Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 55 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 55 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
PLAN popunjavanja i uređivanjа biblioteke
+15
bockybp
Aragorn2
Zandrin
Zevs86
Dimeks
Princ Regar
Assassin
Uno Nomesta
Lya
Hokins
Nim
Зимоврел
Kian The Nephilim
VojaLu
азор ахаи
19 posters
Strana 7 od 7
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: PLAN popunjavanja i uređivanjа biblioteke
Sto se Unicevog teksta tice samo sam imala vremena da mu skrenem paznju da ukloni spojlere, priznajem da ostalo nisam imala vremena da citam
Doduse razumem da je potrebno izdvojiti vreme za kvalitetan clanak i bas zbog toga mislim da te opste treba da radi ko ima volju i vreme, uslovljavati ga i kucom bilo bi previse.
Doduse razumem da je potrebno izdvojiti vreme za kvalitetan clanak i bas zbog toga mislim da te opste treba da radi ko ima volju i vreme, uslovljavati ga i kucom bilo bi previse.
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
@Voja: Da, da, Malo veće je kao supermod. I ostali admini to mogu da rade. Ali poenta je da neko treba da bude posvećen tome, da piše ime urednika pored svake sekcije u Citadeli, i da ljudi znaju tačno kome da se obrate.
Kao sto je i tema Ustanak Crnovatri i Ples zmajeva nasa tema, tako je i Rat kraljeva za 9 grosa nasa tema, objasnio sam zasto je nasa i mislim da sam bio dovoljno jasan. Svojatanje, nije nikakvo svojatanje, sve teme koje sam naveo su u velikoj meri povezane sa mojom kucom, znaci nije da sam rekao ne znam hocu da Valirija bude tema samo za moju kucu zato sto Targovi dolaze iz Valirije, vec sam bas trazio da ta veza bude prilicno intezivna. Zasto bi neko bio dovoljno bezobrazan da radi temu koja je u velikoj meri predmet druge kuce, neka mi neko kaze bilo koju temu koja nije usko povezana za moju kucu a da sam je ja naveo, ali bilo koju i neka kaze zbog cega? Zar samo zato sto je Zmajkamen sve svega petnaest godina dat na koriscenje Stanisu treba sad da bude rezervisan za Barateone. Znaci ako nema nikakih pravila o raspodeli clanaka onda bi to bila anarhija i svako bi radio sta god bi hteo, urednik bi samo kontrolisao tekst i tek kada dodje do sukoba da posreduje a i pritom nikada ne bi ustanovili konsenzus kako da posreduje, koja ovlascenja bi on imao i koje su garancije da je on dovoljno kompetentan koji je clanak bolji. Pre samo nekoliko meseci jedan clan koga smo smatrali kompetentnim je cak pretio da ce da izbrise svoje clanke, pa ja to nikada nisam uradio niti bih uradio tako nesto.
Nikakvo svojatanje nisam uradio, jer sam se vodio trenutno vazecim pravilima, jednostavno sam napisao koje teme fali kod mene i to je to. Ako vam se to ne svidja, iznesite predlog, neka administracija glasa i neka se to pravilo promeni, ja sam sada delovao skroz u okvirima pravila.
Nikakvo svojatanje nisam uradio, jer sam se vodio trenutno vazecim pravilima, jednostavno sam napisao koje teme fali kod mene i to je to. Ako vam se to ne svidja, iznesite predlog, neka administracija glasa i neka se to pravilo promeni, ja sam sada delovao skroz u okvirima pravila.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Ne treba da bide rezervisan ni za jednu kuću.Zar samo zato sto je Zmajkamen sve svega petnaest godina dat na koriscenje Stanisu treba sad da bude rezervisan za Barateone.
Ni to nisam rekao. Treba da postoje pravila, i naveo sam tačno koja, da bi se izbeglo svojatanje i cenkanje i merkanje.Znaci ako nema nikakih pravila o raspodeli clanaka onda bi to bila anarhija i svako bi radio sta god bi hteo
Ja mislim da treba da budemo srećni ako neko želi da piše uopšte, a da to bude kvalitetno.. toliko, ostala rasprava je besmislena... Postoji plan popunjavanja, javi se npr. Regiju za Rat za 9 groša, eto nek bude njemu, meni je manje posla u tom slučaju, nije problem... Ako je Targ dobije odmah odobrenje, ne mora da pita, samo konsultuje urednika oko forme i tehničkih detalja, ako nije pita urednika da piše o tome i nadam se da će mu odobriti...
Ali tekst Rat kraljeva za 9 groša ide u sekciju Istorija čisto da bude jasno, mislim da oko toga nema dileme...
Ime urednika već ne mogu da pišem, tj. nemam panel za to, ali mogu da sređujem, ispravljam greške, prebacujem teme iz podforuma u podforum, zaključavam teme, brišem i slično...
Ali tekst Rat kraljeva za 9 groša ide u sekciju Istorija čisto da bude jasno, mislim da oko toga nema dileme...
Oberin Martel ::@Voja: Da, da, Malo veće je kao supermod. I ostali admini to mogu da rade. Ali poenta je da neko treba da bude posvećen tome, da piše ime urednika pored svake sekcije u Citadeli, i da ljudi znaju tačno kome da se obrate.
Ime urednika već ne mogu da pišem, tj. nemam panel za to, ali mogu da sređujem, ispravljam greške, prebacujem teme iz podforuma u podforum, zaključavam teme, brišem i slično...
Znači Voja je naš glavni bibliotekar
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Princ Regar ::Kao sto je i tema Ustanak Crnovatri i Ples zmajeva nasa tema, tako je i Rat kraljeva za 9 grosa nasa tema, objasnio sam zasto je nasa i mislim da sam bio dovoljno jasan. Svojatanje, nije nikakvo svojatanje, sve teme koje sam naveo su u velikoj meri povezane sa mojom kucom, znaci nije da sam rekao ne znam hocu da Valirija bude tema samo za moju kucu zato sto Targovi dolaze iz Valirije, vec sam bas trazio da ta veza bude prilicno intezivna. Zasto bi neko bio dovoljno bezobrazan da radi temu koja je u velikoj meri predmet druge kuce, neka mi neko kaze bilo koju temu koja nije usko povezana za moju kucu a da sam je ja naveo, ali bilo koju i neka kaze zbog cega? Zar samo zato sto je Zmajkamen sve svega petnaest godina dat na koriscenje Stanisu treba sad da bude rezervisan za Barateone. Znaci ako nema nikakih pravila o raspodeli clanaka onda bi to bila anarhija i svako bi radio sta god bi hteo, urednik bi samo kontrolisao tekst i tek kada dodje do sukoba da posreduje a i pritom nikada ne bi ustanovili konsenzus kako da posreduje, koja ovlascenja bi on imao i koje su garancije da je on dovoljno kompetentan koji je clanak bolji. Pre samo nekoliko meseci jedan clan koga smo smatrali kompetentnim je cak pretio da ce da izbrise svoje clanke, pa ja to nikada nisam uradio niti bih uradio tako nesto.
Да ли се у школама историја учи из уџбеника ''Карађорђевићи'', ''Обреновићи'', ''Немањићи'', или се учи из једног уџбеника који се зовe ''Историја''? На крају крајева, сумњам да је сваки мештар/записничар из тог временског периода био чист Тарг
Princ Regar ::
I da, ja sam dao minus ovom malom za ovaj novi clanak jer sam hteo nesto da proverim i vidim da sam u pravu. Namerno ga je napisao da bi se ovde prepucavao bez zdravih argumenata a znam i po cijem nalogu. Sad je bas dobio volju da ga napise.
Који си ти пајсер...
Уно дао сам ти плус да "изнивелишем" штету.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
азор ахаи ::Princ Regar ::
I da, ja sam dao minus ovom malom za ovaj novi clanak jer sam hteo nesto da proverim i vidim da sam u pravu. Namerno ga je napisao da bi se ovde prepucavao bez zdravih argumenata a znam i po cijem nalogu. Sad je bas dobio volju da ga napise.
Који си ти пајсер...
Уно дао сам ти плус да "изнивелишем" штету.
A da mi to kazes u oci?
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Tema je otključana, pazite šta pišete... Važi za SVE
Sledeći ispadi ovog tipa neće biti dobrodošli ...
@Dimeks - Mislim da je Regar i rekao negde baš u temi da Rat za 9 groša ide u istoriju, samo da Targovi imaju prednost...
Sledeći ispadi ovog tipa neće biti dobrodošli ...
@Dimeks - Mislim da je Regar i rekao negde baš u temi da Rat za 9 groša ide u istoriju, samo da Targovi imaju prednost...
Evo ja da odgovorim:
Jeste, namerno sam postavio ali ne iz razloga koji su navedeni već da mi neko drugi ne uzme ili rezerviše članak pošto se vodi rasprava ko šta sme
Dokaz br. 1
http://www.winterfell-srbija.com/t1100p870-diskusija-o-clancima-u-citadeli
Dokaz br. 2
http://www.winterfell-srbija.com/t1100p690-diskusija-o-clancima-u-citadeli
Dokaz br. 3
http://www.winterfell-srbija.com/t1100p675-diskusija-o-clancima-u-citadeli
Iz priloženih dokaza se vidi da sam ovaj članak nagovestio pre nekoliko meseci
Jeste, namerno sam postavio ali ne iz razloga koji su navedeni već da mi neko drugi ne uzme ili rezerviše članak pošto se vodi rasprava ko šta sme
Dokaz br. 1
http://www.winterfell-srbija.com/t1100p870-diskusija-o-clancima-u-citadeli
Dokaz br. 2
http://www.winterfell-srbija.com/t1100p690-diskusija-o-clancima-u-citadeli
Dokaz br. 3
http://www.winterfell-srbija.com/t1100p675-diskusija-o-clancima-u-citadeli
Iz priloženih dokaza se vidi da sam ovaj članak nagovestio pre nekoliko meseci
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
stani malo kako to regi tebi smeta što je uno pisao članak o Vesterosu?
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012