala, tako da sam im ispričala sve to, ali samo kao dokaz da su rijetki dobri ženski prijatelji. Uostalom stavila sam u spojler da se ponovo ne žale Regar i Uno, pa kome je dosadno nek čita, ko ima preča posla... pa, onda ne bi ni trebao biti na ovom forumu.
Зеус је постао важан човек он је био са активистима из новина
Ја сам украла стрип Дилана Дога као мала
И једном сам у продавници узела милк шејк од ваниле и попила га и после оставила на место. (тад још није било камера ) Не знам да ли се то рачуна као крађа пошто га нисам технички изнела оданде али конзумирала сам га за џабе Тако да мислим да се рачуна
Е после тога нисам више никад тако радила
И све ме срамота кад не купим ништа у радњи све мислим да ме гледају, да сам нешто изнела Зато сам се одушевила оном сличицом
Ја сам украла стрип Дилана Дога као мала
И једном сам у продавници узела милк шејк од ваниле и попила га и после оставила на место. (тад још није било камера ) Не знам да ли се то рачуна као крађа пошто га нисам технички изнела оданде али конзумирала сам га за џабе Тако да мислим да се рачуна
Е после тога нисам више никад тако радила
И све ме срамота кад не купим ништа у радњи све мислим да ме гледају, да сам нешто изнела Зато сам се одушевила оном сличицом
Ja nisam nikada ništa krala. Jesam samo krem bananice iz kioska koji se nalazio odmah ispred moje kuće, ali taj momak što je držao kiosk je znao sve to tako da me je puštao, a i sam mi davao krem bananice. Osim toga, imala sam 5 godina tada. A inače, ja mrzim to kod sebe, ali ja imam previše izraženu savjest. Ja se zbog sitnice izjedam, tipa zbog nečega lošeg što sam rekla, a niko se toga najvjerovatnije i ne sjeća, a kamoli da nešto ukradem.
Исто и ја 5 за милк шејк али за стрип мислим 8 Страшно.
О мојој савести да не причам, увек пазим како ћу да се изразим, како нешто да саопштим, да никога не увредим и да се што љубазније опходим према свима и да хвалим људе , некако не могу другачије... Тако ми саме речи навиру на уста (тастатуру) Али није да ја то измишљам ја стварно тако доживим другу особу и увек нађем нешто вредно хвале
Само критикујем књижевна дела
Да знам кад ми напишеш неку поруку па после кажеш: "јој цијели дан размишљам што сам оно послала" Како је мени то симпатично
О мојој савести да не причам, увек пазим како ћу да се изразим, како нешто да саопштим, да никога не увредим и да се што љубазније опходим према свима и да хвалим људе , некако не могу другачије... Тако ми саме речи навиру на уста (тастатуру) Али није да ја то измишљам ја стварно тако доживим другу особу и увек нађем нешто вредно хвале
Само критикујем књижевна дела
Да знам кад ми напишеш неку поруку па после кажеш: "јој цијели дан размишљам што сам оно послала" Како је мени то симпатично
Zim, nemoj da odaješ šta ti pišem u PM. Moram da očuvam heartless bastard imdiž koji sam stekla nakon 10 mjeseci i 10 dana na ovom forumu. xD
Нећу више извињавам се Али Кет се сама одала написала је да има савест
Значи тачно 10 месеци и 10 дана 10 сати, 10 минута и 10 секунди!
Срећан форумдан Мени је форумдан био у септембру а Кет ће бити 6. јануара.
Значи тачно 10 месеци и 10 дана 10 сати, 10 минута и 10 секунди!
Срећан форумдан Мени је форумдан био у септембру а Кет ће бити 6. јануара.
Mene uvek zaustavljaju, pretresaju... nešto im izgledam čudno verovatno. Na Exitu su me skinuli i izvrnuli (tako mi je izgledalo), u Ušću me zaustave u svakoj trećoj radnji da otvorim torbu, u maxiju su me zaustavili par puta, na Rammsteinu i Mensonu nisam mogla da prođem kapiju pola sata, na aerodromu su me izuvali.... Tako da se ne usuđujem da kradem... ;)nije da bih krala, uvek mi je žao onih ljudi koji ni krivi ni dužni mogu zbog mene da nastradaju. Zamisli drpiš nešto s trafika i onaj jadničak koji tamo radi posle od svoje mizerne plate i sati stresa na trafici treba to da nadoknađuje...
Ali juče sam maznula wc šolju i dasku.... sasvim slučajno.
Nisam ni znala dok nisam došla kući da mi je lik iz magacina umesto 2 dao 3. Tešim se nisu skupe
@ket
Ali juče sam maznula wc šolju i dasku.... sasvim slučajno.
Nisam ni znala dok nisam došla kući da mi je lik iz magacina umesto 2 dao 3. Tešim se nisu skupe
@ket
AbsintVila- Broj poruka : 109
Godina : 35
Raspoloženje : I'm so bad baby I don't care :)
Reputacija : 22
Datum upisa : 28.09.2013
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Strana 24 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu