Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 31 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 31 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Kupovina novog telefona
+6
Lord M.
Assassin
Ergon Lar Tund
Зимоврел
Uno Nomesta
Ket sa kanala
10 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Kupovina novog telefona
Хвала на видеима Киане све сам погледала Ова тета што анализира your precious је баш кул, опуштено обучена, као да је дошла са пијаце и зграбила скуп телефон и распричала се
Мане: мало ми се не свиђа величина екрана, 4.5 инча ми је ипак превише гломазно, мислим да бих незграпно руковала њиме; онда не волим што је пластичан , чини ми се да екран није отпоран на гребање (морала бих одмах да га сакријем у неку силиконску футролу), и мало зазирем од новог оперативног система. Брине ме и каква је батерија, видим да је само 2000 mAh, можда се брзо троши, кад погледаш колики је екран...
Врлине: свиђа ми се што је екран АМОЛЕД, видим и да су камера и видео врхунски 41 MP , (мада је Нокија додуше увек била тата-мата за камере ); снима све у full HD резолуцији Мислим да су му то две најјаче стране Гарант има најбољу камеру на тржишту. Као фотоапарат
Друг ми рече да узмем Епл, као, ако ми се и не свиди после месец дана коришћења могу да га продам за малтене исте паре за које сам га купила и да купим други јефтинији телефон, Андроид, Windows 8
Slow-mo.... Kewl
Мане: мало ми се не свиђа величина екрана, 4.5 инча ми је ипак превише гломазно, мислим да бих незграпно руковала њиме; онда не волим што је пластичан , чини ми се да екран није отпоран на гребање (морала бих одмах да га сакријем у неку силиконску футролу), и мало зазирем од новог оперативног система. Брине ме и каква је батерија, видим да је само 2000 mAh, можда се брзо троши, кад погледаш колики је екран...
Врлине: свиђа ми се што је екран АМОЛЕД, видим и да су камера и видео врхунски 41 MP , (мада је Нокија додуше увек била тата-мата за камере ); снима све у full HD резолуцији Мислим да су му то две најјаче стране Гарант има најбољу камеру на тржишту. Као фотоапарат
Друг ми рече да узмем Епл, као, ако ми се и не свиди после месец дана коришћења могу да га продам за малтене исте паре за које сам га купила и да купим други јефтинији телефон, Андроид, Windows 8
Slow-mo.... Kewl
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Zim, ja imam S4, jako sam zadovoljna, lak za rukovanje, velik ko omanji tablet, odlican za surfovanje i citanje
Doduse, sada sam uletel;a u fazu da bih i veci fon uzela
Prvo mi je bilo strasno, jaoo kako je glomazan i velik, pa kako cu ja na ovo da pricam, a sada posto sam se navikla, smatram da bi mi jos bolje legao veci telefon
S4 je bezobrazno skup, oko 700-800 e al S3 sam ja platila oko 400 i to na rate, tako da nisam previse osetlila...
Doduse, sada sam uletel;a u fazu da bih i veci fon uzela
Prvo mi je bilo strasno, jaoo kako je glomazan i velik, pa kako cu ja na ovo da pricam, a sada posto sam se navikla, smatram da bi mi jos bolje legao veci telefon
S4 je bezobrazno skup, oko 700-800 e al S3 sam ja platila oko 400 i to na rate, tako da nisam previse osetlila...
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
@Zim Sto se tice toga da ga prodas za iste pare, to je diskutabilno i morala bi da sacekas neko vreme dok ga ne prodas. Kada pricamo o Windows platformama za telefone do sada sam samo slusao nezadovoljne korisnike, ni jednog nisam cuo da je zadovoljan time, isti slucaj kao i sa Symbian platformom za Nokiu. Nema ni priblizan broj aplikacija, i sve je "cudnije" i "drugacije" Mada vidim da ti je iPhone zapao za oko i da si blizu toga da ga kupis, iz hiljadu i jednog razloga
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Symbian platformom za Nokiu
nista grdje u svom zivotu nisam koristila
pojma nemam sta ima S3, al da je dobar, dobar je
jedino mi malo ide na nerve sto hoce nekad da mrvicu zabaguje, al to je tako sa svim sadasnjim telefonima, sto ga vise koristis za net npr, on ima tendenciju bagovanja
nista grdje u svom zivotu nisam koristila
pojma nemam sta ima S3, al da je dobar, dobar je
jedino mi malo ide na nerve sto hoce nekad da mrvicu zabaguje, al to je tako sa svim sadasnjim telefonima, sto ga vise koristis za net npr, on ima tendenciju bagovanja
Zandrin- Zakleta sestra
Ma realno, na kraju je bitno kako ti dozivis telefon i kakvo iskustvo imas sa njim, na stranu specifikacije i ostalo. :)Dzaba meni ako je nesto ful fulova ako meni jednostavno nije leglo, jer realno, licniju stvar od tehnike od telefona nemas!
Poslednji izmenio Kian The Nephilim dana Pet 20 Dec 2013, 13:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Godina : 34
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
Истражила Windows 8 and I agree with Zeus Nokia out
Нећу опет Самсунг Зан Био је један са мном пуно година
Значи или још један Андроид типа Сони или Епл.
Али што каже Зеус, он ме је добро проценио, код мене ће изгледа да буде:
Шалим се Moжда ми је Епл занимљив јер га никад нисам имала до сада, привлачи ме тај оперативни систем; свиђа ми се облик, величина, квалитет израде, то што чујем да никад не багује и једноставност коришћења... Да је прецењен то стоји. За апликације сам размишљала и видела да их ја користим релативно мало:
Типа имам неки E-book reader, Blic, Yahoo mail, Skype, Whatsapp, неке игрице и то је све, а те могу да се нађу бесплатне и за Епл.
Мислим читам књиге и новине, дописујем се, слушам музику, гледам филмове... То је то.
Једино што ме одбија је стварно пренабијена цена, батерија и нека материјалистичко-конзумеристичка страна свега тога, јер је телефон извикан и јер су већина људи који га узимају позери а ја дефинитивно нисам, просто ми се свиђа телефон и занимају ме могућности тог оперативног система и да испробам нешто ново. Although basically users adapt to iOS while Android adapts to users... But I like that simplicity.
Кад сам куповала пре четири године СГС1 постојао је iPhone 4 али ми се екран чинио премалим и то га је искључило из трке
Ако узмем Епл можда узмем само 5, не 5s cause it's like almost 200 euros cheaper and I'm afraid of the fingerprint technique Spies, spies everywhere
Нећу опет Самсунг Зан Био је један са мном пуно година
Значи или још један Андроид типа Сони или Епл.
Али што каже Зеус, он ме је добро проценио, код мене ће изгледа да буде:
Шалим се Moжда ми је Епл занимљив јер га никад нисам имала до сада, привлачи ме тај оперативни систем; свиђа ми се облик, величина, квалитет израде, то што чујем да никад не багује и једноставност коришћења... Да је прецењен то стоји. За апликације сам размишљала и видела да их ја користим релативно мало:
Типа имам неки E-book reader, Blic, Yahoo mail, Skype, Whatsapp, неке игрице и то је све, а те могу да се нађу бесплатне и за Епл.
Мислим читам књиге и новине, дописујем се, слушам музику, гледам филмове... То је то.
Једино што ме одбија је стварно пренабијена цена, батерија и нека материјалистичко-конзумеристичка страна свега тога, јер је телефон извикан и јер су већина људи који га узимају позери а ја дефинитивно нисам, просто ми се свиђа телефон и занимају ме могућности тог оперативног система и да испробам нешто ново. Although basically users adapt to iOS while Android adapts to users... But I like that simplicity.
Кад сам куповала пре четири године СГС1 постојао је iPhone 4 али ми се екран чинио премалим и то га је искључило из трке
Ако узмем Епл можда узмем само 5, не 5s cause it's like almost 200 euros cheaper and I'm afraid of the fingerprint technique Spies, spies everywhere
ne znam, meni se ajfin jako svdjao i bila sam na korak da uzmem ajfoncic, medjutim, sada kada gledam, posto sam uzela samsa, veruj mi meni koliko jen ekad taj ajfon bio lep, sad u odnosu na sams nije
S4 je tooooliko lep telefon, al prelep, samo sto mu je cena prenabijena, suvise je 800 e za tako malenu spravu,
odustala sam od ajfona samo zato sto je nas sistem ovde prilagodjen samsu a sa ajfonom ljudi imaju muke dok ga stave u pogon, etc etc
uglavnom, imam ja jedno pitanje
posto se blizi nova godina, i trebaju da se kupuju neki pokloni, ja sam resila da mog zmua nagradim sa jednim tabletom/note-om
sta je bolje
tablet ili note
pazite, nije mala razlika ni u ceni
S4 je tooooliko lep telefon, al prelep, samo sto mu je cena prenabijena, suvise je 800 e za tako malenu spravu,
odustala sam od ajfona samo zato sto je nas sistem ovde prilagodjen samsu a sa ajfonom ljudi imaju muke dok ga stave u pogon, etc etc
uglavnom, imam ja jedno pitanje
posto se blizi nova godina, i trebaju da se kupuju neki pokloni, ja sam resila da mog zmua nagradim sa jednim tabletom/note-om
sta je bolje
tablet ili note
pazite, nije mala razlika ni u ceni
Zandrin- Zakleta sestra
mislis galaxy note ili notebook?
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
notebook
mada sami galaxy note razmatrala
mada sami galaxy note razmatrala
Zandrin- Zakleta sestra
mislim da je najbolje da pitas njega, osim ako to ne planiras kao iznenadjenje.
ja bih licno uzeo tablet.
Још један глас за таблет
Шта ће ти таблет у животу? Или било коме?
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Што да не, мало мањи екран, лако преносиви уређај, ако неко рецимо има PC код куће са све одвојеним кућиштем и тастатуром а често је ван стана или дуго путује превозом, погодније му је да набави таблет него рецимо лаптоп и ту да гледа слике и филмове, слуша музику... Батерија солидно држи...
Чак може да ради у Ворду or Kingstone Office-у ако се навикне на виртуелну тастатуру.
Има исте функције као лаптоп а јефтинији је... Само мора да се пази на touch screen Ако се оштети bye bye. It's rendered useless. Али ту је заштитна футрола...
Чак може да ради у Ворду or Kingstone Office-у ако се навикне на виртуелну тастатуру.
Има исте функције као лаптоп а јефтинији је... Само мора да се пази на touch screen Ако се оштети bye bye. It's rendered useless. Али ту је заштитна футрола...
Pa zmu treba tablet zog posla
Laksi je od lapa a bolji negp mobilni
Laksi je od lapa a bolji negp mobilni
Zandrin- Zakleta sestra
Зан који таблет си мислила да му узмеш, добри су рецимо Nexus 7 и Galaxy Note 10.1...
Tablet je dobar za filmove, muziku... fb... eto da se piše... ili nešto slično i tu je kraj njegovim mogućnostima... samo malo uvećan i poboljšan fon...
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Za poslovne korisnike, definitivno tablet! Mada, mozda preko nekog njegovog prijatelja, na kvarnjaka da izvidis sta bi vise voleo! Od mene glas za tablet! Fon mi je malo vise za nas "klince" opsednute socijalnim mrezama!Lord M. ::mislim da je najbolje da pitas njega, osim ako to ne planiras kao iznenadjenje.
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
zim, bacala sam oko malo na samsove
mada su me ubedjivali da je note bolji jer je sa boljim performansama u odnosu na tablet...plus moze da se stavi sim kartica unutra tako da moze da sljaka kao fin, a iste je velicine kao tablet, mozda mrvicu veci
bas sam samsungov neki gledala, mnogo lepo izgleda, bas lep lep
mada su me ubedjivali da je note bolji jer je sa boljim performansama u odnosu na tablet...plus moze da se stavi sim kartica unutra tako da moze da sljaka kao fin, a iste je velicine kao tablet, mozda mrvicu veci
bas sam samsungov neki gledala, mnogo lepo izgleda, bas lep lep
Zandrin- Zakleta sestra
imaju i oni hibridi tableta i notebooka sa odvojivom tastaturom sto sljakaju na androidu ili win8.
sada, ne znam koliko je razlika u cijeni.
sada, ne znam koliko je razlika u cijeni.
We are slaves to our smartphones
Овај лик најбоље и најједноставније анализира предности и мане паметних телефона, качим вам овде неке његове видее ако се још неко спрема да купи нову машину
Овај лик најбоље и најједноставније анализира предности и мане паметних телефона, качим вам овде неке његове видее ако се још неко спрема да купи нову машину
Неке овогодишње машине:
Samsung Galaxy S5
HTC M8
iPhone 6
Samsung Galaxy S5
HTC M8
iPhone 6
Данас је на Светском конгресу мобилних технологија у Барселони представљен Самсунг Галакси С5... Благо сам разочарана, није донео ништа ново, јако личи на Самсунг Галакси С2... Заправо од двојке већ одавно нема новотарија, само се благо повећава величина екрана, величина батерије, пиксели на камери и брзина процесора... А парадоксално, батерија све краће траје о.0.
Исто као прошле године, само сада траже 100 евра више... So... It's S4s, not S5.
Тако да ове године дефинитивно пазарим или нешто марке ХТЦ (HTC One, HTC M8) или Apple...
Soo... 5.1 inch screen HD AMOLED, 16 MP camera, 2.800 mAh battery...
Отпоран на воду и прашину, има мерач рада срца и скенер отисака прстију... Like we use any of those.
Исто као прошле године, само сада траже 100 евра више... So... It's S4s, not S5.
Тако да ове године дефинитивно пазарим или нешто марке ХТЦ (HTC One, HTC M8) или Apple...
Soo... 5.1 inch screen HD AMOLED, 16 MP camera, 2.800 mAh battery...
Отпоран на воду и прашину, има мерач рада срца и скенер отисака прстију... Like we use any of those.
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu