Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 13 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 13 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igrice (Generalno)
+34
Syrio Forel
JohnieRW
Blacko
bockybp
Ket sa kanala
VojaLu
Kian The Nephilim
Окир
Petyr Baelish
Dimeks
Fulgrim
Kingslayer
Hokins
Uno Nomesta
Lord M.
Lothesse
Oberin Martel
orome
Nocnoi_Dozor
milan.milosewic
CRNIJASTREB
Marksmann
Struki
Witcher
Srle
Areal
Vazarius
Zevs86
Ergon Lar Tund
Зимоврел
Chandrian
LunarFang
Prince of Ravens
Assassin
38 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Igrice (Generalno)
Onda ti predlažem da probaš Mass Effect 1,2 i 3. Priča je najbolja u kecu ali borba je postajala sve bolja i bolja kasnije. Iskreno da Mass Effect 4 ima borbu iz trojke, likove iz dvojke i priču iz keca sa velikim prostranstvima za istraživanje bila bi to super igra. Za sada trojka je najslabija ali ima veliki replay value jer sve što si radio u kecu i dvojci se prebacuje u trojku tako da imaš ogromni potencijal za drugačiji razvoj priče.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Одлично, кад будем имала мало више времена скинућу први део да видим како ће ми деловати.
Сада ћу вам писати о мојој омиљеној видео игри што због квестова што због необичне мрачне атмосфере и прилично застрашујућих непријатеља (мада је ова игра оцењена јако негативно као лоша и недовршена мислим да сам је ja прешла скоро десет пута и то са свим класама а кад сам ја у питању то сигурно нешто говори) Опет сам је скинула пре три дана Мислим да сам је раније помињала али нисам је детаљно описивала па ћу то сад да урадим.
Dungeon Lords-A Fantasy RPG by D.W.Bradley
Први део је изашао 2005. године али је био пун грешака па је нешто касније изашло и мало побољшано колекционарско издање које има да се скине у Пиратском заливу.
Надам се да ће изаћи други део ускоро, The Orb and the Oracle који је најављиван, али пошто је први део био тако лоше примљен ко зна када ће се ово појавити...
Прошле године урађен је Господари Тамница 2012, као мало графички побољшанија верзија ове старе али барем мени је била очајна. Оригинална игра ми је имала много привлачнију графику него ова нова...Нажалост се прича да је други део уствари изгледа скроз отказан и замењен овом графичком ремастеризацијом и то ми је баш криво.
Графика је стара али имала је неки шмек који ми се допадао, не знам ни сама да објасним, некад те нека игра просто привуче инстинктивно а и без неког посебног рационалног разлога.
Све је чудно, ваш јунак делује помало круто кад се бори и кад хода, смешно могло би се рећи , звукови нису оригинални већ репетитивни... То је једино што је смешно у игри јер је игра некако scary and creepy. Непријатељи звуче и изгледају ужасно а и звуци окружења. Нисам смела да је играм ноћу
Игра нема мапу уопште па кад се истражује свет не знаш у ком правцу да идеш... Хаотично, иритантно и забавно. Богаљ игра. Често вам се сејв изгуби или кад сте у тамници дугме које треба да стиснете не реагује и не можете даље па морате све поново да покренете
Мешавина је загонетки са РПГ стилом игре. Може бити singleplayer or multiplayer ја сам само пробала прву могућност за сада пошто нико никад није био заинтересован да је игра осим мене...
Нисам нашла добар видео, само ове који су предуги, али није ни битно, важно је да донекле илуструје игру. То је почетан видео са плејлисте који је углавном стварање јунака а у другом видеу креће игрица...
Стварање лика
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sYTQRqxtiIc&list=PLhW65lh2idT6XYlnMNRL5v6kwIqjysRPI
Гоблини-борба
https://www.youtube.com/watch?v=Fgx_wgMfcWg&list=PLhW65lh2idT6XYlnMNRL5v6kwIqjysRPI
Борба са грознозвучећим клизећим подним слинама
https://www.youtube.com/watch?v=KtYGx9DEqM0&list=PLhW65lh2idT6XYlnMNRL5v6kwIqjysRPI
Циљ игре је победити свих пет господара тамница и спасити краљевство. Али у тамницама вас чекају многе препреке и загонетке и можете се изгубити унутра а непријатељи се непрестано "повампирују"... Врко је лако умрети...
Све у свему може се пробати али ако вам се не свиди након првих сат-два дефинитивно немојте играти даље...
Сада ћу вам писати о мојој омиљеној видео игри што због квестова што због необичне мрачне атмосфере и прилично застрашујућих непријатеља (мада је ова игра оцењена јако негативно као лоша и недовршена мислим да сам је ja прешла скоро десет пута и то са свим класама а кад сам ја у питању то сигурно нешто говори) Опет сам је скинула пре три дана Мислим да сам је раније помињала али нисам је детаљно описивала па ћу то сад да урадим.
Dungeon Lords-A Fantasy RPG by D.W.Bradley
Први део је изашао 2005. године али је био пун грешака па је нешто касније изашло и мало побољшано колекционарско издање које има да се скине у Пиратском заливу.
Надам се да ће изаћи други део ускоро, The Orb and the Oracle који је најављиван, али пошто је први део био тако лоше примљен ко зна када ће се ово појавити...
Прошле године урађен је Господари Тамница 2012, као мало графички побољшанија верзија ове старе али барем мени је била очајна. Оригинална игра ми је имала много привлачнију графику него ова нова...Нажалост се прича да је други део уствари изгледа скроз отказан и замењен овом графичком ремастеризацијом и то ми је баш криво.
Графика је стара али имала је неки шмек који ми се допадао, не знам ни сама да објасним, некад те нека игра просто привуче инстинктивно а и без неког посебног рационалног разлога.
Све је чудно, ваш јунак делује помало круто кад се бори и кад хода, смешно могло би се рећи , звукови нису оригинални већ репетитивни... То је једино што је смешно у игри јер је игра некако scary and creepy. Непријатељи звуче и изгледају ужасно а и звуци окружења. Нисам смела да је играм ноћу
Игра нема мапу уопште па кад се истражује свет не знаш у ком правцу да идеш... Хаотично, иритантно и забавно. Богаљ игра. Често вам се сејв изгуби или кад сте у тамници дугме које треба да стиснете не реагује и не можете даље па морате све поново да покренете
Мешавина је загонетки са РПГ стилом игре. Може бити singleplayer or multiplayer ја сам само пробала прву могућност за сада пошто нико никад није био заинтересован да је игра осим мене...
Нисам нашла добар видео, само ове који су предуги, али није ни битно, важно је да донекле илуструје игру. То је почетан видео са плејлисте који је углавном стварање јунака а у другом видеу креће игрица...
Стварање лика
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sYTQRqxtiIc&list=PLhW65lh2idT6XYlnMNRL5v6kwIqjysRPI
Гоблини-борба
https://www.youtube.com/watch?v=Fgx_wgMfcWg&list=PLhW65lh2idT6XYlnMNRL5v6kwIqjysRPI
Борба са грознозвучећим клизећим подним слинама
https://www.youtube.com/watch?v=KtYGx9DEqM0&list=PLhW65lh2idT6XYlnMNRL5v6kwIqjysRPI
Циљ игре је победити свих пет господара тамница и спасити краљевство. Али у тамницама вас чекају многе препреке и загонетке и можете се изгубити унутра а непријатељи се непрестано "повампирују"... Врко је лако умрети...
Све у свему може се пробати али ако вам се не свиди након првих сат-два дефинитивно немојте играти даље...
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ovaj Van Helsing je baš super. Dešava se na Balkanu u izmišljenoj zemlji tako da su neprijatelji mešavina srpsko/rumunsko/bugarskih imena. Vile, loše napisani vukodlaci, Dragan prodavac i Romi koji bacaju kletve
Klasičan diabloliki/torchlightoliki klikofest ali je baš zabavno!
Klasičan diabloliki/torchlightoliki klikofest ali je baš zabavno!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK Vrlo kratak jedan postic od mene.
Danas, posto sam otisao da prijavim ispite na faxu, pricam sa kolegom o manjku dobrih turn base strategy games-a koje zahtevaju puno vremena i ogroman broj opcija. Jedina koja podpada u kategoriju dobrih igara sto se tice TBS je Civilization. Elem, da skratim pricu, covek mi je preporucio Galactic Civilizations 2 koju je 2007 izbacila Stardock kompanija zajendo sa Paradox Interactive (kompanija koja je poznata po igricama Crusader Kings i Europa Universalis).
Da li je neko igrao?
Danas, posto sam otisao da prijavim ispite na faxu, pricam sa kolegom o manjku dobrih turn base strategy games-a koje zahtevaju puno vremena i ogroman broj opcija. Jedina koja podpada u kategoriju dobrih igara sto se tice TBS je Civilization. Elem, da skratim pricu, covek mi je preporucio Galactic Civilizations 2 koju je 2007 izbacila Stardock kompanija zajendo sa Paradox Interactive (kompanija koja je poznata po igricama Crusader Kings i Europa Universalis).
Da li je neko igrao?
Poslednji izmenio Struki dana Sre 05 Jun 2013, 15:56, izmenjeno ukupno 1 puta
Struki- Broj poruka : 1808
Raspoloženje : Cetri solitera, dve trafike, moja Olivera nosi Reebok patike
Reputacija : 122
Datum upisa : 14.02.2009
Нисам ту играла Али ево написаћу ти неке које су одличне по мом мишљењу а да су стратешке:
Starcraft II: Wings Of Liberty
Starcraft II Heart of The Swarm
Civilization V
Warhammer 40 000: Dawn of War II
Empire: Total War
Rome: Total War
Stronghold: Crusader-it's an oldie but a goodie...
Starcraft II: Wings Of Liberty
Starcraft II Heart of The Swarm
Civilization V
Warhammer 40 000: Dawn of War II
Empire: Total War
Rome: Total War
Stronghold: Crusader-it's an oldie but a goodie...
Zim propustila si glavni deo onoga sto sam pisao =P
Sve, osim Civilization 5, su real time strategy games. Izigrao sam sve gore navedene i upravo manjak jakog AI-a je ono sto ne moze da me zadrzi dugo da ih igram. Nekako TBS imaju daleko bolji akcenat na jacinu AI-a, gde se svaka greska i potez vrlo skupo placa ili nagradjuje.
Mozda je to upravo i razlog zasto sam se toliko navukao na Crusader Kings 2, posto je mix RTS i TBS (:
Inace izlazi Rome Total War 2 uskoro, po svemu sudeci bice odlican, ali mi se cini da ce modovanje i dalje biti nemoguce :/
Sve, osim Civilization 5, su real time strategy games. Izigrao sam sve gore navedene i upravo manjak jakog AI-a je ono sto ne moze da me zadrzi dugo da ih igram. Nekako TBS imaju daleko bolji akcenat na jacinu AI-a, gde se svaka greska i potez vrlo skupo placa ili nagradjuje.
Mozda je to upravo i razlog zasto sam se toliko navukao na Crusader Kings 2, posto je mix RTS i TBS (:
Inace izlazi Rome Total War 2 uskoro, po svemu sudeci bice odlican, ali mi se cini da ce modovanje i dalje biti nemoguce :/
Упссс. Тек сам сад схватила. I'm stupid like that sometimes Слажем се за Crusader Kings 2 it was awesome Although I'm more of an RPG fan
Волела сам Total War, нисам знала да излази други део
Сачекај онда да видиш шта ће ти други зналци одговорити ја сам мало истрчала пред руду
Волела сам Total War, нисам знала да излази други део
Сачекај онда да видиш шта ће ти други зналци одговорити ја сам мало истрчала пред руду
Was? O.o who said it still isn't? =P
Crusader Kings 2 ima jednu od fenomalnih opcija, modovanje. Trenutno 3 najpopularnija moda su: Game of Thrones, Elder Kings (da, Oblivion, Skyrim i sve ostale spakovane u jednu ogromnu strategiju) i CK2 +.
Uz modovanje, kao i ogroman broj lojalnog community, ide i jos jedna odlicna stvar. Skoro na svakih 4 meseca Paradox izbaci novi DLC ili ti add on za game.
Razlika CK2 od ostalih igrica je stoga : it keeps growing.
Trenutno u originalnoj vanilia igri je dodato Republike, Muslimanske drzave kao i paganske. Dok sa modovanjem ljudi dodaju nove opcije cime sire igru. U biti, CK2 je igra koje se konstatno unapredjuje (:
Crusader Kings 2 ima jednu od fenomalnih opcija, modovanje. Trenutno 3 najpopularnija moda su: Game of Thrones, Elder Kings (da, Oblivion, Skyrim i sve ostale spakovane u jednu ogromnu strategiju) i CK2 +.
Uz modovanje, kao i ogroman broj lojalnog community, ide i jos jedna odlicna stvar. Skoro na svakih 4 meseca Paradox izbaci novi DLC ili ti add on za game.
Razlika CK2 od ostalih igrica je stoga : it keeps growing.
Trenutno u originalnoj vanilia igri je dodato Republike, Muslimanske drzave kao i paganske. Dok sa modovanjem ljudi dodaju nove opcije cime sire igru. U biti, CK2 je igra koje se konstatno unapredjuje (:
Па сад сам је мало оставила по страни ја стратегије само пробам па се вратим на РПГ.
Немој да причаш да има модовање за игру престола и за Обливион и Скајрим strategy унутар Crusader Kings! Might reinstall it one day
Немој да причаш да има модовање за игру престола и за Обливион и Скајрим strategy унутар Crusader Kings! Might reinstall it one day
Struki ::OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK Vrlo kratak jedan postic od mene.
Da li je neko igrao?
Ja sam igrao, baš je zabavna igra, možeš sopstvene brodove da dizajniraš i da kolonizuješ planete i tehnologiju drugačije da razvijaš po ogromnim šemama tako da uvek drugačije može da ti ispadne civilizacija. Ja sam igrao samo zbog tematike i setinga, ne zbog samog žanra ali mi se baš svidela igra.
Remember Me je baš interesantna igra. Stavio sam francuski audio sa engleskim titlovima i mnogo mi je bolja imerzija na početku. Radnja igre je i onako smeštena u Parizu, možda i naućim nešto francuskog
Ja jedva cekam da mi stigne ovaj Van Helsing. Do veceras je tu
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Uuuu, taj Van Helsing deluje obecavajuce .
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Ja bukvalno jedva cekam da objave release date za Mount & Blade 2.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Ево нове игре која је изашла скоро, зове се State of Decay и јутрос сам је скинула, подсећа на Walking Dead/DayZ и најкраће се може описати као ваш покушај преживљавања за време зомби апокалипсе али није типична игра у којој само лутате унаоколо и убијате зомбије
Морате се удружити са другим преживелима да бисте савладали константну претњу али морате пажљиво бирати савезнике-неки од њих ће вас заволети а други замрзети баш као у стварном животу... Такође се глад, умор и болест одражавају како на вас тако и на ваше савезнике... Буквално је игра као стварна борба против зомбија (можда нас припрема за будућност ) Било је интересантно пробати је, играла сам је око два сата, можда ћу и наставити... Постаћу званични рецензент за игре, само их скидам и испробавам па их после напуштам
Морате се удружити са другим преживелима да бисте савладали константну претњу али морате пажљиво бирати савезнике-неки од њих ће вас заволети а други замрзети баш као у стварном животу... Такође се глад, умор и болест одражавају како на вас тако и на ваше савезнике... Буквално је игра као стварна борба против зомбија (можда нас припрема за будућност ) Било је интересантно пробати је, играла сам је око два сата, можда ћу и наставити... Постаћу званични рецензент за игре, само их скидам и испробавам па их после напуштам
Poceo ja da igram Van Helsinga kao Ocult Hunter (kako to mocno zvuci!)! Igra je prosto prelepa! Prica je klise, ali nacin na koji je izvedena je besprekoran! Helsing tako tako, ali njegov pratilac, duh Katarina, je neverovatno zabavna i harizmaticna! mam sad nekih problema sa igrom, ali sve u svemu, sve pohvale! Veoma je smesna, na momente strasna i veoma zabavna!
Haha, kako je ludo ovo će da me natera da instaliram Borderlands 2 ponovo! I mean Bunkers and Badasses ? AWESOME!
Odmah izlazi i za PC! Woohoo.
Ja ni prvi deo nisam jos igrao! Cujem da je prica sjajna a i da je nehumano tezak!
Nisam ni ja, evo sada je instaliram sa par modova koje otključavaju veće rezolucije i bolje korišćenje miša. Port je bio očajan u kecu nadam se da će DS2 da bude malo bolje napravljena za PC.
Za sve ljubitelje Amnesia: The Dark Descent al će ovo biti dobro i
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Lunare kakvo je stanje sa Helsingom?
Uzgred Lunare, odgledao sam trejler ne deluje lose. Ali nista konkretno ne
otkriva. Ali me podseti na Penumbra horor koji je sjajan i koji sam skinuo prosle
godine i koji mi stoji na drugom starom racunaru sa ostalim igrama.
Nikako to da uzmem.
I da li si primetio da taj klip ima 3D opciju?
Ubacio Jutjub i to, ja kliknuo i skoz sve zeleno i crveno. Kull...
otkriva. Ali me podseti na Penumbra horor koji je sjajan i koji sam skinuo prosle
godine i koji mi stoji na drugom starom racunaru sa ostalim igrama.
Nikako to da uzmem.
I da li si primetio da taj klip ima 3D opciju?
Ubacio Jutjub i to, ja kliknuo i skoz sve zeleno i crveno. Kull...
Presao Helsinga Podlednji bos je veoma, veoma tezak cak i na najnizem nivou tezine. Sjajna igra sa odlicnim gegovima i lepim i duhovitim dijalozima. Ledi Katarina baca sve druge likove u senku. Prica je klasika, i ali nije vredna nekog pamcenja. Klifhenger na kraju igre obecava veoma dobar nastavak
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 20 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu