Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+29
Ergon Lar Tund
Srle
JohnieRW
Green Knight
Witcher
Vazarius
Ket sa kanala
азор ахаи
CRNIJASTREB
Areal
Struki
Virtual
Chandrian
VojaLu
Nim
Вештица
Hokins
Lothesse
Assassin
Lady Acer
Prince of Ravens
LunarFang
Princ Regar
Zandrin
Uno Nomesta
Зимоврел
Sparkling Comet
Zevs86
Nocnoi_Dozor
33 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Spam Tema....
Нисам то гледала Војо О чему се радило? Делује занимљиво! Могу и сад да гледам! *You Tube rules*
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
http://io9.com/old-spock-battles-new-spock-in-the-greatest-car-commerc-493836696
Xa,xa,xa. Odlicna stvar.
A najjace mi je sto Old Spock recituje Hobita..
Xa,xa,xa. Odlicna stvar.
A najjace mi je sto Old Spock recituje Hobita..
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Video to još pre par meseci. Awesome.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Nema mi Jastre ali on je ovo sigurno gledao, dokumentarac Canala+ o Leu Vestermanu, znači naježio sam se
https://www.youtube.com/watch?v=KsMfHbBC-nc
Da se zaroni do korena košarke, tamo gde su rođeni najčistiji talenti ovog sporta koje je odgajila vatra, ponekad preterana, koja otkriva karaktere ... wow... i to kažu Francuzi
https://www.youtube.com/watch?v=KsMfHbBC-nc
Da se zaroni do korena košarke, tamo gde su rođeni najčistiji talenti ovog sporta koje je odgajila vatra, ponekad preterana, koja otkriva karaktere ... wow... i to kažu Francuzi
Da li vam se ponekad desi da jedan trenutak dobije težinu i unikatnu notu koju ne može te rečima da opišete ali jednostavno se drugačije osećata samo tada? Recimo pogledate u nebo i vidite oblak čudnog oblika i srce počne da vam radi brže samo za tren, ili udahnete miris vlažnog asfalta ujutru i počnete brže da dišete. Takvi trenuci su vredni a ja ih imam sve manje. Kao i snovi. Želim da sanjam, bilo šta, što strašnije to bolje da se budim oznojen sa srcem u petama ... ovako iz dana u dan prelazim u biljku koja gubi osećaj za dodir i ukus i zvuci gube svoju boju i sve postaje sivo ... I am turning in to emo, am I?
Принче Гавранова?Prince of Ravens ::Da li vam se ponekad desi da jedan trenutak dobije težinu i unikatnu notu koju ne može te rečima da opišete ali jednostavno se drugačije osećata samo tada? Recimo pogledate u nebo i vidite oblak čudnog oblika i srce počne da vam radi brže samo za tren, ili udahnete miris vlažnog asfalta ujutru i počnete brže da dišete. Takvi trenuci su vredni a ja ih imam sve manje. Kao i snovi. Želim da sanjam, bilo šta, što strašnije to bolje da se budim oznojen sa srcem u petama ... ovako iz dana u dan prelazim u biljku koja gubi osećaj za dodir i ukus i zvuci gube svoju boju i sve postaje sivo ... I am turning in to emo, am I?
My first thought was: What's wrong Не личи на тебе.
My second: Write it down write it down! (This looks like an upcoming poem )
Шалим се. Наравно мени се то стално дешава и из неког разлога скоро сваки тренутак има ту тежину за мене, лако се осетим другачије и посебно кад видим необичан облак или удахнем мирис (печене паприке у мом случају)
I could talk about my cool dreams for ages
Можда си само превише тога искусио и мало шта те може одушевити.
You are not turning into emo, you just... Temporarily Lost your mojo but it will come back
Come on now.
Post something kinky :)Your future queen orders you
Moram od sutra da napravim neku promenu, treba mi neki drugačiji stimulansi i drugačija iskustva u životu. Kada bih mogao sada bih seo u kola i krenuo u nasumičnom pravcu i vozio dok ne istrošim rezervoar. A onda bih nastavio peške dokle god mogu ... just to see what will happen.
Делује ми некако као да си мало изгубио самопоуздање Али вратиће се оно кад се најмање надаш
Да покушај да радиш нешто ново и несвакидашње, дај себи задатак Изложи се искуствима које ниси имао
Ја сам редовно излазила на улицу и одабирала особу коју ћу да пратим тога дана и тако сам ишла за људима и по сат два и посматрала шта раде. Или сам у једном дану пробала 13 врста сладоледа
Тако необичне ствари
Крећи се више и упознај пуно нових људи јер они и туђи угао гледања на ствари могу донекле да "искосе" и твој тренутни угао... Некад не можеш сам са собом да промениш како доживљаваш свет. Можда је решење бити у окружењу оних који га доживљавају другачије...
Да покушај да радиш нешто ново и несвакидашње, дај себи задатак Изложи се искуствима које ниси имао
Ја сам редовно излазила на улицу и одабирала особу коју ћу да пратим тога дана и тако сам ишла за људима и по сат два и посматрала шта раде. Или сам у једном дану пробала 13 врста сладоледа
Тако необичне ствари
Крећи се више и упознај пуно нових људи јер они и туђи угао гледања на ствари могу донекле да "искосе" и твој тренутни угао... Некад не можеш сам са собом да промениш како доживљаваш свет. Можда је решење бити у окружењу оних који га доживљавају другачије...
Rejvene, meni se isto dešava, a ja sam mlađa od tebe.
Ja sam nekada imala te čudne osjećaje, nedefinisane, nisu prosta sreća, ali jesu prijatni. Čudno je sve to, čudno, i pričala sam samo sa mamom do sada o tome i ona me ništa nije razumjela. I tih osjećaja se mogu samo prisjetiti, to je nešto iz djetinjstva, nešto čudno, ali ne mogu ih proživjeti iz nečega novog, samo u sjećanjima. Valjda se to može nazvati nekakva "nada", da će se to nešto nesvakidašnje desiti. Nikada se ne desi, istina, ali ostane taj osjećaj.
Sada su sve neki obični osjećaji. Mogu biti samo prosto srećna, tužna, ljuta, smirena. Nema toga nedefinisanog, to neko osjećanje koje se javljalo kada bih pomislila na ulice Ria de Ženeira, kada osjetim miris one lopte za plažu što se naduvava, kada igram igricu na NES-u, kada vidim nacrtane zvjezdice na tubi od kaladonta, kada vidim zlatne zrake sunca na zalasku kako se probijaju kroz venecijaner i prave linije sijenki...
I to ima takvu neku dubinu koju ja stalno pokušavam iskazati svojim pjesmama, ali nikada ne uspijevam pa ih samo pocijepam i bacim.
Ali to se meni odavno ne dešava i ta osjećanja mogu proživjeti samo kroz sjećanja.
Ja sam nekada imala te čudne osjećaje, nedefinisane, nisu prosta sreća, ali jesu prijatni. Čudno je sve to, čudno, i pričala sam samo sa mamom do sada o tome i ona me ništa nije razumjela. I tih osjećaja se mogu samo prisjetiti, to je nešto iz djetinjstva, nešto čudno, ali ne mogu ih proživjeti iz nečega novog, samo u sjećanjima. Valjda se to može nazvati nekakva "nada", da će se to nešto nesvakidašnje desiti. Nikada se ne desi, istina, ali ostane taj osjećaj.
Sada su sve neki obični osjećaji. Mogu biti samo prosto srećna, tužna, ljuta, smirena. Nema toga nedefinisanog, to neko osjećanje koje se javljalo kada bih pomislila na ulice Ria de Ženeira, kada osjetim miris one lopte za plažu što se naduvava, kada igram igricu na NES-u, kada vidim nacrtane zvjezdice na tubi od kaladonta, kada vidim zlatne zrake sunca na zalasku kako se probijaju kroz venecijaner i prave linije sijenki...
I to ima takvu neku dubinu koju ja stalno pokušavam iskazati svojim pjesmama, ali nikada ne uspijevam pa ih samo pocijepam i bacim.
Ali to se meni odavno ne dešava i ta osjećanja mogu proživjeti samo kroz sjećanja.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Ket sa kanala ::Rejvene, meni se isto dešava, a ja sam mlađa od tebe.
Нисам ја за џабе рекла да сте ми вас двоје исти
Кажу да се то деси када се изгуби дечја невиност И способност да нам све делује ново када се навикнемо на оштре црте реалности света око себе и више не размишљамо као дете
Pa to je to valjda. I nije to ništa tužno, normalna stvar, samo mi zanimljivo. Većini sam sad vjerovatno djelovala glupo i nisu razumjeli o čemu sam pričala. xD
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Не верујем, мислим да многи могу да распознају боје, облике, мирисе и укусе из детињства као нешто јединствено и као нешто што макар постоји у сећању. Звездице на туби! <3
Ево симпатичних слика
Ево симпатичних слика
Baš to. Kao da je nešto na pomolu, možeš da osetiš miris neobjašnjive pojave koja tako obično izgleda ali ti tvoj instikt kaže da je nešto više, da ima neko značenje i da je potrebno samo sačekati par trenutka i zavese imaju da padnu i zadovoljstvo otkrića ima da te obasja. Ali onda trenutak prođe i deluje ti čudno da si tako nešto i pomislio i postane ti svejedno. Verovatno biohemija mozga i gličevi u našem softveru koji se samoprogramira.
Uzgred ovo je inspirisalo pesmu ... koja nije nešto, but I'll share.
Dobro jutro
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Aaaah da, totalno razumem sta zelis da kazes, i ja se cesto tako osecam...Prince of Ravens ::Moram od sutra da napravim neku promenu, treba mi neki drugačiji stimulansi i drugačija iskustva u životu. Kada bih mogao sada bih seo u kola i krenuo u nasumičnom pravcu i vozio dok ne istrošim rezervoar. A onda bih nastavio peške dokle god mogu ... just to see what will happen.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Imam vere u tebe Gavro
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Hvala Zevse, kada pravim kult zovem tebe za prvosveštenika. Ima da opljačkamo napaćeno duše od materijalnih zala i da ih uzmem na naša pleća
Prvi put od srednje škole sam otišao u park i deset je sati a sunce peče ko ludo, ništa ne vidim jer sam polu slep od bljeska i čagrtanje ljudi oko mene je izazvalo mučninu ... Something is wrong with me but I do not care anymore. I am the night.
Prvi put od srednje škole sam otišao u park i deset je sati a sunce peče ko ludo, ništa ne vidim jer sam polu slep od bljeska i čagrtanje ljudi oko mene je izazvalo mučninu ... Something is wrong with me but I do not care anymore. I am the night.
Zdravo drustvo .
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
Зимоврел ::
Тако необичне ствари
Ovo je creepy!
Je l' to i Zim placeni ubica pa prati svoje mete da vidi dnevnu rutu i osmisli taktiku?
Sta se posle desilo sa prodavcem sladoleda?
Dobro jutro.
Gavro, evo nekih neproverenih stvari da se opustis.
http://www.goodnet.org/articles/1075
EDIT:
Ovaj je proveren i gotiva je.
http://www.donothingfor2minutes.com/
Uklopio mi se uz blago strujanje ventilatora.
http://www.goodnet.org/articles/1075
EDIT:
Ovaj je proveren i gotiva je.
http://www.donothingfor2minutes.com/
Uklopio mi se uz blago strujanje ventilatora.
Ma ja sam smiren i opušten samo što ne mogu da nađem sreću u malim stvarima kao nekad.
Prince of Ravens ::Baš to. Kao da je nešto na pomolu, možeš da osetiš miris neobjašnjive pojave koja tako obično izgleda ali ti tvoj instikt kaže da je nešto više, da ima neko značenje i da je potrebno samo sačekati par trenutka i zavese imaju da padnu i zadovoljstvo otkrića ima da te obasja. Ali onda trenutak prođe i deluje ti čudno da si tako nešto i pomislio i postane ti svejedno. Verovatno biohemija mozga i gličevi u našem softveru koji se samoprogramira.
aj kvotacu ovo od svega sto si napisao
e moj Gavro, malo sam ja starija i malo malo pa sam zalazila i zalazim u takve faze, sve mislim, promasila sam ovo ovde, promasila sam ono onde, bolje bi bilo ovako ili onako a ne bas tako kako je pa se uzvrtim, pa kazem od sutra menjam sve iz korena, pa me to drzi jedno vreme, a na kraju se probudim a ono, sto bi se narodski reklo, ruka mi u noksiru, ista meta isto rastojanje, ne mrdam sa tacke na kojoj sam, jer shvatim, da ta tacka na kojoj sam je sasvim dobra, u datom momentu, al opet pocne da me cacka crv, SBBKBB odosno sta bi bilo kad bi bilo, i sve tako u krug
nekada mislim da sam promasila profesiju i citav svoj zivot, a nekada obozavam svoj zivot
sto bi Dr Who rekao - HUMANS ..
i to je cela prica
desavace ti se to celog zivota, ta preispitivanja sebe, drugih i svog zivota, a realno, iz ovih ili onih razloga, vise ne mozemo da menjamo nista vec smo tu gde smo. Samo treba raditi na tome, da tu gde jesi, ispunis sebe maksimalno, da se ne ucauris i da gde god mozes da se iskazes u tom utrtom svetlu, za kojim vapis, iskazes se i u svom malom sitnom zivotu..jer sta je pa on u citavom Univerzumu
Umetnost zivljenja, to treba negovati i to treba razvijti, radovati se malim stvarima da se ne bi razocarao izostanku velikih stvari, okruziti se ljudima koje volis i koji te vole i siriti pozitivu..jer sto vise srece i dobrote siris, pa nekada negde nekad morace da ti se vrati dobrim
ako sam negde gutala slova oprostite mi to je od ovg sljastavila u kvotu kucam i ne proveravam sta sam iskuca,a
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|