Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 56 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 56 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igra Prestola - Prolece.
+26
Вештица
Uno Nomesta
Зимоврел
Vazarius
Denika
do_balcaka
Sparkling Comet
CRNIJASTREB
Zevs86
Chandrian
Brka
Ergon Lar Tund
Struki
Zandrin
VojaLu
Nocnoi_Dozor
азор ахаи
Areal
Srle
LunarFang
Lord M.
Nim
Princ Regar
Witcher
Ket sa kanala
Assassin
30 posters
Strana 2 od 23
Strana 2 od 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Re: Igra Prestola - Prolece.
Ja se kandidujem u ime kuće Targarjen.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Aaa, s tim mora da bude saglasna tvoja kuca Keti?
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Zasad su Witcher i Lunar sigurni. Još neko?
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Pa u mojoj kući nema nešto mnogo aktivnih članova. Regar se slaže da ja budem kandidat. Ergon nije dolazio, ali Regar kaže da on neće da se kandiduje. Nema niko drugi. Svi ostali su novajlije i ne ispunjavaju kriterijum osim Lothesse.
Ako treba još da se sačeka, ja ću sačekati. Pričala sam sa Vičerom da li ja mogu da se kandidujem, jer sam prešla iz Starkova. On reče da mogu.
Ako treba još da se sačeka, ja ću sačekati. Pričala sam sa Vičerom da li ja mogu da se kandidujem, jer sam prešla iz Starkova. On reče da mogu.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
pa i mozes ako te clanovi tvoje kuce podrze a koliko znam podzavaju te.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Onda si ti Ket kandidat Targarjena, no.3.
Izvoli osmisli svoj baner, ne moras sama to da radis.
I neki inspiracioni govor.
Izvoli osmisli svoj baner, ne moras sama to da radis.
I neki inspiracioni govor.
Cek, cek, polako, nisam ja siguran da Ergon nece da se kandiduje, ali nesto sam nacuo. Inace Ket vec ima 2 sigurna glasa, mene i Lot, a verovatno ce i ova Lotina drugarica da glasa za Ket, posto Lot za nju glasa, tako da je to vec 3 glasa, jel to dovoljno?
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Dovoljno je.
A Martin se prosli put kandidatovao.
A Martin se prosli put kandidatovao.
Molim one sa slabim srcem da ne otvaraju
Pošto ću gledati da ostanem neutralan odlučio sam da doprinesem igri pravljenjem banera i pisanjem kolumne kojom ću se boriti protiv Igre kao takve
Pošto ću gledati da ostanem neutralan odlučio sam da doprinesem igri pravljenjem banera i pisanjem kolumne kojom ću se boriti protiv Igre kao takve
- Spojler:
Igra prestola – igra ili nešto drugo
Ovo pišem jer sam osetio potrebu, intuicija mi kaže da moram da vas upozorim. Do sad me nije izdala. Kako ću se u sledećoj igri truditi da budem po strani ispisujem sledeće reči, bez mnogo razmišljanja, zapravo, one same izlaze iz mene. Nakako mi se već sad čini jako teško da stojim po strani. Zbog toga i ovaj tekst, valjda ćete me razumeti.
I. Igra živaca ili kako sam napustio igru
Kao što joj samo ime kaže igra prestola trebalo bi da bude samo igra i dobra zabava. Dobra zabava za sve koji u njoj učestvuju. Igra ne bi smela da ostavi trajne posledice kakve je prošla pretila da ostavi, možda i ostavila, videćemo u sledećoj. Ja to nisam shvatio u prošloj igri, ali nakako mi se čini da postoji dobar razlog zašto je nisam shvatio kao igru, već mnogo ozbiljnije i zašto se sad trudim da ostanem po strani.
Evo razloga zašto me neće biti u sledećoj igri:
- Preozbiljno sam shvatio sve u prethodnoj igri, nervirao se i sve shvatio previše emotivno i zbog toga je došlo do zaoštravanja nekih odnosa između mene i nekih meni dragih ljudi. Ne želim da ponovim tu grešku.
- Smatram da moderacija i administracija ne treba da učestvuje u igri što sam i izneo moderaciji, koja se sa tim nije složila. Zapravo veći deo moderacije smatra igru razlogom da dolaze na forum. To je u redu, ali ja ću ostati veran svom principu.
- Ja igru u ovom trenutku smatram sporednom stvari. Možda je igra nekad bila razlog da forum živi, ali ovog trenutka ima toliko stvari kojima se bavimo, da sad ne nabrajam, da je igra prosto suvišna i meni predstavlja opterećenje i odvlačenje pažnje, kao i rizik da opet dođe do zaoštravanja odnosa među članovima. (Bar mi pruža inspiraciju da pišem ove tekstove, ako ništa)
Sve ovo me podseća na sledeće: npr. igramo prijateljsku partiju basketa i krene se sa prljavim faulovima. Šta ćete uraditi? Imate par opcija: 1. I vi igrate prljavo (u tom slučaju ništa od prijateljske partije), 2. Stalno tražite faulove (ništa od basketa, svađa na pomolu), 3. Da uopšte ne igrate, 4. Ignorišete faulove, završite partiju u modricama i verovatno izgubite (verovatnoća da nekom iz vaše ekipe pukne film i krene da bije one iz suparničke preko 50%). U svakom slučaju ništa od igre, ništa od zabave.
II. Kako je neko umislio da je vlast
Sada kada se mandat prethodne kraljice i kralja bliži kraju, vreme je da se analizira njihov rad: šta je to dobro, šta loše, kako su se ponašali i td. Navikli ste od mene da budem iskren, takav ću biti i ovaj put. Sve sam oprostio, ali nisam zaboravio. Nadam se da se neće ponoviti ovako što od sledećeg izabranika.
+) Krenućemo od dobrih stvari koje su učinjene:
- Biblioteka je sređena – ovo je bio prvi potez i zaista lepo je bilo videti da je biblioteka konačno napravljena da izgleda onako kako dolikuje.
- Zanimljivo, ali to je sve, uz možda dobrodošlicu koju je Nim svakom novom članu poželela i uputila ga u forum, koliko sam mogao da vidim
+-) Stvar koja možda nije loša, vreme će (pokazati) su Beli plaštovi, samo osnivanje je zanimljivo, ali kasniji događaji oko plaštova su malo pokvarili utisak (mislm na samovoljno dodavanje članova koji nisu bili predviđeni)
-) Negativnih stvari je bilo od početka, svi znaju koliko sam kritikovao zbog toga. Na kraju je to i dovelo do promene pravila. Bilo, ne ponovilo se, valjda smo nešto naučili. Tako nešto nikad nije postojalo na ovom forumu od kad sam ja na njemu, i dok je Lunar bio kralj. Toliko tenzija, prepirki, trolovanja, loših, bljutavih i neslanih šala. Kraljica i kralj, umesto da se trude da forum učine boljim mestom, gde će netrpeljivost, svađe, trolovanje i nerviranja biti dovedena na minimum, svojim ponašanjem i velikim brojem svojih poteza kao da su se trudili da iznerviraju pošten narod Vesterosa. U svemu tome ulogu je odigrao i Witcher koji je bez pogovora i bez konsultacija sa bilo kim slušao sve od krlja i kraljce što je našao za shodno da mu se svidi. Zbog ovog sam ga stalno kritikovao. Valjda se to zove narušavanje principa nepristrasnosti. Mislim da je naš admin više puta prekršio ovaj princip, mada niko ga nije ni obavezivao na isti . I tako je ispalo da administracija sluša svaku reč bilo kralja, bilo kraljice, iako možda i nije bilo tako, ali tako je izgledalo. Ono što je meni smetalo je:
- Tema Kraljeva reč i ton kojim je kralj pisao u njoj – bez komentara. Ovo govorim iz najbolje namere, jer Azor je mnogima išao na živce sa ovom temom. Ako je to hteo zaslužuje veliku kritiku, ako to nije hteo zaslužuje upozorenje da sledeći put pazi šta i kako piše.
- Dodela titule – Desnica (izigrano jedno od retkih pravila igre)
- Svako malo neko prebacivanje iz kuće u kuću (počev od čuvene afere, da ne kažem koje...)
- Slanje u Noćnu stražu zbog apsolutnih gluposti i zarad privatne zabave nekoliko ljudi
Da ne bude zabune, ja sam sve vreme pravio greške nervirajući se i galameći kao budala (tražio faulove celo vreme ), ali mislim da je igra bila prljava i da sam imao razloga, mada se kajem zbog toga. Ovde samo iznosim šta mi je smetalo, a mislim da je smetalo i drugima, a nisu hteli da se mešaju i ja sam kao moderator imao obavezu da reagujem, pa je ispalo kao da se žalim i derem na svaku sitnicu. Uglavnom, stvari su se normalizovale u zadnjih mesec i po dana i to mi je drago. Nadam se da smo konačno postali skladna porodica kako se pokazalo na skupovima.
III.Iza kulisa – vodić za neupućene
Igra prestola uglavnom se odvija iza kulisa, iza zatvorenih vrata ličnih poruka i fejsbuk naloga. Ja tebi ovoliko poena ti meni ovoliko. Ja tebe serdarom ti mene vojvodom. Ruka ruku mije... I sve u tom fazonu A sve sama laž do laži. Lažemo jedni druge zbog igre, lažemo sebe. Ne volim da lažem, ne znam da lažem! Ne gazim svoju reč, ne kao neki. Neminovno je da će se neko naljutiti posle, da će opet biti svađe, prebacivanja, zajedljivih komentara, tenzija. Kako to da sprečimo? Ja ne znam, da sam znao sprečio bi u prošloj igri. Nisam pametan. Da ne shvatimo lično kad nas neko proziva, teško...
Greška je napravljena već na startu: Witcher se kandidovao. Kao što rekoh smatram da moderacija, a NAROČITO administracija ne treba da učestvuje u igri. Zna se posao administratora, u kakvom će samo biti problemu kralj koji je još i administrator i koliko spretan mora da bude da ne ispadne škrbav. Mislim da Witcheru to još nije jasno, iako je on bio kralj već jednom, ali davno, a sad je situacija na forumu vaskoliko drugačija. Kad malo bolje razmislim šta će se promeniti ako Witcher pobedi... Ništa, baš apsolutno ništa. Ustvari, verovatno neće biti one gluposti od Kraljeve reči, kad bi mi dozvolio da obrišem tu temu, možda bi i podržao našeg admina, ali kasno je sad
Ja ni kriv ni dužan znam dosta i javljaju se pitanja: Šta se iza Zida valja? Šta nam se sve sprema u novoj igri? Kakvi su to dogovori izmedju Nim i Witchera? Kako plešu Zmajevi? Kako se Barateoni spremaju za igru? Ko nam kroji novog vladara? Na šta mirišu Tireli? Šta je sa Grejdžojima? Kome će Erini i Tuliji? Kome Lanisteri? Neverovatno je da iako sam najavio da neću učestvovati znam već sad i previše. I već sad vidim da nije dobro, da se greške ponavljaju. Počevši od mene i ovog mog teksta Zato ću se truditi da u toku igre sve bude u šaljivom tonu što se mene tiče i da baneri koje ću praviti budu što zanimljiviji. I bolje sad na početku odmah sve da vam kažem.
IV.Kuda dalje?
Dakle ono protiv čega ću se boriti, a najavio sam to davno i Witcheru, je Igra kao takva. Sa novim pravilima, sa starim pravilima, bez pravila. Ako je princip bez politike, zašto pravimo svoje političke igre na forumu? Zar vam nije politike preko glave nego i ovde moramo da imitiramo stvarnost? Da, da, stvarnost sam rekao, ne Vesteros! Težimo da forum liči na Vesteros, a gde u Vesterosu postoji izborna monarhija?
Zašto ne bismo birali kralja/kraljicu turnirom znanja, na osnovu pisanja, na osnovu lepog ponašanja, doprinosa forumu u zadnja 3 meseca... ? Zašto kralj/kraljica da ne bude i iz Noćne u tom slučaju? Da igra počne odmah početkom godišnjeg doba i traje do sledećeg godišnjeg doba, da napravimo sistem bodovanja, kao tabelu, kao prvenstvo. I onda će ta titula imati pravu težinu. Mnogi bi izgubili šansu da postanu kralj/kraljica tada, eto zašto. Ovako kralj/kraljica su za mene samo oni koji su dobri u spletkama, lažima i zakulisnim radnjama, a takve ne volim, takvi će sutra da spletkare meni iza leđa, vama iza leđa. Što se mene tiče oni imaju titulu kralj/kraljica lažnih obećanja.
Iskreno vaš, Voja Lu
1. U vreme svi onih tvojih kukanja oko raznih nepravdi nisi bio mod vec si to radio jer si eto osetio potrebu... Dakle, bez dovodjenja u zabludu kako si eto revnosan.
2. Hahahhahahahahah
2. Hahahhahahahahah
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
A zasto nije revnostan? Jedna e-knjiga, rad na drugoj, razne druge aktivnosti...
Apsolutno to nisam ni pomenula vec samo deo gde kaze Ja sam se kao mod bunio...
Vojo, posto sam ja ipak jos uvek padobranac ovde, ali, koja je f-ja Kralja/Kraljice kada imamo administraciju i moderaciju, to je ono sto sve vreme pokusavam da dokučim
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Ah, pardon, lose sam protumacio
Nim ::1. U vreme svi onih tvojih kukanja oko raznih nepravdi nisi bio mod vec si to radio jer si eto osetio potrebu... Dakle, bez dovodjenja u zabludu kako si eto revnosan.
2. Hahahhahahahahah
Kad je bilo ono sa trešnjom nisam bio mod, ali za sve ostalo jesam Nim
Struki- Broj poruka : 1808
Raspoloženje : Cetri solitera, dve trafike, moja Olivera nosi Reebok patike
Reputacija : 122
Datum upisa : 14.02.2009
Ne vojo, mod si postao kasnije, to sa tresnjom (a sta sa tresnjom) je cak bilo u kampanji, ne posle.
A mod si u poslednjih dva meseca mozda, a kazes mirno je mesec i po, dakle, uglavnom nisi kukao kao mod, kao mod si prestao.
Struki, hahahahah, +
A mod si u poslednjih dva meseca mozda, a kazes mirno je mesec i po, dakle, uglavnom nisi kukao kao mod, kao mod si prestao.
Struki, hahahahah, +
Jeli bre, da ja vas pitam jedno pitanje onako, realno pitanje, dobijate li vi nesto od te igre, neki novac nseto bre konkretno
znate ono, neke pare za kampanje i tako to, marketing u udarnim emisijama TV dueli neki i tako to, msm ajd realno, dal Kralj i Kraljica dobiju neku kintu, ipak, odgovornost je to eheeeeej ili sve za DŽ
Ako je za DŽ hebo sve ovo paceri
znate ono, neke pare za kampanje i tako to, marketing u udarnim emisijama TV dueli neki i tako to, msm ajd realno, dal Kralj i Kraljica dobiju neku kintu, ipak, odgovornost je to eheeeeej ili sve za DŽ
Ako je za DŽ hebo sve ovo paceri
Zandrin- Zakleta sestra
Sve za dz, draga Zandrin, osim neprocenjive vrednosti dobre partije saha (ili Dote) sa ortacima i ortakinjama
e hbg onda za DŽ ma ajad nek ide zivot...
Nocna rula ljudi al rula
Nocna rula ljudi al rula
Zandrin- Zakleta sestra
Prvo kao prvo (a sto ne drugo ) :
- Biblioteka je sređena – ovo je bio prvi potez i
zaista lepo je bilo videti da je biblioteka konačno napravljena da
izgleda onako kako dolikuje.
Trololololo. Samo da naglasim da tu treba " - ",
jer Kralj i Kraljica nisu imali nikakvog udela u biblioteci.
Nisu ni pomenuli. Ja sam sredjivao Biblioteku,
dok je Witcher u to vreme sredjivao podforum ili forum - Igra Prestola.
Sve u dogovoru sa celokupnom administracijo.
Sto znaci da taj plus ide nama, administraciji.
A koliko je vama ostalo?
Drugo (jer nije prvo.):
Nim, sve da je i Voja pogresio u vezi tih nekoliko nedelja,
da li je mod ili nije.
Zasto si se uhvatila te sitnice, greske u moru tvojih gresaka?
Divim se tvojoj sposobnosti da ne obratis paznju na more (svoje greske),
a tako zustro napadnes camcic (grescicu).
Bolje pravdaj sebe.
Trece.
Vojo -
- Biblioteka je sređena – ovo je bio prvi potez i
zaista lepo je bilo videti da je biblioteka konačno napravljena da
izgleda onako kako dolikuje.
Trololololo. Samo da naglasim da tu treba " - ",
jer Kralj i Kraljica nisu imali nikakvog udela u biblioteci.
Nisu ni pomenuli. Ja sam sredjivao Biblioteku,
dok je Witcher u to vreme sredjivao podforum ili forum - Igra Prestola.
Sve u dogovoru sa celokupnom administracijo.
Sto znaci da taj plus ide nama, administraciji.
A koliko je vama ostalo?
Drugo (jer nije prvo.):
Nim, sve da je i Voja pogresio u vezi tih nekoliko nedelja,
da li je mod ili nije.
Zasto si se uhvatila te sitnice, greske u moru tvojih gresaka?
Divim se tvojoj sposobnosti da ne obratis paznju na more (svoje greske),
a tako zustro napadnes camcic (grescicu).
Bolje pravdaj sebe.
Trece.
Vojo -
Ajd da i ja odgovorim na komunu komunom:
Odbrana igre prestola ili zasto stalno moram da ponavljam iste stvar:
Odbrana igre prestola ili zasto stalno moram da ponavljam iste stvar:
- Spojler:
- I Moderacija je ucestvovala i do sada, posto se sve desava preko fejsa i PMa nismo nista mocniji od svakoga clana ovde.
II.Malo cu pisati o prosloj igri jer smatram da je gotovo sa njom, samo cu na neke stvari odgovoriti.:
Witcher koji je bez pogovora i bez konsultacija sa bilo kim slušao sve od krlja i kraljce što je našao za shodno da mu se svidi. Zbog ovog sam ga stalno kritikovao. Valjda se to zove narušavanje principa nepristrasnosti. Mislim da je naš admin više puta prekršio ovaj princip, mada niko ga nije ni obavezivao na isti . I tako je ispalo da administracija sluša svaku reč bilo kralja, bilo kraljice, iako možda i nije bilo tako, ali tako je izgledalo
Ja sam bio u obavezi da postuje zelje kralja i kraljice po pitanju titula i slanja u nocnu.
Da vas podsetim na pravila prosle igre:
https://winterfell.darkbb.com/t971-pravila-ako-se-tako-mogu-nazvati
Nisu imali nikakva prava preko toga.
Ali to su stara i prevazidjena pravila upravo zbog tih zalbi,nova koja ogranicavaju dosta moci kralja ili kraljice su ovde:
https://winterfell.darkbb.com/t1107-zvanicna-pravila-igre-prestola
Dodela titule – Desnica (izigrano jedno od retkih pravila igre)
Potpuno se slazem, lazni Struki je ubacio tu titulu u igru protiv moje volje. U novim pravilima ta titula je zabranjena
Svako malo neko prebacivanje iz kuće u kuću (počev od čuvene afere, da ne kažem koje...)
I oko ovoga se slazem ali kada smo Ubica zeleli da zabranimo prebacivanje iz kuce u kucu u potpunosti dobili smo pravu pobunu skoro svih clanova. To pitanje se treba naci na malom vecu sto pre!
- Slanje u Noćnu stražu zbog apsolutnih gluposti i zarad privatne zabave nekoliko ljudi
Takve stvari su regulisane u novim pravilima,link kacih gore.
III.
Svoju kandidaturu vec objasnih, ne postoji nijedan jedini nacin na koji mogu prekrsiti pravila igre tako da sam isti kao i svi vi ostali, a moja kuca me je zelela za kandidata, i dobila me je.
IV.
Igra postoji jer su je clanovi trazili, zele neku poentu tih kuca,zele zabavu i aktivnost na forumu, i sve dok je budu trazili i dobice je. Ko ne zeli da je igra ne mora, niko ovde nikog nista ne tera.
Poslednji izmenio Witcher dana Uto 12 Mar 2013, 22:09, izmenjeno ukupno 1 puta
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Nim ::Ne vojo, mod si postao kasnije, to sa tresnjom (a sta sa tresnjom) je cak bilo u kampanji, ne posle.
Struki, hahahahah, +
https://winterfell.darkbb.com/t704p45-sta-mislite mod sam postao pre TRI meseca Nim, ono sa Trešnjom i prebacivanjem u Grejdžoje je bilo na kraljevskoj svadbi, dakle posle igra... Hvala Jeste pre 2 meseca greška
Ubico nisam znao za to...
Witcheru zameram ti ovo: Witcher koji je bez pogovora i bez konsultacija sa bilo kim slušao sve od krlja i kraljce što je našao za shodno da mu se svidi. Zbog ovog sam ga stalno kritikovao.
Nikad nikog nisi pitao, čak ni Ubicu o tome šta misli...
Poslednji put izmenio VojaLu dana Uto 12 Mar 2013, 22:09, izmenio ukupno 2 puta
Vicer nije pipnuo biblioteku? Licno sam mu slala linkove gde koji tekst treba da se rasporedi.
Treba zahvaliti administraciji? Pa da neces meni da zahvalis? Sa kojim mocima?
Sve sto sam imala da kazem o ovom tekstu sam rekla u svom Hahahaha.
Da pravdam sebe? Jel ti ja delujem kao da se time bavim? Sta sam ja to uradila pa da se pravidam?
Mod si postao 11.01.
Treba zahvaliti administraciji? Pa da neces meni da zahvalis? Sa kojim mocima?
Sve sto sam imala da kazem o ovom tekstu sam rekla u svom Hahahaha.
Da pravdam sebe? Jel ti ja delujem kao da se time bavim? Sta sam ja to uradila pa da se pravidam?
Mod si postao 11.01.
Strana 2 od 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Strana 2 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu