Traži
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 22 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Najvaznija sporedna stvar
+37
Nocnoi_Dozor
Brat Crni
milan.milosewic
srbul
Areal
Garfi
Oberin Martel
mgorod
Harald Hridni
Ser Andrej
Eris
Blacko
StefkeKum
Gart
Окир
JohnieRW
Вештица
Hokins
Vazarius
Princ Regar
Dimeks
Srle
Nim
азор ахаи
VojaLu
Uno Nomesta
Zevs86
CRNIJASTREB
Struki
Edard Stark
Brka
Assassin
Sparkling Comet
Ket sa kanala
Havijer
Zandrin
Lothesse
41 posters
Strana 18 od 42
Strana 18 od 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: Najvaznija sporedna stvar
To je bila poslednja na Old Trafordu. Igraće će i ovu, sad sam video sastave timovaSparkling Comet ::Da, ali mislim da neće, koliko sam shvatila ono mu je bila zadnja utakmica, jedino ako ne iznenadi još jednom.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
bockybp ::To je bila poslednja na Old Trafordu. Igraće će i ovu, sad sam video sastave timovaSparkling Comet ::Da, ali mislim da neće, koliko sam shvatila ono mu je bila zadnja utakmica, jedino ako ne iznenadi još jednom.
Sjajno.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Znaci znao sam... krsenje finansijskog fer pleja, nije ni cudo. 50 miliona dugova svakako spada u kategoriju finansija. Licno mislim da bi trenutno sada skoro svaki igrac u Zvezdi opusteno mogao da raskine ugovor zbog neizvrsenja ugovornih obaveza sa Zvezdine strane.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=06&nav_id=857872
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=06&nav_id=857872
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
@Regar Komentarisao sam i na fb-u ... Realnost sustigla... Po meni, nije jos ni dovoljno sustigla. Jer bi u bilo kojem drugom prvenstvu na zapadu CZ/ FMP bila upucena u najnizi rang takmicenja jos davno...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Godina : 38
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
@Blacko Pa sto se naljuti covece? oO? Treba biti realan i podvuci crtu. Bilo bi odlicno kada bi CZ/ FMP iskoristila trenutak i sada uradili kompletnu i pravu reorganizaciju kluba makar igrala i sa podmladkom dok se ne vrate sve pare koje se duguju. A za to vreme napraviti ozbiljne kratkorocne i dugorocne planove i pridrzavati ih se, a ne samo mlatiti demagogiju i prazne price...
Ne ljutim se ja, Crvenu Zvezdu i treba da snadje sve ovo, jer su uprave poslovale bahato...I cela prica sa omladincima je ok, i da se cak ide u nizi rang i to mi je ok, ako ce se iskoreniti sljam i klub postaviti na zdrave noge, minus nema veze sa tim...I jos jedan ces da dobijes, dok ne skontas zbog cega...
Blacko- Vitez Bezemljaš
@Blacko Skapirao sam ;)To je zbog prozivke oko FMP- a? Jel da?
Гарант због Анђуса
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Zevs86 ::@Blacko Skapirao sam ;)To je zbog prozivke oko FMP- a? Jel da?
Blacko- Vitez Bezemljaš
Svetsko prvenstvo samo što nije počelo.
Ko osvaja? Za koga navijate?
Ja idem da stavim 100 dinara da će Englezi osvojiti Kvota 40
Ko osvaja? Za koga navijate?
Ja idem da stavim 100 dinara da će Englezi osvojiti Kvota 40
Ja navijam za bosance....
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Vojo jel znas sta kaze papucar kada cuje zenu da kaze osam?VojaLu ::Za Ruse navijam.. moram
A ko osvaja pojma nemam
- Spojler:
- U srcu te nosam
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Ahahhahaha
A bio sam reper direktno iz geta
sad idem na pijac i papuče šetam
A bio sam reper direktno iz geta
sad idem na pijac i papuče šetam
Bruka i sramotaa za papucara
Za svetsko- ja kao skicirao nesto ko se sa kime sastaje nakon grupa i manjevise zakljucak je da nemam pojma
Dosao sam recimo do polufinala u kojem su mi potencijalne ekipe brazil, argentina, nemacka, spanija/italija/holandija
Pritom argentina mi se tu nesto provukla zbog rasporeda inace nije da imam poverenja u nju
I reko bi da nisam dovolno uzeo u obzir ostale juznoamerikance ..ali eej oobrniookreniii nemam pojma
A engleze sam otpisao vec u grupi imaju prilicno tesku grupu
Za svetsko- ja kao skicirao nesto ko se sa kime sastaje nakon grupa i manjevise zakljucak je da nemam pojma
Dosao sam recimo do polufinala u kojem su mi potencijalne ekipe brazil, argentina, nemacka, spanija/italija/holandija
Pritom argentina mi se tu nesto provukla zbog rasporeda inace nije da imam poverenja u nju
I reko bi da nisam dovolno uzeo u obzir ostale juznoamerikance ..ali eej oobrniookreniii nemam pojma
A engleze sam otpisao vec u grupi imaju prilicno tesku grupu
mgorod- Broj poruka : 50
Raspoloženje : eerrrrgghhh?
Reputacija : 24
Datum upisa : 27.05.2014
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Ipak se znači Brazil nije zajebavao protiv nas. Oni jednostavno nisu dovoljno dobri da osvoje prvenstvo. To su juče i Hrvati dokazali. Da im nije bilo sudije, teško da bi izvukli pobedu.
Mislim da će, kada naiđu na neku ozbiljniju reprezentaciju, ispasti kao i prošlo prvenstvo.
Možda poprave igru kako prvenstvo bude odmicalo, mada čisto sumnjam. Idu stalno na Nejmara, i to je preveliki pritisak za njega.
E moj Skolari, plakaćeš ti što nisi zvao Kaku i Ronaldinja...
Mislim da će, kada naiđu na neku ozbiljniju reprezentaciju, ispasti kao i prošlo prvenstvo.
Možda poprave igru kako prvenstvo bude odmicalo, mada čisto sumnjam. Idu stalno na Nejmara, i to je preveliki pritisak za njega.
E moj Skolari, plakaćeš ti što nisi zvao Kaku i Ronaldinja...
Ja kapiram da su favoriti, bar po meni i po ovom redosledu:
1) Spanija- Mozda i jedina reprezentacija u zadnjih 20 ili 30 godina koja ima realnu sansu da odbrani tron. Ekipa koja je kompletna u svim linijama, veoma uigrana i sa odlicnim pojedincima. Mozda su malo stariji, ali iako stariji imaju odlicnu rotaciju za te starije igrace. Moj favorit br 1
2) Brazil- Realno domacin mora da bude medju top favoritima. Pojedinacno imaju dobru ekipu, mada nisu uigrani nesto posebno. Skolari zna da upravlja ekipom i zna da postavi taktiku dobro, i jos ima iskustvo osvajanja bitnih turnira. I mislim da ce napredovati do finala malo po malo, i da ce malo po malo pobedjivati ako treba uz gurku sudija i uz srecu.
3) Na trece mesto stavljam Francusku, Italiju, Nemacku. Sve tri repke imaju odlicne igrace, timski su jaki, imaju dobre selektore koji uzivaju poverenje javnosti i igraca. Sa tim, sto bih mozda izdvojio Francusku kao malo vece favorite, ali neznatno. Nemci kao nemci, uvek igraju i uvek su dovoljno dobri da dodju do zavrsnice. Za zabare sta reci, osim zabari su to Na neki nacin ce se dovuci do cetvrt ili polu finala.
3) Argentina- Sto se mene tice, da gaucosi imaju bolju odbranu i malo boljeg golmana glat bi ih stavio zajedno sa ostalima da dele mesto br 2. Ovako, nisam nesto siguran u njihov plasman. Ne treba trositi reci na kvalitete Mesija, Aguera, Lavecija ili Higuaina. Trpace oni golove cim budu imali priliku za to. Problem im je losa i nedisciplinovana odbrana. Ne verujem da ce Maskerano i Gago stici sve da zatvore.
4) Ovde stavljam lake favorite. Ekipe koje uz malo vise nadahnuca, i malo srece mogu do zavrsnice Belgija, Urugvaj ,Portugal, Holandija, Engleska ( ako prodju grupu). Ne bi razglabao previse o ovim ekipama. Belgija ima odlicnu ekipu, mozda joj je mesto favorita br 3 sa Argentinom realnije, ali treba videti kako ce podneti pritisak igranja na svetskom. Igracki i trenerski kadar imaju. Urusi su juznoamericka verzija Italije sa Suarezom, i to je to. Holandjani blede, i polako ali sigurno prolazi vreme ovoj fantasticnoj generaciji. Uz malo srece i nadahnuca mozda dodju do polufinala. Englezi... Uf, koliko god ih voleo i navijao za njih ne verujem da ce proci cetvrtfinale. Ukoliko Staridz i Sterling odlepe i naprave sou, mozda cak i polufinale. Mozda
5) Ovde stavljam underdogove ovog turnira. Ekipe koje uz mnogo srece, zelje, i mnooogo nadahnuca mogu do polufinala. Rusija, BiH, Svajcarska, Obala slonovace, Gana( ukoliko prodje grupu naravno), Hrvatska, Grcka i moooozda Ameri ( isto kao i Gana) .
Svi ostali ce biti mleveno meso do kraja turnira i ne verujem da ce imati snage da prodju grupu.
1) Spanija- Mozda i jedina reprezentacija u zadnjih 20 ili 30 godina koja ima realnu sansu da odbrani tron. Ekipa koja je kompletna u svim linijama, veoma uigrana i sa odlicnim pojedincima. Mozda su malo stariji, ali iako stariji imaju odlicnu rotaciju za te starije igrace. Moj favorit br 1
2) Brazil- Realno domacin mora da bude medju top favoritima. Pojedinacno imaju dobru ekipu, mada nisu uigrani nesto posebno. Skolari zna da upravlja ekipom i zna da postavi taktiku dobro, i jos ima iskustvo osvajanja bitnih turnira. I mislim da ce napredovati do finala malo po malo, i da ce malo po malo pobedjivati ako treba uz gurku sudija i uz srecu.
3) Na trece mesto stavljam Francusku, Italiju, Nemacku. Sve tri repke imaju odlicne igrace, timski su jaki, imaju dobre selektore koji uzivaju poverenje javnosti i igraca. Sa tim, sto bih mozda izdvojio Francusku kao malo vece favorite, ali neznatno. Nemci kao nemci, uvek igraju i uvek su dovoljno dobri da dodju do zavrsnice. Za zabare sta reci, osim zabari su to Na neki nacin ce se dovuci do cetvrt ili polu finala.
3) Argentina- Sto se mene tice, da gaucosi imaju bolju odbranu i malo boljeg golmana glat bi ih stavio zajedno sa ostalima da dele mesto br 2. Ovako, nisam nesto siguran u njihov plasman. Ne treba trositi reci na kvalitete Mesija, Aguera, Lavecija ili Higuaina. Trpace oni golove cim budu imali priliku za to. Problem im je losa i nedisciplinovana odbrana. Ne verujem da ce Maskerano i Gago stici sve da zatvore.
4) Ovde stavljam lake favorite. Ekipe koje uz malo vise nadahnuca, i malo srece mogu do zavrsnice Belgija, Urugvaj ,Portugal, Holandija, Engleska ( ako prodju grupu). Ne bi razglabao previse o ovim ekipama. Belgija ima odlicnu ekipu, mozda joj je mesto favorita br 3 sa Argentinom realnije, ali treba videti kako ce podneti pritisak igranja na svetskom. Igracki i trenerski kadar imaju. Urusi su juznoamericka verzija Italije sa Suarezom, i to je to. Holandjani blede, i polako ali sigurno prolazi vreme ovoj fantasticnoj generaciji. Uz malo srece i nadahnuca mozda dodju do polufinala. Englezi... Uf, koliko god ih voleo i navijao za njih ne verujem da ce proci cetvrtfinale. Ukoliko Staridz i Sterling odlepe i naprave sou, mozda cak i polufinale. Mozda
5) Ovde stavljam underdogove ovog turnira. Ekipe koje uz mnogo srece, zelje, i mnooogo nadahnuca mogu do polufinala. Rusija, BiH, Svajcarska, Obala slonovace, Gana( ukoliko prodje grupu naravno), Hrvatska, Grcka i moooozda Ameri ( isto kao i Gana) .
Svi ostali ce biti mleveno meso do kraja turnira i ne verujem da ce imati snage da prodju grupu.
Моје предикције за полуфинале: Бразил (просто морају проћи као домаћини), Немачка (последњих 10 првенстава су у најгорим издањима стизали макар до полуфинала), Шпанија (последњи трофеј ове сјајне генерације) и Аргентина (овде врло лако може да упадне неко изненађење, на скоро сваком првенству смо увек виђали неки неочекивани тим у најбоља четири).
Meni su misterija Urugvaj, Cile, Kolumbija
A slazem se za amerikance i belgiju. Ameri su uvek nezgodni, a belgija ima jak tim i dobrog trenera i mogla bi dobro proci
Ako postoji samo jedan tim na koji bi se pretplatio u narednih 100 god to bi mogla biti samo nemacka
I dalje mislim za Argentince da nece bas daleko, a za ruse koji su ionako neefikasni i presigurni u sebe a sada imaju Kapela za trenera...ehh bice atraktivne te njiove utakmice, mozda cak padne i koji gol but no, not likely
Ako stavljate neke pare d'se razumemo pored juznoamrickih selekcija, Spanija ce imati ogromnu podrsku s tribina, kao i Portugal kao i Italija (ima mnogo italijanske emigracije) znacajan faktor
A slazem se za amerikance i belgiju. Ameri su uvek nezgodni, a belgija ima jak tim i dobrog trenera i mogla bi dobro proci
Ako postoji samo jedan tim na koji bi se pretplatio u narednih 100 god to bi mogla biti samo nemacka
I dalje mislim za Argentince da nece bas daleko, a za ruse koji su ionako neefikasni i presigurni u sebe a sada imaju Kapela za trenera...ehh bice atraktivne te njiove utakmice, mozda cak padne i koji gol but no, not likely
Ako stavljate neke pare d'se razumemo pored juznoamrickih selekcija, Spanija ce imati ogromnu podrsku s tribina, kao i Portugal kao i Italija (ima mnogo italijanske emigracije) znacajan faktor
идемо Уругвај!
Бразилци у суштини имају формулу да добију Аргентину, ал' ту се прича завршава. Пролаз у највише кругове ће имати само на основу тога што су домаћини, ако се не уиграју у наредним утакмицама.
Могу да се опкладим да Шпанија не добија.
Бразилци у суштини имају формулу да добију Аргентину, ал' ту се прича завршава. Пролаз у највише кругове ће имати само на основу тога што су домаћини, ако се не уиграју у наредним утакмицама.
Могу да се опкладим да Шпанија не добија.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Ovo je jedanput zamalo uspelo -zamalo bi bila kljucna rec ali vredi pokusati jer se malo para ulaze
Dakle taktika je sledeca svako izabere 2 meca za koja iz nekog razloga misli da bi mogao da pogodi i prognozira samo ta dva, naravno nas podosta se prikljuci
i za cas se stvori poveliki tiket koji obicno omasi za 1 ili 2 komada
Teoretski taktika bi se verovatno pravilno zvala 10 glava su pametnije od jedne
Ali ja je zovem nas deset ko' jedan dobar
Drugi predlog i meni malo zanimljiviji svako izabere utakmici ili dve i prognozira tacan rezultat
Ako bude recimo 9 utakmica napravi se sistem 3 od 9, mislim da je moguce pogoditi 3 tacna rezultata
Pogotovu npr niskoefikasne utakmice i rezultate tipa 1:1
Neki moj predlog za taktiku no 2
Cote Ïvoire - Japan tacan 0:1
Iran - Nigeria tacan 0:0
Dakle taktika je sledeca svako izabere 2 meca za koja iz nekog razloga misli da bi mogao da pogodi i prognozira samo ta dva, naravno nas podosta se prikljuci
i za cas se stvori poveliki tiket koji obicno omasi za 1 ili 2 komada
Teoretski taktika bi se verovatno pravilno zvala 10 glava su pametnije od jedne
Ali ja je zovem nas deset ko' jedan dobar
Drugi predlog i meni malo zanimljiviji svako izabere utakmici ili dve i prognozira tacan rezultat
Ako bude recimo 9 utakmica napravi se sistem 3 od 9, mislim da je moguce pogoditi 3 tacna rezultata
Pogotovu npr niskoefikasne utakmice i rezultate tipa 1:1
Neki moj predlog za taktiku no 2
Cote Ïvoire - Japan tacan 0:1
Iran - Nigeria tacan 0:0
Znaci RTS- ov komentator je neverovatan u iznosenju besmislenih i nepotrebnih informacija... A o broju pocetih i ne zavrsenih recenica necu ni da pricam Da li je moguce da Srbija nema bolje od toga? oO?
Strana 18 od 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Strana 18 od 42
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu