Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winds of winter - uzorak
+43
Brat Crni
Gart
KrleTuđin
Lady's Ghost
DjokaBA
Sparkling Comet
Nocni Kralj
bockybp
Petyr Baelish
Kian The Nephilim
Lady Acer
White Rabbit
Dimeks
Symeon Star-Eyes
Grejdzoj
Hokins
CRNIJASTREB
Ket sa kanala
Corto Maltese
Srle
Nocnoi_Dozor
Chandrian
Oberin Martel
Зимоврел
Lord M.
азор ахаи
Brajan Bearion
VojaLu
Kapetanili
Theon Greyjoy
Mondenkind
Areal
Glumac92
Melkor
Snezna
Zevs86
Starfell
Nim
do_balcaka
Assassin
Ergon Lar Tund
Cickislav
Princ Regar
47 posters
Strana 11 od 26
Strana 11 od 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: Winds of winter - uzorak
E reg.... Nema nje, nije aktivna...
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Ti onda nadji negde njen post i udri po plusu Jastro
- Spojler:
- I tako se je izjalovio Tirionov plan... jbg, morace nesto drugo da smisli
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Dobro da se konačno rješavaju stvari u Mereenu.
Corto Maltese- Broj poruka : 248
Raspoloženje : neraspoloženje
Reputacija : 11
Datum upisa : 27.09.2012
Corto Maltese ::Dobro da se konačno rješavaju stvari u Mereenu.
- Spojler:
- E brate nisam siguran, mislim da ce nastati haos, sigurno da nece Baristan I Viktarion da sednu kao drugari i podele pehar vina i da se dogovore, a tek ona trojica veslaca treba da dunu u onaj Juronov rog, svasta ce tamo biti... A i Tirion je jos uvek tu sa nekim kecom iz rukava.
Princ Regar ::
- Spojler:
E brate nisam siguran, mislim da ce nastati haos, sigurno da nece Baristan I Viktarion da sednu kao drugari i podele pehar vina i da se dogovore, a tek ona trojica veslaca treba da dunu u onaj Juronov rog, svasta ce tamo biti... A i Tirion je jos uvek tu sa nekim kecom iz rukava.
- Spojler:
- Sigurno Barristan neće pretjerano vjerovati nikome od novopridošlica, ali svi su tamo zbog Daenerys, na kraju krajeva. Ako je on njen namjesnik, čak ni Victarion nije toliko lud da ga napadne. Mislim da će biti svašta, ali nekog velikog kaosa u njenom taboru ne. Bar ne među zapadnjacima.
Corto Maltese ::Princ Regar ::
- Spojler:
E brate nisam siguran, mislim da ce nastati haos, sigurno da nece Baristan I Viktarion da sednu kao drugari i podele pehar vina i da se dogovore, a tek ona trojica veslaca treba da dunu u onaj Juronov rog, svasta ce tamo biti... A i Tirion je jos uvek tu sa nekim kecom iz rukava.
- Spojler:
Sigurno Barristan neće pretjerano vjerovati nikome od novopridošlica, ali svi su tamo zbog Daenerys, na kraju krajeva. Ako je on njen namjesnik, čak ni Victarion nije toliko lud da ga napadne. Mislim da će biti svašta, ali nekog velikog kaosa u njenom taboru ne. Bar ne među zapadnjacima.
- Spojler:
- Nece ga napasti odmah sada u toku bitke ali uopste nije iskljuceno da ce kasnije nesto da se izrodi, ako je recimo onaj rog zaista to sto jeste....
Videćemo šta će biti. Bar je razrešen jedan klifhenger iz prošle knjige.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Princ Regar ::
- Spojler:
Nece ga napasti odmah sada u toku bitke ali uopste nije iskljuceno da ce kasnije nesto da se izrodi, ako je recimo onaj rog zaista to sto jeste....
- Spojler:
- Nisam mislio u toku bitke nego nakon šta rastjeraju napadače. Vjerujem da će se dotad i Daenerys pojaviti. Sigurno nema ljubavi između njih dvojice, Barristan je predvodio napad na Old Wyk čini mi se u slamanju Balonove pobune, međutim on je namjesnik kraljice čiju naklonost Victarion treba. Za rog nemam pojma... Vidit ćemo, ali uopće mi se ne sviđa ta zamisao da se upravlja zmajevima na takav način...
Možda se može upravljati onim bez jahača.. Drogon ako se veze sa Deni je otporan...
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Corto Maltese ::
- Spojler:
Nisam mislio u toku bitke nego nakon šta rastjeraju napadače. Vjerujem da će se dotad i Daenerys pojaviti. Sigurno nema ljubavi između njih dvojice, Barristan je predvodio napad na Old Wyk čini mi se u slamanju Balonove pobune, međutim on je namjesnik kraljice čiju naklonost Victarion treba. Za rog nemam pojma... Vidit ćemo, ali uopće mi se ne sviđa ta zamisao da se upravlja zmajevima na takav način...
Sto? Meni je bas logicno. Kako bi inace Valirijci (ili Valirijani ili kako se vec kaze) upravljali svojim zmajevima. Sigurno je postojao neki nacin da ih kontrolisu. Sigurno nisu nasli jaja, izlegli ih, i mali zmajic izadje, kaze "mama" i slusa do kraja zivota onog koga je prvog video kada se izlegao. Vidimo da i Deneris ima probleme da kontrolise zmajeve kako su odrasli. Zamisli u Valiriji gde ih je postojalo na stotine, mozda i hiljade. Morali su ih nekako kontrolisati i upravljati njima. Taj rog bi se bas uklopio. S obzirom da je nadjen medju rusevinama Valirije.
Sve ćemo videti kada knjiga izađe. Nadam se sledeće ili naredne godine.
Pisac serijala "Pesme vatre i leda" Džordž R. R. Martin rekao je u ponedeljak u Londonu da je šesta knjiga "Vetrovi zime" pri kraju i da rukopis već ima oko 1.500 stranica, javlja PISB.
Martin je na predstavljanju treće sezone "Igre prestola" hit TV serijala snimljenog na osnovu njegovih knjiga rekao da ne želi da prejudicira kad će se sledeći nastavak pojaviti, jer do sada, kako je naglasio, nije imao sreće u takvim predviđanjima.
Iako je prva knjiga serijala napisana još 1995. Martinova dela su globalnu popularnost stekla pokretanjem TV serijala za kojim sada vlada prava pomama širom sveta. Radnja u knjigama je kompleksna i isprepletena, a svaki se dosadašnji nastavak završio donoseći više pitanja nego odgovora, pa ne čudi što je na premijeri treće sezone serije pisac više odgovarao na pitanja o knjizi nego o TV seriji. A Martin je tom prilikom potvrdio da mu je Tirion Lanister najdraži lik, a proces pisanja uporedio sa stanjem šizofrenije.
Ne znam da li da se radujemo, ali će knjiga biti gotova kada budem mogao da je kupim u knjižari.
Martin je na predstavljanju treće sezone "Igre prestola" hit TV serijala snimljenog na osnovu njegovih knjiga rekao da ne želi da prejudicira kad će se sledeći nastavak pojaviti, jer do sada, kako je naglasio, nije imao sreće u takvim predviđanjima.
Iako je prva knjiga serijala napisana još 1995. Martinova dela su globalnu popularnost stekla pokretanjem TV serijala za kojim sada vlada prava pomama širom sveta. Radnja u knjigama je kompleksna i isprepletena, a svaki se dosadašnji nastavak završio donoseći više pitanja nego odgovora, pa ne čudi što je na premijeri treće sezone serije pisac više odgovarao na pitanja o knjizi nego o TV seriji. A Martin je tom prilikom potvrdio da mu je Tirion Lanister najdraži lik, a proces pisanja uporedio sa stanjem šizofrenije.
Ne znam da li da se radujemo, ali će knjiga biti gotova kada budem mogao da je kupim u knjižari.
Loše preneta vest, taj intrevju je već postavljen na temi. Rekao je da će biti 1500 stranica "rukopisa", i uopšte nije prognozirao kad će završiti. Dok ne najavi konkretam datum izlaska sumnjam da će licitirati sa rokovima, nakon sage koja je prethodila prethodnim dvema knjigama.
Bio bi srecan kada bi izasla za godinu dana ali mislim da cemo cekati duze.
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Oberin Martel ::Loše preneta vest, taj intrevju je već postavljen na temi. Rekao je da će biti 1500 stranica "rukopisa", i uopšte nije prognozirao kad će završiti. Dok ne najavi konkretam datum izlaska sumnjam da će licitirati sa rokovima, nakon sage koja je prethodila prethodnim dvema knjigama.
To sam hteo reći
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Znači da moj izvor informacija nije dobar.
http://www.art-anima.com/
http://www.art-anima.com/
Ma on je skoro pricao da postoje odlicne sanse da ga serija pretekne, odn pre zavrsi serijal od njega.
Tj. rekao je da će samo Vetrove završiti pre nego što ga serija pretekne.
Realno je očekivati da završi Vetrove taman kad dođu na dnevni red u seriji (7. sezona), osim naravno ako pisanje PLiV ne prestane da mu bude rekreacija i postane posao.
Mogu doć na red i u 6 sezoni pošto će sigurno Gozbu i Ples sažeti u jednu sezonu.
Osedecemo mi dok on zavrsi serijal .
Poslednji izmenio areal dana Pet 22 Mar 2013, 20:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
Ja lično bih to voleo, s obzirom koliko ima uzaludnih poglavlja u te dve knjige, ali sumnjam. Već su spominjali da planiraju 8-9 sezona, što ne ostavlja mesta za sažimanje knjiga.Nocnoi_Dozor ::Mogu doć na red i u 6 sezoni pošto će sigurno Gozbu i Ples sažeti u jednu sezonu.
Čini mi se da je osam sezona u pitanju.
A što bi se on mučio pišući knjigu kad za mnogo lakši rad zaradi više para? Jebeš fanove, ajde da proživi ovo malo života što mu je ostalo. Osim toga, što duže odlaže kraj serijala, to će duže biti u centru pažnje. E sad, kada bi do 5. sezone serija propala kojim slučajem, onda bi se možda i posvetio pisanju.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Ket sa kanala ::A što bi se on mučio pišući knjigu kad za mnogo lakši rad zaradi više para? Jebeš fanove, ajde da proživi ovo malo života što mu je ostalo. Osim toga, što duže odlaže kraj serijala, to će duže biti u centru pažnje. E sad, kada bi do 5. sezone serija propala kojim slučajem, onda bi se možda i posvetio pisanju.
Не верујем у уметнике који ће након 4000 страница приче, и ко зна колико рукописа у које су уложили трећину живота, напустити своје ремек-дело. Издаће он те књиге, само је питање када.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Strana 11 od 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Strana 11 od 26
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu