Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 86 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 86 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 88 dana Čet 14 Nov 2024, 21:58
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+31
Blacko
Witcher
StefkeKum
bockybp
White Rabbit
victarion greyjoy
Struki
азор ахаи
Gart
Kingslayer
Srle
Ket sa kanala
Zandrin
Lya
CRNIJASTREB
Chandrian
Lady Acer
Kian The Nephilim
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
Princ Regar
Nocturnal
Uno Nomesta
Dimeks
Sparkling Comet
LunarFang
Petyr Baelish
Prince of Ravens
Assassin
Lothesse
Zevs86
35 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Слажем се за радњу Трешњо, иако је обраћено пуно пажње на детаље да би све деловало реалистично, да би нас пренели у тај временски период, то им се вратило као бумеранг јер има превише чињеница, радња је невероватно растегнута и филм на махове подсећа на документарац, прича је спора, линеарна, некако "стакато", као неко предавање и излагање "шта се тачно десило", без класичних узбуђења која би требало да красе овакав жанр филма. Само почетак је узбудљив, кад се одигравају убиства, после је све умртвљено. Мислим да је заснован на истинитој причи и да се ни дан-данас не зна ко је заправо убица, малтене је филм реконструкција тих стварних догађаја. Роберт Дауни Џуниор је био добар у својој улози.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Hvala na spojleru. ^_^Trešnja ::Zodiac - i poprilicno se razocarala, mnogo dugo traje, radnja se razvlaci, nista ne postizu a na kraju se ni ne sazna ko je ubica.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
sorry xD trebao si da mi editujes post
Zim, da, ima toliko dobrih glumaca - Gyllenhaal, Downey, Ruffalo, ali dzabe kad radnja postane dosadna, trebali su da izmene bar nesto. Nadala sam se da je slican filmu Se7en sa Bred Pitom, e to je pravi triler/horor koji mi je zadao nocne more dugoooo posle gledala
Zim, da, ima toliko dobrih glumaca - Gyllenhaal, Downey, Ruffalo, ali dzabe kad radnja postane dosadna, trebali su da izmene bar nesto. Nadala sam se da je slican filmu Se7en sa Bred Pitom, e to je pravi triler/horor koji mi je zadao nocne more dugoooo posle gledala
Gost- Gost
Е то је и мене изненадило пошто је редитељ исти али видиш у Зодијаку је имао скроз друкчији, сувопарнији приступ, као да је гледао да што више документује реална дешавања и како је прошао онај gruesome први део тако сам заспала и нисам се више дизала
Uh, Se7en je filmcina! Zodijaka nisam gledao, nije me privukao...
skinuo samOblivion, gledam veceras
skinuo samOblivion, gledam veceras
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Inace se ne zna ko je bio Zodiak, kako u filmu da bude drugacijeTrešnja ::Zodiac - i poprilicno se razocarala, mnogo dugo traje, radnja se razvlaci, nista ne postizu a na kraju se ni ne sazna ko je ubica.
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Pa ja nisam ni znala za taj dogadjaj dok sam gledala film, ali mogli su da izmene pricu, sto da ne?
Gost- Gost
Mislim da bi se Ameri bunili, to im je najpoznatiji serijski ubica kog nisu uhatili
Blacko- Vitez Bezemljaš
Totali agriTrešnja ::Zodiac - i poprilicno se razocarala, mnogo dugo traje, radnja se razvlaci, nista ne postizu a na kraju se ni ne sazna ko je ubica.
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Taко негде, рекао бих да је раме уз раме са првим Night Stalkerom и бостонским Давитељем. А филм није за све, пошто је рађен по истинитим догађајима и нема ту много измишљања. Исто тако је већини људи које знам Џеј-еф-кеј сморчина од филма, док је мени један од омиљених филмова.Blacko ::to im je najpoznatiji serijski ubica kog nisu uhatili
Џеј-еф-кеј
@Svi redom JFK( ako mislimo na film u kome glumi Kostner) mi se bas dopao, i nije mi bio tezak za gledanje. Od pocetka do kraja.
Sto se tice Zodijaka( LOOLOLOLOLOLOLz Tresnja Jel citas sinopsise za filmove pre nego sto ih odgledas? ) Meni se bas dopao taj dokumentaristicki/ magloviti pristup celoj toj prici, i bas mi je drago sto ga nisu odradili Transformers stajl sa sve Megan Fox kako se zvalavi na haubi Bamblbija Na ovaj nacin su hteli i da odaju pocast zrtvama i da podsete da nisu zaboravili sta se desilo. Bio mi je zanimljiv, i bas sam dugo razmisljao o njemu nakon gledanja. Sto je mozda slucaj, jer sam u to neko vreme gledao i Son of Sam, pa mi se pomesala osecanja i razmisljanja.
Pre neki dan sam odgledao i Star Trek- Into darkness. Ok film, Kumberkec odlican, mada previse klisea i izlizanih fora i akcionog-fensi- bezrazloznog ludila. Neka ocena od 6 do 6.5 . Bar po meni.
Sto se tice Zodijaka( LOOLOLOLOLOLOLz Tresnja Jel citas sinopsise za filmove pre nego sto ih odgledas? ) Meni se bas dopao taj dokumentaristicki/ magloviti pristup celoj toj prici, i bas mi je drago sto ga nisu odradili Transformers stajl sa sve Megan Fox kako se zvalavi na haubi Bamblbija Na ovaj nacin su hteli i da odaju pocast zrtvama i da podsete da nisu zaboravili sta se desilo. Bio mi je zanimljiv, i bas sam dugo razmisljao o njemu nakon gledanja. Sto je mozda slucaj, jer sam u to neko vreme gledao i Son of Sam, pa mi se pomesala osecanja i razmisljanja.
Pre neki dan sam odgledao i Star Trek- Into darkness. Ok film, Kumberkec odlican, mada previse klisea i izlizanih fora i akcionog-fensi- bezrazloznog ludila. Neka ocena od 6 do 6.5 . Bar po meni.
Poslednji izmenio Zevs86 dana Čet 19 Sep 2013, 15:17, izmenjeno ukupno 1 puta
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Објаснио.Zevs86 ::@Svi redom JFK( ako mislimo na film u kome glumi Kostner) mi se bas dopao, i nije mi bio tezak za gledanje. Od pocetka do kraja.
Sto se tice Zodijaka( LOOLOLOLOLOLOLz Tresnja :DJel citas sinopsise za filmove pre nego sto ih odgledas? ) Meni se bas dopao taj dokumentaristicki/ magloviti pristup celoj toj prici, i bas mi je drago sto ga nisu odradili Transformers stajl sa sve Megan Fox kako se zvalavi na haubi Bamblbija Na ovaj nacin su hteli i da odaju pocast zrtvama i da podsete da nisu zaboravili sta se desilo. Bio mi je zanimljiv, i bas sam dugo razmisljao o njemu nakon gledanja. Sto je mozda slucaj, jer sam u to neko vreme gledao i Son of Sam, pa mi se pomesala osecanja i razmisljanja.
+Zevs86 ::@Svi redom JFK( ako mislimo na film u kome glumi Kostner) mi se bas dopao, i nije mi bio tezak za gledanje. Od pocetka do kraja.
Sto se tice Zodijaka( LOOLOLOLOLOLOLz Tresnja :DJel citas sinopsise za filmove pre nego sto ih odgledas? ) Meni se bas dopao taj dokumentaristicki/ magloviti pristup celoj toj prici, i bas mi je drago sto ga nisu odradili Transformers stajl sa sve Megan Fox kako se zvalavi na haubi Bamblbija Na ovaj nacin su hteli i da odaju pocast zrtvama i da podsete da nisu zaboravili sta se desilo. Bio mi je zanimljiv, i bas sam dugo razmisljao o njemu nakon gledanja. Sto je mozda slucaj, jer sam u to neko vreme gledao i Son of Sam, pa mi se pomesala osecanja i razmisljanja.
Blacko- Vitez Bezemljaš
@Blacko @Dimeks Fala vi, fala vi Umem ja tako po neki put da zablistam u objasnjavanju i kritici Bas na okupljanju su me terali da redom kritikujem i objasnjavam moja vidjenja raznih pisaca i njihovih dela
Ne.Zevs86 ::Sto se tice Zodijaka( LOOLOLOLOLOLOLz Tresnja Jel citas sinopsise za filmove pre nego sto ih odgledas? ) Meni se bas dopao taj dokumentaristicki/ magloviti pristup celoj toj prici, i bas mi je drago sto ga nisu odradili Transformers stajl sa sve Megan Fox kako se zvalavi na haubi Bamblbija Na ovaj nacin su hteli i da odaju pocast zrtvama i da podsete da nisu zaboravili sta se desilo. Bio mi je zanimljiv, i bas sam dugo razmisljao o njemu nakon gledanja. Sto je mozda slucaj, jer sam u to neko vreme gledao i Son of Sam, pa mi se pomesala osecanja i razmisljanja.
Gost- Gost
@Tresnja Ne na pitanje, ili ne na ceo komentar?
Ne za sve. Kao prvo, ja ne volim spojlere i najcesce procitam samo o cemu se radi i pogledam trejler. Da sam htela da gledam dokumentarac ja bih uzela i pogledala prokleti dokumentarac ili procitala. Od ovog filma sam ocekivala nesto potpuno drugo, sigurno ne da me smori, a jos manje sam saosecala sa zrtvama jer ovaj ubica nije nista posebno. Malo ih je trolovao i toliko, na kraju ga cak nisu ni uhvatili. Pocetak filma je dobar, ali pocetak. Cak ni tako dobri glumci nisu mogli da ga izvuku. A dobio je toliko ocenu verovatno jer je na osnovu istinite price pa ajde, tako nesto ne moze da bude dosadno.
Gost- Gost
@Tresnja Bas si razocarana i ljuta koliko ja vidim Pa dobro, sta sad... Gledaces jos filmova, aman
A da je bio u pitanju serijski ubica zivotinja? ( konja, pasa, macaka i slicno ) Ubija ih tako sto ih ubaca u razne sahte npr ili recimo neki drugi monstruozniji nacin ubijanjaTrešnja ::Ne za sve. Kao prvo, ja ne volim spojlere i najcesce procitam samo o cemu se radi i pogledam trejler. Da sam htela da gledam dokumentarac ja bih uzela i pogledala prokleti dokumentarac ili procitala. Od ovog filma sam ocekivala nesto potpuno drugo, sigurno ne da me smori, a jos manje sam saosecala sa zrtvama jer ovaj ubica nije nista posebno. Malo ih je trolovao i toliko, na kraju ga cak nisu ni uhvatili. Pocetak filma je dobar, ali pocetak. Cak ni tako dobri glumci nisu mogli da ga izvuku. A dobio je toliko ocenu verovatno jer je na osnovu istinite price pa ajde, tako nesto ne moze da bude dosadno.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Regare to je svakodnevnica, o njima ni ne prave filmove :DZevse nisam, malo sam nadrkana jer me sve nervira
Gost- Gost
@Tresnja Necu onda da ti stajem na zulj
Seca se neko ovoga? http://yify-torrents.com/movie/The_Faculty_1998
Meni je bio cool kada sam ga gledala, odavno doduse...
Ovo je sranje http://yify-torrents.com/movie/Compulsion_2013_1080p
Meni je bio cool kada sam ga gledala, odavno doduse...
Ovo je sranje http://yify-torrents.com/movie/Compulsion_2013_1080p
Gost- Gost
Hahahhahahahah The Faculty ili Škola straha kako su naši preveli.. Gledao sam u bioskopu verovali ili ne.. Bioskop 20. oktobar sećam se da je bila neka zima i da nije bilo grejanja pa smo sedeli u jaknama u sali je bilo manje od 10 ljudi... ali bilo nas tri drugara smejali se ko nenormalni
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 39 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu