Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 37 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 37 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igra Prestola - Jesen.
+23
LunarFang
Окир
Dimeks
Vazarius
JohnieRW
Remzi Bolton
Zevs86
VojaLu
Areal
Princ Regar
Uno Nomesta
Hokins
Вештица
Nim
Ket sa kanala
Witcher
Zandrin
Lord M.
Struki
Chandrian
CRNIJASTREB
азор ахаи
Assassin
27 posters
Strana 15 od 15
Strana 15 od 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Igra Prestola - Jesen.
Na moje pitanje malom klincu odakle mu pravo to da radi on je odgovrio, poslala mi moja vaspitacica, ja ne mogu da verujem kako glupav odgovor, evo majke mi
A ta vaspitacica mi se vadi na njeno cuveno ogranicenje: ogradila sam ti se da cu da prenesem. Takav argument na sudu bi pao odmah u vodu, znaci sudija bi prekinuo stranku koja to kaze odmah, znaci iz iste sekunde! Znaci nisam mogao da verujem dokle ta osoba moze da ode. Zamislite situaciju ja drzim nekome mikrofon, ta osoba mi prica nesto i kaze prestani da me snimas, a ovaj drugi kaze: necu, necu, imam pravo da te upozorim da sve sto kazes cu snimiti javo prenositi, jest da nisam novinar ali imam to pravo.
Ja sam poludeo bio kad sam se probudio i video sta su te dve osobe uradile.
A ta vaspitacica mi se vadi na njeno cuveno ogranicenje: ogradila sam ti se da cu da prenesem. Takav argument na sudu bi pao odmah u vodu, znaci sudija bi prekinuo stranku koja to kaze odmah, znaci iz iste sekunde! Znaci nisam mogao da verujem dokle ta osoba moze da ode. Zamislite situaciju ja drzim nekome mikrofon, ta osoba mi prica nesto i kaze prestani da me snimas, a ovaj drugi kaze: necu, necu, imam pravo da te upozorim da sve sto kazes cu snimiti javo prenositi, jest da nisam novinar ali imam to pravo.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Iskreno vojo mene to toliko zanima da ni ne znam koja je razlikaVojaLu ::Povreda privatnosti je pitanje broj jedan ovde, slažem se sa Regarom i Zan, i ja sam odmah i burno reagovao upravo na to.
Samo da razjasnim da sam ja moderator, ne administrator, te da nemam uvid u druge kuće. Ono što mogu je da obrišem, poruku, temu i sl. i odgovoran sam za podforum kultura, koji pratim svesrdno koliko mi prilike dozvooljavaju... Tamo je stanje odlično
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Ja razumem sto si ti ljut i uvredjen,ali mislim da pominjanne tuzbi nista neces postici.Jednostavno ako te ja ta osoba razocarala ti je obrises sa facea i ne komuniciras vise ...I regi mogu samo da zamislim lice tog sudije kada bi cuo o cemu se radi...Princ Regar ::Na moje pitanje malom klincu odakle mu pravo to da radi on je odgovrio, poslala mi moja vaspitacica, ja ne mogu da verujem kako glupav odgovor, evo majke mi
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Хоки није Реги рекао да би он тужио неког већ је напоменуо да је таква радња кривична и да би могла бити кривично санционисана, у смислу показивања колико то што је урађено није безазлено и да има много већу тежину од балавурдијског зајебавања, само што то деца ниако да схвате. Једноставно, такве радње су кажњиве, а људи углавном нису свесни тога и олако неке ствари чине. Па када се после ухвате за главу, схвате да је касно. Е о томе се ради, не о дизању тужби, пу пу пу далеко било
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
ja mislim da je vrijeme da se tema zakljuca i dalje stanje odluce admini (sa Edijem) i urednici ili da se predloze neka rjesenja za koja bi glasali svi clanovi foruma. od ove price samo glavobolja.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Nisam baš u toku, fb nemam, sad iščitavam ove silne stranice i ne mogu da se načudim koliko se zahuktalo....
Ja nemam problem sa tim da se adminima ukine pravo posmatranje tudjih kuca u toku igre ali problem je u tome sto je to tehnicki nemoguce jer se ne moze adminima ukinuti pristup bilo cemu na forumu.
Takodje ono za kuce Erin, Tuli i Tirel je lose protumaceno.
Samo objasnjavam odakle ja tamo, clanstvo u tim kucama mi ne donosi ama bas nikakve beneficije.
Takodje ono za kuce Erin, Tuli i Tirel je lose protumaceno.
Samo objasnjavam odakle ja tamo, clanstvo u tim kucama mi ne donosi ama bas nikakve beneficije.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
E молим вас без вређања и претњи, ако правимо срања можемо то бар с мало достојанства.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
A sta kazete da svi duboko udahnete i da mozda primetite koliko ozbiljno prilazite forumskom glasanju za neku fiktivnu titulu?
I niko vas ne tera da stavljate privatne podatke na internet, svi smo dovoljnih godina da razumemo rizike takvih akcija...
I niko vas ne tera da stavljate privatne podatke na internet, svi smo dovoljnih godina da razumemo rizike takvih akcija...
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
Maloprsticu, nije stvar samo u igri..ljudi se ovde poznaju u rl..zato ovo ima tako gorak ukus
Zandrin- Zakleta sestra
U toliko mi je teze shvatitiZandrin ::Maloprsticu, nije stvar samo u igri..ljudi se ovde poznaju u rl..zato ovo ima tako gorak ukus
Svadjate se sa ljudima koje poznajete oko neceg fiktivnog... admini da uvedu mogucnost kreiranja sopstvene titule tako da svi mogu biti kraljevi svemira!
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
Sto bi rekao total Biscuit: "I am the freakin' Archmage of the entire Universe!"
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Жао ми је због увредљиве природе претходне моје дугачке поруке, писана је у афекту као продукт само 4 сата сна за 2 дана.
Пошто се већина људи слаже да треба установити правила, једнако од стране играча као и од надгледача, ред је да се отвори посебна тема где би свако дао целу своју верзију тих правила, па би се одабрала она најбоља по мишљењу свих - што ће рећи, правила ће бити коригована док се сви не сложе са истима, пошто систем већине уз овакву корупцију не функционише. Шта мислите?
Пошто се већина људи слаже да треба установити правила, једнако од стране играча као и од надгледача, ред је да се отвори посебна тема где би свако дао целу своју верзију тих правила, па би се одабрала она најбоља по мишљењу свих - што ће рећи, правила ће бити коригована док се сви не сложе са истима, пошто систем већине уз овакву корупцију не функционише. Шта мислите?
hahahaha! zamisljam ovu scenu i genijalno je!Hokins ::mogu samo da zamislim lice tog sudije kada bi cuo o cemu se radi...
inace, ja ne kontam sto do sad niste zakljucali lepo ovu temu.... nema vise svrhe...
lepo je bacite pod kljuc, startujte novu gde bi ljudi mogli da iznesu svoje misljenje u vezi sa pravilima nove igre, a ko bude prozivao bilo koga dobija minus od svih ostalih i kleci na kukuruzu sat vremena...
JohnieRW- Poznavalac Plamena
- Broj poruka : 707
Godina : 35
Raspoloženje : :)
Reputacija : 124
Datum upisa : 26.09.2012
e to je sustina mojeg pitanja ZASTO... mnogo je gadno kada se ljudi u vl uzive kao da je rl...Petyr Baelish ::U toliko mi je teze shvatitiZandrin ::Maloprsticu, nije stvar samo u igri..ljudi se ovde poznaju u rl..zato ovo ima tako gorak ukus
Svadjate se sa ljudima koje poznajete oko neceg fiktivnog... admini da uvedu mogucnost kreiranja sopstvene titule tako da svi mogu biti kraljevi svemira!
da se ja pitam, ukinula bih ovu glupavu igru i mirna bačka
a sada najbolje bi bilo da se ova tema ne zakljuca - vec da se kompletno obrise..stvarno je mučna
Zandrin- Zakleta sestra
Posto nema vise razloga da se ovde raspravlja,
sve je vidjeno i izreceno,
zakljucavam temu.
sve je vidjeno i izreceno,
zakljucavam temu.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže