Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+36
HuddleBre
Petyr Baelish
Лираел
bockybp
Lord M.
Sparkling Comet
азор ахаи
StefkeKum
Missandei
Witcher
Kian The Nephilim
Kingslayer
Srle
Lya
Вештица
Nim
Denika
Dimeks
Mesečeva Devojčica
VojaLu
Lady Acer
Princ Regar
Nocnoi_Dozor
Prince of Ravens
Ket sa kanala
Areal
Struki
Zandrin
CRNIJASTREB
Assassin
Gart
Зимоврел
Lothesse
Zevs86
LunarFang
Uno Nomesta
40 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Spam Tema....
Svaka im cast!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
I ja se slažem... svaka im čast... kako se samo okreću oko šipki...
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Zadnji pick up line je najjači.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Истина.Ket sa kanala ::Zadnji pick up line je najjači.
@Зим Како твој мозак ради... Best pick up line
Лираел- Broj poruka : 82
Raspoloženje : измишљено
Reputacija : 7
Datum upisa : 27.08.2013
Nazalost drustvo moram da vas napustim i odem u skolu
Cujemo se veceras!
Cujemo se veceras!
Ej ljudi! Bicu redje na forumu narednih dana, posla preko glave, pa rekoh da se javim
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Au ljudi šta se meni, pa i Vazi, izdešavalo u Riku, jao ovi što nisu došli, pa nemaju pojma šta su propustili...
Kad budem došao sebi možda napišem kratku priču, u glavnom ima veze sa Kubom, mafijom, salsom i svašta nečim, a sve to u sred Beograda. Iskustvo, neprocenjivo, mada i tužno
Kad budem došao sebi možda napišem kratku priču, u glavnom ima veze sa Kubom, mafijom, salsom i svašta nečim, a sve to u sred Beograda. Iskustvo, neprocenjivo, mada i tužno
pa pricaj jbt kad si vec na forumu... a ne nalozis nas sve i onda "mozda napisem pricu "VojaLu ::Au ljudi šta se meni, pa i Vazi, izdešavalo u Riku, jao ovi što nisu došli, pa nemaju pojma šta su propustili...
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
Evo tražili ste, ovo je na brzinu....
Portoriko salsa
Portoriko salsa
- Spojler:
- Srećan što sam našao parking mesto u relativnoj blizini, ulazim u kafe Portoriko, gde sede gazda Aca, zatim jedan od redovnih gostiju i neki tamnoputi lik, da ne kažem da izgleda kao romolog, koji priča na engleskom sa jakim španskim akcentom. Šta je sad ovo? Pozdravljam se sa likom, vidim malo popio, mislim neki Acin drugar. Ime Ejdan Fernando, čovek sa Kube. Ja u šoku. Aca potvrđuje sa Kube je. Zna malo srpski i priča teško razumljiv engleski.
Štruki, Sandra i Vaz kasne, Aca sedi sa mnom i pričamo, nismo se dugo videli. Štruki javlja ne može da dođe, Sandra javila ranije na gtalk-u, ali ja to nisam video.
Uglavnom, Ejdan priča na fiksni telefon, na španskom, zatim pita za pomoć. Treba neko da ga odveze do Trga da pokupi drugaricu, Kubanku. Aca kaže da nemamo kola, ali je ne registrujem signal koji šalje. Ejdanov pogled ide ka mojim ključevima od auta koji su na stolu. Pa mogao si da ih staviš u džep bar, kao da čujem u glavi. Ipak, odlučim da pomognem čoveku.
Put do Trga je bio vrlo zanimljiv. Ejdan je instruktor salse, navodno. Čovek mi priča kako mu je to od zeta rođaka, kako su je doveli ovamo Srbi, i priča o seks trafikingu. Ja registrujem šta mi priča ali samo slušam i klimam glavom u znak razumevanja. Diplomatski osmeh krije zid skepse, standardno kad pričam sa takvim ljudima. Priča kako je imao navodnih problema sa srpskom mafijom, da je uzme od njih. Kako je pretio da će da digne u vazduh neki lokal, pokazuje mi dve urezane suze ispod oka. to je na Kubi znak da je ubio dva čoveka. Moj diplomatski osmeh prelazi u diplomatsko sažaljene, priča kao priča, nedovoljno uverljiva, jako tužna ako je tačna.
Dolazimo na trg. Ejdan sa mog telefona zove drugaricu, broj počinje sa 06x/555..., i zatim izlazi da je nađe. Ja vidim devojku koja bi mogla biti ona, ali autobusi zaklanjaju vidik. Jeste, to je ona, Ejdan nije bio tu par minuta, mimoišli su se. Drugarica se zove Jani, pa mogu da kažem lepa Kubanka, znate kako izgledaju Kubanke (za druge detalje pitati Vazariusa) Oni pričaju na španskom i Ejdan mi se sve vreme izvinjava, nešto joj objašnjava kaže. Ja i dalje klimam glavom, ne zanima me u principu.
Dolazimo nazad u Portoriko, Vaza je stigao. Sedamo i pričamo, Sandre nema, to je to od današnjeg okupljanja, samo nas dvojica. Ejdan je tu, nešta se muva okolo, pokazuje Aci na nas. Priča sa još pristiglih redovnih gostiju. I tačno sam znao šta sledi. Ejdan me pita da njega i Jani odvezem do Slavije na čas salse. Prvo sam pomislio, Daj bre smaraču, okani me se, a onda me je ipak nešto zagolicalo, neki crv. Odvešću ih, ali ide i Vaza moj brat Tuli sa mnom, idemo.
Krećemo, Ejdan pokušava da upozna Vaza i Jani. Jani nešto negoduje. Ejdan je grdi. Put do slavije protiče, tako šta ja i Vaz pričamo, dok Kubanci parlaju nešto iza na španskom. Dolazimo na destinaciju, pozdravljamo se sa njima, Jani izlazi, Ejdan zastaje na sekund i kaže mi nešto kao imaš njen broj, svideo si joj se, vidimo se. Opet šok, iako je sve vreme jasno o čemu je reč. Jednostavno, intuicija mi je rekla da idem dalje, morao sam da pokupim sve deliće slagalice. Vaz i ja pričamo u kolima o tome kako je meni pričao da je izvukao iz seks trafikinga, a ustvari se on postavlja kao njen makro.
Stižemo nazad u Portoriko. Aca me čeka ispred i prilazi mi
-Što si vozio budalu, jesam mu rekao da nemamo auto
Duga je to priča Aco, ni sam ne znam, evo sad da mu odgovorim. Ipak ostao je poslednji deo slagalice. Aca kaže da su u blizini Portorika živeli neki Kubanci, dva momka i devojka, jedan od njih bio je ovaj. Jutros je došao popio četiri piva i izvadio sve do poslednjeg dinara da plati račun. Onda je tražio od Ace na zajam hiljadarku. Naravno, Aca mu nije dao hiljadarku. Redovni gost mi potvrđuje da je i njemu Ejdan rekao nešto slično za Jani što i meni.
Slučaj rešen. Utisak u ustima gorak. Ko su ti ljudi i šta će ovde, skoro da je jasno, a opet tužno i nekao nestvarno daleko. Sa druge strane, desilo se meni da sam ih upoznao, sticajem čudnih okolnosti. Od ovog bi mogao da nastane neki bestseler roman, moraću da uhvatim Zim, ona zna španski...
Jedino se nadam da sledeći put kad zazvoni telefon neće biti broj koji počinje sa 06x/555...
Poslednji izmenio VojaLu dana Uto 03 Sep 2013, 21:18, izmenjeno ukupno 1 puta
хахахахахах
Па добро човече у шта си се увалио то?
Па добро човече у шта си се увалио то?
Ćuti a krenuo sam na mirno okupljanje sa Sandrom, Štrukijem i Vazom, krivi su oni što nisu došli na vreme bre...
Primljeno k znanju. Uzivaj i nemoj previse da se zamaras, pa se cujemo .LunarFang ::Ej ljudi! Bicu redje na forumu narednih dana, posla preko glave, pa rekoh da se javim
VojoLu(aku ):
Auuu, Vojo, Vojo druze, nadrljaces ti jednoga dana zbog svoje dobrote...
Ali dobro, bar ju je Vaz upoznao. Cekamo i njega da se oglasi po tom
pitanju.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Порторико салса.
Добар наслов.
Још боља прича.
Војо, ем лепо срочено, ем у два, три успутна коментара, убодена срж ситуације. Чудне се ствари дешавају око нас, само .. често их не приметимо. Док не буде касно.
Добар наслов.
Још боља прича.
Војо, ем лепо срочено, ем у два, три успутна коментара, убодена срж ситуације. Чудне се ствари дешавају око нас, само .. често их не приметимо. Док не буде касно.
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Hvala Hadle, ovo je na prvu loptu, još sam pod utiskom.
Da znaš Ubico, nego sam ja mislio da je to neki Acin drug, i nisam obratio pažnju na signal koji mi je Aca dao, i to je greška, jbg ubi me 8 sati pred računarom. Posle je bilo kasno, ali opet zaista neverovatno iskustvo.
U principu ovaj verovatno smara tu devojku i pravi se pred nama da je nešto što nije, jer nema prebijene pare, ali opet ko zna, ima manijaka, mada mi se čovek na kraju bogzna kako zahvaljivao, eto to propustih da kažem.
Uglavnom na sledećim okupljanjima možda bude časova salse
Da znaš Ubico, nego sam ja mislio da je to neki Acin drug, i nisam obratio pažnju na signal koji mi je Aca dao, i to je greška, jbg ubi me 8 sati pred računarom. Posle je bilo kasno, ali opet zaista neverovatno iskustvo.
U principu ovaj verovatno smara tu devojku i pravi se pred nama da je nešto što nije, jer nema prebijene pare, ali opet ko zna, ima manijaka, mada mi se čovek na kraju bogzna kako zahvaljivao, eto to propustih da kažem.
Uglavnom na sledećim okupljanjima možda bude časova salse
Bogami Vojo zanimljiv izveštaj sa okupljanja.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
@Voja HAHAHAHAHAHa kakav dozivljaj hahahahaha, ludilo burazeru!
Auu Vojo...prica je dobra,a dobro si i prosao
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Црни Војо, ето шта се догађа кад возиш непознате људе у непознатим правцима Мораш да пазиш одсада кога примаш у своју бордо кочију коју вуку пастрмке Чудна прича.
Али ево креативних чајних мајичица
Tea-shirts
Али ево креативних чајних мајичица
Tea-shirts
Apsolutno se slazem sa objavom!!!! Htedoh da komentarisem, ali sam se suzdrzao, i razmislajo da vas kontaktiram prvo! Ali i ovako je ispalo ok!
Ja već vidim Lagunu kako objavljuje Vojinu knjigu, ovu fenserku iz razreda sa istom knjigom u rukama i one reklame na TV-u.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu