WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Similar topics
    Zadnje teme
    » Spam Tema....
    od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
    od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
    od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
    od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
    od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
    od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
    od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
    od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
    od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
    od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
    od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
    od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
    od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
    od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
    od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
    od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
    od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
    od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
    od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
    od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
    Imamo 51 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 51 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
    Naj bolji poslanici
    Зимоврел (15838)
    Izgled grupne avanture Vote_lcapIzgled grupne avanture Voting_barIzgled grupne avanture Vote_rcap 
    Sparkling Comet (15528)
    Izgled grupne avanture Vote_lcapIzgled grupne avanture Voting_barIzgled grupne avanture Vote_rcap 
    Assassin (13622)
    Zevs86 (11916)
    Zandrin (10789)
    CRNIJASTREB (10420)
    Princ Regar (9341)
    LunarFang (9218)
    Uno Nomesta (8868)
    Nim (8274)

Novembar 2024
    PonUtoSreČetPetSubNed
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

Kalendar Kalendar

Izgled grupne avanture

Ići dole

Izgled grupne avanture Empty Izgled grupne avanture

Počalji od Struki Pon 16 Feb 2009, 00:24

U prethodnoj avanturi ste videli kako to izgleda kako to izgleda kad igrate sami. Sad cu vam ovde postaviti izgled avanture kada vas je vise. U sustini pravila postaju ista, samo se dodaju jos par koja cu vam naknadno objasniti. Takodje ovde mozete videti kako izgleda jedna borba u svetu PBPFRP

GM

Trojca hrabrih avanturista su oprezno odmeravala novonastalu situaciju. Okruživale su ih tamne prilike, a na vidiku nije bilo ni traga od patrole ili vojnika. Bogu na istinu, nije čak ni bilo ikoga drugog u blizini dešavanja. Heroji su bili prepušteni sami sebi i ribljem smradu koji im je parao nozdrve.

A onda su videli šta im se sprema. Iz mraka izađoše pet pirata - tri čoveka, jedan Trol i jedan Ork. Većina je bila obučena u kratke pantalone do kolena, siroke košulje dugih rukava, crvene gusarske kape sa belom lobanjom i crne čizme od vidno kvalitenog materijala. Trol je u ruci stezao zarđalu sablju, dok su ostali imali zašiljene drvene štapove, pa Reikal zaključi da im je to vođa. " Šta vi raditi ovde, ljudovi, aaaa? Da ne nositi neke zlato u tim torbu, eh?! " upita Trol lovca na demone jedva razumljivim govorom. Pipkao je oštricu zarđale sablje jednim od svoja tri prsta. Jedan od pirata, čovek, odglumi potez kojim kao da želi ubosti Amrasa, pa doda: " Gazda Sau'tol, ovaj vilenjak mi se ne sviđa! Mogu li da ga izbodem? Garant su mu puni džepovi!"

Kandrisu se najviše približio Ork. Zelenokožac se malo zbuni kada se sorcerer prodra, okrenuvši se par puta iza sebe da vidi jeli neko od predstavnika zakona tu. Videvši da je sve sigurno, zamahnu svojim štapom prema glavi Kandrisa! Lutalica je imao samo delić sekunde da reaguje....

Amion

Nakon ovih izjava od strane pirata,Amras razgrne njegov plast i stavi ruke na njegove maceve polako.Stezao je drske maceva sve jace i jace,moglo je da se cuje trljanje koze o drsku koja je od drveta sa Darnasusa i jako kvalitetne koze kojom je presvucena.U obe ruke misici su se grcili,bili su spremni za munjevitu akciju da izvuku iz korica oruzje ako zatreba.Amras je bio u nekom polustavu za trk i skok istovremeno,savio je malo noge u kolena i ledja.
    Dobro je osmotrio svu petoricu pokusavajuci da ih odmeri i mozda nesto sazna o njima sto bi mu pomoglo.Malo vise je obratio paznju na gusara koji je hteo da ga prvog proburazi.Taj mu je bio ispred njega a Ork sa desne strane tacno ispred Kandrisa.Znao je da je bio spreman,trenirao je ceo zivot ali ipak nesigurne misli su mu prolazile kroz glavu jer je ipak ovo njegov prvi pravi okrsaj.Graske znoja su mu se slivale niz slepoocnice,mogle su se videti skoro sve vene na glavi koliko je bio istovremeno i nervozan i zeljan da sto pre krene u akciju.
    Znam da mogu,mogu,mogu.Otac me je spremao za ovo.Nadam se da nece biti nepotrebnog ubijanja pogotovu od mene.A da li ja mogu uopste i da ubijem ako treba da spasim moje saputnike.Ne smem ni ukaljati cast koju mi je urucio Major Tiltan.I da se ne osramotim ovde pred Reikalom.Ne znam koji je njegov problem ali ako sad zabrljam gledace na mene jos nize nego obicno.I stalno cu morati da se osvrvem na svoje akcije zbog njega.
    Kad je jedan od ove grupe razbojnika i secikesa,Ork,prisao Kandrisu i zamahnuo svojim oruzjem ka njemu,Amras munjevito izvadi oba svoja kratka zaobljena maca koji su tako ostri da pri najmanjem pokretu moze se cuti kako seku vazduh.Sa desnom rukom je krenuo da postavi svoj mac izmedju Kandrisa i stapa koji je tako mogao da mu rascopa glavu a drugi levom rukom krenuo je da spruzi pod vrat coveka koji je hteo da ga ubije i opljacka.

Struki

Reikal je svojim krupnim ocima fiksirao prilike koje su laganim i jezivim hodom izlazile iz mraka. Polako se tama razotkri i Elf ugleda pet pirata. Troprsti Trol je bio jedini koji je drzao sablju, dok su ostali nosili samo naostrene stapove. Jadna ste mi vi banda, od petoro samo jedan ima nesto sto lici na oruzije pomisli on dok je odmeravao napadace. Vodja te odrpane badne je i bio taj Trol. Reikal nije ni pomisljao da odgovori na postavljeno pitanje Zar ovaj Trol ne zna da sa mrtvim bicima ja ne pricam sa podsmehom pomisli on, dok je sirio usne u jos veci kez pokazujuci svoje pomalo vucije ocnjake. Dok su pirati lagano poceli da krecu u napad, Reikal iskoristi jedan trenutak da baci pogled na svoje saputnike. Dobro, znaci Amras ce napasti ovog zelenokosca. Kandris ce valjda bar savladati jednog od ljudi i meni ostaje troje trenutak kasnije vrati pogled ka Trolu i tri coveka koja su stajala pored njega i meni ostaju troje. Meni odgovara. I za manje od jednog trenutka isuka maceve uvezbanim pokretom. Njemu ubijanje nije bilo strano, proveo je godine i godine ubijajuci razne i nebitne narode po Kalimdoru sa Iralom u ime viseg cilja. Koliko je Trolova do sada poslao kod Elune na ispovest vise ni sam nije znao. Tako da je sada znao kako se prema njima treba postaviti. Sama snaga nista nije znacila protiv njih, oni su koristili slicnu tehniku poput njega. Brzina je bila njihova najveca snaga, no on je bio brzi. Verovao je u to. Nije voleo da napada, vise je voleo da vidi pokrete njegovih nepriatelja, pa da potom iz odbrane napada. No, video je potrebu da se ovo sto pre zavrsi. Vise ih je nego sto mogu sam da ih ubijem pravednom borbom. Dok ovu dvojicu nikad nisam video u borbi i ne znam koliko na njih se mogu osloniti. Moram ih brzo pobiti i valjda ce ih strah dovrsiti poslednji put pomisli Reikal pre nego sto je krenuo u napad. Na ljude se nije obazirao, vec je brzim korakom krenuo prema Trolu. Zaustavi se na mozda pola metra od njega, drzeci desnu nogu malo ispred sebe na kojoj postavi ravnotezu. Plan mu je bio da duzim macem odbije njegovu sablju i time mu razbije gard, a potom napravi rotaciju oko desne noge. A, potom, pa potom bi mu se ubrzo manji mac nasao u vratu. Strah nije osecao, radio je ono zasta je ziveo, a strah od smrti Reikal je davno izgubio. Zivot je izgubio onog dana kada je napustio Darnasus, on je sada bio Demon Hunter, sejac smrti, sluga Elunin. I kriknu na jeziku demona "U ime Elune"

Lorkin

Dok je pokusavao da privuce paznju bilo nekog u blizini ork mu se priblizio, Kandris shvativsi da niko nece doci pogleda u orka koji je zamahno svojim stapom na njega.U tom Trenutku Armis je krenuo da parira orku ali kandris nije hteo da rizikuje i skocio je unazad da pokusa da izbegne udarac. Odlucio je ako izbegne ili Armis da parira da ce nauciti ljude koji su se udruzili sa prljavim orkom i trolom radi pljacke! Naucice ih da olade

GM

U malom, obalskom gradu Buti Bej, noći su imale običaj da budu hladne. Stanovnici istog su danju radili u kratkim rukavima i laganoj odeći, ali kada bi pao mrak, usnuli bi sa dva ćebeta na sebi. ' Pak, za trojcu putnika na zadatku, ovo je bila pakleno vrela noć! Ispred salona za tetoviranje, jezivom i smrdljivom delu ovog mesta, družinu su opkolili pirati željni plena! Bez ikakve pomoći na vidiku, heroji su morali da se brane kako znaju i umeju...

Trolove kljove su dolazile do izražaja, jer se on smejao situaciji. On i njegova vešta banda su uterali u zamku nejake trgovce, i uskoro će njihove kovanice promeniti vlasnika. Sve što ce biti potrebno je malo zastrašivanja i pokoja kap krvi. Međutim, Trol se prevario. Dok je on gubio vreme na nepotrebna pitanja, Reikal nije želeo da ga troši. Jedan veoma precizan potez lovca, praćen dobrim balansom, izbi sablju iz ruke vođe bande. Trol se trgnu i ustuknu, srećom po njega, jer je Reikalov sledeći napad iz okreta ciljao vrat, ali zbog trolove reflekse reakcije, kratki mač se nadje u ramenu stvora. Trol jauknu u očaju.

Amras shvati da je u veoma teškoj situaciji. Ispred sebe je imao pljačkaša a drugi bandit se nameračio na Lutalicu, koji nije imao oruže za odbranu. Pokušao je što je bolje mogao da stane obojci na put. Zahvaljujući svojoj volji i unutrašnjoj staloženosti, snaga ga posluži i on spasi glavu Kandrisovu. Međutim, ovo je imalo cenu. Samo mu je malko falilo da prereže grkljan Orku, pa nije uspeo. Svega nekoliko milimetara. Ork shvati da i njemu samom gori pod nogama. Neodlučno je stajao, gledajući kako da postupi u sledećem naletu. Amras je morao ovo iskoristiti...

Kandirs u zanosu borbe skoči unazad, počevši da izgovara magične reči. Nažalost, samo par uzvika pre nego što bi pozivanje magije bilo kompletirano, Lutalica oseti jak udarac u glavu. Pred očima mu se stvori slika nepravilnih boja i oblika. Sudbina beše blaga prema njemu, pa korisnik magije nije izgubio svest. Podignuvši glavu gore, u zaprepašćenju vide da je još jedan razbojnik bio iza njega.

Reikal, Amras i Kandris su shvatili da behu i dalje u problemu. Još uvek su neprijatelji stajali na nogama. Još uvek ih je bilo pet. Avanturistima se nije dobro pisalo.

U tom momentu, otvoriše se vrata salona. Svetlo koje je dolazilo iznutra obasja borbu, i skrene pažnju do sada neaktivnog, petog pirata...

Struki

Nakon krika koji je ispustio, sve je za Reikala bila mehanicka radnja. Napravio je okret i lako kratkim macem krenuo prema vratu. Taman kada je bio siguran da ce mu prerezati grkljan, Trol refleksno se trgnu i Elf ga greskom ubode u rame. Iz rane siknu krv i topla tecnos obli mu ruku. Mogao je osetiti kako Trol drhti dok mu je mac ulazio dublje u rame. Proklet bio. Toga sam se i bojao da ne izbegne. On nije trebao da prezivi dok je Trolu trebalo par trenutaka da se povrati, Reikal pogleda svoje saputnike.

Amras se odlicno borio i parirao dvojici bandita. Cak je i Ork pomalo posustajao koliko je on to mogao da primeti. Odlicno barem ovaj vredi u borbi necemu a, zatim pogleda prema Kandrisu koji je pado. Mogao je primetiti da nesto pokusava da izgovara. I odjednom oseti nekakvu silu, koji nije mogao odrediti sta je kako izbija iz coveka. Osecao je nekakvu auru koja kruzi oko njega, oseti nesto priateljsko i pogano u njemu, vid...

Vise nije mogao da odvoji vremena za gledanje ostalih. Izvuce mac iz Trolovog ramena i sada je vec poceo malo da se brine. Ostalo je nepriatelja isto kao sto ih je i bilo, a nazalost sada su shvatili da smo ozbiljniji nego sto su mislili. Nadao se da je Trol jos uvek osamucen od uboda i napravi okret oko svoje noge, ispruzujuci dugi mac da mu presece grkljan. I okretu se vrata salona otvorise i on vide lica dva coveka koja su stajala pored Trola na trenutak. Samo da ga ubijem, pa da predjem na ovu dvojicu

Amion

Uspeo sam!!Spasio sam Lutalicu za sada.Izgleda da ovaj ork nije nista posebno.A Reikal je barem uspeo da rani ovo odvratno stvorenje koje je Trol.Ne smem casiti ni casa,nista nije gotovo,treba nastaviti.
    Cak brze nego svi reflexi svih ucesnika isle su Amrasove misli kroz njegovu glavu.Uspeo je da parira orka i malo je falilo da zavrsi sa njime.
    Mogao sam ga ubiti!?........Amrase trgni se,prestani razmisljati i delaj govorio je sam sebi.
    Ork vidno uzdrman nije znao sta da radi.Mislio je da je nasa druzina obicna skupina trgovaca ili nesto slicno.Amrasov uspesni pokusaj da spasi Kandrisovu glavu vredeo je samo kratko,jer je Lutalici nekako dosao sa ledja drugi pirat i udario ga po glavi.Amras je cuo mantru koja dolazi od Lutalice ali nije zavrsena zbog udarca.
    Moram dati Kandrisu prostora da zavrsi mantru
    Amras ponovo osmotri situaciju i odluci da promeni metu.I ako je mogao da se resi orka za sekundu odluci da se posveti ovom podmuklom razbojniku i opet zastiti Kandrisa i tako mu da vremena za magiju.
    Amras odluci da mora nekako da odalji orka i da se sto pre nadje u poziciji za borbu sa piratom iza njega i Kandrisa.
    Uzdrmanost orka omogucava Amrasu da ga odalji sto dalje od sebe.
    To zeli uraditi tako sto ce pokusati da njega iskoristi zid za salto unazad,pri tome odgurnuce ga nazad i istovremeno naci ce se iza Lutalice i njegovog napadaca.
    Ako ne uspem izlozicu i sebe i Lutalicu novoj opasnosti,pirati ce imati novu sansu za napad
    Amras odlucno krene da izvede ovu akrobaciju i stavio je svoju levu nogu na orkovu desnu kao prvi stepenik ove izuzetno teske akrobacije i gromovito vikne : "Reikal,stizeee!!"

Lorkin

Kako je orkova toljaga se spustala prema Kandrisovoj glavi on je skocio u nazad i Amras je zaustavio orkov napredak napred svojim pariranjem. Dugujem mu pice pomisli zahvalno Kandris i krene sa tihim pojanjem osecajuci kako se snaga skuplja u njemu, dlake na vratu su mu se digle od nadolazece hladoce imoci koju je Kandris tako zavoleo u Dalaranu. Taj osecaj uzivanja ga je preplavio i osecao se kao u transu, skorz se opustio i kad je vec krenuo daoslobodi u obliku naleta hladonce sto sve ledi kad odjedamput oseti udarac i pade mu crno na oci za trenutak, kad pogleda gore posto mu se malo razbistri vid vidi da novi razbojnik stoji iznad njega koji pretece dize palicu za jos jedan udarac Ti kujin sine! i Kandris svu svoju koncentraciju i snagu uputi u udarac pesnicom naciljan na razbojnikovo medjunozje.

GM

Trolova glava pade na kaldrmu, a Reikalovo lice se okupa u krvi koja iskoči iz sada već mrtvog tela. Telo se još uvek koprcalo, živci su se nemirno grčili, a uskoro se i ono samo našlo pod nogama družine. Lovac na demone je osetio miris životne tečnosti Trola - mirisala je na gvožđe - potpuno isto kao i ljudska! Reikal oseti kako mu ruke postaju teže. Izleda da je više snage potrošio na napad nego što je planirao.

Amrasu se, i pored toga što nije uspeo ubiti jednog od napadača, ocrtavalo izraz zadovoljstva na licu. Uspeo je da odbrani svoga saputnika, primetivši pri tom da ove secikese nisu baš toliko vešte koliko su mogli biti. Znao je šta činiti dalje. Punih pluća i siguran u sebe, on se odrazi koliko je mogao, dovitljivo koristeći ono što mu je bilo na raspolaganju - noga Orka! Uspešan skok poput tigra mu otvori novu mogućnost, postavljanje stopala na zid. Međutim, istog trenutka kako je čizma dodirnula vlažnu ciglu, Amras se okliznu i nespretno pade na Orka koji se taman pripremao za sledeći napad. Dve prilike su ležale na zemlji, jedna preko druge.

Lutalica, zaključivši da bacanje magije verovatno nije dobar izbor u ovom trenutku pribeže alternativnom oružju - sopstvenim rukama. Bandit koji ga malopre udari, se spremao da ponovo prekine mantru, i nimalo se nije nadao ovom niskom udarcu. Zastrašujuć bol ga odmah obori na zemlju, i natera ga da se drži za međunožje bar neko vreme.

A iz " Probodenog Srca" najednom izađe grmalj sa ogromnom dvoručnom štapinom. Bio je obučen u crnu potkošulju i mišićavo telo mu beše ukrašeno raznim bojama i crtežima. Na ušima su mu visile mornarske minđuše. " Šta se ovo dešava ispred salona starog Heginsa!? Ponovo razbojnici???! " Grdosija se baci u borbu, vešto vitlajući svojim štapom, kao da je rođen s' njim. Već u prvom naletu obori pirata koji se taman pripremao da počne svoj prvi napad. Secikesa nije znala šta ga je snašlo. Jedini gusar koji je i dalje stajao na svojim nogama potrča koliko su ga noge nosile, i izgubi se u mraku.

" Neće vam praviti više probleme, uvažena gospodo. Stari Hegins je već navikao na njih. Mada moram vama zahvaliti što ste mi čuvali salon dok nisam došao. Mora da sam zaspao za pultom. Mogu li vas zainteresovati za besplatno ukrašavanje tela? Kao mali znak zahvalnosti..." kroz smeh reče grmalj pokazujući na ulaz salona, a družinu zaseni smrad iz njegovih usta i slika pet zuba koje je Hegins još uvek, srećom, imao.
    Struki
    Struki

Broj poruka : 1808
    Raspoloženje : Cetri solitera, dve trafike, moja Olivera nosi Reebok patike
    Reputacija : 122
    Datum upisa : 14.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
    Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu