Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winds of winter - uzorak
+43
Brat Crni
Gart
KrleTuđin
Lady's Ghost
DjokaBA
Sparkling Comet
Nocni Kralj
bockybp
Petyr Baelish
Kian The Nephilim
Lady Acer
White Rabbit
Dimeks
Symeon Star-Eyes
Grejdzoj
Hokins
CRNIJASTREB
Ket sa kanala
Corto Maltese
Srle
Nocnoi_Dozor
Chandrian
Oberin Martel
Зимоврел
Lord M.
азор ахаи
Brajan Bearion
VojaLu
Kapetanili
Theon Greyjoy
Mondenkind
Areal
Glumac92
Melkor
Snezna
Zevs86
Starfell
Nim
do_balcaka
Assassin
Ergon Lar Tund
Cickislav
Princ Regar
47 posters
Strana 15 od 26
Strana 15 od 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Re: Winds of winter - uzorak
Jos jedan update
http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/83614-bubonicon-45/
Ovo mi sve pada u oci:
Marti je napisao pricu koja se zove Sons of the Dragon, znaci Megor Okrutni i Enis su glavni likovi, znaci taj covek ne zna sta ce pre da pise, jos kaze da ce prvo da zavrsi PLIV, AWOIAF, D&E price pa tek mozda da se pozabavi tim Sinovima Zmaja :DI jos kaze da ne zna ni sam sta ce sa njima, citiram: " mozda ce biti neki Dzordz - marilion pa ce ih tu staviti :DAko mene pitate zasto dodjavola nije ovo pisao i objavio nego nam daje Princezu i Kraljicu, Megor i Enis su daleko zanimljiviji od Renire i njene "jetrve"
Elem pricao je malo o Megoru i Enisu. Ono sto se do sada mislilo a nije bilo tacno je sledece: Enis nije bilo toliko slab kao sto se pricalo, on je bio 2. kralj po redu odmah iza Egona, Renisin sin koja je imalo jos petoro dece ili tako nesto.
Druga stvar za koju sam i ranije pretpostavljao sad je dokazana. Megor iako je nosio nadimak Okrutni, i ubijao ljude na tone, ipak nije bio lud. On je jednostavno bio nesto nalik Tajvinu, beskrupulozan covek kome je cilj opravdavao sredstva. Sposoban svakako, on je skoro pa ugusio ustanak ratobornih vernika, cak ih pobedio u dve bitke, sagradio do kraja Crvenu tvrdjavu. Lepo je negde pisalo, on je bio surov covek za surova vremena. Dakle, zvanicno Megor nije bio lud.
Dalje : " he was also seen as an amazing knight, one of the youngest in the kingdom to be knighted (16?) and a better jouster than many grown men he met in the lists.
Ako je ovaj lik koji je pisao sve ovo u pravu, Megor je samo godinu dana kasnije nego Dzejmi postao vitez, Dzejmi u petnaestoj ovaj u 16.
I za kraj moram da priznam da mi je zao sto nece ovo izbaciti u skorije vreme, daleko me vise to zanima od Princeze i Kraljice, ili mozda cak i od Vucica od Zimovrela. Ako je u pitanju prica, znaci da ce ova dvojica biti likovi, nije dakle kao ovo iz AWOIAF pisao o njima od strane mestara, dakle kao neka hronika.
http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/83614-bubonicon-45/
Ovo mi sve pada u oci:
Marti je napisao pricu koja se zove Sons of the Dragon, znaci Megor Okrutni i Enis su glavni likovi, znaci taj covek ne zna sta ce pre da pise, jos kaze da ce prvo da zavrsi PLIV, AWOIAF, D&E price pa tek mozda da se pozabavi tim Sinovima Zmaja :DI jos kaze da ne zna ni sam sta ce sa njima, citiram: " mozda ce biti neki Dzordz - marilion pa ce ih tu staviti :DAko mene pitate zasto dodjavola nije ovo pisao i objavio nego nam daje Princezu i Kraljicu, Megor i Enis su daleko zanimljiviji od Renire i njene "jetrve"
Elem pricao je malo o Megoru i Enisu. Ono sto se do sada mislilo a nije bilo tacno je sledece: Enis nije bilo toliko slab kao sto se pricalo, on je bio 2. kralj po redu odmah iza Egona, Renisin sin koja je imalo jos petoro dece ili tako nesto.
Druga stvar za koju sam i ranije pretpostavljao sad je dokazana. Megor iako je nosio nadimak Okrutni, i ubijao ljude na tone, ipak nije bio lud. On je jednostavno bio nesto nalik Tajvinu, beskrupulozan covek kome je cilj opravdavao sredstva. Sposoban svakako, on je skoro pa ugusio ustanak ratobornih vernika, cak ih pobedio u dve bitke, sagradio do kraja Crvenu tvrdjavu. Lepo je negde pisalo, on je bio surov covek za surova vremena. Dakle, zvanicno Megor nije bio lud.
Dalje : " he was also seen as an amazing knight, one of the youngest in the kingdom to be knighted (16?) and a better jouster than many grown men he met in the lists.
Ako je ovaj lik koji je pisao sve ovo u pravu, Megor je samo godinu dana kasnije nego Dzejmi postao vitez, Dzejmi u petnaestoj ovaj u 16.
I za kraj moram da priznam da mi je zao sto nece ovo izbaciti u skorije vreme, daleko me vise to zanima od Princeze i Kraljice, ili mozda cak i od Vucica od Zimovrela. Ako je u pitanju prica, znaci da ce ova dvojica biti likovi, nije dakle kao ovo iz AWOIAF pisao o njima od strane mestara, dakle kao neka hronika.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
A ima li vesti vezane za Vetrove kako napreduje?
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Za njih jos uvek nista, pomenuo je samo nekom novinaru da trenutno pise o Arji u Bravosu.
Ma on nije da ne pise kao sto mi mislimo, on radi, pise, stvara, ali mnogo toga ima u planu, bukvalno ne zna gde ce pre. Mada dobra stvar sto je on prilicno optimistican, tvrdo veruje da ce sve to zavrsiti, verovatno je odlicnog zdravlja, da je on loseg zdravlja ne bi se ovime baktao toliko, ljudi koji su na samrti nisu ovoliko optimisticni.
Ali opet... zao mi ovo zmajske sinove, sto bre to ranije nije izbacio, to me bas zanima.
Ma on nije da ne pise kao sto mi mislimo, on radi, pise, stvara, ali mnogo toga ima u planu, bukvalno ne zna gde ce pre. Mada dobra stvar sto je on prilicno optimistican, tvrdo veruje da ce sve to zavrsiti, verovatno je odlicnog zdravlja, da je on loseg zdravlja ne bi se ovime baktao toliko, ljudi koji su na samrti nisu ovoliko optimisticni.
Ali opet... zao mi ovo zmajske sinove, sto bre to ranije nije izbacio, to me bas zanima.
Samo neka piše i neka nas obraduje naredne godine pošto je već rekao da su Vetrovi u planu za narednu godinu.
Jel ima neko link gde Martin izjavljuje kako je kraj celog serijala bittersweet?
Gost- Gost
Tražeći nove informacije o Vetrovima zime sam naišao na ovo. Ovja lik Joseph Nobles je hvatao beleške pa vredi pročitati novo Tirionovo poglavlje. http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/96016-twow-spoilers-worldcon-reading-second-tyrion-chapter/ Uživajte.
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Pretece me Nocnoi, +
Ovi Drugi Sinovi su katastrofa, prvo su bili na strani Junkaija pa su promenili stranu i otisli kod Deni. Pa su ponovo se vratili Junkaiju, pa sad ponovo Deni, ukupno 3 puta menjaju strane. Tacno sam znao da ce se zmajevi pojaviti.
Ovi Drugi Sinovi su katastrofa, prvo su bili na strani Junkaija pa su promenili stranu i otisli kod Deni. Pa su ponovo se vratili Junkaiju, pa sad ponovo Deni, ukupno 3 puta menjaju strane. Tacno sam znao da ce se zmajevi pojaviti.
Šta da se radi, LEgi.
- Spojler:
- Sve nešto mislim da Mrki Ben Plum nešto smera ili da šuruje sa nekim.
Još jedna vest. Za 29 oktobar je najavljen izlazak Plesa sa zmajevima u kome će biti poglavlja iz Vetrova zime. Ono što je dobra vest je to da poglavlje neće biti nijedno od onih koja su postavljena na Martinovom sajtu. Ili će postaviti neko poglavlje koje je čitao na konvencijama ili će postaviti neko koje je prebacio iz plesa. Mene bi više zanimalo Eronovo poglavlje ili ono Sansino o kome kruže priče na internetu da je kontroverzno.
Hm hm, kontraverzno Sansino poglavlje? Jedva cekam..
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Čitao sam u nekom intervjuu u kom je MArtin slao ovom glavnom administratoru westeros.org sajta Sansino poglavlje i da je ovaj rekao da je poglavlje kontroverzno. ŠTa je u pitanju saznaćemo uskoro.
Pa to je onaj Elio ili Linda
Cudaci neki svakako
Cudaci neki svakako
Nadam se da ima veze sa "The UnKiss" teorijom.Nocnoi_Dozor ::Još jedna vest. Za 29 oktobar je najavljen izlazak Plesa sa zmajevima u kome će biti poglavlja iz Vetrova zime. Ono što je dobra vest je to da poglavlje neće biti nijedno od onih koja su postavljena na Martinovom sajtu. Ili će postaviti neko poglavlje koje je čitao na konvencijama ili će postaviti neko koje je prebacio iz plesa. Mene bi više zanimalo Eronovo poglavlje ili ono Sansino o kome kruže priče na internetu da je kontroverzno.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
To je beše ono kada je utripovala da ju je Pseto poljubio? Podseti me Ket.
Da, i to je čak dva puta rekla u knjizi. Jednom je to spomenula dok je još bila u Kraljevoj luci pa je slušala Margeri, Megu i ostale Tirelke kako zamišljaju svoj muža i svoj prvi poljubac.
In contrast as he lies dying he thinks of the song Sansa had sung to him and tells Arya:
Drugi put je bilo u Gnezdu sokolovom.
“ | [i]Megga couldn't sing, but she was mad to be kissed. She and Alla played a kissing game sometimes, she confessed, but it wasn't the same as kissing a man, much less a king. Sansa wondered what Megga would think about kissing the Hound, as she had. He'd come to her the night of the battle stinking of wine and blood. He kissed me and threatened to kill me, and made me sing him a song. [2][/i] |
“ | [i][i][i][i][i]"And the little bird, your pretty sister, I stood there in my white cloak and let them beat her. I took the bloody song, she never gave it. I meant to take her too. I should have. I should have fucked her bloody and ripped her heart out before leaving her for that dwarf".[3][/i][/i][/i][/i][/i] |
[i][i][i][i]"As the boy's lips touched her own she found herself thinking of another kiss. She could still remember how it felt, when his cruel mouth pressed down on her own. He had come to Sansa in the darkness as green fire filled the sky. He took a song and a kiss, and left me nothing but a bloody cloak". [4] [/i][/i][/i][/i] |
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Линда још није прочитала цео ПЛИВ, тако да оно, суњам да је онаPrinc Regar ::Pa to je onaj Elio ili Linda
Cudaci neki svakako
A што се тиче тог подглавља, ја мислим да је Малопрстићу најзад дојадило да чека и одлучио да га метне у Кејтлин 2.0
Poslednji izmenio Dimeks dana Uto 17 Sep 2013, 21:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Zezas? Otkud ti to?Dimeks ::Линда још није прочитала цео ПЛИВ, тако да оно, суњам да је онаPrinc Regar ::Pa to je onaj Elio ili Linda
Cudaci neki svakako
Ja se samo nadam da neće biti silovana od strane Maloprstića pošto se ovaj loži na nju. A možda je i imala seks sa Psetom nikad se ne zna.
Има један ривју епизоде треће сезоне, у ком је рекла да је престала да чита после Црвене Свадбе, и да би требало да крене опет.Princ Regar ::Zezas? Otkud ti to?
Cudno to... ona je koautor sa Martinom i Eliom za Istoriju.
Možda poznaje raniju istoriju pa tako pomaže. Elem zna li se tačno kada izlazi istorija?
Чисто сумњам да она ту има неки већи удео. Ценим да ју је ту угурао овај Елио.
Jok.Nocnoi_Dozor ::Možda poznaje raniju istoriju pa tako pomaže. Elem zna li se tačno kada izlazi istorija?
Ja smatram da je to Martin vise u znak zahvalnosti prema njima dvoma napisao tu knjigu i njih obelezio kao koautore.
Bila je planirana za novembar ove godine, ali je pomerena za narednu. Čini mi se da si ti rekao da to ima veze sa Vetrovima. I Martin je rekao da su Vetrovi u planu za 2014.
Strana 15 od 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Strana 15 od 26
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu