Traži
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 40 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 40 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Jon Snow (SPOILE)
+17
VojaLu
азор ахаи
Princ Regar
Srle
Lady Acer
Hokins
Uno Nomesta
Nocnoi_Dozor
White Rabbit
Prince of Ravens
Lord M.
Ket sa kanala
Lothesse
Dimeks
Ergon Lar Tund
Assassin
Symeon Star-Eyes
21 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Jon Snow (SPOILE)
Jon ziv ili mrtav ?
Malo pre sam procitao poslednje Dzonovo poglavlje u plesu i zanima me vase misljenje takodje i za Stanisa i njegovu vojsku ?
Malo pre sam procitao poslednje Dzonovo poglavlje u plesu i zanima me vase misljenje takodje i za Stanisa i njegovu vojsku ?
Symeon Star-Eyes- Broj poruka : 10
Raspoloženje : Awesome
Reputacija : 0
Datum upisa : 18.04.2013
Re: Jon Snow (SPOILE)
Stanis ziv, Dzon mrtav.
Ali Dzona ce Mozda oziveti kao Tudjina.
Ali Dzona ce Mozda oziveti kao Tudjina.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Pa ne bih rekao da je Džon baš mrtav, čini mi se da će Martin sad da oživljava likove (Mens, oh gods why ?).
Zadnje što znamo da je on osetio hladnoću i tu se završava. Ja mislim da ga je Melisandra izhilovala ili prebacila u Ghosta.
Zadnje što znamo da je on osetio hladnoću i tu se završava. Ja mislim da ga je Melisandra izhilovala ili prebacila u Ghosta.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Ja ne verujem da ce Martin da se odrekne Dzona tek tako... Takodje nakon toga nije moglo tek tako da se zavrsi verovatno su se divljani i straza medjusobno poubijali jer je Dzon bio jedini balans izmedju njih.
Не би ме чудило да заправо умре, и да га Мел оживи. Али нисам сигуран да би он после тога остао у НС зато што се она служи, јелте, до смрти. Можда би кренуо у неку В као Вендетовску освету, ко зна.
Ili ce on sam prebeci u neko drugo telo.Ali umreti ne verujem da ce,to nas Martin samo malo "tusira hladnom vodom" jer mo mu provalili krajErgon Lar Tund :: Ja mislim da ga je Melisandra izhilovala ili prebacila u Ghosta.
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Ma stoka Ja sam krenuo da citam negde u februaru i sad mi ostala jos 2 poglavlja i epilog do kraja ne znam kako cu bez PLIVa
Preziveces vec nekako,posto ne znam kada ce sledeci deo
Lothesse- Broj poruka : 5764
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Zavrsice se kao film iz svete sume,azor ahai se rebornuje iz dima i soli,martine nemoj nas izdati!!!
Gost- Gost
Već smo pričali o ovome. Najvjerovatnije će držati Džonovo tijelo u ledenim ćelijama da se ne raspadne. Ima to čak i u Brenovim snovima u Igri prestola (ili je Sudar kraljeva?).
I Stanis će se nekako izvući. Mislim da će sada Martin da vrati i Boltonima kao što je napravio sa Lanisterima i Frejima (vješanje od strane Gospe Kamenog Srca, ali stari je još živ).
I Stanis će se nekako izvući. Mislim da će sada Martin da vrati i Boltonima kao što je napravio sa Lanisterima i Frejima (vješanje od strane Gospe Kamenog Srca, ali stari je još živ).
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
nigdje ne pise da je Dzon def mrtav. Ostace ziv na neku foru, u to sam siguran. Samo se nadam da ce Martin smislit nesto originalno...
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Ja mislim da će da preživi na antiklimatičan način. *cough cough* Melisandra.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
ne svidja mi se ta ideja uopste Gavro...
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Ali može da se očekuje. Nije za džabe uveo koncept rezurekcije od strane crvenih sveštenika a onda slučajno jednu od njih stavio u Džonovu blizinu u trenutku kada ga je neko izbo nožem
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Jedan Džon je morao biti ubiven, ali će ga Melisandra oživjeti Dondarrion style
Martin ne može tek tako ubiti Džona, jer još nisu rešene misterije vezane za njega. Sigurno sprema neko iznenađenje. Što se Stanisa tiče sigurno je živ i jedva čekam da vidim kako će se završiti sukob sa Boltonima i Frejima.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Pa nek ga ubije i onda nek ga reinkernira u nekom drugom telu! Problem rešen
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Ceo dan u znaku reinkarnacijeUno Nomesta ::Pa nek ga ubije i onda nek ga reinkernira u nekom drugom telu! Problem rešen
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Ja samo kažem da se ne muči da ga drži u životu..koliko sam ja skontao Džon je novi Azor Ahai pa nek ga ubije i nek se čovek reinkernira ili se odmah prebaci u neko drugo telo
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Ovo je baš nešto o čemu sam htela da prodiskutujem sa nekim ko je pročitao knjige(većina ljudi oko mene gleda samo seriju, a oni koji čitaju knjige, pa... ne vole da diskutuju)
Ja se slažem da da ne mislim da je Martin završio sa Džonom. Džona će biti u knjigama, poprilično sam sigurna. Istina je naravno, da bih volela da to bude klasični Džon Snou bez menjanja tela i zalaženja u jezovuke, ali videćemo... Nekako smatram da bi on trebalo da bude jedna od 3 glave zmaja, a i ostalo je toliko ljudi koji su mu duženi. Samo kad se setim KArstarkove koja kaže "Kardorm ne zaboravlja" nekako mi to ulije ubeđenje da Džon nije mrtav. Doduše, ja se nadala i da će Sirijus izaći iza vela jednog dana, pa se Hari Poter završio, a Sirijusa nigdeNocnoi_Dozor ::Martin ne može tek tako ubiti Džona, jer još nisu rešene misterije vezane za njega. Sigurno sprema neko iznenađenje. Što se Stanisa tiče sigurno je živ i jedva čekam da vidim kako će se završiti sukob sa Boltonima i Frejima.
Meštar Emon je za Deneris rekao da je Azor Ahai.Uno Nomesta ::Ja samo kažem da se ne muči da ga drži u životu..koliko sam ja skontao Džon je novi Azor Ahai pa nek ga ubije i nek se čovek reinkernira ili se odmah prebaci u neko drugo telo
Lady Acer- Broj poruka : 451
Godina : 33
Raspoloženje : magično
Reputacija : 37
Datum upisa : 07.05.2013
Uno Nomesta ::Ja samo kažem da se ne muči da ga drži u životu..koliko sam ja skontao Džon je novi Azor Ahai pa nek ga ubije i nek se čovek reinkernira ili se odmah prebaci u neko drugo telo
Sad mi nesto pade na pamet,iako ne volim da mislim da je Dzon novi Azor Ahai...
Azor Ahai je morao da ubije zenu dok je kovao mac :
This time, he called for his wife, Nissa Nissa,
and asked her to bare her breast. He drove his sword into her living
heart, her soul combining with the steel of the sword, creating Lightbringer.[2]
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Azor_Ahai
I Dzon je nekako zrtvovao Igrit,pa mi sad to izgleda kao neka zanimljivost.Mozda ima neke simbolike sa pravim Azorom.
Srle- Broj poruka : 911
Raspoloženje : :)
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Srle ::I Dzon je nekako zrtvovao Igrit,pa mi sad to izgleda kao neka zanimljivost.Mozda ima neke simbolike sa pravim Azorom.
Па и није је баш жртвовао, знаш да је Џон више пута тешио себе чињеницом да је није убила његова стрела.
А и ја мислим да је Азор Ахаи убио своју жену зато што му је била драга, не зато што је била женског пола.
Vrlo je moguce a mac koji je dobio je u stvari nocna straza...Srle ::Uno Nomesta ::Ja samo kažem da se ne muči da ga drži u životu..koliko sam ja skontao Džon je novi Azor Ahai pa nek ga ubije i nek se čovek reinkernira ili se odmah prebaci u neko drugo telo
Sad mi nesto pade na pamet,iako ne volim da mislim da je Dzon novi Azor Ahai...
Azor Ahai je morao da ubije zenu dok je kovao mac :
This time, he called for his wife, Nissa Nissa,
and asked her to bare her breast. He drove his sword into her living
heart, her soul combining with the steel of the sword, creating Lightbringer.[2]
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Azor_Ahai
I Dzon je nekako zrtvovao Igrit,pa mi sad to izgleda kao neka zanimljivost.Mozda ima neke simbolike sa pravim Azorom.
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Dzon najverovatnije i jeste mrtav.... rane koje je zadobio su isuvise teske da bi mogao tek tako da ih prezivi ali svakako da to stanje nece biti permanentno. Melisandra sigurno da moze da ga ozivi, medjutim problem sa Dzonom jeste taj sto je on varga i u zadnjim trenucima svog zivota on je posegnuo za Duhom, zato je i promumlao njegovo ime pred smrt. Tako da, ukoliko ga Melisandra ozivi a on se nalazi u Duhu, ozivece samo neku ljusturu, nesto slicno vegetativnom stanju u kojem je bio Kal Drogo pre nego sto ga je Deni ubila. Tako da vecina ljudi na Vesterosu. orgu smatra da ce ga staviti ispod Zida da bi mu ocuvali telo, a da samo vracanje Dzona u svoje telo moze da bude posao za Bladrejvena i malog Brena Elem ova teorija je najpopularnija zbog Brenovog sna u kome je sanjao Dzona koga u potpunosti napusta toplota ili tako nesto... mislim da je taj san negde u Igri prestola, ne mogu tacno da se setim gde, u njemu je takodje sanjao i Planinu "posle smrti" , Pseta i ne znam jos koga.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Negde je već bilo rečeno da će se vargovati u duha. Čini mi se da je Melisandra rekla da će prvo biti čovek, onda vuk, zatim ponovo čovek.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu