Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 40 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 40 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
NEAKTIVNI CLANOVI MALOG VECA
+13
Mondenkind
Ergon Lar Tund
Вештица
Chandrian
Struki
CRNIJASTREB
Ket sa kanala
Zandrin
Lord M.
Nim
Witcher
азор ахаи
Vazarius
17 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
NEAKTIVNI CLANOVI MALOG VECA
Malo vece ima 7 clanova.Od toga na forumu se ne pojavljuju godinama 3 osobe.Artil,Althinne i pinki.
Zar neko ne misli da bi trebalo da dodje do rekonstrukcije (osim toga sto je Voja zasluzeno postao clan)?
Mondenkind i Ergon dolaze jedanput u 2 i po nedelje.Nemam nista protiv njih.Ali mislim da bi tamo trebali da budu iskljucivo aktivni clanovi.I da se izbaci svako odatle ko ne dolazi i ne ucestvuje neko vreme(tipa mesec i po),pa kada se potrudi neka ponovo udje.Sta je ovo?Cinovnici kao kod Nusica?A odluke se donose,pa u najmanju ruku sporo.I ne,ne zelim ja da udjem u vece(niti sam zasluzio),da kazem unapred.Ali neko mora da pokrene ova pitanja.I sada ce odgovor da bude da je tako i na drugim forumima.Ali ovde nije takva atmosfera,admini su vise u komunikaciji sa clanovima(sto je i dobro),tako da analagno tome neka bude i promena i funkcionisanje Malog Veca.
Zar neko ne misli da bi trebalo da dodje do rekonstrukcije (osim toga sto je Voja zasluzeno postao clan)?
Mondenkind i Ergon dolaze jedanput u 2 i po nedelje.Nemam nista protiv njih.Ali mislim da bi tamo trebali da budu iskljucivo aktivni clanovi.I da se izbaci svako odatle ko ne dolazi i ne ucestvuje neko vreme(tipa mesec i po),pa kada se potrudi neka ponovo udje.Sta je ovo?Cinovnici kao kod Nusica?A odluke se donose,pa u najmanju ruku sporo.I ne,ne zelim ja da udjem u vece(niti sam zasluzio),da kazem unapred.Ali neko mora da pokrene ova pitanja.I sada ce odgovor da bude da je tako i na drugim forumima.Ali ovde nije takva atmosfera,admini su vise u komunikaciji sa clanovima(sto je i dobro),tako da analagno tome neka bude i promena i funkcionisanje Malog Veca.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Re: NEAKTIVNI CLANOVI MALOG VECA
Јода раскринкава! Администрација сматра да од сваке куће треба да постоји члан у малом већу, што и сам сматрам погрешним, јер у случају мање активних кућа имамо та "празна места". Монден и Ергон јесу ретко ту али, колико знам, ту су када се одлучује.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Pazi Ergon i Monden ulaze jednom dnevno tako da su oni ok i uvek su tu na zasedanjima.
Sto se tice Alti i Pinkia tice oni su tu iz postovanja prema starim legendarnim clanovima, t mesta su gotovo upraznjena.
Cak i ovih 6 sedista u vecu su previse, cak smo Assassin i ja pokusali da im smanjimo broj (Raven i Struki nisu vise u vecu) tako da nece biti reforme veca bar jos neko vreme.
Sto se tice Alti i Pinkia tice oni su tu iz postovanja prema starim legendarnim clanovima, t mesta su gotovo upraznjena.
Cak i ovih 6 sedista u vecu su previse, cak smo Assassin i ja pokusali da im smanjimo broj (Raven i Struki nisu vise u vecu) tako da nece biti reforme veca bar jos neko vreme.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Sto se npr Altine tice mislim da su svi u fazonu "ona je legendarni clan" foruma..
Ja se slazem za Pinkija, ja coveka nisam nikad videla na forumu.
Ja se slazem za Pinkija, ja coveka nisam nikad videla na forumu.
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Ergon i Kathy su jedni od najzasluznijih sto ovaj forum jos uvijek zivi. tako ds zasluzuju i vise nego mjesto u Malom vijecu.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Slazem se ali nemamo nijednog dovoljno aktivnog Grejdzoja da ga zameni (a Struki nece).
Nisam ni mislio da se izbace Ergon i Monden.Smatram ih za dobre clanove.Mislio sam ubuduce.
Vic, a Apsalar, hahaha
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
sad cu da citiram Strukija
trorlololololo
trorlololololo
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Artil, Althinne i pinki su definitivno legendarni članovi čim svi pričaju o njima, a niko ih vidio nije.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Ovo se može odnositi samo na Althinine, em je imala preko 2000 postova em je bila kvalitetna.... Ali neće da postuje više... Dolazi ona, vidim u članovima često da je bila skoro, ali nije napisala ništa od maja
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Witcher ::Pazi Ergon i Monden ulaze jednom dnevno tako da su oni ok i uvek su tu na zasedanjima.
Da te podsetim.Kad su oduzimali titulu Rand Al Tor-u,receno mu je da nije dovoljno da se dolazi na forum vec i da se pise i aktivno ucestvuje.Osecam li ja ponovo sarkazam?Ali stvarno sada,ne vredi vise sa ovim dvostrukim arsinama.Tako da ipak vidi da li da reforme ne bude jos neko vreme.
Ket sa kanala ::Artil, Althinne i pinki su definitivno legendarni članovi čim svi pričaju o njima, a niko ih vidio nije.
Ja sam se cuo veoma skoro sa Alti preko privatnih poruka, a secam se i Artila i Pinkija dok su bili iaktivni... zaistai jesu cool ljudi, ali to ne znaci da bi i dalje trebali da budu moderatori iako nisu aktivni ^.^
Struki- Broj poruka : 1808
Raspoloženje : Cetri solitera, dve trafike, moja Olivera nosi Reebok patike
Reputacija : 122
Datum upisa : 14.02.2009
pazi Vaz, Ergon i Monden su jedno vreme spasavali ovaj forum jer su bili jedini aktivni i tako dobili svoja moderatorska mesta zato sto su spasili forum, za razliku od randa koji nista u zivotu nije uradio.
A i pisu oni svaki danm malo ali pisu i ucestvuju na svakom zasrdanju foruma.
A i pisu oni svaki danm malo ali pisu i ucestvuju na svakom zasrdanju foruma.
Ti opet mislis da imam nesto protiv njih a nemam.Nije stvar u njima.Ja nemam ni najmanje razloga da ih ne volim ili da mi smetaju.Ja ti prosto pricam o vrednovanju clanova.Kako jedne tako i druge.Takodje pricam ti da sve to mora da se promeni.To je ono sto ja pricam.
Pa ljudi moji ovo je forum a ne Savezno izvršno veće Ovde smo valjda svi da se družimo a ne da se koljemo oko titula, izbora, politike i drugih gluposti
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Е нека си написао! Ево ти три плуса за то!
Вештица- Broj poruka : 1861
Raspoloženje : сетна...
Reputacija : 300
Datum upisa : 22.09.2012
Ovaj, vi vidite moje ime među prijavljenim članovima - to nije samo tako da stoji, uđem u forum nekoliko puta na dan. To što ne postujem često ne mora da znači da nisam tu. Za Mondenkind takođe.
+, mi smo ovako ,,neaktivni'' možda nedelju dana ili tako nešto, kada je bila igra i sve to bilo je sasvim drugačije. Da je dva meseca, pa da krenete da postujete ovo.
Vaz, znam da nemaš ništa protiv nas, ovo ni nije upućeno tebi, to jest' nek niko ne shvati lično.
Što se tiče mesta u Malom veću, slobodno mi ga oduzmite. Mislim, ionako nema na ovom forumu stvari koje su za moda, to jest nema vređanja, mindless spamovanja i ostalog. Mislim da i Monden misli isto, ali neću ništa govoriti dok ne dođe.
+, mi smo ovako ,,neaktivni'' možda nedelju dana ili tako nešto, kada je bila igra i sve to bilo je sasvim drugačije. Da je dva meseca, pa da krenete da postujete ovo.
Vaz, znam da nemaš ništa protiv nas, ovo ni nije upućeno tebi, to jest' nek niko ne shvati lično.
Što se tiče mesta u Malom veću, slobodno mi ga oduzmite. Mislim, ionako nema na ovom forumu stvari koje su za moda, to jest nema vređanja, mindless spamovanja i ostalog. Mislim da i Monden misli isto, ali neću ništa govoriti dok ne dođe.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
vazarius ::Malo vece ima 7 clanova.Od toga na forumu se ne pojavljuju godinama 3 osobe.Artil,Althinne i pinki.
Jesam li ja nešto propustila, od kada se ti nešto pitaš, Vaz? I od kada svoje mišljenje smatraš objektivnijim od mišljenja admina, bar kada je o forumu reč?
Inače, dolazim svakog dana. Samo ne spamujem kao blesava, pa izgleda da sam neaktivna. I inicirala sam akciju sređivanja foruma, koju su neki kočili pa nije do kraja realizovana. I da, ne tražim nikakav poseban tretman zbog toga, ali bilo je vreme kada smo Ergon, Raven i ja jedini dolazili na forum. Tek kasnije su počeli drugi da dolaze, kada je počela serija.
Mondenkind- Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011
Shvatam na sta Vazarius misli, ali Keti i Martin su ovde stalno, bili ulogovani ili ne. Martin me je doveo na ovaj forum (na prevaru doduse), a Keti je najstariji razlog sto sam jos uvek ovde (ostali razlozi opste su poznati ). Zasluzuju da budu tu gde jesu, pa bili pozicija, opozicija, populari ili ne, jer dosta rade za forum bez obzira da li mi to primecujemo ili ne. Ne vidim razlog zbog kog bili izuzeti iz Veca, ali to je moje misljenje.
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Aham. Rejven je sam želeo da mu se oduzme titula moderatora, a i nije bio nimalo aktivan sve do skorijeg vremena. Opet, zaslužniji je za opstanak foruma od... pa, da ne idemo u detalje.
@Lunare - Hahaha, bilo je dobro ono prepucavanje. To me je naučilo nečemu. Posle sam i sam postao Queen's Blade.
@Monden - Evo ti +. Mogu reći da se slažem.
@Lunare - Hahaha, bilo je dobro ono prepucavanje. To me je naučilo nečemu. Posle sam i sam postao Queen's Blade.
@Monden - Evo ti +. Mogu reći da se slažem.
Monden i Ergone samo sam okacio temu,to je sve.Naravno da je mnogo njih zasluzniji za opstanak forumu od mene,ukljucujuci i vas dvoje.Stavio sam akcenat na po meni nelogicna pravila i sporost.To mi je bio cilj.
ne znam je li ko primijetio, ali imamo vise tema o nekim glupostima koje nemaju veze sa fantastikom i sl stvarima zbog kojih forum postoji. Svo vrijeme se rasravlja o titulama i virtuelnoj vlasti/opoziciji.nekom sa strane sigurno licimo na copor strebera lisenih privatnog zivota.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Lord M. ::ne znam je li ko primijetio, ali imamo vise tema o nekim glupostima koje nemaju veze sa fantastikom i sl stvarima zbog kojih forum postoji. Svo vrijeme se rasravlja o titulama i virtuelnoj vlasti/opoziciji.nekom sa strane sigurno licimo na copor strebera lisenih privatnog zivota.
LOL Lorde
Copor Strebera
Ma jesam geek ali ovo je malo preterivanje. Jednostavno shvatate tu Igru preozbiljno. I da, stvarno ima tema koje nemaju veze sa fantastikom ali to ne smeta, zato i postoji onaj podforum.
Zatim, kakve promene ti uopšte želiš i kakvo donošenje odluka ? Ono, mi radimo naš posao i vi ne morate da znate šta mi radimo. Kada bude gotovo objavim, vi kažete šta vam se sviđa/ne sviđa, promenimo ako kritike imaju ikakvog smisla i gotovo.
Zatim, kakve promene ti uopšte želiš i kakvo donošenje odluka ? Ono, mi radimo naš posao i vi ne morate da znate šta mi radimo. Kada bude gotovo objavim, vi kažete šta vam se sviđa/ne sviđa, promenimo ako kritike imaju ikakvog smisla i gotovo.
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu