Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Mortal kombatod Witcher Danas u 20:17
» Spam Tema....
od LunarFang Danas u 19:47
» Sta trenutno slusate
od areal Danas u 18:17
» Najbolji Borac U PLIV-u
od Glumac92 Juče u 23:31
» A winds of winter - uzorak
od Glumac92 Juče u 23:03
» Dina- Frenk Herbert
od Ergon Lar Tund Juče u 22:09
» Izaberite Kucu
od Ergon Lar Tund Juče u 22:07
» HLADNORUKI - Ko je taj lik? Spoiler!!!
od areal Juče u 17:31
» Winter Is Coming...to HBO
od Glumac92 Juče u 09:45
» A Dance With Dragons - vaši dojmovi !!!SPOJLERI!!!!
od Mondenkind Čet 17 Maj 2012, 18:59
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 4 korisnika na forumu: 3 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost LunarFang, Prince Regar, Witcher
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 21 dana Čet 01 Sep 2011, 22:10
Naj bolji poslanici
| Ergon Lar Tund (3112) | ||||
| Witcher (2292) | ||||
| Althinne (2154) | ||||
| Assassin (1908) | ||||
| Lord M. (1630) | ||||
| Fat Rat (1391) | ||||
| bookman (1375) | ||||
| LunarFang (1304) | ||||
| Prince of Ravens (1194) | ||||
| Prince Regar (1047) |
Ridikove hronike
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Ridikove hronike

Dakle film Ridikove hornike. Ko je gledao i kako vam se cini. Meni je iskreno ovo jedna od retkih akcija koje gotivim. Gledao sam oba dela pre jedno godinu dana, jedan za drugim i odusevio sam se. Inace film je SF akcija u kojoj glavnu ulogu tumaci Vin Dizel. Prvi deo Pitch Black je odradjen vrhunski i stvarno je must see film. Jedan od retkih dela gde vam ne daju skoro nijednu informaciju vise nego sto morate da znate. Za cak dva filma Ridik (inace glavni lik) nije imao nijedan flashback u kome se seca svog detinjstva ili da je imao neke duge besede ko je on i odakle potice. Njegovo poreklo i mesto odakle dolazi ostaju misterija. Takodje lik sam po sebi je odlican. Osim dva dela filma, izbacen je crtani i igrica za kompjuter The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay koji prethodi radnju filma. Spekuli se da ce izaci i treci deo, no zbog manjka reklamiranja i prodaje filma, pitanje je novca da li ce izaci.
Raspalite vase komentare

Struki- Clan Malog Veca

- Broj poruka: 477
Raspoloženje: Oj, zivote. Uspori malo. Hocu bre da se odmorim
Reputacija: 1
Datum upisa: 14.02.2009
Re: Ridikove hronike
Na moju veliku zalost nikako da konkretno sednem i odgledam oba dela. Animirani me nije nesto odusevio, nekako je mlak. Filmovi, ikao sam ih gledao na preskok kad ih ulovim po neki delic, mi se svidjaju, ok su, ali nazalost detaljnije od toga ne mogu da reknem... za sada 
___________________________________________________________________________________________________________________________

Skinula sam ga pre par dana i nikako da ga odgledam... Inace je prvi deo (Pitch Black) mnogo mocan... 
Veruj te mi da necete zazaliti ako odvojite dva sata i pogledate film. Ja sam bio odusevljen znaci. Jedna od retkih akcija koja se meni svidela. No, na prvom mestu mi je Cranck kao najbolja akcija

Struki- Clan Malog Veca

Oba dela....

Lothesse- Broj poruka: 519
Godina: 22
Raspoloženje: lazem ko i obicno da osecam se odlicno xD
Reputacija: 5
Datum upisa: 11.02.2009
Meni je Ridik nešto kao SF Konan. A ja mnogo volem Konana i njegove avanture, bilo da su u knjizi, stripu ili na filmu. Mnogo mi je krivo što je Dizelašova ideja o Hronikama kao trilogiji propala, nadam se da će vaskrsnuti jednog dana, pre nego što Vin po godinama stigne tatu Arnolda i mamu Silvestera 

Prvi deo jako dobar , drugi nikako da se setim da potrazim , o cemu se uopste radi u drugom delu ?

Glumac92- Broj poruka: 484
Godina: 19
Raspoloženje: Da je bolje ne bi valjalo
Reputacija: 2
Datum upisa: 09.02.2009
To Adi : Pazi cuo sam da je Vin poceo nesto da skuplja pare za treci, a i neki fanovi su poceli da skupljaju lagano. Ne znam ja se nadam da ce biti triologije
To Glumac : Drugi deo je dobar skoro koliko i prvi. Ma, ne mogu puno da ti otkrivam, ali je stvarno dobar. Ridik se siba se nekom hibrid rasom koja pomalo podseca na naciste. Nisu to neki vanzemaljci vec ljudi koji su okrenuti nekoj cudnoj ideologiji. I slucajno naletu na Ridika i greskom se zakace sa njim. E, pa sad znas sta se desi kad se neko kaci sa Vinom
To Glumac : Drugi deo je dobar skoro koliko i prvi. Ma, ne mogu puno da ti otkrivam, ali je stvarno dobar. Ridik se siba se nekom hibrid rasom koja pomalo podseca na naciste. Nisu to neki vanzemaljci vec ljudi koji su okrenuti nekoj cudnoj ideologiji. I slucajno naletu na Ridika i greskom se zakace sa njim. E, pa sad znas sta se desi kad se neko kaci sa Vinom

Struki- Clan Malog Veca

Pa sigurno ima tabanja i krvi do kolena i to ne Ridikove , jel da ? Kako se zove drugi deo ? Obavezno cu da ga pogledam

Glumac92- Broj poruka: 484
Godina: 19
Raspoloženje: Da je bolje ne bi valjalo
Datum upisa: 09.02.2009
The Chronicles of Riddick 2: The Underverse

Struki- Clan Malog Veca

Pa zapravo i nema toliko tabanja 

Sever- Legendarni Vojnik

- Broj poruka: 226
Raspoloženje: Savrseno
Reputacija: 7
Datum upisa: 23.02.2009
I meni su ovi filmovi super 

Maka- Broj poruka: 15
Reputacija: 0
Datum upisa: 03.03.2009
filmovi su odlicni za SF

Lorkind- Broj poruka: 964
Raspoloženje: bleh
Reputacija: 9
Datum upisa: 26.02.2009
Pitch Black ili Planet Tame kako su kod nas preveli je meni odlican akcijski SF, Ridik i bas nema neke veze sa tim filmom osim aktera i meni je lošiji, atmosfera je OK bas malo jezovita, superiorna rasa koja nameće svoju religiju i osvaja svemir nasiljem, al ima i nebuloza npr, ona vruća planeta sa zatvoreničkom kolonijeom, u hladu je sve ok,malo vruće al ok ,dok centimer van linije hlada izadjes topi se se meso i kosti (jel ima smajli koji tuče glavom od zid).

Lateralus- Broj poruka: 60
Godina: 31
Raspoloženje: degustacija home made medovine, sretan.
Datum upisa: 20.04.2009
^aha,nekako mi je ta vruca planeta...kao naknadno ubaceni element...da bi se,ne znam,film produzio?

Lothesse- Broj poruka: 519
Raspoloženje: lazem ko i obicno da osecam se odlicno xD
Reputacija: 5
Datum upisa: 11.02.2009
Strana 1 od 2 • 1, 2 
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu