Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 79 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 79 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 88 dana Čet 14 Nov 2024, 21:58
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Komentari.
+26
азор ахаи
Lya
Remzi Bolton
Dimeks
Kian The Nephilim
Zevs86
Окир
Зимоврел
Lothesse
VojaLu
LunarFang
Oberin Martel
Witcher
Vazarius
Princ Regar
Nim
Lord M.
CRNIJASTREB
Areal
Zandrin
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Prince of Ravens
Chandrian
Sparkling Comet
Assassin
30 posters
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Komentari.
Штета Еленде што одлазиш, недостајаћеш нам
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Dragi moj, Elendije.
Bilo mi je drago poznavati te na ovaj, forumski, način.
Neka ti je spokoj forumskoj duši.
Nadam se da ćeš se reinkernirati.
Tvoj brat i prijatelj, Uno.
Bilo mi je drago poznavati te na ovaj, forumski, način.
Neka ti je spokoj forumskoj duši.
Nadam se da ćeš se reinkernirati.
Tvoj brat i prijatelj, Uno.
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Šteta za Elenda. Ako je dotle došlo onda poštujem njegov izbor. Ali nadam se da će se ipak jednog dana vratiti. Biće čudno bez njegovih pisanija.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Hmm znaci moguce je obrisati ceo profil, dobro je za znati
btw kako je Ubica objavio prvo sam pomislila da je neko umro jbt cirkus
btw kako je Ubica objavio prvo sam pomislila da je neko umro jbt cirkus
Gost- Gost
Umro je forumski, to je jednako kao smrt u rl... jbg
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
aaa znaci zato a ja se pitala zbog cega je objava u vidu citulje, okej. Znam da je attention whoring na ovom forumu strong, ali ovo je bilo morbidno cak i za mene.Uno Nomesta ::Umro je forumski, to je jednako kao smrt u rl... jbg
Gost- Gost
Trešnja, molim te ne mlati.
Žao mi je zbog Elenda, nadam se da će se vratit.
Žao mi je zbog Elenda, nadam se da će se vratit.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
A to je Trešnja... Zevsov lažni profil
cek
sta bi
zasto jbt
sad procitah u objavama
e shit.. jedan od najboljih mi likova na forumu, forum ce biti siromasniji zaista bez njega I njegovih pesama
sta bi
zasto jbt
sad procitah u objavama
e shit.. jedan od najboljih mi likova na forumu, forum ce biti siromasniji zaista bez njega I njegovih pesama
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Pa nisam ja ta koja je objavila na sva zvona da covek ima privatnih problema i to jos u obliku citulje I jos se svi oprastaju od njega u ovoj temi a on ni ne moze da vidi jer mu je profil (jelte) obrisan Ne, nije morbidno i attention whorovski (da, to sam sad izmislila) uopsteLord M. ::Trešnja, molim te ne mlati.
Gori sam hejter od Zevsa, valjdaUno Nomesta ::A to je Trešnja... Zevsov lažni profil
Gost- Gost
Trešnja ::Pa nisam ja ta koja je objavila na sva zvona da covek ima privatnih problema i to jos u obliku citulje I jos se svi oprastaju od njega u ovoj temi a on ni ne moze da vidi jer mu je profil (jelte) obrisan Ne, nije morbidno i attention whorovski (da, to sam sad izmislila) uopsteLord M. ::Trešnja, molim te ne mlati.Gori sam hejter od Zevsa, valjdaUno Nomesta ::A to je Trešnja... Zevsov lažni profil
Čovek je sam zatražio da javim ljudima na forumu da je obrisao profil i ostalo što sam napisao.
Što je i normalno da ne ode bez ijedne reči, pa makar i preko mene, to je normalno za svakoga
ko je godinama ovde član i ko se družio sa nama. Stavio sam u objavama da bi ljudi mogli da vide,
da sam stavio u Spam temi to bi se izgubilo kroz spam. On može da vidi ovu temu, ali i ako ne može
rekoh da mu se ljudi jave na fejsu, to je i sam poručio. Te ne vidim potrebu da smaraš, da, da smaraš
sa svojim glupostima, sarkazmom i nekim trolingom u pokušaju. Ako nemaš šta pametno da kažeš i ako
te ovaj član ne zanima onda nema potrebe da komentarišeš te zaobiđi nas. A kada ti budeš rešila da
obrišeš profil posle svih ovih godina ti slobodno nemoj da se javiš i pozdraviš sa nama, ja ti sigurno neću
zameriti. Pošalji svoj nadmeni odgovor posle ovog mog, eto nek bude tvoja zadnja, pa da zaključimo
time raspravu kojoj i nije mesto ovde, a i veoma je ružno činiti to.
Toliko si godina ovde, a osim izuzetne doze sarkazma, ironije, gorčine, nezadovoljstva i neke prikrivene mržnje
od tebe ne mogu nešto mnogo više da očekujem. Da mi je ostala i trunka znatiželje pitao bi se kakav si to čovek.
Iskreno, tvoji postovi su mi postali mučni za čitanje, trudim se da ih izbegavam i ne čitam, osim ako ne primetim
da sam pomenut i prozvan u njima. Ovo ne pišem da bih te prozivao ili vređao, to svakako ne činim, već
da ti stavim do znanja da forum čini grupa ljudi koji su jedna ''internet'' porodica, gde svi koliko toliko marimo
jedni za druge i ophodimo se s poštovanjem, šalom i znatiželjom jedni drugima. Ne vidim potrebu da hejtuješ
i pokušavaš da troluješ taj poredak, umesto da budeš deo njega.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Dimeks brate, ovu pesmu pustam sutra xD
Sestra mi prelazi kod zeta a jos se zove Danijela, fala vi na ideji xD
Sestra mi prelazi kod zeta a jos se zove Danijela, fala vi na ideji xD
Kapiram da si ozbiljan i zato...Assassin ::da ti stavim do znanja da forum čini grupa ljudi koji su jedna ''internet'' porodica, gde svi koliko toliko marimo
jedni za druge i ophodimo se s poštovanjem, šalom i znatiželjom jedni drugima. Ne vidim potrebu da hejtuješ
i pokušavaš da troluješ taj poredak, umesto da budeš deo njega.
I cisto da se razumemo, nisam ti ja dala minus
Radije cu da budem sve to cime si me opisao nego da se uvlacim drugima u dupe i pretvaram da mi je stalo ~
Gost- Gost
Trešnja, ne misle svi kao Ubica...
Evo, ja te nekako ajde da kažem gotivim, ne preterano jer stvarno znaš da serendaš, matere mi. Možda te i zbog toga gotivim...
Mislim, serem. Jebe mi se da te gotivim xD Ali ipak mislim da bi valjalo da imamo dnose na nivou mužjak-ženka jerbo smatram da bi nam deca bila lepa na mamu a pametna na tatu. Obrnuto nikako ne može xD
Evo, ja te nekako ajde da kažem gotivim, ne preterano jer stvarno znaš da serendaš, matere mi. Možda te i zbog toga gotivim...
Mislim, serem. Jebe mi se da te gotivim xD Ali ipak mislim da bi valjalo da imamo dnose na nivou mužjak-ženka jerbo smatram da bi nam deca bila lepa na mamu a pametna na tatu. Obrnuto nikako ne može xD
Мислим да свако доживљава ствари на свој начин и свако је онакав какав је, Чери има те саркастичне фазе али то је она, таква је; с друге стране је забавна и интелигентна тако да оживљава теме.
Пуно је допринела форуму нарочито у темама везаним за серије, филмове, музику, као и аниме (од ње сам ту пуно научила)
Тако да је и она на свој начин део форума као и сви остали, she should be accepted the way she is Live and let live. Можда понекад делује преоштро али нема ту потребе за љутњом, конкретно у овом случају једноставно је доживела неке ствари на другачији начин и шта сад, тема јој се чини преувеличана, so what. Свакако има право да каже шта мисли. Мени је тема ок, жао ми је што Еленд одлази, другима се тема не свиђа... Freedom of thought. Нема потребе за расправама.
Пуно је допринела форуму нарочито у темама везаним за серије, филмове, музику, као и аниме (од ње сам ту пуно научила)
Тако да је и она на свој начин део форума као и сви остали, she should be accepted the way she is Live and let live. Можда понекад делује преоштро али нема ту потребе за љутњом, конкретно у овом случају једноставно је доживела неке ствари на другачији начин и шта сад, тема јој се чини преувеличана, so what. Свакако има право да каже шта мисли. Мени је тема ок, жао ми је што Еленд одлази, другима се тема не свиђа... Freedom of thought. Нема потребе за расправама.
Cek cek cek, sta bre? Sta to bi dok sam ja bio odsutan? oO
EDIT: Sad sam procitao da nam je otisao Elend zbog privatnih razloga. E jbg, steta. Krivo mi je zbog toga svakako. Uzivao sam u njegovim pisanijama, i uvek mi je bilo zanimljivo da se ne slazem sa njim povodom mnogih pitanja. Znam da je tu na fejsu, ali ovo vidim kao tuznu vest za forum. Iako je Ubica preterao sa zalopojkom i dramom u objavi
@Uno LOLz, Tresnja sam ja, tj ona je ja tj... Sta bre?!
EDIT: Sad sam procitao da nam je otisao Elend zbog privatnih razloga. E jbg, steta. Krivo mi je zbog toga svakako. Uzivao sam u njegovim pisanijama, i uvek mi je bilo zanimljivo da se ne slazem sa njim povodom mnogih pitanja. Znam da je tu na fejsu, ali ovo vidim kao tuznu vest za forum. Iako je Ubica preterao sa zalopojkom i dramom u objavi
@Uno LOLz, Tresnja sam ja, tj ona je ja tj... Sta bre?!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Da je Elend neka zloca sad bi se iz "groba" potuljno smejao je je njegova "smrt" dovela do ovoga
Inace tresnju sam minusirala ja zbog pomenutog attention whorovanja jer kakvo je to AW ako covek nije tu da uziva u njemu
Inace tresnju sam minusirala ja zbog pomenutog attention whorovanja jer kakvo je to AW ako covek nije tu da uziva u njemu
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
A jel nam otisao i Krle? Posto ne vidim da je bio aktivan neko poslednje vreme?
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
шта причате ви шта прииииииииичате виии
Еленду ћао и то је то заиста нема потребе за патетиком и читуљама, до душе нисам испратио причу па не схватам зашто се мора одлазити с виртуелног места, једино што ми пада на памет је да је проблем овде... нема везе, хватам контекст неки, неки ужасан контекст жалопојања над "блаженопочившим" чланом и с тим у вези разумем трешњу, мада је она свакако ђубре без обзира на то
Еленду ћао и то је то заиста нема потребе за патетиком и читуљама, до душе нисам испратио причу па не схватам зашто се мора одлазити с виртуелног места, једино што ми пада на памет је да је проблем овде... нема везе, хватам контекст неки, неки ужасан контекст жалопојања над "блаженопочившим" чланом и с тим у вези разумем трешњу, мада је она свакако ђубре без обзира на то
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Занимљиво делују "нова" имена Ноћне страже, уоквирена у белом, a bit blurry in Opera web browser which I am using but still discernible
Не знам како се носиоцима имена свиђају
Не знам како се носиоцима имена свиђају
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 6 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu