Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Sta sada citate?
+45
Faceless Girl
азор ахаи
Srle
VojaLu
Nim
Vazarius
Svinjotaur
bockybp
Gart
Dr Nedeljkovic
Mesečeva Devojčica
Princ Regar
AbsintVila
Hokins
JohnieRW
Окир
Arwen
Kian The Nephilim
Althinne
Chandrian
Petyr Baelish
Лираел
Lord Dirk
Blacko
Prince of Ravens
Вештица
HuddleBre
Lothesse
Assassin
Uno Nomesta
Lord M.
Esme Weatherwax
LunarFang
Ergon Lar Tund
Dimeks
Kingslayer
Sparkling Comet
Nocnoi_Dozor
Lya
Зимоврел
Zevs86
Zandrin
CRNIJASTREB
Nocturnal
Ket sa kanala
49 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Sta sada citate?
Nisam ni mislio da mi neko ispojlerise kraj! Daleko bilo!
Spojlere smrtno mrzim. Kroz delo cu videti sta mene i
Vukodava ceka.
Spojlere smrtno mrzim. Kroz delo cu videti sta mene i
Vukodava ceka.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Da. Ali sam mislila da sam procitala treci a ne cetvrti deo a pre toga sam mislila da je to prvi deo.... vise ni ne znam da li cu citati ispocetka, koja je svrha kad znam kraj koji nista posebno ne otkriva btwAssassin ::Xmm, nesto mi je tu sumnjivo, xmm,xm..
Zar ti nisi omasila i citala cetvrti deo pre
treceg, pa to saznala? :P
Gost- Gost
Napisacu ti sto i tada, unistena si, unistila si serijal.
Sad mozes slobodno da batalis. ;)Ili sacekas,
4-5 godina da ti svaki detalj tih 35o strana, koje i nisu
bile jasne, ispari, pa od pocetka.
Auuu Tresnjo, pa kako ti nije bilo jasno dok si citala da
to nije to.. 21 vek, Googl na sve strane...
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Malo sam usporila sa citanjem. Procitala sam History of Thedas Vol 1, i zavrsila Reaper's Gale... genijalan zavrsetak, jako tuzan, mada sam na to navikla kod Eriksona.
Sad samo citam Ballarvode price lagano, jer kad pocne faks necu imati toliko vremena.
Sad samo citam Ballarvode price lagano, jer kad pocne faks necu imati toliko vremena.
Nocturnal- Broj poruka : 197
Godina : 30
Raspoloženje : Ambivalent
Reputacija : 16
Datum upisa : 29.06.2013
Citam Bretovog The Warded Man, kod nas prevedeno kao Noc demona. Tek sam poceo, ali ideja mi se jako dopada za sada. A posle toga, drugi deo Gozbe za vrane
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Hahahaha pa ja otisla u bibl, lepo razgledala i uzela sta mi se svidja, vec sam cula za njega, ali ponavljam, na toj knjizi nigde ne pise koji je deo ili da je poslednja i tako ja citala i kapiram nesto mi cudno ali tada nisam bila u gradu vec daleko na vikendici gde nema neta i tako...Assassin ::Napisacu ti sto i tada, unistena si, unistila si serijal.
Gost- Gost
Noc demona i Pustinjsko koplje....procitala sam u dahu...progutala oko hiljadu i sto strana za cetri pet dana...citala sam po cini mi se sedam osam sati dnevno...ljudi to su velicanstvene knjige...kakav martin vukodav...kjudi Brett kida kako pise..davno nisam citala nesto tako pitko..klizece...reci je tako nizao da sam zelela jos i jos...
Steta samo dva dela su prevedena kod nas...a nisam sigurna da li je treci i napisan
Zudno cekam nastavak
Iscrtani covek je inace trebao da bude pravilan orevod naziva knjige...noc demona
Steta samo dva dela su prevedena kod nas...a nisam sigurna da li je treci i napisan
Zudno cekam nastavak
Iscrtani covek je inace trebao da bude pravilan orevod naziva knjige...noc demona
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
O cemu se radi ? Gledam koju knjigu da obrnem dok ne pocne faksZandrin ::Noc demona i Pustinjsko koplje....procitala sam u dahu...progutala oko hiljadu i sto strana za cetri pet dana...citala sam po cini mi se sedam osam sati dnevno...ljudi to su velicanstvene knjige...kakav martin vukodav...kjudi Brett kida kako pise..davno nisam citala nesto tako pitko..klizece...reci je tako nizao da sam zelela jos i jos...
Zudno cekam nastavak
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
Ima i treći dio, ali za sada još nije preveden, a pisac planira barem još dva dijela.Zandrin ::Noc demona i Pustinjsko koplje....procitala sam u dahu...progutala oko hiljadu i sto strana za cetri pet dana...citala sam po cini mi se sedam osam sati dnevno...ljudi to su velicanstvene knjige...kakav martin vukodav...kjudi Brett kida kako pise..davno nisam citala nesto tako pitko..klizece...reci je tako nizao da sam zelela jos i jos...
Zudno cekam nastavak
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Ja sad nemam vremena ništa da čitam...
na dan imam oko 8-9 časova
TOčak počeo opet- moram stati...
Zadužbinu-moram stati...
PLIV takođe
na dan imam oko 8-9 časova
TOčak počeo opet- moram stati...
Zadužbinu-moram stati...
PLIV takođe
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Ukratko noc vise ne pripada ljudima vec demonima...ljuddi zive danju a nocu se outem simbola stite od demona koji su prakticno neunistivi...ali ljudu su jednom uspeki demone da piraze ali posle tri hiljade godina znanje o borbi i uljuljkan zivot ljudi rezultiralo je gubitkom znanja o borbi. Bojni simboli i cini su izgibljeni i u par gradova ljudi zive zivot takav da se samo stite a nikako da se bore. Bruji legenda o izbavitelju. Troje dece koja su vrlo odlucna i zilava ukrsta zivotni put i borba polako krece. Jedina drzava koja se jos bori sy pustinjski krazijci...surovi ratnici...i njihova prica pocinje da se uplice. Dalje necu nista reci da ne spolerisemPetyr Baelish ::O cemu se radi ? Gledam koju knjigu da obrnem dok ne pocne faksZandrin ::Noc demona i Pustinjsko koplje....procitala sam u dahu...progutala oko hiljadu i sto strana za cetri pet dana...citala sam po cini mi se sedam osam sati dnevno...ljudi to su velicanstvene knjige...kakav martin vukodav...kjudi Brett kida kako pise..davno nisam citala nesto tako pitko..klizece...reci je tako nizao da sam zelela jos i jos...
Zudno cekam nastavak
Zandrin- Zakleta sestra
Napisan je i treci deo Daylight war u februaru je objavljeba al prevod jos nije kod nas odradjen...smrc
Zandrin- Zakleta sestra
Prevod će biti tek oko nove godine, potvrdili su iz lagune.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Jao dozore hvala na info...jedva cekam predobra je knjiga kao opcinjena sam
Msm sta da kazem kad nocima sanjam knjigu...to mi se davno nije desilo da mi se neka knjiga tako ureze u glavu da i san bude o njoj....
Msm sta da kazem kad nocima sanjam knjigu...to mi se davno nije desilo da mi se neka knjiga tako ureze u glavu da i san bude o njoj....
Zandrin- Zakleta sestra
I ja sam čuo da je serijal dobar, ali još neće doć na red. Imam dosta toga da pročitam.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Jao kometo samo me plasi da ne krenw ko martun..a krenuo je od kulina bana...a ne bi moglo drugacije kapiram ga. Iako je nartin maestrakno ono sve nazvrcao mnogo se nepotrebno rasplinjavao...a ovaj covek se ne rasplinjava..knjiga je suva akcija od pocetka...nista ne bih oduxela niti jedno jedino slovce dok bih pkiv i vukodava isekla ko repu od nepotrebnih delova
Zandrin- Zakleta sestra
Zan, i meni se cini da ce knjiga biti epic, za sada uzivam! Brate, ideja je jako dobra, i jedva cejkam da procitam i drugi deo! Ima ja da kupim ove knjizice kad tad!
Lunare ja sam ih progutala ...prekjuce sam pocela da citam drugu knjigu zavrsila sam je pre sat vremena i to sam se sputavala u citanju da je razvucem.....progutala sam tih 650 strana ne znam kad i kako
Zandrin- Zakleta sestra
Oh kako mi je samo poznat taj osecaj!
Mislim da neće biti tako, već sljedeće godine izlazi nova, Martin je jedinstven po tom pitanju.Zandrin ::Jao kometo samo me plasi da ne krenw ko martun..a krenuo je od kulina bana...a ne bi moglo drugacije kapiram ga. Iako je nartin maestrakno ono sve nazvrcao mnogo se nepotrebno rasplinjavao...a ovaj covek se ne rasplinjava..knjiga je suva akcija od pocetka...nista ne bih oduxela niti jedno jedino slovce dok bih pkiv i vukodava isekla ko repu od nepotrebnih delova
I sad mi fali...i mrsko mi da uzmem bilo sta drugo da citam...kao kaf pojedes nesto lepo pa ne bi nista da pojedes ili popijes drugo da ti taj lep osecaj u ustima traje i traje sto duze
Zandrin- Zakleta sestra
Razumijem te u potpunosti , zato ja ne volim počinjati te nezavršene serijale, uvijek moraš čekati na sljedeću, a ponekad jako, jako dugo.Zandrin ::I sad mi fali...i mrsko mi da uzmem bilo sta drugo da citam...kao kaf pojedes nesto lepo pa ne bi nista da pojedes ili popijes drugo da ti taj lep osecaj u ustima traje i traje sto duze
Martin je naso pa zaso...do sad je mogao da zavrsi sa plivom sto puta...al neeeee mora on da bude zanimljiv i da nas zajeb....
Zandrin- Zakleta sestra
Ne bi bio Martin, mislim da će ga i za 100 godina spominjati i pričati kako su čitaoci ludjeli.Zandrin ::Martin je naso pa zaso...do sad je mogao da zavrsi sa plivom sto puta...al neeeee mora on da bude zanimljiv i da nas zajeb....
Dovoljno da me zainteresira :DJel ta Noc demona prva knjiga ?Zandrin ::Ukratko noc vise ne pripada ljudima vec demonima...ljuddi zive danju a nocu se outem simbola stite od demona koji su prakticno neunistivi...ali ljudu su jednom uspeki demone da piraze ali posle tri hiljade godina znanje o borbi i uljuljkan zivot ljudi rezultiralo je gubitkom znanja o borbi. Bojni simboli i cini su izgibljeni i u par gradova ljudi zive zivot takav da se samo stite a nikako da se bore. Bruji legenda o izbavitelju. Troje dece koja su vrlo odlucna i zilava ukrsta zivotni put i borba polako krece. Jedina drzava koja se jos bori sy pustinjski krazijci...surovi ratnici...i njihova prica pocinje da se uplice. Dalje necu nista reci da ne spolerisemPetyr Baelish ::O cemu se radi ? Gledam koju knjigu da obrnem dok ne pocne faksZandrin ::Noc demona i Pustinjsko koplje....procitala sam u dahu...progutala oko hiljadu i sto strana za cetri pet dana...citala sam po cini mi se sedam osam sati dnevno...ljudi to su velicanstvene knjige...kakav martin vukodav...kjudi Brett kida kako pise..davno nisam citala nesto tako pitko..klizece...reci je tako nizao da sam zelela jos i jos...
Zudno cekam nastavak
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu